passolig mobil ödeme / Paycell Mobil Ödeme

Passolig Mobil Ödeme

passolig mobil ödeme

Vodafone, Passolig sahibi olmayı kolaylaştırdı…

VODAFONE İLE PASSOLİG ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla mobil ödeme teknolojilerinin öncüsü olan Vodafone Türkiye, şimdi tüm mobil ödeme ürünlerini tek çatı altında topladığı “Cep Cüzdan” ile abonelerine hızlı, güvenli ve kolay bir ödeme alternatifi sunuyor. Abonelerinin kısa mesaj (SMS) ile 1000’i aşkın sitede istedikleri içeriği satın alabilmelerini sağlayan Vodafone’un yeni mobil ödeme sistemi artık Passolig alımında ve e-bilet kullanım süresi uzatılmasında da kullanılabiliyor. Sistem ile kullanıcılar artık kredi kartı kullanmadan veya nakit ödeme yapma gereği olmadan hızlı ve güvenli bir şekilde Passolig kartı satın alabilecek ya da e-bilet uzatma bedellerini ödeyebilecek.

 

Daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye’de herkese ilham vermeyi misyon edinen Vodafone, Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla geliştirdiği yenilikçi hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Vodafone’un tüm mobil ödeme ürünlerini tek çatı altında toplayarak hayata geçirdiği mobil ödeme ürünü Cep Cüzdan ile Vodafone aboneleri artık kısa mesaj (SMS) ile hem Passolig Kart sahibi olabilecek hem de e-bilet kullanım sürelerini uzatabilecekler. Kullanıcılar, bununla birlikte 1000’i aşkın sitede yeni mobil ödeme hizmetini kullanılabilecekler.

Vodafone, yeni mobil ödeme sistemi Cep Cüzdan ile kredi kartı olmayan veya kredi kartı bilgilerini paylaşmayı tercih etmeyen kullanıcılar için nakit ödeme yapmadan kısa mesaj (SMS) ile Passolig Kart satın alma veya e-bilet uzatma bedellerini ödeme imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra 1000’i aşkın sitede mobil ödeme imkanı sunan sistem, kullanıcılar için hızlı, güvenli ve kolay bir ödeme alternatifi de sağlamış olacak. Cep Cüzdan ile Vodafone abonelerinin Passolig satın alma veya e-bilet kullanım süresi uzatma bedelleri faturalı hat sahiplerinin faturalarına yansıtılırken, faturasız abonelerin de bakiyelerinden düşülecek. Böylece kullanıcılar kredi kartı ve nakit ödeme yapma ihtiyacı olmadan tuttukları takımın maçlarını stadyumda izlemeye devam edebilecek.

Ender Buruk: “Hızlı, güvenli ve kolay bir ödeme seçeneği sunuyoruz”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, yeni mobil ödeme sistemleri ile ilgili şunları söyledi:

“Dünyada gittikçe önem kazanan mobil ödeme servisleri alanında biz de Vodafone Türkiye olarak önemli çalışmalar yürütüyoruz. Ülkemizde öncülüğünü yapmayı hedeflediğimiz Dijital Dönüşümün en önemli aşamalarından birinin mobil ödeme olanaklarının yaygınlaştığı bir topluma geçmek olduğuna inanıyoruz ve insanların hayatını kolaylaştıracak mobil ödeme altyapılarına yatırım yapıyoruz. Şimdi de hayata geçirdiğimiz ‘Cep Cüzdan’ ile mobil ödeme alanında yeni bir dönemi başlatıyoruz. Cep Cüzdan ile Passolig’i olmayan veya Passolig’i olup da e-bilet kullanım süresini uzatmasıgereken fakat kredi kartı kullanmak ve nakit ödeme yapmak istemeyen kullanıcılarımıza büyük bir kolaylık sağlıyoruz. Onlara ödeme yapmanın daha güvenli ve kolay bir yolunu sunuyoruz. Vodafone Cep Cüzdan ile artık hem faturalı hem de faturasız abonelerimiz kısa mesaj (SMS) ile Passolig Kart sahibi olabiliyor ya da Passolig e-bilet kullanım süresini uzatma bedelini ödeyebiliyor. Bunun dışında sistem ile 1000’i aşkın sitede mobil ödeme imkanı da sunuluyor. Ödemeler faturalı hat sahiplerinin faturalarına yansıtılırken, faturasız hat sahiplerinin de bakiyelerinden düşülüyor. Vodafone olarak, abonelerimizin güvenle kullanılabilecekleri güçlü mobil ödeme alternatifleri sunarak, onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Mobil ödeme ürünlerimizi tek bir çatı altında topladığımız bu sistemi son teknolojiler ve yenilikçi özellikler ile geliştirerek abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Vodafone’un yeni mobil ödeme sistemi Cep Cüzdan tüm Vodafone kullanıcılarının her an hizmetinde; detaylı bilgi için 0850 542 0542 numaralı telefonu arayabilir veyawww.vodafone.com.tr‘yi ziyaret edebilirler.

1481188860_gorsel_1Vodafone Türkiye hakkında

Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 30 Eylül 2016 itibariyle hizmet sunduğu 22,6 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 19 milyar TL’ye yaklaşmıştır. 2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i bünyesine dâhil etmiştir. Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda bireylere ve kurumlara mobil ses, sabit ses, mobil internet, ADSL ve fiber hizmetleri sunan Vodafone Türkiye, yaklaşık 3.300’ü aşkın çalışan kadrosu, 1.200’ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43.000 paydaşı ile faaliyet göstermektedir.

Vodafone Medya Merkezi: http://medyamerkezi.vodafone.com.tr

Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası

Türk Telekom, mobil ödeme yöntemini kullanan aboneleri için bir kampanya hazırladı Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası kapsamında Passolig karta başvuruda bulunan ilk 333 kişiye hediye verilecek. Bu yazımızda Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası hakkında bilgi vereceğiz.

Türk Telekom, düzenlediği farklı kampanyalar ile ilgi görmeye devam ediyor. Türk Telekom’ un bu seferki kampanyası futbolsever abonelerine yönelik hazırlandı. Operatör, Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası üzerinden abonelerine hediye verecek.

TÜRK TELEKOM MOBİL ÖDEME PASSOLİG KAMPANYASI NEDİR?

Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası, Türk Telekom Passolig Kart başvurusu yapan abonelere yönelik hazırlanmış bir kampanyadır. Kampanya kapsamında belirlenen tarihler arasında Passolig Kart başvurusunda bulunan ya da e – bilet kullanım süresini uzatan abonelere 25 TL değerinde D&R kodu hediye edilecektir.

Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası ilk işlemlerini gerçekleştiren 333 kişiye yönelik hazırlanmıştır. Daha sonraki başvurularda abonelerin indirim hediyesini kazanması mümkün değildir.

TÜRK TELEKOM MOBİL ÖDEME PASSOLİG KAMPANYASINA NASIL KATILIRIM?

Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyasına katılmak için abonelerin Passolig Kart alması ya da var olan kartlarının kullanım süresini uzatması ve tüm bu işlemleri Türk Telekom Mobil Ödeme ile gerçekleştirmesi gerekir.

Ödeme işlemini gerçekleştiren ilk 333 aboneye Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası kapsamında bir kere kullanımlık 25 TL değerinde D&R kodu hediye edilecektir. D&R kodu kazanan abonelere sahip olacakları kod cep telefonlarına SMS ile gönderilir.

TÜRK TELEKOM MOBİL ÖDEME PASSOLİG KAMPANYASI DETAYLARI NELERDİR?

Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası detayları şu şekilde sıralanır;

  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası, tüm Türk Telekom abonelerine yönelik hazırlanmış bir kampanyadır.
  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyasından yararlanmak için abonelerin Passolig karta sahip olması ya da var olan kartlarının kullanım süresini uzatması gerekir.
  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası kapsamında Passolig ile ilgili işlemlerin Türk Telekom Mobil Ödeme yöntemi ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyasına katılan abonelere D&R’ da geçerli 25 TL indirim kodu hediye edilecektir.
  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası 25 TL hediye kodu, ilk başvuruda bulunan 333 aboneye verilecektir.

  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyasına katılan ve kod kazanma şansını yakalayan abonelerin cep telefonlarına SMS ile kod gönderimi gerçekleştirilecektir.
  • Türk Telekom aboneleri, Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası ile ilgili detaylı bilgiyi Türk Telekom resmi internet sitesi üzerinden ya da Türk Telekom çağrı merkezi üzerinden alabilirler.
  • Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası kapsamında verilecek hediye sadece bir seferlik kullanılabilir.
  • Türk Telekom, Türk Telekom Mobil Ödeme Passolig Kampanyası ile ilgili her türlü değişikliği yapma, kampanyayı durdurma ya da iptal etme hakkına sahiptir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır