rıza çalımbay boşandı / Rıza Çalımbay boşandı

Rıza Çalımbay Boşandı

rıza çalımbay boşandı

Emre Aşık kimdir? Emre aşık kaç yaşında, nereli?

Eski futbolcu Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç’tan 6 Eylül 2021 tarihinde çekişmeli olarak boşandı.  
Yağmur Sarnıç’ın tehdit, öldürmeye teşebbüs ve zina gibi eylemlerinin dava açıldıktan sonra gündeme gelmiş olması gerekçesiyle mahkemenin bu taleplerini dikkate almadığını öne süren Emre Aşık yeniden boşanma davası açtı. Peki eski futbolcu Emre Aşık kimdir? Kariyeri ve hakkında merak edilenler....

EMRE AŞIK KİMDİR

Emre Aşık 13 Aralık 1973'te Bursa' da dünyaya geldi. Emre Aşık, defans mevkisinde görev alan eski Türk millî futbolcudur.

Kulüp takımları kariyeri

Sönmez Filament spor'da futbola başladı ve 1992'de profesyonel oldu. 1992-93 sezonunda Balıkesir spor'dayken keşfedildi.

1993-94 sezonunda, 20 yaşında Fenerbahçe'ye geçti. Fenerbahçe'den bedelsiz olarak 1996'da İstanbul spor'a transfer oldu. 4 yıl sonra Galatasaray'la anlaştı

Emre, Avrupa'da son derece başarılı günler geçiren Galatasaray savunmasında Kaptan Bülent ile sağlam bir ikili oluşturdu.

Ağustos 2003'te Beşiktaş'a transfer oldu. 2005 yılında Teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından kadro dışı bırakıldı.Ve tekrar yuvasının yolunu tuttu. Şubat 2006'da eski kulübü Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Emre, daha çok futbol sahasındaki hırslı, mücadeleci ve zaman zaman sert karakteriyle tanınır. Futbolcunun menejerliğini spor yazarı Ogan Tarhan yapmıştır. Emre Aşık, 1 yıllığına kiralık olarak Ankaraspor'la anlaştı. Ankaraspor'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Fatih Terim tarafından A millî takımın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna dahil edildi. 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a geri döndü. O sezon takımında görev aldığında ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. 2009-2010 sezonun 33. haftasında Galatasaray'ın evinde oynadığı Antalyaspor maçında sonradan oyuna girerek Galatasaray formasına ve Ali Samiyen'e taraftarların tezahüratları eşliğinde veda etti.

Millî takım kariyeri

29 Mart 1995'teki İsveç maçında attığı golle 2-1'lik galibiyetin mimarlarından biriydi. 2001-02 sezonundaki formuyla 6 yıldan sonra tekrar Türkiye millî futbol takımına seçildi.

2002'de dünya 3.sü olan A millî takımda ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'da 3. olan A millî takımın kadrosundaydı. 2009-10 sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Okan Buruk'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı.  Toplamda 52 kez A Millî formayı giydi.

Başarıları

Türkiye millî futbol takımı

Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu: 1993

FIFA Dünya Kupası Üçüncülüğü: 2002

Avrupa Futbol Şampiyonası Üçüncülüğü: 2008

Galatasaray

UEFA Süper Kupası: 2000

Türkiye Süper Kupası: 2008

Süper Lig: 2001-02, 2005-06

Odatv.com

Rıza Çalımbay ve Leyla Çalımbay boşandı

Rıza Çalımbay ve Leyla Çalımbay boşandı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 34 yıldır evli olduğu Leyla Çalımbay boşandı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, uzun süredir hayat arkadaşı olan Leyla Çalımbay ile sessiz sedasız boşandığı öğrenildi.  Rıza Çalımbay'ı çok sevdiğini ve her zaman da seveceğini söyleyen Leyla Çalımbay, tecrübeli teknik adamın futbola olan aşkı yüzünden boşanma kararı aldığını açıkladı.

Çalımbay, eşinin futbola olan sevgisi nedeniyle kendisine zaman ayıramadığını, evlilikleri boyunca tatile bile çıkamadıklarını belirtti.

rıza ve leyla çalımbay

rıza ve leyla çalımbay

NAFAKA TALEBİNDE BULUNMADI

Çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşanırken, Leyla Çalımbay 56 yaşındaki teknik adamdan herhangi bir nafaka talebinde bulunmadı.

Özcan Deniz'den kafaları karıştıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den kafaları karıştıran paylaşım!Yıldız Tilbe'ye övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'ye övgü dolu sözler!Prince Harry'nin instagram hesabından duygusal yüklü o paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Prince Harry'nin instagram hesabından duygusal yüklü o paylaşımı!Sanatçı Neşe Karaböcek'in oğlu hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Neşe Karaböcek'in oğlu hayatını kaybetti

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir