nişan mekanı anadolu yakası / İstanbul Söz Nişan Mekanları

Nişan Mekanı Anadolu Yakası

nişan mekanı anadolu yakası

Avrupa Yakas&#;’nda En Uygun Söz ve Ni&#;an Mekanlar&#;

Söz ve ni&#;an mekanlar&#; için birbirinden farkl&#; ilçelerde bulunan tavsiye mekanlar&#;m&#;za göz atmaya hemen ba&#;lay&#;n!

&#;stanbul’da Avrupa Yakas&#;’nda söz, ni&#;an, k&#;na gibi organizasyon gerçekle&#;tirmek istiyorsan, bu yaz&#;m&#;zda bahsedece&#;imiz mekanlar tam sana göre! &#;ster bütçene uygun olanlar aras&#;ndan seçimini yap, istersen lüks ve zarafetin doruklar&#;nda olan mekanlar aras&#;nda seçimini gerçekle&#;tir. Mekanlar&#;n ki&#;i kapasitesi, ortalama ki&#;i ba&#;&#; ücreti, konumu ve daha birçok özelliklerini içeren rehber niteli&#;indeki yaz&#;m&#;z&#; okumadan seçimini yapmaman&#; öneriyoruz.

Skalion Teras Cafe & Restaurant

soz ve nisan mekanlari

Söz ve ni&#;an mekanlar&#; listemize ilk olarak Skalion Teras Cafe ile ba&#;layal&#;m. Ayn&#; zamanda restaurant olan mekan merkezi konumda yer al&#;yor. &#;stanbul Fatih ilçesine ba&#;l&#; mekana davetlilerin kolayca ula&#;&#;m sa&#;layabilir. Ni&#;an yeme&#;i seçimi olarak ön plana ç&#;kan Skalion Teras Cafe, Sultahahmet’e yürüme mesafesinde.

Organizasyon olarak aç&#;k ve kapal&#; alan sunan, teras&#;yla harika bir e&#;lence sunan mekan ideal seçimlerden bir tanesi. Mekanda aç&#;k büfe avantaj&#; sayesinde birbirinden lezzetli menüleri davetlilerinize sunabilirsin. Ki&#;i ba&#;&#; fiyat&#; TL’ye varan mekanda, mükemmel manzara e&#;li&#;inde ni&#;an yapmak unutulmaz bir an&#; b&#;rakacak.

&#;sfanbul Holiday Home & Suites

&#;stanbul Eyüp semtinde bulunan &#;stanbul Holiday Home & Suites, gelin ve damat adaylar&#;n&#;n en u&#;rak adreslerinden bir tanesi! 4 y&#;ld&#;zl&#; bir otel olan mekan, evlenecek çiftler için bütçe aç&#;s&#;ndan oldukça ra&#;bet gösterdi&#;i mekanlar aras&#;nda. Geni&#; aç&#;k alan&#; sayesinde oldukça yüksek davetli kapasitesi bulunuyor. Kapal&#; alanda da yine ferah ve geni&#; bir oturma plan&#; ve e&#;lence sunan mekan, ni&#;an törenleri için oldukça uygun dizayn ve dekore edilmi&#; durumda.

&#;&#;k masa ve sandalye tak&#;mlar&#;, birbirinden zevkli aksesuar ve dekoruyla hayalindeki töreni gerçekle&#;tirmek için en uygun mekanlardan olan &#;stanbul Holiday Home oteli oldukça ekonomik! Otelde gerçekle&#;tirilecek ni&#;an, söz veya k&#;na törenleri için ki&#;i ba&#;&#; fiyat&#;n taban&#; 80 TL’ye kadar ç&#;kabiliyor. Bu fiyat&#;n yemekli menü fiyat&#; oldu&#;unu söyleyelim.

&#;i&#;li – Levent Söz ve Ni&#;an Mekanlar&#;

Bir ba&#;ka otel önerimiz olan Park Dedeman Levent, ad&#;ndan da anla&#;&#;laca&#;&#; üzere, &#;i&#;i/Levent’tte bulunuyor. &#;stanbul’un en i&#;lek ve canl&#; semtlerinden olan Levent’e ula&#;&#;m çok kolay. Otel konum itibariyle davetlilerine rahat bir ula&#;&#;m olana&#;&#; sunarken, onlar&#; birçok alan sayesinde diledi&#;in gibi kar&#;&#;layabilirsin. Tam alt&#; adet alan&#; bulunan otelde, ni&#;an, dü&#;ün, k&#;na veya söz törenlerini gerçekle&#;tirebilirsin.

Son derece asil bir dekorasyona sahip ni&#;an töreni alan&#; bulunuyor. Renk uyumunun ve &#;&#;k tasar&#;m&#;n zirvesine ç&#;km&#;&#; Park Dedeman Levent, bütçe aç&#;s&#;ndan bir önceki örneklerimizden biraz farkl&#;l&#;k gösteriyor. Yemekli menü fiyat&#;, ki&#;i ba&#;&#; olarak TL’ye kadar ç&#;kabiliyor. Minimum fiyat ise TL.

E&#;er &#;i&#;li’de ya da Levent’te bir ba&#;ka alternatife bakmak istersen, Dedeman &#;stanbul söz ve ni&#;an mekanlar&#; aras&#;nda arad&#;&#;&#;n uygun ve ekonomik adreslerden bir tanesi olabilir. Yine ayn&#; semtte bulunan ve ula&#;&#;m aç&#;s&#;ndan rahat mevkide bulunan mekanda ki&#;i ba&#;&#; yemekli menü fiyat&#; maksimum TL.

soz nisan mekanlari dedeman

&#;i&#;li için bir ba&#;ka önerece&#;imiz salon ise Mualla Restaurant. Harika tasar&#;ma sahip mekan&#;n ki&#;i kapasitesi ki&#;i. Zevk sahibi bir tasar&#;mc&#;n&#;n eliyle olu&#;turulmu&#; mekanda ni&#;an gerçekle&#;tirmek her gelinin hayalidir. Son derece asil duran masa tak&#;mlar&#;, mükemmel bir &#;&#;&#;kla ayd&#;nlanan ambians&#;yla Mualla Restaurant bütçeni sarsmayacak düzeyde uygun. Belki de en uygun fiyat aral&#;&#;&#;nda olan Mualla Restaurant’ta ki&#;i ba&#;&#; yemekli menü maksimum 80 TL! E&#;er &#;i&#;li’de söz ve ni&#;an mekanlar&#; ar&#;yorsan, önceliklerinden birini bu adrese vermeni öneririz.

Ramada Encore

soz ve nisan mekanlari ramada encore

Bayrampa&#;a semtinde bulunan Ramada Encore ni&#;an törenleri için ideal adresler aras&#;nda. Bünyesinde bar&#;nd&#;rd&#;&#;&#; özellikleri sayesinde oldukça ra&#;bet alan mekan&#;n ki&#;i kapasitesi ’e kadar dayan&#;yor. Organizasyonda canl&#; müzik, DJ performanslar&#; gibi birçok avantaj&#;n bulundu&#;unu belirtelim. Yemekli veya yemeksiz etkinlikler düzenlemek mümkün.

Söz ve ni&#;an mekanlar&#; için &#;stanbul Bayrampa&#;a’da bulunan mekan, çiftlerin en u&#;rak noktalar&#;ndan bir tanesi. Harika aksesuarlarla dolu Ramada Encore’da diledi&#;in gibi tören gerçekle&#;tirebilirsin. Alt&#;n renginin ön planda oldu&#;u, lüks ve zarafetin hemen göze çarpt&#;&#;&#; mekan oldukça uygun.

Yemekli menü fiyat&#; TL olarak belirtilen mekana ula&#;&#;m da rahat. Davetlilerin ve özellikle senin için mutlu bir organizasyona ad&#;m atmak Ramada ile mümkün olacakt&#;r.

Ve Hotels Bo&#;aziçi

Vilayetler Evi olarak da telaffuz edilen Ve Hotels Bo&#;aziçi, ad&#;yla müsemma güzelli&#;e sahip. Bo&#;az&#;n e&#;siz manzaras&#; e&#;li&#;inde unutulmaz bir tören ya&#;at&#;yor. Söz ve ni&#;an mekanlar&#; aras&#;nda Vilayetler Evi Bo&#;aziçi, konumu itibariyle en iyi manzaraya sahip mekanlardan bir tanesi. Özel teras alan&#; sayesinde söz ve ni&#;an törenine ayr&#; hava katarak harika kareler elde edebilirsin.

&#;stanbul Sar&#;yer’de bulunan Ve Hotels, tören alan&#;n&#; teras alan&#;nda gerçekle&#;tiriyor. Burada ki&#;iye kadar davetli alacak kapasiteye sahip. Tavan&#; aç&#;l&#;r-kapan&#;r sistemine sahip. Hem yaz hem k&#;&#; organizasyonlar&#;n&#; da bu sayede gerçekle&#;tirmek mümkün oluyor. Konumu, manzaras&#; ve sundu&#;u özelliklerine göre talep etti&#;i ücret de çok uygun. Ki&#;i ba&#;&#; fiyat&#; 70 TL ve TL aral&#;&#;&#;nda.

Gölpark Davet Söz ve Ni&#;an Mekanlar&#;

Göl manzaras&#; ar&#;yorsan i&#;te arad&#;&#;&#;n adres! Avc&#;lar’da bulunan Gölpark Davet, bütçeye uygun, harika detaylarla süslü mekan. Söz ve ni&#;an mekanlar&#; için ideal adreslerden olan Gölpark Davet, k&#;r dü&#;ünü için de kap&#;lar&#;n&#; gelin ve damat adaylar&#;na aç&#;yor. K&#;r dü&#;ünü mekanlar&#; aras&#;nda da özel bir yeri olan Gölpark Davet E-5 karayoluna yak&#;n mesafede. Geni&#; otopark sayesinde davetlilerin sorun ya&#;amayacak.

Kapal&#; alan&#; ki&#;iye kadar ev sahipli&#;i yapan mekan&#;n yemekli alan kapasitesi ise ki&#;i! Ayn&#; zamanda kokteyl için de bu rakamlar geçerli. Dilersen organizasyon firmas&#; ile anla&#;&#;p Gölpark’ta söz ve ni&#;an törenini gerçekle&#;tirebilirsin. Kolonsuz salonu sayesinde rahatça e&#;lenme alan&#; sunuyor.

Elegance Davet Saraylar&#; Söz ve Ni&#;an Mekanlar&#;

soz ve nisan mekanlari elegance

&#;stanbul Ba&#;ak&#;ehir’de bulunan mekan ki&#;ilik kapasiteye sahip. Diledi&#;in aktiviteyi gerçekle&#;tirebilece&#;in Ata&#;ehir K&#;na’da samimi, do&#;al ve s&#;cak bir organizasyonun kap&#;s&#;n&#; aralayabilirsin. Söz, ni&#;an, k&#;na gibi her türlü organizasyonu ba&#;ar&#;yla gerçekle&#;tiren mekan&#;n standart ve her &#;ey dahil ad&#;nda iki paketi bulunuyor.

Ayr&#;cal&#;kl&#; bir gece ya&#;amak isteyen tüm gelin ve damat adaylar&#;n ra&#;bet etti&#;i mekanlar aras&#;nda olan Elegance Davet, Ba&#;ak&#;ehir’in söz ve ni&#;an mekanlar&#; aras&#;nda gözdesi. Yüksek tavana sahip mekan&#;, incelikle dü&#;ünülüp tasarlanm&#;&#; mimarisi sayesinde unutulmaz bir ak&#;am vadediyor. Birçok dü&#;üne ev sahipli&#;i yapan mekanda söz, ni&#;an, k&#;na ve hatta sünnet gibi diledi&#;in töreni gerçekle&#;tirebilirsin.

Mekanda k&#;na ekibi ayr&#;ca yer al&#;yor. &#;stanbul k&#;na mekanlar&#; için genel itibariyle, özel paketleri bulunan nadir mekanlardan bir tanesi. K&#;na taht&#;, k&#;na tepsisi gibi özellikler ekstraya dahil de&#;iller. Bunun yan&#; s&#;ra yemekli davetler için de oldukça uygun. Menülerin lezzeti ve çe&#;itlili&#;i hemen ön plana ç&#;k&#;yor.

Kolayca ula&#;&#;m sa&#;layaca&#;&#;n Elegance Davet Saraylar&#;, Ba&#;ak&#;ehir Metrokent dura&#;&#;na oldukça yak&#;n. Diledi&#;in toplu ta&#;&#;ma arac&#;yla da ula&#;abilece&#;in mekan olan Elegance Davet, söz ve ni&#;an mekanlar&#; aras&#;nda ideal seçimlerden bir tanesi.

Anadolu Yakası Nişan Organizasyon

Nişan, düğün için bir prova niteliğindedir. Nişan mekanı da en az düğün mekanı kadar özen ister. Nişandan önce mekanı iyice araştırmak ve içinize sinen mekanı bulmak çok önemlidir. Anadolu yakası nişan organizasyon yapacaksanız Anadolu yakası nişan mekanları listemize mutlaka bir göz atın.

Anadolu yakası nişan organizasyon için nişan mekanları arasından hem konum olarak hem kapasite olarak size en uygun mekanı seçebilirsiniz. Tabii ki konum ve kapasite tek kriterler değil. Bunlar dışında dekorasyon ve size sunduğu imkanlar gibi önemli imkanlar da dikkate alınmalıdır.

Dilek Restaurant

Anadolu yakası nişan organizasyon için Dilek Restaurant'ta toplamda kişi kapasiteli 3 adet salon bulunuyor. Bu 3 salon da nişan yapmak için oldukça uygun salonlar. Nişan dışında düğün, kına, karaoke parti ve bekarlığa veda gecesi gibi organizasyonlar da yapılıyor. Kişi başı 20 TL'den başlayan fiyatlarla güzel bir yemek servisi de yaptırabilirsiniz.

Selay Düğün Salonu

Selay Düğün Salonu'nun sahipleri yılından beri hizmet veriyor. Nişan, düğün, nikah ve kına gecesi gibi organizasyonlarda da oldukça deneyimliler. Mekanın kişilik kapasitesi var. Burada nişan yapabilmeniz için katılımcı sayısının en az 50 kişi olması gerekiyor. Anadolu yakası nişan mekanları ile yemekli ve yemeksiz nişan organizasyonlarınızı bu mekanda gerçekleştirebilirsiniz.

Salon Zigana

Anadolu yakası nişan organizasyon için Salon Zigana, İstanbul'da Ümraniye'de yer alıyor. ve kişilik kapasiteli salonları var. Yemekli- yemeksiz organizasyonları burada gerçekleştirebilirsiniz. Zigana'da farklı menü seçenekleri var. Bu seçeneklerden size uygun olanını seçebilirsiniz. Ayrıca organizasyon konusunda da hizmet alabilirsiniz.

Yakamoz Düğün Salonu

Anadolu yakası nişan mekanları içinde Yakamoz Düğün Salonu'nun ve yıllarında açılmış 2 farklı salonu var. Salonlarından biri , diğeri kişilik. Hangi salon sizin için uygunsa onu seçebilirsiniz. Ulaşımı oldukça kolay. Ücretsiz otopark ve vale hizmeti de veriliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası