kışlık erkek bot lumberjack / Lumberjack Bot & Ayakkabı Modelleri | Ayakkabı Dünyası

Kışlık Erkek Bot Lumberjack

kışlık erkek bot lumberjack

Lumberjack Erkek Bot

Lumberjack, rahat, dayanıklı, sportif ürünleri ile zorlu şartların ayakkabısı simgesini taşır. Marka, İtalyan kardeşlerin doğa sporları ve macera tutkularının ilhamıyla ortaya çıkmıştır. Zorlu şartlarda bile üst seviye konfor sunan ayakkabı markası, dünyaca tanınmıştır. Spor tarzı ve kendine has şıklığı ile yetişkinler ve gençler için ideal bir ayakkabı olmuştur.

Lumberjack Erkek Botları

Lumberjack Erkek Botları

Sarı orman korucusu botları, markanın sembolü haline gelmiştir. Başarılı firma, yelken ve nehir ayakkabısı, sandalet, klasik bej süet çöl botu ile popüler olmuştur. Lumberjack erkek bot modelleri klasik sarı bot, bej süet çöl botu, klasik marin ve loafer formda kauçuk tabanlı ayakkabılar olarak satışa sunulur. Lumberjack erkek bot doğada geçirilen zamandan maksimum keyif ve verim alınmasını sağlar. En zorlu hava şartlarında bile konfordan ve ayak sağlığından ödün vermeyen botlar, doğa koşullarına uygundur. Lumberjack erkek spor bot özel kauçuk taban malzemesi ve bağcıklı formu sayesinde esnek ve rahattır. Ayağı dış etkilerden koruyan ve rahatlık sunan marka, fonksiyonelliklerine ek olarak kendine özgü tasarımları ile çok beğenilir. Lumberjack erkek bot ayakkabı çeşitleri sportif bir şıklığın simgesi olmuştur. Lumberjack erkek outdoor bot Brandon modeli, iddialı tasarımı ve kullanım alanlarının çeşitli olması sebebiyle en sevilen modeller arasında yer alır. Spor giyimin ve sokak modasının önemli markaları arasında bulunan Lumberjack, erkeksi şıklık akımının öncü isimlerinden birisi olmuştur.

Lumberjack Erkek Bot Çeşitleri

Lumberjack Erkek Bot Çeşitleri

Lumberjack kahverengi erkek bot, şehrin sokaklarında keyifle yürümeyi sağlarken aynı zamanda okulda, iş yerinde ve daha birçok ortamda kullanılabilir. Günlük yaşam için özel tasarımlar üreten marka, outdoor sporları için de üretim yapmaktadır. Doğada özgür bir şekilde hareket alanı yaratan ve kilometrelerce yolu keyifli bir şekilde yürümeyi sağlayan konforlu ayakkabılar, farklı sporlar için özel olarak geliştirilmiştir. Lumberjack erkek bot su geçirmez modeller yağmurlu ve karlı havalarda, ıslak zeminlerde kullanılabilir. Bu ürün, doğada uzun süre vakit geçiren, yürüyüşler yapan kişilerin öncelikli tercihleri arasında yer alabilir. Lumberjack erkek bej Brandon outdoor bot içinde barındırdığı kahverengi tonları ile de doğal bir görünüm kazanır. Lumberjack Softshell erkek bot özel malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Rahatlığı ve kaliteli yapısıyla kullanıcıları memnun etmektedir. Lumberjack siyah erkek bot, en fazla tercih edilen ürünler arasındadır. Siyah rengi, koyu olması sebebiyle ayakkabılarda lekeyi ve kiri belli etmez. Zorlu kış şartlarında, yağmurda, çamurda ufacık bir lekeyi bile gizler ve temiz bir görüntü sunar.

Özgün Tasarımı Lumberjack Erkek Bot Modelleri

Özgün Tasarımı Lumberjack Erkek Bot Modelleri

Tekstil sektörünün önde gelen markalarından birisi olan Lumberjack, üretimleri ile dikkat çeker. Her tarza ve bedene uyan ayakkabıları ile çok beğenilen dünyaca ünlü marka, sporcuları da ihmal etmez. Gençlerden yetişkinlere geniş bir kitleye hitap eden firma, Lumberjack 37 numara erkek bot ürününü çok satmaktadır. Bu ürün, numarası sebebiyle özellikle ergenlik çağında olan çocuklara uygundur. Lumberjack Ursa 9pr siyah erkek bot ve Lumberjack Ulpia 9pr siyah erkek bot özel teknolojiler kullanılarak üretilmiştir. Waterproof teknolojisi barındıran ürünlerin en önemli özellikleri dış katmanın su kaydırıcı olmasıdır. Bu teknoloji, yağmurlu günlerde veya ıslak zeminlerde suyun ayakkabının iç kısmına girmeden yüzeyinden kayarak akmasını sağlar. Botlarda kullanılan materyaller arasında Soft Shell bulunur. Lumberjack Reiner siyah erkek bot üretiminde de kullanılan bu materyal, genellikle kayak malzemesinin üretiminde kullanılan sert yapılı kumaşların muadilidir. Kışlık botlarda sıkça kullanılan bu malzeme, ürün dayanıklılığının yüksek olmasını sağlar. Bot satın almak isteyen kişiler Lumberjack bot erkek fiyatları durumunu merak etmektedir. Lumberjack erkek bot fiyatları ürünün tasarımına ve rengine göre değişiklik göstermektedir.

LumberJack Soft Shell Su Geçirmez Kışlık Outdoor Erkek Bot LUNDA HI 1PR SİYAH-SİYAH

Ürünlerimiz ile ilgili iade taleplerini teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde gerçekleştirebilirsiniz.
İade ve Teslimat süreçlerinin sorunsuz bir şekilde ilerleyebilmesi için, ürün teslimatı sırasında beraberinde gelen faturadaki ilgili alanların eksiksiz doldurulması gereklidir.
Faturanın alt kısmında yer alan Mng Kargo kodunu kullanarak ücretsiz iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Ücretsiz iade sürecinde anlaşmalı olduğumuz kargo firması dışında yapılan gönderiler kabul edilmemektedir.
Ürünü kargoya teslim ederken, firma kodunun mutlaka kargo görevlisine bildirilmesi gerekmektedir.
Kargo görevlisi firma kodu üzerinden, firmamızın adresini iletişim bilgilerini görüntüleyerek gönderimi gerçekleştirmektedir.
Firma kodumuzu, ; adresimizi Barış Mh. Defne Sok. No Nilüfer/BURSA olarak not edebilirsiniz.
İade gerçekleştirilecek ürünlerin kullanılmamış, etiket ve yapışkanlarının çıkarılmamış ve zarar görmemiş olması gerekmektedir.
Ürünlerin orijinal ambalajında, faturası ile beraber, yeniden satışa çıkarılabilecek durumda iade edilmesi gerektiği önemle belirtilmektedir.
Müşterilerden ürün paketlerinin üzerine koli bandı yapıştırmaması, paketlere yazı yazmaması, ürünleri ve ambalajları deforme etmemesi rica ediliyor.
Herhangi bir deforme durumunda iade işlemleri kabul edilmiyor.
Hijyenik nedenlerden ötürü mayo, iç çamaşırı, çorap, bikini gibi ürünlerin iade işlemleri tarafımızca gerçekleştirilemiyor.
Süreç içinde ürün dağıtıma çıktığında müşteriler mail yoluyla bilgilendirilerek, durumdan haberdar ediliyor.
Yasalar ve ticari işleyiş sebebiyle faturasız herhangi bir iade işlemi kabul edilmiyor.
İade edilen ürünler tarafımıza ulaştıktan, markamız tarafından iade koşullarını karşıladığı taahhüt edilerek teslim alındıktan sonra yasal süre olan 14 gün içinde ücret iadesi gerçekleştiriliyor.
İade ücreti kredi kartınıza yatırılıyor. Provizyon kodu kullanıcılara mail yolu ile bildirilirken, paranın hesaba geçme süresi değişiyor.
Provizyon kodu ile beraber iade ücretin kartınıza yansıması bankanız ile olan anlaşmanıza bağlı olarak müşteriden müşteriye değişiklik gösteriyor.
Ekstreye yansımayan ücretler konusunda edineceğiniz provizyon kodu ile beraber bankanızın şubelerinden, müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Ürün iade işlemleri konusundaki soru ve sorunlarınızda markamızın müşteri hizmetlerinden ( 30 79), her gün ile saatleri arasında bilgi alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir