eskiya dunyaya hukumdar olmaz hatice / Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da Hatice kim?

Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz Hatice

eskiya dunyaya hukumdar olmaz hatice

kaynağı değiştir]

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Engin Benli tarafından canlandırılan karakter.

Hırsızlık yapan bir aile olan Korkmazlar'ın bir ferdi, Beşir Hamdi Korkmaz'ın ortanca oğludur. Derman ve Selman adında iki kardeşi vardır.

Altıncı Sezonda; Alparslan Çakırbeyli'ye düzenlenen ve Özlem ile Faruk'un ölümleri ile sonuçlanan suikaste Sincanlı ailesinin karıştığı öğrenildikten sonra, Celal Sincanlı ölmeden önce masada suikastın Korkmazlar'a taşare edildiğini söyler. Bu durum ailesinin görünen yüzü Yaman Korkmaz'ın düşman olmasıyla sonuçlanır. İlyas ve Behzat, onunla konuşmak için mahallesine gider. Yaman ise Hızır'ı çağırır ve Behzat'ı elinde tutarak İlyas'ı gönderir. Doğan Baba, kimsesizlerine Yaman'ın mahallesine bomba döşeme görevini verir ve Hızır, Yaman ile yüzleşip Behzat'ı almaya gittiğinde Yaman'ın mahallesini patlatır. Yaman bu yapılanın altında kalmamak için Şahin Ağa'ya gider ve onun üzerinden tüm masayı tehdit eder. Bunu yaptıktan sonra otele tek başına giderek İlyas'ın karşısına dikilir. İlyas kafasına silah dayadığında "Sıkmazsan adam değilsin." yanıtını vererek İlyas'ın yanındaki Behzat ve diğerlerini şaşırtır. Ama Mesut'un gelmesiyle anlaşılır ki, Yaman Şahin Ağa'yı esir almıştır. Şahin Ağa'nın ölmemesi için Yaman bırakılmak zorunda kalınsa bile İlyas onun eline sıkar. İntikam peşine düşmüş ve masadan çıkarılmış Alparslan Çakırbeyli Yaman'ın mekanını tek başına basar ancak burada Yaman onu yakalar.

Hırpalanmış olan Alparslan ailesine geri verilir, ancak Hızır'ın sözünü dinlemediği evden atılır. Bu ona baba olmanın yolunu açar. Yaman'ın babasıyla birlikte durduğu eve ise İlyas ve beraberindekiler baskın yapar. Yaman burada kaçmak zorunda kalsa da bunun intikamı olarak tek bir kurşun bile atmadan masayı basar. Tüm masa üyeleri namlunun ucundayken Alparslan, Yaman'ın babasını yakalar ve iki taraf da yakaladıkları kişileri vurmaz. Alparslan'ın girdiği tehlikeli yolu gören Hızır, Yaman ile el sıkışır. Ancak bu anlaşmanın bozulması uzun sürmez. Yavuz'dan şüphelenen Behzat onu takip ederken Yavuz tarafından fark edilir ve Yavuz da Yaman'a haber verir. Yaman adamlarını gönderir ve Behzat'ı taratır. Bunun üstüne önce Haşmet ve Tipi mahallelerine baskın yapar.

Daha sonra ise Yaman, Çakırbeyliler'i tuzağı düşürmek için girdiği depoda tuzağa düşer. Çakırbeyliler tarafından öldürülmek üzereyken Yavuz'un devreye girmesiyle polisler gelir. Çakırbeyliler tutuklanmamak için çıksa da Yaman ve adamları tutuklanır. Hapse girmeleri üstüne kendilerini tutuklatan Alparslan, Tekin ve Kubilay yanlarına gelir. Alparslan, amcası Hızır sayesinde içeri soktuğu bıçağıyla Yaman'ı bıçaklar. Ancak Yaman ölmez. Alparslan ve adamları koğuşa gönderilirken Yaman ve adamları dışarı çıkar. Yaman dışarı çıktığında kardeşi Selman ve dayısı da Hamdi Baba'nın yanına gelir. Derman ile Alparslan'ın içeride savaşa başlaması Alparslan'ın ölmek üzere olduğunu gösterdiğinden yeğenini korumak isteyen Hızır bir kez daha anlaşmak ister. Üstelik arabası taranan Behzat dahil herkes bunu onaylar. Hızır Korkmazlar ve Yavuz'u da masaya dahil eder ve kendisi de masadan ayrılır. Ve öngördüğü gibi bu hamleyle ölmek üzere olan Alparslan kurtulur. Şimdi masanın üyeleri arasında liderin kim olacağına dair merak vardır. Yaman, herkesin Cihan üzerinde uzlaşabileceğine inanıyordur. Yaman bunların hesabını yaparken hapisten Derman'ın ölüm haberi gelir. Alparslan, Gece Kuşu ve Suphi'nin yardımıyla Derman'ı öldürmüştür. Derman'ın cenazesinden sonra Yaman öfkelense bile masadaki dengeyi gözeterek gerektiğinde yeğenini ona öldürtmek için İlyas'ı lider adayı olarak gösterir. İlyas, liderliğe seçilir.

Bu olay olurken Alparslan'a saldırı yapılır ve Şahin Ağa vurulur. Alparslan, masayı basarak Yavuz'u öldürmeye çalışır, Haşmet engeller. Böylelikle Yaman'ın eline de koz geçmiş olur. Yaman, masada Alparslan'ın ölümünü oylatır. İlyas ve dostları kazanacaklarından eminken İdris ve Rafet, Fethi'ye çalışan Avni'nin tehditleriyle Alparslan'ın ölmesi yönünde oy verir. Masadan bu karar çıktıktan sonra Alparslan masadan ayrılan masa üyelerini tarar. Selman omzundan vurulurken, Dayı Korkmaz başından vurularak ölür. Bu yaşananlar üstüne Yaman, Hızır'dan Alparslan'ı ister ama Hızır Alparslan'ın Doğan Baba'nın mekanında olduğunu söyler ve alabiliyorsanız alın diye rest çeker. Korkmazlar'ın yönlendirmesiyle Avni oraya baskın yapar ve tuzağa düşer. Çakırbeyliler'in içindeki haini söyleyecekken vurulur. Avni'yi vuran hainin ise Ebru olduğu anlaşılır. Dahası bunca zaman Ünal'ın avukatlığı yapan, Ceylan'ın en güvendiği kişilerden biri olan, Behzat'ın sevgilisi olan Ebru'nun Fethi'ye çalışmasının yanında Yaman ile sevgili olduğu ortaya çıkar. Üstelik Yaman'ın geçmişte Behzat'ı vurdurma sebebinin de Ebru'yu kıskanmasından yani şahsi olduğu anlaşılır.

Hamdi Korkmaz[değiştir kaynağı değiştir]

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erol Babaoğlu tarafından canlandırılan karakter.

Celal Sincanlı'nın oğlu ve Bahar Sincanlı'nın abisidir.

Özlem'e yapılan suikaste yanlışlıkla yer aldığını öğrenen babası onun yaptığını söylemediğinden dolayı Cihan'ın da yönlendirmesiyle hain olarak gözükür. Bu durum Alparslan'ın babasını öldürmesine neden olur ve Yavuz, babasının yerine oturur. Bahar'ın Hızır'ı öldürme girişimi üzerine İlyas'ın talimatıyla Bahar'ı öldürtmek zorunda kalır ancak Bahar, Hızır tarafından kurtarılır. Yavuz'un Korkmazlar ile iş birliği içinde olduğundan şüphelenen Behzat, onu takip ederken pusuya düşüp vurulur. Bu durum Yavuz'un ihanetini ortaya çıkarır ve Yavuz, masadan ayrılmak zorunda kalarak Korkmazlarla kalmaya başlar.

Alparslan'ın içeri girmesi sonrası, yapılan anlaşma gereği Yavuz, Korkmazlarla beraber masaya döner. Şahin Ağa'ya saldırı yapıldıktan sonra Alparslan, masayı basarak Yavuz'u öldürmeye çalışır ancak Haşmet bunu engeller. Bahar ile olan konuşmasında, Fethi denilen birine çalıştığını ve çok güçlü olduğunu söyler. Bahar'ın hala eski amaçla çabaladığını sansa da Bahar, bunları Hızır'a anlatır ve Hızır, Yavuz'un yaşaması gerektiğini söyler. Alparslan, otel çıkışında Yavuz'u kaçırır. Onu sorgularken, karısını vuranın bizzat Yavuz olduğunu öğrenir. Yavuz'u asarak öldürecekken Hızır yetişir ve bu durumu engeller. Daha sonra Yavuz, aracını zırhlı olduğundan ve Alparslan'ın saldırısından kurtulur. Çakırbeyliler'in dostu.

Zafer[değiştir

Eşkıya D&#;nyaya H&#;k&#;mdar Olmaz'ın Hatice'sinin 10 parmağında 10 marifet! Meğer yalnızca oyuncu değilmiş

Eşkıya D&#;nyaya H&#;k&#;mdar Olmaz'ın Hatice'sinin 10 parmağında 10 marifet! ATV'nin 6 sezondur devam eden efsane dizisi Eşkıya D&#;nyaya H&#;k&#;mdar Olmaz'da &#;akırbeyli ailesinin cevval kadınları arasında yer alan başarılı oyuncu Sevin&#; Kıranlı, pandemi d&#;neminde bir&#;ok y&#;n&#;n&#; keşfetti. EDHO'da 'enişte' karakterine hayat veren Hakan Karsak'ın eşi Hatice'ye hayat veren Sevin&#; Kıranlı, eşi ve &#;zel yaşantısı hakkında yaptığı a&#;ıklamalarla dikkat &#;ekerken, oyuncu ve aynı zamanda m&#;zisyen olan arkadaşı Burak Sevin&#; ile hayata ge&#;irdiği projesini de anlattı. İşte EDHO'nun '10 parmağında 10 marifet' dedirten Hatice'si Sevin&#; Kıranlı'nın r&#;portajı

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hatice’sinin 10 parmağında 10 marifet! Meğer yalnızca oyuncu değilmiş

Akşamın haberine göre güçlü duruşu ve gülen gözleriyle dikkat çeken Sevinç Kıranlı ile pandemi sürecini ve hayata dair zevkleri hakkında konuştu. Hayatında 'keşke'lere yer olmadığını söyleyen oyuncu "Pişmanlık ve keşke'yi tanımıyorum. Yaşanılan her şeyin olması gerektiğine inananlardanım" dedi. Pandemide şair yönünü keşfettiğini dile getiren Kıranlı, 'Bir şiirim bestelendi bile' diye de ekledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hatice’sinin 10 parmağında 10 marifet! Meğer yalnızca oyuncu değilmiş

SEVİNÇ KIRANLI KİMDİR?

Başarılı oyuncu Seviç Kıranlı'nın, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Hatice' karakteriyle 6 yıldır ekranlardasınız. Hatice ile ilgili sorularımız olacak size fakat öncelikle Sevinç Kıranlı kimdir? Nelerden hoşlanır, özel hayatında neler yapar?" sorusuna verdiği yanıt

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hatice’sinin 10 parmağında 10 marifet! Meğer yalnızca oyuncu değilmiş

"İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunuyum. Üniversitede Pedagojik formasyon alırken başladığım drama öğretmenliği, beraberinde de çocuk tiyatrosunu getirdi. Birkaç yıl devam ettirdim fakat daha sonra işlerimin yoğunluğu nedeniyle oyunculuğa ağırlık vermek durumunda kaldım. Sonraki zamanlarda da çocuklara yönelik bir şeyler yapmak hep gönlümde ayrı bir yere sahip oldu."

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hatice’sinin 10 parmağında 10 marifet! Meğer yalnızca oyuncu değilmiş

"Bu sırada benim de çocuklarım oldu. Ailem, işim derken ertelediğim düşüncelerimin zamanı biraz da pandemi dönemine denk geldi ve şimdi beni çok heyecanlandıran bir çocuk kitabı projem var gündemimde. Tüm bunların yanında her zaman okumaya, araştırmaya, sağlıklı beslenme ve spora hayatımda çok önem veririm. Çocuklarımın da araştırmacı ruha sahip olabilmeleri için onları elimden geldiğince yüreklendirir, kendi kararlarını verebilen kendi fikirleri olan bireyler olabilmeleri için desteklerim."

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası