mersin herşey dahil denize sıfır oteller / Mersin Her Şey Dahil Oteller, En Uygun Mersin Her Şey Dahil Otelleri

Mersin Herşey Dahil Denize Sıfır Oteller

mersin herşey dahil denize sıfır oteller

seafoodplus.info sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Alvis Turizm Ltd.Şti'ne aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından seafoodplus.info sorumlu tutulamaz. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir. Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri arttırdıkları ya da azalttıkları yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir. seafoodplus.info’ daki otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. seafoodplus.info Alvis Turizm Ltd.Şti / bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları seafoodplus.info Site Kullanım Kuralları ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar. © Alvis Turizm Ltd.Şti.

MERSİN DENİZE SIFIR OTELLER

Mersin Otelleri

Mersin Bölgesi

Yeryüzü cenneti Mersin’ i görmeye ne dersiniz? Anadolu’ nun her noktasında farklı hissettiren, iklimine doğasına ve lezzetlerine âşık olacağınız taşı toprağı Akdeniz kokan şehir.

yıllarında iskelesi bile olmayan balıkçı şehri Mersin, o dönemlerde nüfusu ortalama - arası devam ederken yıllarda nüfusu gittikçe artan ve iskelesi olan bir şehir haline gelmiştir. 9 ayrı ülkenin mandırasını taşıyan gemi gelip gitmesi ile ticarete tam anlamıyla başlamıştır.

Mersin, birçok uygarlığın var olduğu önemli bir bölgedir. Akdeniz kıyılarında güneşi bol günleri, çam ormanlarıyla süslenmiş havasıyla adeta sarhoş olacağınız sahil şeridi,  sayısız doğal güzelliklerinin yanında, yöresel ve uluslararası şenlikleri, efsaneleri,  kültürel zenginliği ile bölge olarak, turizm sektörü için önemli bir konuma ve potansiyele sahiptir.

Türkiye' nin en yüksek gökdeleninin bulunduğu bu doğa harikası şehir, beraberinde zengin lezzetleri ile de misafirlerine kendini sürekli hatırlatmaktadır. Mutfağı ile meşhur olan Mersin’ de Tantuni, İçli Köfte, Çökertme gibi eşsiz tatları deneyimleyebilirsiniz.

Kızkalesi Plajı, Silifke’ deki Boğsak Adası, Taşucu’ ndaki Akçakıl Koyu, Susanoğlu’ ndaki Yapraklı Koyu ile denize kuma güneşe doyacak ve asla geri dönmek istemeyeceksiniz.

Mersin Gezilecek Yerler

Cennet Cehennem Obrukları

Mersin’ e gitmek istiyorsanız eğer ilk gezilmesi gereken yer bizce Cennet - Cehennem Obrukları. Silifke’de yer alan bu eşsiz doğa harikası Mersin’in en popüler gezilecek yerleri arasında. Çukurlardan birisine cehennem çukuru denmesinin sebebi tabanına donanım yardımı olmadan inilememesi. Cennet çukurunun olduğu çöküntüye bu ismin verilmesinin sebebi ise çöküntüde tarihi kilisenin yer alması. Farklı efsanelere de konu olan mağaralardan Cennet’ in derinliği 70, Cehennem ’ in ise metre olmaktadır. 

Tarsus Şelalesi

Tarsus Şelalesi Tarsus’ un kuzeyinde Berdan Çayı üzerinde bulunan Tarsus Şelalesi, yemyeşil ağaçları, doğal güzelliği ve akan masmavi suları ile nefes aldıran ve adeta cennetten bir bölümü andıran görüntüsü ile gidilmesi gereken yerler arasında.

Mersin Marina

Doğu Akdeniz’ in en büyük marinası olma özelliğini taşıyan Marina, yılından bu yana kara ve deniz olmak üzere toplam yat bağlama kapasitesine sahiptir. Birçok kişinin buluşma noktası haline gelen marinada mavinin sonsuzluğunu seyredebilir, kafe ve restoranlarında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Adam Kayalar

Erdemli, Şeytan Deresi Vadisi’ nde M.Ö. 1. ve M.S. 2. yy. arasında yapıldığı düşünülen Adam Kayalar ülkemizin en manevi yapılarından biridir. O dönemin ileri gelenleri ya da önemli komutanları tarafından ailesi ve çocuklarına minnet duygusundan dolayı yaptırıldığı biliniyor.

Yedi Uyurlar Mağarası

Rivayete göre, gençler farklı inanca sahip hükümdarın zamanında yaşıyorlardı. İmparatorun putperest olduğu, putperestliği kabul etmeyen insanları öldürttüğü iddia edilir. Hükümdar farklı inanca sahip olan 6 genci çağırıp tehdit eder,  fakat onlar inançlarından ayrılmak istemezler. Gençler inançlarını korumak için halka ve hükümdarına sırt çevirip şehri terk ederler. Yolda giderken bir çoban ve köpeği de onlara katılır. Dağda bir mağaraya girerler, dua ederek merhamet dilerler.

Hükümdar gençleri sorar, kaçtıklarını ve mağaraya sığındıklarını haber alıp adamlarıyla mağaraya gider. Mağaranın ağzını kapattırır. İnanca göre gençler ölmez, yüzyıllar boyunca uyumaya devam ederler. Yedi Uyurlar Mağarası, yerli ve yabancı turistleri bölgeye çeken en önemli tarihi yerler arasındadır.

Denize sıfır Antalya, Bodrum, Kemer, Kuşadası, Belek, Marmaris ve Side otelleri sizleri bekliyor.

Mersin Otelleri

Akdeniz’in en renkli şehirlerinden biri olan Mersin, Türkiye’nin gözde turisti şehirlerinden bir tanesidir. Türkiye’nin en büyük limanına sahip olan Mersin’de kişi yaşamaktadır. Önemli bir tarihi geçmişe sahip olan bu güzel şehirde, özellikle erken Hristiyan dönemine ait dini merkezler, antik kentler, doğal güzellikler bulunmaktadır. Akdeniz’in sıcak kumsallarına sahip olan bu şehre geldiğinizde Mersin Otelleri‘nde konaklayabilirsiniz.

km sahil şeridi bulunan Mersin’de doğal kumsallara hayran kalacaksınız. Doğal çöküntülerden oluşan Cennet – Cehennem Mağaraları’nı ziyaret edebilir, sarkıt ve dikitlerden oluşan Astım Mağarasını gezebilir, bir zamanlar mezar olarak kullanılan ünlü şelalelerde serinleyebilir ve antik kentlere gidebilirsiniz. Nagidos Antik Kenti, Olba Antik Kenti, Uzuncaburç Kalıntıları, Kelenderis Antik Kenti, Anemurium, Soli Antik Kenti, Adam Kayalar, Kız Kalesi,Yerköprü Şelalesi, Tarsus Müzesi, Aya Tekla Kilisesi ve daha niceleri Mersin’de gezilecek yerler arasındadır. Bilinen yerleşim tarihi milattan önce ’lü yıllara kadar uzanan Mersin, Akdeniz bölgesinin doğusunda yer alan hem tarihi hem de turistik öğelerin ağır bastığı bir ildir. Tarihi özellikli yapı ve mekanları ile misafirlerini büyüleyen Mersin, doğal güzellikleri ve plajları ile de misafirlerine eşsiz manzaralar ve denize girme imkanı sunmaktadır.

Mersin’de Gezilecek Yerler

Tarihi özellikli yapıları ve eşsiz doğal güzellikleri ile misafirlerini büyüleyen Mersin’de Gezilecek Yerler listesini tarihi özellikli yapı ve mekanlar, eşsiz doğal güzellikler ve plajlar oluşturmaktadır. İlk olarak yılında kurulan Mersin Müzesi, ve yıllarında yenilenme çalışmalarının ardından ziyarete açılmıştır. Müzede bulunan arkeolojik ve etnografik eserleri üç ayrı salonda gezme imkanı bulabilirsiniz. Milattan önce 7. yüzyılda kurulan Soloi Antik Kenti, Rodoslu koloniciler tarafından kurulmuştur. Güneş anlamında Soloi olarak isimlendirilen antik kent, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. yılında bir depremle yerle bir olan şehir bir daha eskisi kadar görkemli olamamış ve bu nedenle Viranşehir olarak anılmaya başlanmıştır.

Mersin şehir merkezine oldukça yakın konumda bulunan Yumuktepe Höyüğü’nün insanlığın tarihine ışık tutacak eserlere sahip olduğu varsayılmaktadır. Höyükte kazı çalışmaları halen devam etmekle birlikte höyükten çıkan eserler Mersin Müzesi’nde sergilenmektedir. Helenistik dönemde Olba Krallığı’nın merkezi olan Olba Antik Kenti, sahip olduğu kilise kalıntıları, su kemeri ve manastır kalıntıları ile görülmeye değerdir. Önceleri Olba Antik Kenti’ne bağlı olan ancak Bizans döneminde Olba’dan ayrılan Diokaesareia (Tanrı-İmparator) kenti, Türkler döneminde kentin simgesi olan Helenistik kulenin ismi olan Uzuncaburç olarak anılmaya başlanmıştır. Antik kentte bulunan sütunlu cadde, tören kapısı, tyche tapınağı, zafer kapısı, tiyatro, Helenistik anıt mezar, Helenistik kule ve nekropol alanı görülmeye değer yapılardır. Yazıtlarından yılında 1. Leon tarafından yaptırıldığı tahmin edilen Kızkalesi Deniz Kalesi, etkileyici hikayesiyle de misafirlerini etkilemektedir. Kızkalesinde tarihe bir yolculuktan sonra kalenin plajında denize girme imkanı bulabilirsiniz.

Helenistik veya erken Roma dönemine ait olduğu sanılan Silifke Kalesi; metre yüksekliğinde bir tepe üzerinde halen görülebilen 10 adet burcu ile misafirlerini beklemektedir.

Mersin’in sahip olduğu doğal güzelliklerden; astıma iyi geldiği iddia edilen Köşekbükü Mağarası, buz gibi suya sahip Anamur Çayı, 70 metre yükseklikten düşen Ilısu Şelalesi, saklı bir cenneti andıran Yerköprü Şelalesi, denize girme imkanı bulabileceğiniz Akçakıl Koyu, sosyal alanlarında dinlenebileceğiniz Limonlu Çayı, etkileyici bir güzelliğe sahip olan Kayacı Vadisi, doğal yollarla oluşmuş Cennet ve Cehennem Mağaraları görülmeye değerdir.

Konaklama

Gelişmiş turistik değerleri ile dikkat çeken Mersin’de konaklama imkanları da oldukça gelişmiştir. Konforlu hizmetleri ile dikkat çeken Mersin Otelleri, her bütçeye hitap edebilen zengin alternatifleri ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır.

Siz de Mersin’i tatil planlarınıza ekleyin; tarihi özellikli yapıları ve eşsiz doğal güzellikleri ile Mersin’i keşfetmek için geç kalmayın!

Mersin Denize Sıfır Oteller

Tepe Beach Hotel & Club Mersin / Erdemli

Tepe Beach Hotel & Club

Genel Mersin / Merkez

Genel

Grand Savon Hotel Mersin / Erdemli

Grand Savon Hotel

Olbios Marina Resort Hotel Mersin

Olbios Marina Resort Hotel

&#;ns&#;lek Hotel Mersin / Anamur

&#;ns&#;lek Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile Öde’ye özel, 30 Haziran'a kadar yapacağınız seafoodplus.info veya Gezinomi mobil uygulaması üzerinden TL ve üzeri alışverişinize TL'ye varan chip-para fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi

Mersin Denize Sıfır Oteller için 23 tesis bulundu.

Elysium Garden Otel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 3 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşı d&#;nemsel olarak değişiklik g&#;sterebilmektedir

Elysium Garden Otel

Mersin / Bozyazı

Yarım Pansiyon

Denize Sıfır
Evcil Hayvan
Wireless İnternet
Balayı Oteli
&#;evre Dostu
Butik Otel

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Evcil Hayvan
Wireless İnternet
Balayı Oteli
&#;evre Dostu
Butik Otel
Saon Butik Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk Yaşları D&#;nemsel Olarak Değişkenlik G&#;sterebilmektedir.

Saon Butik Hotel

Mersin / Erdemli

Tam Pansiyon

Denize Sıfır
Engelli Dostu
Wireless İnternet
&#;evre Dostu
Butik Otel
Kahvaltı

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Engelli Dostu
Wireless İnternet
&#;evre Dostu
Butik Otel
Kahvaltı
Tepe Beach Hotel & Club
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk Yaşları D&#;nemsel Olarak Değişkenlik G&#;sterebilmektedir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Queenaba Hotel Beach
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
Aktaş Otel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Aktaş Otel

Mersin / Merkez

Oda + Kahvaltı

Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;ocuk Dostu Tesis

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;ocuk Dostu Tesis
Mediterranean Resort Otel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Mavi Bayrak
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Mersin Hilton
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 12 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Mersin Hilton

Mersin / Merkez

Oda + Kahvaltı

Denize Sıfır
Wireless İnternet
Kongre Oteli
A&#;ık Havuz

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Wireless İnternet
Kongre Oteli
A&#;ık Havuz
Grand Savon Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Grand Savon Hotel

Mersin / Erdemli

Tam Pansiyon

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
Wireless İnternet
&#;ocuk Dostu Tesis

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
Wireless İnternet
&#;ocuk Dostu Tesis
Olbios Marina Resort Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Açılış Mayıs
Kapanış Ekim

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Denize Sıfır
Engelli Dostu
Kum Plaj
Mavi Bayrak
&#;evre Dostu
&#;nl&#;selek Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

&#;nl&#;selek Hotel

Mersin / Anamur

Yarım Pansiyon

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
&#;zel Plaj

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
&#;zel Plaj
Marvista Deluxe Resort Hotel & Spa
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 2 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Açılış Nisan
Kapanış:7 Ekim

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
&#;zel Plaj
Princess Resort Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Princess Resort Hotel

Mersin / Bozyazı

Oda + Kahvaltı

Aquapark
Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Lamos Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

1,4 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Lamos Hotel

Mersin / Mezitli

Tam Pansiyon Plus

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
Wireless İnternet
Kongre Oteli
&#;evre Dostu

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
Wireless İnternet
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
Deniz Kumu Hotel Mersin
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

4,8 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 2 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk Yaşları D&#;nemsel Değişkenlik G&#;sterebilmektedir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Marvel Tree Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

6,9 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Marvel Tree Hotel

Mersin / Bozyazı

Yarım Pansiyon

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
Shuttle Servis

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Wireless İnternet
Shuttle Servis
Kilikya Hotel Mersin
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

7,1 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Kilikya Hotel Mersin

Mersin / Kızkalesi

Alkols&#;z Herşey Dahil

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

Son Dakika Fırsatı %10 İndirim

  • Son Dakika Fırsatı

  • %10 İndirim

    1 Ekim Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Marpessa Blue Beach Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

7,1 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Marpessa Blue Beach Hotel

Mersin / Silifke

Herşey Dahil

Aquapark
Denize Sıfır
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Aile Dostu

%10 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %10 İndirim

    14 Mart Mart tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Denize Sıfır
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Aile Dostu
Liparis Resort Hotel & Spa
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

7,4 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 2 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Liparis Resort Hotel & Spa

Mersin / Erdemli

Tam Pansiyon

Aquapark
Denize Sıfır
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

Son Dakika Fırsatı %15 İndirim

  • Son Dakika Fırsatı

  • %15 İndirim

    İse

%5 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %5 İndirim

    20 Nisan Eyl&#;l tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Denize Sıfır
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Wonasis Resort & Aqua Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

7,6 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 11 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 1 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Denize Sıfır
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
Shuttle Servis
Sahil Martı Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

7,9 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Sahil Martı Hotel

Mersin / Mezitli

Oda + Kahvaltı

Denize Sıfır
Kum Plaj
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
G&#;venli Turizm Sertifikalı Otel

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Kum Plaj
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
G&#;venli Turizm Sertifikalı Otel

Mersin Denize Sıfır Oteller Fiyatları için 23 tesis bulundu

Mersin Denize Sıfır Oteller Hakkında

Akdeniz’in en g&#;zel tatil şehirlerinden olan Mersin, sahillerinin g&#;zelliği ve otellerinin rahatlığı ile bilinmektedir. İsterseniz şehir i&#;i otelleri tercih edebilir, isterseniz denize sıfır Mersin otellerini se&#;ebilirsiniz.

Denize sıfır konumları ile en çok tercih edilen ve beğenilen otelleri ile Mersin, yaz sezonu boyunca pek çok turistin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Hayal ettiğiniz gibi bir tatil planı yapmak için sizi bekleyen Mersin otellerine hemen Gezinomi’den göz atabilirsiniz.

Mersin denize sıfır oteller ve size sunulan en uygun ödeme seçeneklerine hemen göz atmalı, en çok beğendiğinizi tercih ederek planlarınızı ona göre yapmalısınız. Hatta Mersin gezilecek yerler listesi yaparak, tatiliniz için faydalı detayları yakalayabilir, tatilinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu yılın en eğlenceli tatil seçeneklerinin sizi beklediğini en uygun fiyat seçenekleri ile görebilir, rahat edeceğiniz tatil planlarınızı sevdikleriniz ile yapabilirsiniz. Mersin otelleri ve denize sıfır olanlar ile Akdeniz’in en güzel sularında yüzmenin heyecanını şimdiden yaşayabilirsiniz.

  • Kredi kartı ile tek çekim ya da taksitle ödeme yapabilirsiniz.
  • EFT & Havale ile ödeme yapabilirsiniz.
  • GeziPara ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Birden fazla kredi kartı kullanabilirsiniz.
Kredi Kartı SeçenekleriBirden Fazla Kredi Kartı Kullanımı

Yaptığınız bütün alışverişlerinizde artık, birden fazla kredi kartınızı aynı anda kullanabiliyorsunuz.

Ödemelerinizi dilediğiniz kredi kartı arasında istediğiniz gibi paylaştırarak, kartlarınızın avantajlarını kullanabilir, taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Üstelik böylece limit sorununu da ortadan kalkıyor. Ödemelerinizde kartınızın limitinin yeterli olmadığı yerde, istediğiniz başka bir kartla kalan kısmını ödeyebiliyorsunuz.

GeziPara ile Ödeme

Gezinomi'ye üye olarak gerçek TL değerli para kazanabilir, kazandığınız paralarla bedava tatil yapabilirsiniz.

Gezinomi'den satın alacağınız her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin %1'i değerinde hesabınıza GeziPara yüklenir.

Ayrıca Yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak bileti satın alımlarınızda 5 TL değerinde GeziPara yüklenir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir