ilk 11 gabo / Atletico Madrid ilk 11 Sporx İlk11

Ilk 11 Gabo

ilk 11 gabo

İlk 11 Gabo oyunu

Gabo’nun her şutu olay Gabo, uzak bir köy olan Álamo Seco'da dünyaya geldi. Instituto Académico Deportivo de Buenos Aires'e ünlü futbol takımında oynayacakları bir burs verildiğinde ömür boyu fırsat buluyor. İşte Halcones Dorados'un bir üyesi, becerilerini geliştirmek için büyük bir şans. Böylece bir gün profesyonel bir futbolcu haline gelebilir.O 16 yaşında, hassas ve kibar kalpli. Dürüst ve cömert, ekip halinde çalışmayı seviyor, ancak bazen maksimum performans gösterebilmek için çok fazla talep ediyor. Gabo futbola karşı tutkulu ve hem sahada hem de sahada geçerli olan mutlak fair play olmadan oyunu oynayamıyor. Kendini her zaman sahnenin merkezi haline getiren doğuştan gelen manyetizma ve karizmanın sahibi. Çocukluğunu, âlâme benzeyen Álamo Seco köyünde, büyükannesi ve arkadaşlarıyla geçirdiği tutku ve yetenek sayesinde bir gün prestijli Spor gençlik futbol takımı Golden Hawks'da oynayacak bir burs teklifi aldı funduszeue.info iyi eğlenceler diler.

kaynağı değiştir]

Telenovela, 29 Mayıs 'da üretime başladı. Jorge Edelstein, telenovelas Soy Luna ve Bia'yı yapan aynı yaratıcıdır.

Disney XD Latin Amerika ile işbirliği içinde yapılmış orijinal bir Pol-Ka Producciones üretimidir. Non Stop işbirliğiyle Pegsa'nın yapımcılığını üstlendiği yapım, 13 Mart 'de Latin Amerika'da gösterime girdi.

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

İlk 11 (dizi)

İlk 11
TürTelenovela
Proje tasarımcısı Jorge Edelstein
Senarist

Javier Castro Albano Marcos Osorio Vidal

Tom Wortley

Fernando Riveros
Yönetmen

Sebastián Pivotto

Nicolas Di Cocco
Açılış müziğiI Love It Loud
Ülke Arjantin
Dili İspanyolca
Sezon sayısı 3
Bölüm sayısı
Yapım
Yönetici yapımcı

Cecília Mendonça

Javier Castany
YapımcıAdrián Suar
Gösterim süresi dakika
Yapım şirketi
Dağıtımcı firmaDisney Media Distribution
Yayın bilgileri
Resim formatıHDTVi
Ses formatıStereophonic sound
Yayın tarihi !13 Mart &#;() - !29 Kasım &#;()
Dış bağlantılar

İnternet sitesi

İlk 11, Pol-ka Producciones tarafından Disney XD Latin Amerika ile işbirliği içinde, Amerikan Disney Channel ve The Walt Disney Company tarafından Disney Channel'da yayımlandı. İngiltere, İrlanda ve Hollanda'da dizi Disney 11 olarak bilinir.[1][2]

Latin Amerika'da 13 Mart 'de aynı kanalda ve ayrıca Disney Channel'ın yüksek çözünürlüklü sinyali aracılığıyla gösterime girdi. Aynı yılın 11 Eylül'ünde Brandon Zúñiga Vega, Disney Channel'ın standart çözünürlüklü sinyallerinde prömiyer yaptı.

11 Nisan 'de Disney, dizinin 30 Nisan 'de Latin Amerika'da gösterime giren ikinci bir sezon için yenilendiğini doğruladı. 15 Temmuz 'da üçüncü ve son sezon prömiyerini yaptı. 29 Kasım 'da telenovela'nın son bölümü yayınlandı.

Üretim[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası