tefal secure 5 neo v2 6 lt yorum / Tefal P Secure 5 Neo V2 6 L Düdüklü Tencere - : funduszeue.info: Mutfak

Tefal Secure 5 Neo V2 6 Lt Yorum

tefal secure 5 neo v2 6 lt yorum

Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere - 6 L

Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş. (“Groupe SEB” veya “Şirket”)tarafından, işlettiği funduszeue.info internet sitesini (“İnternet Sitesi”) ziyaret edenlerin gizliliğini korumak Şirket’imizin önde gelen ilkelerindendir.

İşbu Aydınlatma Metni’nde, kişisel verilerinizin, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun olarak, “Dereboyu Cad. Bilim Sok. Sun Plaza No: 5 Kat: 2 Maslak, Sarıyer İstanbul” adresinde yer alan veri sorumlusu Şirket nezdinde işlenmesine ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.

funduszeue.infoşisel Verilerin İşlenme Amacı

İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla Groupe SEB tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenebilecektir:

  • - Ürün tanıtımına veya Şirket’in hizmetlerine ilişkin olarak e-bültenlerin paylaşılması, reklam, promosyon,
  • - tanıtım ve kampanya içerikli e-posta mesajları göndermek,
  • - Şirket’imizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, iş geliştirme ve planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi,
  • - Pazarlama faaliyetlerinin yapılması.

2.İşlenen Kişisel Verilerin Aktarıldığı Yerler ve Aktarım Amacı

Elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza (dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma (hosting) hizmet sağlayıcıları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi), şirket iştiraklerimize ve kanunen yetkili kamu kurumları ile özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde aktarılabilecektir.

funduszeue.infoşisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Ürün tanıtımına Şirket’in hizmetlerine ilişkin reklam, promosyon, tanıtım ve kampanya içerikli e-bültenlerin bildireceğiniz e-posta adresine gönderilmesi için lütfen e-posta adresinizi paylaşarak e-bültene kayıt olunuz. Kişisel verileriniz, işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilmiş olan amaçlar doğrultusunda doldurmuş olduğunuz E-Bülten kayıt formu vasıtasıyla toplanmaktadır. Kişisel verileriniz Kanun kapsamında açık rızanızın alınması hukuki sebebiyle işlenmektedir.

Veri Sorumlusuna Başvuru Yolları ve Haklarınız

Kanun’un maddesi uyarınca, Şirket’imize başvurarak, kişisel verilerinizin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, d) yurt içinde / yurt dışında transfer edildiği tarafları öğrenme, e) eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, f) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme, g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve i) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

Belirtilmiş olan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca tarafımıza iletebilirsiniz. Bilgi ve başvuru taleplerinizi İnternet Sitemizde yer alan Başvuru Formu’nu doldurarak “Dereboyu Cad. Bilim Sok. Sun Plaza No: 5 Kat: 2 Maslak, Sarıyer İstanbul” adresine gönderme yöntemiyle de tarafımıza iletebilirsiniz.

Şirketimiz taleplerinizi, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde, ilk talep ücretsiz olmak üzere sonuçlandırır. Ancak aynı konuyla ilgili takip eden taleplerde veya ilk talepte işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, ücret alınabilir. Şirketimiz talebi kabul edip işleme koyabilir veya gerekçesini açıklayarak talebi yazılı usulle reddedebilir.

Yukarıda belirtilen prosedür takip edilerek gerçekleştirilen başvurunun reddedilmesi, verilen cevabın yetersiz bulunması veya süresinde başvuruya cevap verilmemesi hâllerinde; cevabın tebliğini takiben otuz ve her hâlde başvuru tarihinden itibaren altmış gün içinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na (“Kurul”) şikâyette bulunma hakkı mevcuttur. Ancak başvuru yolu tüketilmeden şikâyet yoluna başvurulamaz.

Kurul, şikâyet üzerine veya ihlal iddiasını öğrenmesi durumunda resen, görev alanına giren konularda gerekli incelemeyi yapar. Şikâyet üzerine Kurul, talebi inceleyerek ilgililere bir cevap verir. Şikâyet tarihinden itibaren altmış gün içinde cevap verilmezse talep reddedilmiş sayılır. Şikâyet üzerine veya resen yapılan inceleme sonucunda, ihlalin varlığının anlaşılması hâlinde Kurul, tespit ettiği hukuka aykırılıkların veri sorumlusu tarafından giderilmesine karar vererek ilgililere tebliğ eder. Bu karar, tebliğden itibaren gecikmeksizin ve en geç otuz gün içinde yerine getirilir. Kurul, telafisi güç veya imkânsız zararların doğması ve açıkça hukuka aykırılık olması hâlinde, veri işlenmesinin veya verinin yurt dışına aktarılmasının durdurulmasına karar verebilir.

Verilerinizin Şirketimiz nezdinde hassasiyetle korunduğunu belirtir; bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

TEFAL Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

TEFAL Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Garanti avm

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 1 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 10 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Garanti avm tarafından gönderilecektir.
  • Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere - Besleyici ve lezzetli yemekler hazırlamanız için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere, dikkat çeken tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik gövde malzemesinin yanı sıra dikkat çeken yeşil rengi ile de mutfağınıza tarz katan düdüklü tencere geniş iç hacmi sayesinde daha fazla yemeği kısa sürede pişirmenize yardımcı oluyor. Ergonomik kullanım avantajı sunan Tefal tencere, geliştirilmiş özellikleri sayesinde güvenle yemek pişirmenizi sağlıyor. Tefal Secure 5 Neo V2 ile hem aileniz hem de arkadaşlarınız için lezzetli yemekleri daha kısa sürede hazırlayarak mutfağınızın şefi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Fonksiyonel Kullanım Avantajı ile Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere Kompakt tasarıma sahip olan Tefal düdüklü tencere mutfak dolabınızda çok daha az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. 6 litre geniş iç hacmi ile kalabalık misafir grupları için ideal olan düdüklü tencerede dilediğiniz kadar yemek pişirebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip tutma sapları bulunan tencere taşımayı kolaylaştırıyor ve şık bir görünüm avantajı sunuyor. 10 yıl Tefal garantisi bulunan paslanmaz çelik kaplaması ile uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, lezzetli yemekler hazırlamasını sağlıyor. 2 farklı pişirme programına sahip olan Tefal düdüklü tencerede yemeğinizin malzemelerine uygun programı seçebilirsiniz. Basınç göstergesi ile maksimum güven sağlayan düdüklü tencere, aynı zamanda yemeğinizin ideal ısı ayarı için de size yardımcı oluyor. Teknik Özellikler Gövde Malzemesi: Paslanmaz Çelik Tek Elle Açma/Kapama: Var Renk: Yeşil Pişirme Programı Sayısı: 2 Basınç Göstergesi: Var Kullanım ve Bakım Önerileri Tefal düdüklü tencerenin tüm malzemeleri bulaşık makinesinde güvenle yıkanabiliyor. Tencerenin elle yıkanması durumunda üzerinde su lekeleri kalmaması için mutlaka bir bezle kurulanması önerilir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Tahmini Kargoya Teslim: 10 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

TEFAL Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

  • Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere - Besleyici ve lezzetli yemekler hazırlamanız için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere, dikkat çeken tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik gövde malzemesinin yanı sıra dikkat çeken yeşil rengi ile de mutfağınıza tarz katan düdüklü tencere geniş iç hacmi sayesinde daha fazla yemeği kısa sürede pişirmenize yardımcı oluyor. Ergonomik kullanım avantajı sunan Tefal tencere, geliştirilmiş özellikleri sayesinde güvenle yemek pişirmenizi sağlıyor. Tefal Secure 5 Neo V2 ile hem aileniz hem de arkadaşlarınız için lezzetli yemekleri daha kısa sürede hazırlayarak mutfağınızın şefi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Fonksiyonel Kullanım Avantajı ile Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere Kompakt tasarıma sahip olan Tefal düdüklü tencere mutfak dolabınızda çok daha az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. 6 litre geniş iç hacmi ile kalabalık misafir grupları için ideal olan düdüklü tencerede dilediğiniz kadar yemek pişirebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip tutma sapları bulunan tencere taşımayı kolaylaştırıyor ve şık bir görünüm avantajı sunuyor. 10 yıl Tefal garantisi bulunan paslanmaz çelik kaplaması ile uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, lezzetli yemekler hazırlamasını sağlıyor. 2 farklı pişirme programına sahip olan Tefal düdüklü tencerede yemeğinizin malzemelerine uygun programı seçebilirsiniz. Basınç göstergesi ile maksimum güven sağlayan düdüklü tencere, aynı zamanda yemeğinizin ideal ısı ayarı için de size yardımcı oluyor. Teknik Özellikler Gövde Malzemesi: Paslanmaz Çelik Tek Elle Açma/Kapama: Var Renk: Yeşil Pişirme Programı Sayısı: 2 Basınç Göstergesi: Var Kullanım ve Bakım Önerileri Tefal düdüklü tencerenin tüm malzemeleri bulaşık makinesinde güvenle yıkanabiliyor. Tencerenin elle yıkanması durumunda üzerinde su lekeleri kalmaması için mutlaka bir bezle kurulanması önerilir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere Özellikleri & Yorumlar

Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere, mutfakta harikalar yaratırken pratik olmayı sevenlerin ürünüdür. Tefal'in uzmanlığı ve kalitesi ile tasarlanan bu düdüklü tencere, mutfakta hem daha hızlı hem de daha lezzetli yemek pişirenlerin vazgeçilmez ürünüdür. Yüksek basınçlı pişirme yöntemi sayesinde yiyeceklerinizi daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde hazırlayamaya yardımcı olan bu düdüklü tencere, 5 güvenlik sistemiyle dikkat çekiyor. Gelin, Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere’yi tüm yönleriyle birlikte inceleyelim.

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Kapasite6 L
TabanÇelik
İndüksiyon UyumuVar
Zaman AyarıYok
Kademe2 Kademeli

Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere İnceleme

Tefal Secure 5 Neo V2, mutfakta güvenli ve pratik bir pişirme deneyimi sunduğundan kullanıcıları tarafından övgüyle anılmaktadır. Yüksek kaliteli malzemeleri ve özenle tasarlanmış detaylarıyla öne çıkan bu ürün, mutfakta pratik olmayı sağlamaktadır. Yüksek basınçlı pişirme özelliği sayesinde yiyeceklerin besin değerini de koruyan bu ürün, 5 güvenlik sistemi sayesinde gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunmaktadır.

Tefal Secure 5 Neo V2 Özellikleri

  • 6 litre kapasite
  • Tek elle açılabilme
  • Paslanmaz çelik gövde
  • 5 güvenlik sistemi
  • İndüksiyon uyumlu taban
  • 2 kademe

Tefal Secure 5 Neo V2 Gövde Malzemesi

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere

Tefal Secure 5 Neo V2, paslanmaz çelik gövdeden üretildiğinden dolayı uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. İndüksiyon uyumlu tabanı sayesinde tüm ocaklarda kullanılabilen bu düdüklü tencere, paslanmaz çelikten üretildiği için kolayca bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca darbe ve çizilmelere karşı da dayanıklığı sayesinde mutfağınızda uzun yıllar en büyük yardımcınız oluyor.

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Saat GöstergesiYok
Tek Elle AçmaVar
Tabanİndüksiyon Uyumlu

Tefal Secure 5 V2 Nasıl Kullanılır?

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere

Tefal Secure 5 V2 düdüklü tencereyi kullanmak oldukça kolaydır. Üzerinde bulunan klipsi kendinize doğru çekip kapağı çevirdiğinizde kolaylıkla kapağını açabilirsiniz. Yiyeceklerinizi yerleştirdikten sonra kapağı tencereye hizalayarak sola doğru çevirip klipsi öne doğru itin. Kilit sesini duyduktan sonra artık düdüklü tencereniz kilitlenmiş ve güvenli kullanıma hazır demektir. Tencere içindeki yiyecekleriniz kaynayana kadar yüksek ateşte pişirme işlemine başlayabilirsiniz daha sonra ses çıkartınca altını kısmanız gerekmektedir. Yemeğiniz piştiğinde ise basınç ventilinde yer alan 0 ayarına getirerek içindeki havayı alıp güvenli bir şekilde açabilirsiniz.

Kuzu But dkfunduszeue.info
Balık dkfunduszeue.info
Bütün Tavuk dkfunduszeue.info
Sığır Eti dkfunduszeue.info
Bezelye1, dkfunduszeue.info
Patates12 dkfunduszeue.info
Kuru fasulye dkfunduszeue.info
Taze fasulye dkfunduszeue.info
Yeşil mercimek10 dkfunduszeue.info
Havuç dkfunduszeue.info

Tefal Secure 5 Neo V2 Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler Sunar

Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere, yiyeceklerin besin değerlerini ve lezzetini koruyarak sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. Yüksek basınçlı pişirme, yiyeceklerin vitaminlerini ve minerallerini muhafaza ederken, lezzetlerin daha yoğun olmasını sağlar.

Tefal Secure 5 Neo V2 Kapasitesi

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere

Düdüklü tencere almayı düşünenlerin tercih ettiği Tefal Secure 5 V2, 4, 6, 7 ve 8 litre kapasitelerde satılmaktadır. Bu sayede farklı kapasitelerde ihtiyaca sahip olan herkes için ürün sunan Tefal Secure 5 V2, en çok 6 litrelik düdüklü tenceresiyle dikkat çekiyor. Hem geniş aileler hem de çekirdek aileler için ideal olan 6 litrelik boyutuyla beğeni topluyor.

Tefal Secure 5 Neo V2 5’li Güvenlik Sistemi

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere, kullanıcıların güvenliği ve rahatlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Güvenlik kilit sistemi ve basınç ayar düğmesi ile kontrollü bir pişirme deneyimi sunar. Kapama güvenliği, açma güvenliği, basınçta kapağın açılmaması güvenliği, kapak lastiği güvenliği ve güvenlik subabıyla toplamda 5 güvenliğe sahiptir. Bu güvenlik sistemleri sayesinde kapak tam kapanmadığında düdüklü tencere içerisinde basınç yükselmez. Ayrıca basınçlı pişirmeden sonra içerisindeki buharı vermeden kapak açılmaz. Bu sayede Tefal P Secure 5 V2, güvenli kullanım sunmaktadır.

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere Yorumları

Tefal P Secure 5 V2 Düdüklü Tencere

👤 Düdüklüyü çeyizim için aldım. Ama denemek istedim tabikide. Mercimek çorbası pişirdim kullanım açısından kolay rahat ve güvenilir ve gerçekten pişirmesi güzel beğendim kısa sürede pişiriyor. B***** D****

👤 Tam da hayal ettiğim gibi çok kaliteli. H**** H****

👤 Ürünü alalı yaklaşık 3 ayı geçti, defalarca kullandım, sorunsuz çalışıyor, ilk başta kapağını düzgün kapatamamışım, pişirme yaparken üstteki delikten su kaçırdı, sonra düzgün kapatmayı öğrendim ve sorun halloldu, etleri gayet güzel lokum gibi pişirdi, daha önceki düdüklüm patlayıp mutfağımı savaş alanına çevirdiği için korka korka düdüklü aldım tekrar ama şükür sorun yaşamadım. H***** İ*****

👤 Ürün çok güzel hızlı pişiriyor organik tavuk 45 dakika da bebeğim için iyice başlandı sadece içinde garanti belgesindeki bir parça çıkmadı onun dışında sağlam ürün 2 kere kullandım çok rahat korkusuzca kullandığım bir düdüklü oldu teşekkürler 🙏 E**** E****

👤 litreliğini almıştım. Mükemmel bir ürün. Paranız ünlü alman markasını almaya yetmiyorsa bunu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En azından daha güvenli. M**** A****

👤 Çok memnunum kısa sürede pamuk gibi oluyor nohut, kuru fasulye G**** M****

👤 Tefal kalitesi zaten takdire şayan ürün eşim içinse klasik oluşu kullanımı kolay aç kapat çok rahat pişirmesi tavsiye edilen sürelerde uyuşuyor çok kullanışlı ideal bir düdüklü tencere ihtiyaç duyanlara tavsiye ederim. A**** A****

👤 Çeyizim için aldım. Düdüklüden çok korkuyordum ama kullanımı o kadar kolay ki. Düşündüğümden daha kolaydı. Yemeği 15 dkda pişirdi misler gibi çok memnun kaldım. B**** T****

👤 Daha önce düdüklü kullanmamışız meğer, pişirme süresi neredeyse yarıya düştü, 20 dakikada et, 15 dakikada kuru fasulye pişiriyor kapak sistemi çok güvenli ve kullanımı pratik iyi ki almışım. Y***** G****

Tefal düdüklü tencerede tavuk kaç dakikada pişer?

Tefal Secure 5 V2 düdüklü tencere kısa sürede yiyeceklerin pişmesini sağlıyor. Tefal düdüklü tencerede bütün tavuk dakika içerisinde ikinci kademe ayarında pişiyor.

Tefal düdüklü tencerede nohut kaç dakika pişer?

Tefal düdüklü tencerede ıslatılmış nohut 35 dakika içerisinde pişmektedir.

Tefal markası hangi ülkeye ait?

Tefal, Fransız malıdır. yılında yapışmaz tavayı ilk kez icat eden Tefal, ülkede satış yapmaktadır.

Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere
Tefal P Secure 5 Neo V2 6 L Düdüklü Tencere - ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Sıcaklık kaynağı İndüksiyon- gaz- elektrik- seramik - halojen Güvenlik sistemi sayısı 5 Buhar çıkışı sistemi Standart Basınç göstergesi Var Dishwasher safe details Only pot /no lid Number of cooking programs 2 Açma/Kapama Sistemi Çevirmeli Sistem Tencere bölümü materyali Paslanmaz çelik İç kaplama/yüzey Pürüzsüz Dış kaplama/yüzey Pürüzsüz Paslanmaz Çelik Tencere kulpları çeşiti Sabit Bulaşık makinesinde yıkanabilir Var TEFAL Düdüklü tencere- Secure 5 - Paslanmaz çelik - İndüksiyonlu ocaklar dahil tüm ısı kaynakları 5 güvenlik sistemi sayesinde güvenle yemek pişirmenizi sağlar. Kapağın tam kapanma güvenliği, Basınçlı ortamda kapağın açılmaması güvenliği, Basınç kontrolü güvenliği, Güvenlik subabı (yedek güvenlik sistemi), Kapak içindeki lastik güvenliği. Biri sebzeler, bir et ve balıklar için olmak üzere 2 pişirme programı vardır. Böylece her tür leziz ve sağlıklı yemeği mükemmel şekilde pişirebilirsiniz! Tencere bölümündeki10 yıllık garantisiyle de çok uzun süre boyunca mutfağınızda size eşlik eder! İndüksiyon dahil olmak üzere tüm ocaklar tiplerinde kullanıma uygundur. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde bulaşık makinesinde yıkanabilir. 5 güvenlik sistemi Secure 5 Neo, yıllarca kullanabileceğiniz, mutfaktaki büyük yardımcınız. Secure 5 Neo, 5 güvenlik sistemi sayesinde güvenle yemek pişirmenizi sağlar. Kapağın tam kapanma güvenliği, Basınçlı ortamda kapağın açılmaması güvenliği, Basınç kontrolü güvenliği, Güvenlik subabı (yedek güvenlik sistemi), Kapak içindeki lastik güvenliği. Biri sebzeler, bir et ve balıklar için olmak üzere 2 pişirme programı vardır. Böylece her tür leziz ve sağlıklı yemeği mükemmel şekilde pişirebilirsiniz! Tencere bölümündeki10 yıllık garantisiyle de çok uzun süre boyunca mutfağınızda size eşlik eder! İndüksiyon dahil olmak üzere tüm ocaklar tiplerinde kullanıma uygundur. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde bulaşık makinesinde yıkanabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası