rızanur meral şimdi nerede / Rıza Nur Meral Kimdir? - Rıza Nur Meral Hayatı ve Biyografisi

Rızanur Meral Şimdi Nerede

rızanur meral şimdi nerede

Dev operasyonda bir numara ortaya &#;ıktı

Hakkında gözaltı kararı verilen kişilik listesinin ilk sırasında yeralan TUSKON Başkanı Rıza Nuru Meral, yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “Yakında kimin inlerine girilecek göreceğiz” diye tehdit eden konuşması ile gündeme gelmişti. Meral’in tehdit konuşmasını ayakta alkışlayan ve sosyal medyadaki görüntülerde ayakta alkış tutarken görülen çok sayıda işadamının da gözaltı listesinde olduğu belirtildi.

YURT DIŞINA ÇIKTI!

Rızanur Meral’in yurtdışına kaçtığı bildirilirken Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit ettiği videonun ise dosyadaki deliller arasında olduğu belirtildi.

Meral, o konuşmasında "Oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur , virüs , kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize göre şuna da inanıyorum ki yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek" demişti.

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyesi adaylarını belirledi!

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyesi adaylarını belirledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs tarihinde yapacağı Olağan Genel Kurul toplantısında Ertan Yetim, Murat Kurum, Ali Seydi Karaoğlu ve Mehmet Kahraman'ı yeniden yönetim kurulu üyesi olarak aday gösterecek

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral Haberi

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral

Başkent Astana'da açılan Doğtaş Exclusive mağazasının açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral ile Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan yaptı. Doğtaş Exclusive Astana mağazasının açılışı yoğun ilgi ile karşılandı. metrekareden oluşan Doğtaş Exclusive Astana mağazası, Doğtaş'ın yurtdışındaki mağazası oldu. Bugün 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren, yurtiçi ve yurtdışındaki seçkin noktalarda yer alan 'ü aşkın mağazasıyla Türk mobilya kalitesini dünyanın birçok yerine taşıyan DOĞTAŞ, 40'ıncı yılını kutladığı yılında yüzde 40 büyüme hedefiyle mağazalaşma atağına devam ediyor.

Yeni

Copyright © seafoodplus.info

TUSKON Başkanı Rızanur Meral

TUSKON Başkanı Rızanur Meral

TUSKON Başkanı Rızanur Meral

TUSKON Başkanı Rızanur Meral, evletin yanı sıra özel sektörün de yenilenebilir enerji alanında yatırım yapması gerektiğini söyledi

 Ali Ağaoğlu: Vergi vermekten kaçılmaz!

Ali Ağaoğlu: Vergi vermekten kaçılmaz!

Yeni bir vergi kuşkusuz ek bir gelir sağlayabilir. Ancak, “varlık vergisi” ülkeden dışarıya para kaçışına ve yatırımcıların Türkiye’ye gelmesine engel olabilir. Yurtdışındaki sıcak paranın Türkiye’ye gelmesini durdurabilir

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

yılında 52 şirketin yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

TUSKON Başkanı Rızanur Meral Haberi

TUSKON Başkanı Rızanur Meral

Türkiye’nin yenilebilir enerji kaynakları açısından Avrupa’nın en şanslı ülkesi olduğunun söyleyen Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, yenilenebilir enerji kullanımının geliştirilmesi için kaynakların şebekeye ulaşımındaki sınırlandırılmanın kaldırılması ve bağlantı kapasitelerinin artırılması gerektiğini belirtti. Meral, devletin yanı sıra özel sektörün de bu alana yatırım yapması gerektiğinin altını

Copyright © seafoodplus.info

rızanur meral

  • dün yapılan kongreyle yeniden tuskon başkanlığına seçilen isim. yedi federasyon, yüz elli işadamı derneği ve on beş bin üyeye başkanlık edecek

  • büyük başkan. anadolu halkının şahlanışını tuskon'un yapmış olduğu 14 milyar doları aşan anlaşmaların satır aralarında görebilirsiniz.

  • işhad bakanı sıfatıyla yaptığı bir açıklamada, "hoca ` : fethullah gülen` ile gönül bağımız var, her zaman bizi teşvik eder ve destek verir" ifadesini kullanan

    *

  • 7 federasyon, dernek, 27 bin işadamını bir çatı altında toplayan tuskon'un fahri başkanı. tuskon'un kendisine sağladığı arabası, odası yahut başka bir tahsisatı yoktur. hatta gezi masraflarının da önemli kısmını kendi karşılar. mehmet emin karamehmet ve abdulkadir konukla uzun yıllar çalışan rızanur meral'in en bilinen özelliği milyar dolarları yönetmesine rağmen müthiş derecede mütevazi olması, yanında yöresinde çalışan normal şartlarda yüzünü hatırlamaması mazur görülecek gençleri, insanları ismen tanıması onlara çok samimi biçimde hal hatır sormasıdır.

    türkiye'nin şu andaki en büyük ekomonik mes'elesi cari açıktır ve bu açığın en büyük sebebi de 50 milyar dolara ulaşan enerji masrafıdır. bu yüzden optigaz adından doğalgaz tasarrufuna yönelik bir şirket kurmuş ve başkalarının da kurması tavsiye ediyor.

    benim rızanur meral'e yönelik bildiğim bir şey varsa o da bu adamın türkiye'nin ihtiyacı olan işadamı modeli olduğu. sadece ülkesi ve insanlık için çalışan paraya zerre tamah etmeyen güzel adam.

  • yürek yemiş

  • bu arkadaşı cesur yürek ilan etmeden önce tabii temsil ettiği grubun ve bu zatın cemaatle olan gönül birliğini de unutmamak lazım. yani bu laflar boşbakan cemaat ile arasını bozmadan önce denseydi herhalde çok kıymetli olurdu. ama bozmasa denirmiydi, bunları da düşünmek de lazım. ama doğru mu doğru tabii. sadece demem o ki olmadığı bir yerde august landmesser icat etmemek lazım.

  • iyi adamdır değildir, bilemem. hakkını yemeyelim. ama şunu unutmamak lazım:

    17 aralık öncesi ve sonrasından itibaren nasıl ki hoca kimi tayyip düşmanları için can simidi haline geldi, bu arkadaşı da değerlendirirken şartları göz önünde bulundurmak lazım. unutulmasın ki recep de başbakan olmadan önceki zamanlar, o dönemki iktidardan ve yolsuzluklardan bıkmış halk için can simidi haline gelmişti.

    işin içinde paranın da olduğu çıkarlar ve ilişkiler yumağı varsa orada bir duracan, soluklanacan arkadaş. gotham city'ye dönüşmüş bir ülkeden bahsediyoruz.

  • başbakan erdoğan'a bayağı iyi cevap vermiş; "muhalefet yapacaksanız gelin siyasete atılın diyenlere sesleniyorum, servet yapacaksanız gelin ticarete atılın".

  • şu modda konuşmuştur, cesaretle, ayarla ilgisi yoktur.

    (bkz: #)

  • doğru yerde ve doğru zamanda taşı gediğine koymuş kişidir. açıkçası 90'dan golü çaktı diyebiliriz.

    ortada büyük bir rezalet var. kimileri kabullenmese de öyle. zaten olayların ilk patlak verdiği günlerde twitter ve facebook'taki dezenformasyon timi, yüce haşmetlimiz'in böyle bir hakkı olduğunu çünkü onun halife olduğunu yazmıştılar. ne kadar da kabullenmeseler, ortada bir rezalet var ve bu her daim onların karşısına çıkacak. yüzlerce polisin ve yargı mensubunun yerleri değiştirilmiş olsa da üzerlerindeki leke daim kalacaktır.

    böyle bir olay için kendilerini desteklemek adına hayretin karaman adlı kişi alınanların rüşvet olmadığının fetvasını verdi. kaynağı belli olmayan ve temiz olmayan bir paraya helal fetvası verdi. kendisini "sıcak" günlerin beklediği rahatlıkla söylenebilir.

    bu olay bir yıl önce yine bunların iktidarında patlak verseydi, tepkiler çığ gibi büyürdü. maalesef bu yıl içerisinde türk halkı duyarsızlaştırıldı. adamın teki çalıyorsa benim paramı çalıyor sanane gibi saçma sapan bir savunmaya bile geçebiliyor. gün doğmadan neler doğar. yine de tepkiler hiç de azımsanacak gibi değil, ölümsüz ve kalıcı olan ne var ki? elbet bir gün yaptıklarının hesabını vermek zorunda kalacaklardır.

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir