armutlu yenikapı ido seferleri / Yenikapı - Armutlu İDO Bileti - Bilet.com

Armutlu Yenikapı Ido Seferleri

armutlu yenikapı ido seferleri

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi’nden Yapılan Seferler

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi’nden her gün yapılan Dış Hatlar seferleri Marmara Denizi’ni birbirine bağlıyor. Siz de İDO Deniz Otobüsü seferleri ile Armutlu Tatil Köyü’ne hızlıca varabilir, tatilinize en rahat şekilde başlayabilirsiniz.

Dış Hatlar Seferleri:

  • Kadıköy – Yenikapı – Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Kumla – Bursa

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi’nde tarifeye bağlı olarak gerçekleştirilen deniz otobüsü seferleri, hızlı ve güvenilir deniz yolculuğu deneyimi sunuyor. Siz de hemen bilet alıp İDO konforu ile tanışabilirsiniz.

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi Tarihçesi

Armutlu bölgesi, tarihin her döneminde önemli bir noktaya sahip olmuştur. Eski kaynaklardan geriye çok fazla bilgi kalmamış olsa da, Armutlu Tatil Köyü yakınındaki deniz feneri, bölgede bir iskele olma ihtimalini güçlendiriyor. Günümüzde ise Armutlu Tatil Köyü, özellikle İstanbul’a yakın olma özelliğiyle ilgi görmeye başlamıştır.

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi Nerede?

Karşıyaka Mahallesi, Zafer Caddesi üzerinde yer alan İDO Armutlu Tatil Köyü, İhlas Armutlu Tatil Köyüne yakın konumu sayesinde yolcular tarafından kolayca bulunabilecek bir noktada yer alıyor.

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi Haritası

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi Yol Tarifi

Armutlu Tatil Köyü İskelesi, tatil köyünün merkezinde bulunmaktadır. Ana kafeteryanın hemen önünde konumlandırılmış olan İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi, bu açıdan oldukça merkezi bir konumdadır.

Minibüs ile İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Armutlu Tatil Köyü’nün içinden kalkan minibüsler iskeleye ulaşım konusunda tercih edebileceğiniz en hızlı ve kolay seçenektir. Bununla birlikte Armutlu Tatil Köyü dışından geliyorsanız da, yine Yalova merkezli sefer yapan minibüsleri kullanarak İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi’ne rahatça ulaşabilirsiniz.

Armutlu Tatil Köyü’nde Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Armutlu Tatil Köyü, geniş tarihi ve kültürel dokusu ile ziyaretçilerine vakit geçirebilecekleri birçok farklı alan sunuyor. Doğa yürüyüşlerinden, masmavi denizin tadını çıkarabileceğiniz plajlarına ve rengarenk köylerine kadar sunduğu çeşitli alternatifleri ile herkes için mükemmel bir tatil lokasyonu olma özelliğini taşımaktadır.

Armutlu Tatil Köyü’nde yapabileceğiniz aktivitelerin başında elbette masmavi denizi ve ayrılmak istemeyeceğiniz plajlarında yüzmek geliyor. Marmara Denizi’nin en güzel noktalarından olan Armutlu plajlarında yüzmeden dönmemenizi öneririz. Ayrıca plajların kattığı o neşeli ortam ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Bununla birlikte ilçenin içerisinde yer alan birbirinden farklı köyleri ziyaret ederek doğal hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Bilhassa kentin en popüler yerlerinden olan Gürcü Köyleri ve Yalı Köyü, renkli manzaraları ile insanların ilgisini çekmeyi başarıyor. Tatil yaparken yeni kültürler tanımak ve köy yaşamının güzelliklerini keşfetmek istiyorsanız mutlaka rotanıza Gürcü köylerini ve Yalı Köyü’nü ekleyerek iyi bir tatil rotası oluşturabilirsiniz. Ek olarak, köylerde yapılan hepsi birbirinden lezzetli onlarca farklı organik ürünlerin de tadına varabilirsiniz.

Antik Yunan Tarihinden de izler taşıyan Armutlu Tatil Köyü, tarih severlerin de hoş vakit geçirebileceği alanlar yaratmaktadır. İsmini denizlerin tanrısı olarak bilinen Poseidon’dan alan Bozburun Feneri, mutlaka görülmeye değer yerlerden biridir.

Son olarak, Armutlu Tatil Köyü’nün etrafında yer alan kaplıcalarda yılın her mevsimi şifa bulabilir ve hoş vakit geçirebilirsiniz. Özellikle Armutlu Kaplıcası, bölgenin en dikkat çeken yerlerinden olma özelliğini taşımaktadır.

İDO Armutlu Tatil Köyü İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 444 44 36 - 0850 222 44 36

  • Yolcu Taşımacılığı

  • Yemekli Tur & Organizasyonlar

  • Boğaz Ve Ada Turları

  • Ayvalık Midilli

  • Çeşme Sakız

  • Türk Gecesi

Uluslararası Yolcu Taşımacılığı

Yemekli Tur & Organizasyonlar

Deniz Turizm Faaliyetleri

  • Midilli

    Ayvalık - Midilli ve Midilli - Ayvalık karşılıklı araçlı ve araçsız feribot seferlerimiz yapılmaktadır...

  • Sakız

    Çeşme - Sakız güzergahında sabah ve akşam karşılıklı feribot seferlerimiz yapılmaktadır.

  • Türk Gecesi

    Hergün, Karaköy kalkışlı, yüzer restaurantımızla yemekli turlarımız mevcuttur.

  • Turizm

    Kiralık gemiler, özel tur ve organizasyonlar, ada ve boğaz turları, yolcu taşımacılığı...

;

İDO Kadıköy - Yenikapı - Armutlu - Bursa Saatleri

Deniz Ulaşımı e yaşam rehberi

İdo Kadıköy Armutlu Bursa Hattı 2023 yılı Kış Tarifesi

İDO Kadıköy, Yenikapı, Armutlu, Bursa Hattı Feribot Saatleri (Tüm Hafta)

 

Ek Seferler ve İptal Seferler İçin Lütfen Tıklayınız >>

İDO Kadıköy, Yenikapı, Armutlu Tatil Köyü, Armutlu, Bursa Feribot ve Deniz Otobüsü Seferleri (Tüm Hafta)

İDO Kadıköy, Yenikapı, Armutlu Tatil Köyü, Armutlu, Bursa Sefer Saatleri

Sefer Güzergahı

Kalkış ve Varış Saati

Fiyat

Kadıköy, Yenikapı, Armutlu, Bursa
Her Gün

Kalkış: 14:50201 TL
Varış: 17:25

Kadıköy, Yenikapı, Armutlu, Bursa
Sadece Cuma

Kalkış: 18:15201 TL
Varış: 20:45

İDO Bursa, Armutlu, Yenikapı, Kadıköy Hattı Feribot Saatleri (Tüm Hafta)

İDO Bursa, Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Yenikapı, Kadıköy Sefer Saatleri

Sefer GüzergahıKalkış ve Varış SaatiFiyat
Bursa, Armutlu, Yenikapı, Kadıköy
Hafta içi 5 gün
Kalkış: 07:30201 TL
Varış: 10:05
Bursa, Armutlu, Yenikapı, Kadıköy
Sadece Cumartesi
Kalkış: 08:30201 TL
Varış: 11:05
Bursa, Armutlu, Yenikapı, Kadıköy
Sadece Pazar yapılır
Kalkış: 12:00201 TL
Varış: 14:35

 

Kadıköy - Yenikapı - Armutlu - Bursa Feribot Seferleri Hakkında

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri sayesinde İstanbul-Bursa arası yolculuk süresi oldukça kısalmaktadır. Karayolundaki trafik yoğunluğuna takılmadan ve çok daha kısa sürede iki il arasında rahat ve konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

İstanbul Kadıköy ve Bursa güzergahları arasında karşılıklı olarak deniz otobüsü seferleri yapılmaktadır. Yolculuk süresi ortalama 2 saattır. İDO Kadıköy iskelesine ulaşım için Marmaray, Metrobüs, İETT ve taksi seçenekleri mevcuttur. Bursa iskelesinden şehir merkezine hizmet veren ulaşım araçları mevcuttur. 2023 yılı İDO vapur seferleri kış tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Hafta içi günde tek sefer, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri günde iki sefer olacak şekilde Kadıköy - Yenikapı - Armutlu – Bursa arasında karşılıklı seferler yapılmakta olup güncel vapur saatleri ve vapur bilet fiyatları sayfamızda yer almaktadır.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs, 2023 16:11

Kadıköy, Yenikapı, Armutlu Seferleri Canlı Yayın Haritası >>

Kullanım Şartları:

Bu sayfalarda bilgi amaçlı yayınlanan feribot ve deniz otobüsü sefer bilgileri ilgili denizcilik firmalarına aittir. Sorumluluk ilgili denizcilik işletmecisi firmalara ve kurumlara ait olup, e-yasamrehberi.com, bu sitede yayımlanan ve yanlış veya eksik olduğu ortaya çıkan sefer bilgilerine göre hareket edilmesi sonucu maruz kalınan herhangi bir kayıp veya hasara yönelik sorumluluk kabul etmemektedir. Sefer bilgilerini İDO web sitesinden de teyid ediniz.

İDO Armutlu İskelesi’nden Yapılan Seferler

Marmara’da en fazla tercih edilen tatil yörelerinden biri olan Armutlu’ya, İstanbul’dan yapılan deniz otobüsü seferleri ile hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Dış Hatlar Seferi:

  • Kadıköy – Yenikapı – Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Kumla – Bursa

Marmara Denizi’nin en popüler tatil noktalarından biri olan Armutlu’ya, İDO Armutlu İskelesi’ne her gün yapılan tarifelere bağlı seferler ile kolayca ulaşabilirsiniz. Siz de İDO’nun ayrıcalıkları ile tanışmak ve Armutlu’nun doğal güzelliklerini görmek için hemen bilet alabilirsiniz.

İDO Armutlu İskelesi Tarihçesi

Armutlu İskelesine yönelik ilk bilgiler, Evliya Çelebi’nin “Seyahatname”sine dayanıyor. Seyahatname’ye göre, Armutlu’ya denizden ulaşım için Bozburun İskelesi kullanılırmış fakat Bozburun İskelesi o dönemde harap edilmiştir. İlerleyen dönemlerde de yine bu iskeleden bahsedilmemesi, iskelenin yok olduğunun göstergelerinden biri olarak yorumlanmaktadır.

Armutlu’nun giderek gelişmesi ve turistlerin ilgisini çekmesiyle beraber, deniz ulaşımı tekrar önemli bir hale gelmiştir. Günümüzde ise İDO Armutlu İskelesi, bölgenin ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan en önemli noktalardan biridir.

İDO Armutlu İskelesi Nerede?

Bayır Mahallesi, İskele Meydanında yer alan İDO Armutlu İskelesi, ilçenin tam merkezinde konumlanıyor. İDO Armutlu Terminali’nin merkezi konumu sayesinde ilçe içinde istediğiniz her noktaya oldukça kısa sürede varabilirsiniz.

İDO Armutlu İskelesi Haritası

İDO Armutlu İskelesi Yol Tarifi

İDO Armutlu İskelesi’nin merkeze yakın konumu, yolcuların ulaşımını kolaylaştıran özelliklerinden biridir. Kısa süreli yolculuklarla İDO Armutlu İskelesi’ne rahatlıkla erişebilirsiniz.

Minibüs ile İDO Armutlu İskelesine Nasıl Gidilir?

Armutlu içerisinden, İDO Armutlu İskelesi’ne gitmek için S.S.4 No.lu Minibüs hattını kullanmanız gerekmektedir. Atatürk Caddesi, Dr. Turan Temuçin Sokak üzerinde yer alan durakta inerek yaklaşık 5 dakikalık bir yürüme ile İDO Armutlu İskelesi’ne ulaşabilirsiniz.

Armutlu’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Göz alıcı maviliği ve eşsiz doğası ile insanları büyülemeyi başaran Armutlu, güzel ve unutulmayacak anlar yaşayabilmeniz için de birçok farklı seçeneği ziyaretçilerine sunuyor. Özellikle doğa ile baş başa vakit geçirmek, şehrin ve iş hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği bir yer olan Armutlu’da güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Armutlu’da yer alan doğal güzelliklerin başında Yalova Kent Ormanı geliyor. Armutlu’ya oldukça yakın bir konumda yer alan orman, görülmeye değer yerler arasındadır. Ayrıca ormanın içinde yer alan çift şelale de turistlerin ilgisini çeken huzur verici detaylardan biridir.

Armutlu’da doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir diğer adres ise Armutlu Kaymakamlığı Hatıra Ormanı’dır. Geniş bir alana yayılan orman, yeşilin en güzel tonlarını ziyaretçilerine sunuyor. Bununla birlikte, huzurlu bir dinlenme imkanı sağlayan Armutlu Kaymakamlığı Hatıra Ormanı’nda şehrin stresinden sıyrılarak güzel vakit geçirebilirsiniz.

Armutlu’da yer alan kaplıcalar, sağlık turizmi açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Öyle ki, Atatürk’ün de Armutlu’ya gelip kaplıcalarda konakladığı bilinmektedir.

Siz de şehrin hayatından uzaklaşarak doğada bol bol vakit geçirip temiz hava alacağınız, kaplıcalarında şifa bulacağınız bir tatil istiyorsanız, Armutlu’yu mutlaka değerlendirmelisiniz.

İDO Armutlu İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 444 44 36 - 0850 222 44 36

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır