ecco ayakkabı fiyatları / Kalem капиллярная Faber Castell "Ecco pigment" siyah, 0,1mm|null| - AliExpress

Ecco Ayakkabı Fiyatları

ecco ayakkabı fiyatları

Lamoda интернет-магазин одежды

Bu uygulama hakkında

Yaşasın yaz! Gardırobunuzu güncellemeniz için bir neden.

Ücretsiz kargo ile rekabetçi fiyatlarla favori markalar.

Lamoda bir online moda alışveriş platformudur. Küresel ve yerel markalardan 10 milyondan fazla ürün içerir: Uniqlo, Victoria`s secret, Lime, Baon, Calvin Klein Jeans, Dr. Martens, Finn Flare, Fred Perry, GAP, Jack & Jones, Intimissimi, Lacoste, Levi's, Mango, Marks & Spencer, Oodji, SELA, O'stin, Timberland, Tommy Hilfiger, United Colors of Benetton, Zarina, Boss, Hugo, Sandro, Maje, Ray Ban, Aeronautica Militare, Armani Exchange, Baldinini, Bikkembergs, Calvin Klein, Coach, Coccinelle, DKNY, Adidas, Puma, Nike, Befree, Ecco, Reebok, Love Republic, funduszeue.infodi, Holy Land ve diğerleri.

Hızlı teslimat, satın almadan önce montaj, indirim ve bonus programı - Lamoda, alışverişi keyifli ve rahat hale getirmek için her şeyi yapar.

Uygulamada, ürünü resme göre bile kolayca bulabilirsiniz. Sadece beğendiğiniz görseli içeren bir fotoğraf yükleyin ve benzer kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları seçelim. Ya da popülariteye, boyuta, markaya, renge, fiyata veya indirime göre filtreler kullanın. Spor ayakkabılar ve diğer ayakkabılar için uygulamada bir AR montaj odası bulunur.

En iyi fırsatlar için "En İyi Promosyonlar" bölümüne göz atın. İndirimden yararlanın!* Yeni üyeler için ilk 3 siparişte %10 indirim var. Uygulama Rusya, Kazakistan ve Beyaz Rusya'da mevcuttur.

Lamoda'nın 8 Faydası

1. Önce dene, sonra satın al**

Alım noktalarına, parsel terminallerine veya eve teslimat. Denemek için 15 dakika sonra - yalnızca istediğiniz kadar ödeme yapın.

2. Verileriniz güvende

Alıcıların tüm kişisel verileri ve banka kartı işlemlerine ilişkin veriler, güvenli bağlantılar, güvenli protokoller ve sayfalar aracılığıyla gönderilir.

3. % orijinal ürünler

Lamoda yalnızca resmi marka tedarikçilerle çalışır: malların orijinalliği sertifikalarla garanti edilir.

4. Kalite kontrol

Depo çalışanları her ürünü dikkatlice kontrol eder ve bir kusur bulunursa derhal tedarikçiye geri gönderir.

5. Bize güvenin

Lamoda çevrimiçi mağazası, çevrimiçi mağazaların gönüllü sertifikasyonundan geçti ve "Güvenilir Satın Alma" güven işaretini aldı.

6. Sorunsuz iadeler

Siparişin tamamını veya bir kısmını Lamoda teslim alma noktasına, postaya veya postaneye, satın alma günü hariç 14 takvim günü içinde iade edebilirsiniz.

7. İstediğiniz zaman ödeyin

Sipariş, site üzerinden çevrimiçi olarak, alındıktan sonra veya 1, 2, 3 veya 6 ay içinde komisyonsuz olarak ödenebilir.

8. Stilistlerle istişareler

Bir stiliste kişisel danışma siparişi verin: size neyin uygun olduğunu söyleyecek ve kişisel kıyafet ve aksesuar seçimini toplayacaktır.

* Giysileri daha da ucuza sipariş etmek için ek indirim nasıl alınır? "İlk alışverişte indirim" promosyonunun ayrıntılı hüküm ve koşulları uygulamada mevcuttur.

** Rusya, Kazakistan ve Beyaz Rusya'da ayrıntılı ödeme koşulları, montaj, teslimat, iade ve indirimler için uygulamanın "Teslimat", "İade" bölümlerine ve Lamoda web sitelerine bakın.

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek mi istiyorsunuz? Bize e-posta ile ulaşın [email protected]

Sitelerimiz:
funduszeue.info
funduszeue.info
funduszeue.infoından

Güncellenme tarihi

19 Haz

Mio Gusto marka manolya koyu mavi süet 3cm topuk yüksekliği kadın düşük topuk bayan ayakkabı moda

2. Что вы можете купить у нас?

Мы производим модную женскую обувь, сапоги, сандалии и туфли на каблуке, в размерах 35-42, высокого качества, чтобы удовлетворить желания наших клиентов. Мы представляем широкий ассортимент изделий из искусственной кожи, замши и текстиля, а также из натуральной кожи и замши в различном ценовом диапазоне.

3. Почему стоит покупать у нас, а не у других поставщиков?

Наша команда стилистов разрабатывает нашу обувь в соответствии с международными тенденциями моды. Помимо модных тенденций, нашими главными приоритетами также являются здоровье ног, удобство использования, качество обуви и удовлетворенность клиентов.

4. Какие услуги мы можем предоставить?

Принимаемые условия доставки: EXW (С завода)

Принимаемая валюта платежа: доллары США, евро

Принимаемый способ оплаты: T / T, Western Union, KoronaPay, MoneyGram

Язык общения: английский, русский,Турецкий

5. Каковы условия оплаты?

Мы требуем % 30 заранее (при оформлении заказа) и 70% перед отправкой.

6. Включены ли в цену расходы по доставке / транспортировке, таможенные сборы и налоги?

Стоимость доставки / транспортировки, таможенные сборы и налоги не включены в цену. Покупатели должны использовать своего собственного перевозчика и управлять своими собственными таможенными процедурами.

7. Как долго длится время производства?

Обычно это занимает 2-4 недели после получения предоплаты, в зависимости от количества заказа.

8. Предоставляете ли вы образцы?

Да, но покупатели должны платить за образец + стоимость доставки.

9 - Как мы можем сделать заказ с точки зрения размеров обуви и их количества? Вы можете выбрать любую комбинацию размеров в серии из 8 пар Пример: 35x1 37x1 38x3 39x2 42x1 = 8

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası