alevok hotel erdek iletişim / Hotel Alevok (Erdek, Balıkesir) En Uygun Fiyatlı Rezervasyon | ENUYGUN

Alevok Hotel Erdek Iletişim

alevok hotel erdek iletişim

Erdek Alevok Otel

Alevok Hotel, Erdek'te denize sıfır konumda, güneşin batışını odanızdan izleyebileceğiniz huzurlu bir tatil sunmaktadır. Otelin çevresi açık bir alana sahip olmasıyla herhangi bir gürültüden sizleri uzak tutmaktadır. Kendinizle baş başa kalıp içsel huzur yaşayacağınız, aynı zamanda yaz sıcaklarında farklı seçenekler ile serinleyebileceğiniz eksiksiz bir tatil ortamı yaşatmaktadır. Kendine ait ince kum plajı ve Mavi Bayrak'lı denizi bulunan otelin aynı zamanda yarı olimpik havuzu da yer almaktadır. Plajda şemsiye ve şezlonglar, havuzda minik misafirler için çocuk bölümü bulunmaktadır. Otelin 37 standart odası olup, 7 adet lüks odası mevcuttur. Odalarda uydu yayınlı TV, emanet kasası, mini bar, balkon ve klima standarttır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren Alevok Otel'de sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri, denize sıfır konumlandırılmış restoran bölümünde, açık büfe olarak servis edilmektedir. çeşitli yemeklerin yanında birçok soğuk meze ve zeytinyağlı, salatalar, meyve ve tatlıların olduğu zengin bir menü sunulmaktadır. Gün içinde ise çay saatleri ve ikramlar yapılmaktadır. Tesiste otopark vardır. Güvenliğiniz için yangın merdiveni ve 24 saat çalışmakta olan kamera sistemi bulunmaktadır. İnternet erişimi, odalarda ve havuz başında sağlanmaktadır. Otelin diğer imkanları arasında; çocuklar için mini kulüp, jetonlu oyun makineleri, teras, snack bar, ücretsiz kağıt, tavla ve okey, araç kiralama, bisiklet kiralama, çamaşırhane, jeneratör bulunmaktadır. Ege'nin serin sularında renkli bir tatil geçirmek için Erdek'e uzaklığı 1km olan Alevok Hotel'e belediye otobüsleri ile veya otelin ek ücret karşılığı sağladığı Bandırma Feribot İskelesi'nden özel karşılama ile ulaşabilirsiniz. Erdek'in Bandırma-Yenikapı feribotuyla İstanbul'a yakınlığı 2 saattir. Denizin, kumsalın ve güneşin keyfini sürebileceğiniz, muhteşem gün batımlarını seyredebileceğiniz, deneyimli personellere sahip Alevok Hotel'de sizler de konaklayabilirsiniz.

Otel Bilgileri

Hotel Alevok

Oda Bul

Deluxe

Deluxe Oda

Standart

Standart Oda

Otel Özellikleri

Mavi bayraklı Erdek Plajı’na sıfır konumda, Erdek Feribot İskelesi’ne ise sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde hizmet veren Hotel Alevok, deniz manzaralı şık odalarıyla alkolsüz bir aile oteli.

Standart, çift kişilik, ayrı çocuk odalı aile suit, beş kişilik suit ve özel dekorasyonlu şık balayı suitleri ile toplamda 45 odaya sahip otelin her odasında Ege Denizi ve plaj manzaralı geniş balkonlar, LCD TV, özel banyo, klima, minibar ve ücretsiz kablosuz internet gibi olanaklardan ve 24 saat oda servisinden faydalanabilirsiniz.

Mavi bayraklı özel bir plajı bulunan tesiste misafirlere sahilde ücretsiz şezlong, güneş şemsiyesi, minderler ve sıcak-soğuk içecek çeşitler sunuluyor. Açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzu da olan otelde gün boyu canlı müzik, spor etkinlikleri ve animasyon şovları ile eğlenebilir, bisiklet kiralayabilir, tekne ve dalış turlarına katılabilirsiniz.

kişilik restoranında konuklarına açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri servis eden otelin çay bahçesinde de okey ve tavla gibi masa oyunları ile zaman geçirebilir; çay, kahve ve taze meyve sularının tadını çıkarabilirsiniz.

Otelden Ormanlı Şelalesi 15 km, Bandırma Arkeoloji Müzesi 18 km, Bandırma Feribot İskelesi 20 km ve Kuş Cenneti Milli Parkı ise 35 km uzaklıkta.

Yeme ve içme Yeme ve içme

  • Bar/lounge sayısı 1
  • Bar
  • Açık Restoran
  • Kapalı Restoran
  • Açık Restorant Sayısı 1
  • Kapalı Restorant Sayısı 1

Genel Genel

  • Açık havuz sayısı 1
  • Otelde otopark 2
  • Tesis Kapasitesi 44

Aktivite Aktivite

Tesis Çevresindeki Yerler

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Çuğra Mevkii, Erdek/Balıkesir Erdek, Balıkesir

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkErdek 1 Km
PlajÖzel Plaj
Denize UzaklığıDenize Sıfır

Tesis Konaklama Özellikleri

Yarım Pansiyon
  • Tesiste Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemeği ücretsiz olarak sunulmaktadır.

  • Sabah kahvaltı -  
  • Akşam yemeği -

  • Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir.

ErdekLand Hayvanat Bahçesi ve Aquapark'a 4 km uzaklıkta bulunan Alevok Otel, ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi sahiptir. Tesis, Etnografya Muzesi'a sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alır.

Konum

Bu konaklama tesisi, şehir merkezine 1 km uzaklıkta, Ali Haydar Sarı Sahil Parkı yakınında bulunur. Otel, Bozcaada Island'a km uzaklıktadır. Bu tesis Erdek Plajı yakınında yer almaktadır.

Alevok Otel, Yeşilköy tren istasyonundan kısa mesafededir.

Odalar

Otelde 44 oda vardır. Hepsinde uydu kanallı düz ekran televizyon, uydu kanallı televizyon, ütü odası bulunur. Odalarda saç kurutma makinesi, bornozlar, havlular ücretsizdir.

Yemek ve İçecek

Konuklar, tesisten 10 dakikalık mesafedeki Nostalji Cafe restoranında Türk yemeklerinin tadını çıkarabilirler.

İnternet

Kablosuz internet umuma açık alanlarda mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Oda sayısı:  

Erdek alevok otel telefon numaraları ve iletişim bilgileri

Odalarin Cogu Deniz Manzaralidir. Aile Odalarinda Baglantili Yatak Odalari Vardir. Diger Imkanlar Arasinda Oyun Salonu, Biri Cocuklara Ozel 2 Acik Havuz, Plaj Sezlonglari Ve Semsiyeleri Bulunur. Marmara Denizi Kiyisindaki Erdek Sahili'nde Yer Alan Ozel Bir Plajin Yanindaki Bu Rahat Otel, Erdek Feribot Iskelesi'ne 17 Dakikalik Yurume Mesafesinde, Erdekland Aquapark'a 6 Km Uzakliktadir. Giris Saati: Kahvalti Ve Bisiklet Kiralama Hizmeti Mevcuttur. Devamiozel Balkonlu Veya Terasli Modern Odalarda Wifi, Tv Ve Mini Buzdolabi Bulunur. Yeme-Icme Secenekleri Arasinda Acik Hava Kafesi Ve Veranda Bulunan Alkolsuz, Rahat Bir Acik Bufe Restoran Yer Alir


Tekirdağ Çorluhavaalanı 3 Sa. 38

Büyük Ova Plajı (38 Dk.)

Erdek Körfezi (19 Dk.)

Kirazlı Monastery (55 Dk.)

Kyzikos Antik Kenti (17 Dk.)

Kapıdağ Yarımadası (26 Dk.)
Birkaç Sahil Beldesine Ve Manastır Harabelerine Ev Sahipliği Yapan Engebeli Yarımada.

Zeytinli Ada Adası (10 Dk.)

Küçükova Koyu (31 Dk.)

Archeological Museum (26 Dk.)

80Evler (13 Dk.)

Telefon Numarası

 

Web Sitesi

Title :

Erdek Alevok Otel Erdek Otelleri arasında kalite ve güler yüzün adresi

Mail

 

Adres

Sahil Yolu, Erdek/Balıkesir, Turkey

Konumu

Lat: Lng:

Harita

Erdek Alevok Otel Harita - Balikesir - Erdek

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası