nu7400 65 / LG TV Modelleri ve Fiyatları- Güvenli Teslimat - LG Garantisi - Teknosa

Nu7400 65

nu7400 65

Yeni bir satın planlıyoruz televizyon den 55 inç için 65 inç az 25m2 alana sahip boyutunda, ancak bu tür boy oda alanı için uygun olup olmadığını bilmiyoruz? Cevabı aşağıdaki makalede bulmak için WebTech ile gidelim!

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

Birçok müşteri 25m2'nin altındaki oda alanının büyük ekran TV'ler için uygun olup olmadığını merak ediyor, 55 inç ve 65 inç boyutları daha pahalı, ancak bu TV modelleri daha iyi bir alan hissi veriyor.

Koltuklardan TV konumuna olan mesafeyi not edin

TV ekranının boyutu ile izleme mesafesi arasında doğrudan bir ilişki vardır. TV'nin bulunduğu yere ne kadar uzakta oturursanız, TV o kadar küçük olacaktır. Bu nedenle birçok uzmanın verdiği tavsiye oturma mesafesi için doğru TV boyutunu seçmektir.

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

55 inçlik bir TV, neredeyse 3 metrelik bir izleme mesafesi için biraz küçük olacaktır. Ve 25 m2'den küçük küçük bir odası olanlar için uzmanlar, yaklaşık 2 metre mesafeye uygun 65 ila 55 inç arasında bir TV seçmenizi tavsiye ediyor.

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

En iyi görsel deneyimi sağlamak için odanın boyutuna uygun bir ekran boyutu ve yüksek çözünürlük seçin

Çoğu insan, rahat görüntüleri deneyimleyebilmek için uygun fiyatla en büyük ekranı satın alır. Ancak uzmanlara göre, optimum görüntü verimliliği sağlamak için odaya uyacak 55 inç ila 65 inç arasında bir boyut seçmek en iyisidir.

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

55 inç Full HD TV ile 25 m2'lik bir alanda uzmanların hesaplamalarına göre uygun mesafe 2,29 metredir. Bu arada, 65 inçlik bir ekranla, filmlerde veya eğlence programlarında sahnelerin keyfini tam anlamıyla çıkarmak için 2,74 metre uzakta bulunmalısınız.

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

Bununla birlikte, Samsung 55 inç NU veya 65 inç NU gibi 4K Ultra HD ekranlarda , yüksek çözünürlüklü TV'lerin getirdiği değerden tam anlamıyla yararlanmak için izleme mesafesinin daha yakın olması gerekir. 1,52 metrelik bir mesafe 55 inçlik bir 4K TV'ye uyarken , 65 inçlik bir diyagonal model izleme konumundan 1,83 metre uzakta olmalıdır.

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

Samsung Akıllı TV 55 inç UA55NU

Oda alanının açılmasını düşünün

Ayrıca büyük ekran boyutlarına bakarken gözünüzün daha rahat olması, daha az yorgun olması için aklınızda bulundurmanız gereken bir diğer önemli faktör çünkü eğer görüşünüz ekrandan daha fazla ışık alacak. .

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

Karanlık bir odada bile, ekrandan gelen yeterli ışık nedeniyle irisleriniz doğal olarak küçülür. Tersine, karanlık bir odada küçük boyutlu bir TV izlerseniz, göz yorgunluğuna neden olursunuz. Ekrandaki karanlık ve daha az ışık nedeniyle öğrencilerin daha açık olması gerekecektir.   

25m2'den daha az alana sahip bir oda 55 inç ve 65 inç TV almalı mı?

Akıllı TV Samsung 65 inç NU

Sonuçlandır

Elbette nihai sonuç, hala kişisel yargınızdır. Karar vermeden önce odanın büyüklüğü, oda boşluğunun tasarım mesafesi ve ailedeki herkesin mali kapasitesi ve görüşleri gibi faktörleri dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Yazarın 25m2'nin altındaki oda alanı hakkındaki kişisel görüşü, 55 inç ve 65 inç TV satın almanız uygundur.

Tags:

VESTEL 65UD Teknik Özellikleri Ve Ürün İncelemesi

Bu konu hüsran şekilde kesinleşti maalesef.
Sevgili VESTEL imizin sınırsız led ifadesinden kastı, çerçeve yapısını öyle minimalize etmişler ki, çerçeve yok, sınırsız led ekrananlamında imiş.

Sanırım 1 saat kadar önce yazdığım bir yazımda bu konudan bahsetmiştim, müsaadenizle yeni sekme açıp konuyu bulayım,

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Son dönemde TV fiyat araştırması yaparken sitelerde bu RU serisi gözüme ilişmekte. Acep bu seri nasıldır. Bilgisi olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir mi ? Şimdiden ilgi ben alakanız için teşekkürler.

funduszeue.infofunduszeue.info

Şurada yazmışım bu konudaki düşüncelerimi.

funduszeue.info


Yani ilk bakışta SINIRSIZ LED dediklerinde benim aklıma gelen direkt olarak LED TEKNOLOJİSİNDE full aray mantığını kullandıkları yönde olmuştu.

Gerçeği öğrendiğimde ise 'Allah sizin tepenizden baksın'' dedim açık ve net :rant

Genişletmek için tıkla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası