dekorazon müşteri yorumları / dekorazon.com - ekşi sözlük

Dekorazon Müşteri Yorumları

dekorazon müşteri yorumları

dekorazon.com

  • ürün gönderim hızı on numara olan site, ancak gönderdiklerini size söylemiyorlar kargo da düzgün çalışmadığı için 10 gün sonra ürünün aslında gönderildiğini ancak kargonun size getirmediğini anlıyorsunuz. be mubarek bir sms atmak çok mu zor ya da bir email kargonuzu verdik diye, ben mesaj atmasam kargonun verildiğinden haberim olmayacak.

    edit: dolandırıcılık yöntemi ile satış yapan site, kargo gelmediği için ücret iadesi istedim ancak aradan 3 ay geçti herhangi bir iyi niyet belirtisi yok

    edit 2: paypal üzerinden iade yapmayı bilmeyen bir finans birimine sahip site 6 ay olmuş bu arada parayı halen iade edemiyor mallar

  • verdiğimiz siparişi 9 gün sonra getirmeyip, üstüne ışık hızında kargo diye mesaj atan, uzak durulması gereken alışveriş sitesi. madem tedarik edemiyorsun, niye satıyorsun kardeşim. tvlerde bangır bangır reklam vereceğine altyapıya önem versen ne güzel olur.

  • müşteri memnuyeti için 1 fırın ekmek yemesi gereken firma. müşteri hizmetlerine ulaşmak çok sıkıntılı, ulaştınız diyelim üzerinden 1 ay geçen siparişinizin durumunu sorduğunuzda kontrol edip bilgi vereceklerini ve bunu her aramamda söyleyip * sallamayan iş ahlakından yoksun bir firma. umarım sahibi buraları okur da kendilerine bir çeki düzen verirler.

  • sakın dediğim alışveriş sitesi.. yakınından bile geçmeyin. buraya yazacak çok rezalet başlığınız olabilir yoksa.

    edit: 20 gün oldu teslim tarihini geçeli hala gelmedi ürün.

  • ey okur, eğer bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyor ve bu satırları okuyorsan sakın ola yapma, sinirlerini yıpratma. hemen çarpıya bas ve kapat bu lanet siteyi.

    tanım: fiyatlara kanıp alışveriş yapılmaması gereken site. müşteri hizmetlerini filan hiç anlatmıyorum bile.

  • güvenli ve özel paketleme diye güvence verip aldığınız ürünü üç parça halinde gönderen site. sipariş de 15 gün sonra geldi. keşke alışveriş yapmadan önce sözlüğe baksaydım diyorum. iadede de uğraştıracaklarını düşünüyorum. sonucu editlerim.

  • siparişinizi teslim de iptal de etmeyen firma. iptal talebinize cevap bile vermeyen firma. 4 haftada bir tava yollayamayan, bir epostaya cevap yazamayan firma.
    tanrı korusun..

  • çoğunlukla böyle markalar hakkında yorum girmeye üşenen bendenizi bile delirtmiş firmadır. gönderdiği sehpa eğik olduğu için ürünü geri gönderdim. ürünün kendilerine ulaştığını 1 hafta sonra paramı iade edeceklerini bildirdiler. sayısız yazışma, sayısız telefon görüşmesi gerçekleştirdik. en sonunda yıl başında benim şikayet maillerimi sistemden silmeleriyle yaptıkları saçmalıklar tavan yaptı. aman derim, eğer ki buradan alışveriş yapmayı düşünen varsa hemen kapat o sayfayı ve unut bu siteyi canım kardeşim.

    tanım: e-ticaret ile ev eşyaları satmaya çalışan firma

  • aslinda o kadar da fena olmayan alisveris sitesidir dun siparis ettigim urun bugun kargoda yarin da elimde olacak zaten kargo ve tedarik konusunda cekincelerim vardi bunun ustune bugun de 5 parca daha urun siparisi verdim bunlar da eksiksiz gelirse artik cekinmeden alisveris yapabilecegim bir dekorasyon sitesi buldum demektir.

  • buradan yaklaşık bir buçuk ay önce dört parça sipariş verdim. 10 15 gün içinde elime ulaştı.elime ulaşınca ürünleri beğendiğim için 3 parçalık bir sipariş daha verdim.yaklaşık 1 hafta sonra ürünleri kontrol için hesabıma girdim ve bana bildirim olmadan bir ürünü tedarik edemedikleri için iade etmişler.müşteri hizmetlerini aradım ( bağlanabilmek için minimum 5 6 dk bekliyorsunuz).ürünün satışının devam ettiği halde ürün iptalini söyledim.satışta değil dediler fakat tam 15-20 gün satışı devam etti.daha sonra kalan ürünlerimi kargoya verdiler.2 hafta sonra kargo takip numarasını öğrenmek istediğimi söyledim.ilk bağlandığımda bilmediklerini bana geri dönüş sağlayacakları söylendi.2. arayışımda kargonun benim adres tanımımda bir problem olduğu için geri gittiği söylendi, bende ilk siparişimde böyle bir problem olmadığını,niçin beni aramadıklarını sordum.bilgimiz yok dendi. 1 hafta daha geçti ve tekrar aradım.müşteri temsilcisi sizi kısa bir süre hatta bekletmem lazım dedi 7 dk bekledikten sonra yüzüme kapandı.geri aradım o arkadaşın öğle yemeğine çıktığı bana geri dönüş yapılacağı söylendi.geri dönüş tabiki sağlanmadı geri aradım ve ürünlerim başka ile başka kişiye teslim edildiğini o kişinin de bunu açtığını bu sebeple bu ürünleri bana yollayamacakları söylendi.bende bunun nasıl mümkün olabildiğini kargo şirketinin benim imzam olmadan nasıl başka kişiye başka bir şehire teslim edebildiklerini sordum.bana böyle şeylerin olabileceği yeni ürün yollayamayacaklarını ve ürünlerimin iptali olacağı söylendi.tahmin edersiniz bu kargo yurtiçi kargo tabiki.bu olayın üstünden dalga geçer gibi yurtiçi kargo bana adres yetersizliğinden ötürü teslim yapamadıklarına dair bir mesaj attılar.kargo şirketini aradım bu mesaj nedir benim beklediğim bir kargo yok zaten başka bir şehire teslim etmişsiniz benim adıma şikayetçi olmak istiyorum.bana yardımcı olamayacaklarını söylediler.bir daha asla ne bu siteden alışveriş yaparım ne de yurtiçi kargoyla işim olur.ikisi de insan ilişkilerinde son derece zayıf.

  • dekorazon.com

  • kesinlikle uzak durulması gereken site. ürün takibi diye bir şey yok. siparişin alındığına dair bir bilgi maili geliyor, sonrasında hiç bir şey doğru düzgün çalışmıyor. berbat kargo firmalarıyla çalışıyor. metro kargo gibi. daha fazla birşey söylememe gerek yok herhalde. yaklaşmayın. evidea isimli siteyle ilgili çok kötü yorumlar yazıyor ama defalarca alışveriş yaptım. bir haftayı geçen bir ürün teslimatı olmadı. üstelik mobilya ve büyük parçalı ürünler olmasına rağmen.

  • siparişim gecikince şöyle bir bakayım dediğim ve buraları okuyunca kendilerinden alış-veriş yapmakla nasıl büyük bir hata yaptığımı anladığım e-ticaret sitesi. ulan sizin yüzünüzden rezidansın duşuna çamaşır ipi astım. yollayın şu kurutucuyu yollayacaksanız vicdansızlar.

  • saçma sapan başlıkları okuyup da burayı okumayan aklıma tüküreyim. bu site ürünü satar ama göndermez. paramı iade et dersin olmadık çirkefliklere yatar. tv8'de dakika başı dönen reklamlara kanmayın buradan alışveriş yapmayın.

    edit: 1.5 ay sonra kargoya verildi şükür.

  • kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken site.
    2 eylülde verilen sipariş 20 gündür tedarik ediliyor güya. müşteri hizmetlerini aradım 35 dakika müzik dinlettiler sonunda bağlandı birisi. bana yaptıkları açıklama şu ürün tedarik edilmiş kargoya verilmiş ancak kargodan ürün hasarlı diye geri dönmüş. tekrar tedarik ediyorlarmış. yalan dolanla iş yapıyorlar. kutusunda kahve makinesi niye hasarlı olsun. kaldı ki hasarlı bunu nasıl anladınız kargo şirketi kutuyu açıp içine mi bakıyor. ürünü iptal etmeye de korkuyorum çünkü iptal etsem paramı kaç gün sonra yatıracaklar o da belli değil.
    kısacası eğer dekorazondan ürün almayı düşünüp de buraya baktıysanız. sakın ama sakın diyorum.

  • tamda "com com com dekorazon.com" şeklindeki iğrenç reklamı yüzünden buradan bir iğne bile almam diyecektim ki dünya kadar olumsuz yorumu okuyarak doğru karar verdiğim site

  • kampanya ile 9.90 lira + kargo ile 5 parca canvas tablo satan site.

  • hakkında yazılan bütün olumsuz yorumlara rağmen bu siteden beğendiğim kuşlu avize uğruna gözümü karartıp sipariş verdim. vermez olaymışım. ürünü almadan önce saat 15.00'ten önce verilen siparişler bugün kargoda yazıyor. ödeme yaptıktan sonra 17 ( yazıyla on yedi) gün sonraya kargo tarihi veriyorlar. buna bile razı oldum. çünkü kuşlu avize başka bir yerde yoktu. aradan geçen 5. günde kendi kendilerine 8 parça siparişimi iptal etmişler!!!
    tüm evin avize siparişini buradan verdim. kimi odalarım karanlık salonda beyaz plastik sarkıtlarla aydınlanma sağlıyorum. ve 1.000 tl nin üstündeki siparişim onay alınmadan iptal ediliyor.
    o kadar sinirliyim ki şeyma subaşına sempati duymaya başladım.

  • satın almayı düşündüğüm 150 tl'lik bir masayı satarken worldpuan kampanyası başlayacakken masa fiyatını 182 tl yapan "uyanık" site.
    dün akşam siteye yarım yamalak olarak eklenmiş worldpuan kampanyasını görünce sevindim ama orada puanların yüklenme tarihi vs. yazmıyordu, alışverişin de 5 - 30 kasım 2016 arasında yapılması gerektiği yazıyordu. bugün 2 kere aradım, birinde 13. birinde 19. sıradaydım ve müşteri hizmetlerine ulaşamadım. bunun üstüne sitenin facebook ve kendi sistemi üzerinden mesaj attım, onlardan da gelen bir cevap olmadı şuan için. şimdi de telefonları mesai saati dışı olduğu için kapalı haliyle.
    az önce ise siteye tekrar girip baktığımda 150 tl olan masanın fiyatının 182 tl olduğunu ve sepet sayfasında da kampanya şartlarından farklı şekilde 1 - 30 kasım arası yapılan alışverişlerde worldpuan kazanılabileceği yazıyordu. verecekleri 35 tl worldpuan, alacağım ürüne 32 tl zam koymuşlar, ben de bunu alacağım? çok beklerler. keşke bir yasa/kanun olsa da bu tür kandırmaca indirimlere müdahale edebilse. sonuç olarak itiraz edecek bir şey kalmıyor, kısa süreli indirimdi bitirdik diyerek satıcı işin içinden sıyrılabiliyor.
    fiyat böyle kaldığı sürece buradan alışveriş yapar mıyım peki, asla.

  • puan kampanyasını değerlendirmek için alışveriş yapmak üzere olduğum siteydi. iyi ki buradaki yorumları okumuşum. 3 kuruş puan için 150 liramızdan ve sinirlerimizden oluyorduk.

  • bu sitenin amacı düpedüz dolandırıcılıktır. fiyatı 2x olan ürünü sipariş ettim fiyatı x olan ürün gönderdiler. 2 gündür telefonda ulaşmaya çalışıyorum müşteri hizmetlerine ama sırada bekleyen müşteri sayısı hiç 20'den aşağı inmiyor (şaşırmıyorum). mesaj attım cevap yok. sanırım yıldırma politikası ile "s.kerler" dememizi bekliyorlar.

    tanım: uzak durulması gereken online alışveriş sitesi

  • Dekorazon Bambum Luiz - 30 Cm Zeytinlik B2311 BAMBUM/B2311

    Kurumsal Fatura

    Son 9 ürün

    Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde

    • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
    • Bu ürün ALİ DEMİRGÜÇ /DEMİRGÜÇ ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
    • Bambum Luiz Zeytinlik, bol çeşitlikahvaltılarınızdaki doğal zeytinlerinize ev sahipliği yapmak için tasarlandı.Zarif ve derin yapısıyla Luiz, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
    • Ürün Boyutları: (cm): 30x2,8
    • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

    Ürün Değerlendirmeleri

    Henüz Yorum Yazılmamış.

    Ürün Bilgileri

    Dekorazon Bambum Luiz - 30 Cm Zeytinlik B2311 BAMBUM/B2311

    • Bambum Luiz Zeytinlik, bol çeşitlikahvaltılarınızdaki doğal zeytinlerinize ev sahipliği yapmak için tasarlandı.Zarif ve derin yapısıyla Luiz, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
    • Ürün Boyutları: (cm): 30x2,8
    • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    Ürün Özellikleri

    • MateryalAkrilik
    • Parça SayısıÇoklu
    • RenkNo Color

    Dekorazon Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

    Dekorazon çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Dekorazon müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Dekorazon şikayet hattına erişebilirsiniz. Dekorazon müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

    Dekorazon.com ülkemizin önde gelen ev tekstil ürünleri firmalarından bir tanesidir. İnter firması olarak hizmet vermekte olan firma mutfak ürünleri, ev tekstili, mobilya, duvar aksesuarları, aydınlatma, banyo ve ev elektroniği kategorilerinde hizmet vermektedir.

    Özellikle son dönemlerde televizyon reklamları ile hafızalarımızda yer edinen firma dekorasyon trenlerini yakından takip ederek, müşterilerine modern ve özgün tasarımlar sunmaktadır.

    Dekorazon Çağrı Merkezi Numarası

    Yıllardır mobilya ve ev dekoru üzerine üretim yapan Dekorazon firmamız sizlere en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için hizmet kalitesini geliştirdi. Zeynep Ilıcalı’nın en büyük projesi olan Dekorazon günümüzde müşteri kapsamını genişletmiş ve ürünlerin çok talep edilmesinden dolayı hizmet standartlarını en üst seviyeye taşımıştır. Türkiye’nin en kaliteli mağazalarından biri olup sizlerle en güvenilir satışı gerçekleştirmekteyiz. Mağazamızdan veya web sitemizden yapacağınız alışverişlerde sizlere en üst düzey güvenceyi sağlar bizlere en kolay şekilde ulaşmanızı sağlarız.

    Ürün sorgulama veya ürün hakkında talep edeceğiniz destek için bizlere ulaşabileceğiniz platformları genişlettik. Müşteri temsilcilerimiz kişisel verilerin korunması ve hizmet kalite standartları kapsamında hizmet vermektedir. Kargo veya ürün sorgulama hakkında destek almak için bize ulaşabilmeniz artık daha kolay. Ürünlerimize sadece web sitemizden anlaşmalı olduğumuz diğer siteler ve mağazalardan da ulaşabilir, ürünlerimiz hakkındaki her konuda bizlere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Dekorazon Müşteri Hizmetleri Numarası

    Gün geçtikçe gelişen Dekorazon firmamızın müşterisi artmakta ve bir o kadar da kalite standartlarını geliştirmektedir. Sadece mağazamıza gelerek değil web sitemizden de ürünlerimiz arasında gezinti yapabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında detaylı inceleme veya bizlere ulaşabilmek için instagram, twitter, facebook veya youtube platformlarındaki hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda web sitemize giderek ‘hızlı destek bölümünden anında destek alabilirsiniz.

    Anlaşmalı olduğumuz firmalardan birinden ürünlerimizi aldıysanız eğer en doğru seçenek aldığınız mağaza ile iletişim kurmaktır. Bizden direkt olarak yaptığınız alışverişlerde ulaşmanız gereken Dekorazon müşteri hizmetleri numarası 0(212) 212 70 00’dır. Veya bunlar dışında web sitemize giderek iletişim formu bırakabilir ve en kısa sürede sizlere ulaşmamızı bekleyebilirsiniz.

    Dekorazon Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

    Yaşadığımız yoğunluk saatlerinde mağdur olmamak ve bizimle direkt olarak iletişim kurmanız için hizmet kalite standartlarımızı geliştirdik. Yaşadığımız bu zorlu pandemi günlerinde satışlarımızda artış yaşanması ile birlikte müşteri temsilcilerimizin sayısını arttırdık. Bizlere direkt ulaşmak için web sitemize giderek iletişim formu bırakabilir veya yukarıda belirttiğimiz Dekorazon müşteri hizmetleri numarasını tuşlayabilirsiniz. Sizleri sesli yanıt sistemine bağlamadan direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlar anında destek talebinize kulak veririz.

    Müşteri kitlesi büyüdüğü için Dekorazon müşteri hizmetleri numarası direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

    Dekorazon Şikayet Hattı

    Yaşanan yoğunluk sebebiyle son zamanlarda kargo veya ürün hakkında karışıklık yaşanıyor olabilir. Sizlere en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapar en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlarız. Mağazamız veya ürünlerimiz hakkında yaşadığınız herhangi bir problemde şikayet talebinizi belirtmek için yukarıda belirttiğimiz Dekorazon şikayet hattını arayarak destek alabilirsiniz.

    Dekorazon kelimesi ispanyolcadan gelmekte olup, kalpten gelen anlamına gelmektedir. Firmanın iletişim bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Müşteri Hizmetleri Telefon: 0(212) 212 70 00 (Çağrı Merkezi)
    Adres: Kemerburgaz Cendere Yolu No:29 Ayazağa/Sarıyer/İstanbul

    Eğer sisteme kayıtlı bir üyeliğiniz var ise İletişim Formu‘nu doldurarak (üye girişi yapmanız gerekmektedir.) elektronik ortamda da iletişime geçebilirsiniz.

    Arama Terimleri: dekorazon iletişim bilgileri, dekorazon telefon no, dekorazon irtibat tel, dekorazon canlı destek, dekorazon müşteri temsilcisi, dekorazon şikayet hattı, dekorazon müşteri hizmetleri, dekorazon müşteri hizmetleri numarası, dekorazon çağrı merkezi numarası, dekorazon iletişim numarası, dekorazon çağrı merkezi, dekorazon müşteri hizmetleri direk bağlanma

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır