samsun gece kulübü / funduszeue.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Samsun Gece Kulübü

samsun gece kulübü

Karadeniz Bölgesi’nde hem eğlenip hem de doğal bir ortamda tatil yapmayı düşünenler için Atakum; alkollü ve alkolsüz mekanları, konaklama ve günübirlik seçenekleriyle ziyaretçilerine çeşitli imkanlar sunmaktadır. İlçeye gidecek olan turistlerin Atakum gece hayatı konusunda taleplerine yanıt bulabildikleri söylenebilir.

Yaz aylarında daha fazla rağbet gören Atakum’da turistlerin dolu dolu bir tatil geçirebilmeleri için gece hayatına dair her şey düşünülmüş. Garage Street Food Bar, Olimpiyat Bar, Bomonti Pub, Pabuç Bistro Pub, Granda İskele, 80’ler 90’lar Cafe & Bistro, Bi Zula Cafe Restoran, Samsun Night Club & Bar, Kahve Nefes ve Promiel Bar & Club gibi Atakum’da gece hayatıyla öne çıkan mekanlar sahil şeridi boyunca sıralanmıştır.

Atakum tatilinizde gidebileceğiniz eğlence mekanları listemizden önce tatilinizi planlamak için Atakum Otelleri sayfamızda yer alan oteller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Garage Street Food Bar

Garage Street Food Bar, Atakum sahil şeridinde konumlanmış bir mekandır. Deniz manzaralı ve ilçenin doğusunda kalan mekanın, Atakum Plajı’na uzaklığı 1 km, Atakum merkeze uzaklığıysa 1,5 km’dir. Sahil boyunca yürüyüş yaparak Garage Street Food Bar’a gitmek mümkündür.

Hem açık hem de kapalı alanı olan barda sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği için menü seçenekleri bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen mekanda alkollü ve alkolsüz içecekler servis edilmektedir.

Arkadaşlarıyla, ailesiyle veya tek başına sakin ve kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bir mekandır. Kumru, burger, ıslak hamburger, köfte ekmek, tantuni, sucuk ekmek, kokoreç ve tavuk çökertme gibi yemek menüleriyle ünlüdür. Barda canlı müzik eğlencesi düzenlenmektedir.

Yılın her mevsimi 24 saat açık olan Garage Street Food Bar’da yaş kısıtlaması yoktur. Ancak kalabalık olduğu günlerde mekanın ortamına göre seçici davranılmaktadır.

Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv. No, Atakum/Samsun

Olimpiyat Cafe & Bar

Deniz manzaralı Olimpiyat Cafe & Bar, Atakum Plajı’na 1,3 km ve Atakum merkeze 1,8 km uzaklıktadır. Mekana yürüyerek ulaşım yapmak da mümkündür.

Salaş görünümlü ve bir o kadar da insanın içini ısıtan dizaynıyla Olimpiyat Cafe & Bar adeta şiir severlerin mekanı. Denize nazır canlı müzik dinleyip, içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz bir yer. Çalışanlarıyla, ortamın samimi ve sıcak oluşuyla mekanın sürekli müşterilerinin sayısının her geçen gün arttığını söylemek yanlış olmayacaktır. Olimpiyat Cafe & Bar’da yılbaşı gibi özel günlerde halay, horon, canlı müzik ve sürpriz çekilişler gibi aktivitelere yer verilmektedir. Olimpiyat Cafe & Bar fiyatları ise oldukça makuldür.

Olimpiyat Cafe & Bar haftanın her günü saatleri arasında hizmete açıktır.

Olimpiyat Cafe & Bar giriş ücreti bulunmamaktadır.

Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv. No, Atakum/Samsun

Kechi Gastropub

Atakum sahil şeridinde, deniz kenarında konumlanan Kechi Gastropub, ilçe merkezine 1,5 km uzaklıktadır. Mekana merkezden yürüyerek yaklaşık olarak 20 dakika, Atakum Plajı’ndan 12 dakikada ulaşılabilir.

Kechi Gastropub alkollü-alkolsüz içecekler ve yemek menülerinin servis edildiği bir eğlence mekanıdır. Serpme kahvaltı menüsü bulunmaktadır. Öğle ve akşam yemeklerinde Kechi burger, sosisli sandviç, ıslak burger, karides ve midye menüleri tercih edilebilir. Mekanda futbol maç yayınları, canlı müzik ve konser etkinlikleri düzenlenmektedir. Genel olarak fiyatların uygun olduğu söylenebilir.

Kechi Gastropub her gün saatleri arasında hizmet vermektedir. Özel etkinliklerde mekana giriş yapabilmek için önceden randevu alınması gerekmektedir.

Kechi Gastropub giriş ücreti bulunmamaktadır. Konser ve etkinliklerin olduğu tarihlerde ise giriş ücreti alınmaktadır.

Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv. No, Atakum/Samsun

Liverpool Pub

Liverpool Pub, Atakum Plajı’na yürüme mesafesinde (1 km), Atakum merkeze 1,7 km mesafededir. Sahil şeridinde bulunan mekan deniz manzaralıdır.

Atakum’un en çok tercih edilen eğlence mekanlarından olan Liverpool Pub, kahvaltı ve yemek menüleri ile hizmet vermektedir. Pub’da soğuk & sıcak alkolsüz içecek ve yerli & yabancı alkollü içecek servisi yapılmaktadır. Çeşitli kampanyalar hazırlanan mekanda denize karşı içeceğinizi yudumlarken, özel günlerde ücretsiz sunulan ikramlardan tadabilirsiniz. Soğuk & sıcak aperatif yiyecek menüleri vardır. Derbi maçları ve özel konserler gibi Liverpool Pub’da düzenli olarak çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Atakum’da aile ve arkadaşlarla birlikte yemek yenebilecek mekanlardandır.

Liverpool Pub haftanın tüm günü saatleri arasında hizmete açıktır.

Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv. No, Atakum/Samsun

Pabuç Bistro Pub

Atakum sahil yolunda, deniz manzaralı Pabuç Bistro Pub; ulaşımın kolay olduğu bir noktada konumlanmıştır. Atakum merkeze 1,3 km, Atakum Plajı’na ise metre mesafededir.

“Şehrin etkinlik mekanı” sloganıyla hizmet veren Pabuç Bistro Pub, haftanın her günü DJ performansı ile kaliteli müzik dinletisi sunmaktadır. Lezzetli yemek menüleri (pizza, burger gibi) ve kaliteli içecekleri nedeniyle tercih edilmektedir. Mekanda düzenli olarak birbirinden özel etkinlikler (Bar Psikoloğu, Uyudun mu?, Arabesk Gecesi gibi) düzenlenmektedir. Fasıl, konser ve Süper Lig maç yayını yapıldığı günlerde önceden rezervasyon yaptırmak gerekebilir.

Pabuç Bistro Pub her gün saatleri arasında hizmet vermektedir.

Pabuç Bistro Pub giriş ücreti bulunmamaktadır.

Adres: Denizevleri, Atatürk Blv. No, Atakum/Samsun

Granda İskele

Atakum’un 3,5 km batısında kalan Granda İskele, Çobanlı Halk İskelesi’ne metre uzaklıktadır. Sahil şeridinde yer alan mekanın denize manzarası vardır.

Granda İskele, adını Mustafa Kemal Atatürk’ün yaverlerinden (yanında çalışan sofracı) Cemal Granda’dan almıştır. Granda’ya İskele ismini veren ise Atakum İskele’ye yakın mevkide bulunmasıdır. Atakum’un en nezih mekanlarından olan Granda İskele ziyaretçilerine çok sayıda alternatif menü sunmaktadır. Mekanda serpme kahvaltı, ana yemekler, ara sıcaklar, soğuk & sıcak içecekler, alkollü içecekler, çerezler, soğuk & sıcak mezeler, alkollü & alkolsüz kokteyller ve meyve tabağı gibi sayısız yiyecek ve içecek seçenekleri servis edilmektedir.

Granda İskele fiyatları bakımından ziyaretçilerine oldukça makul seçenekler sunmaktadır.

Granda İskele, aile ve arkadaşlarla gidilebilecek bir mekandır. Hem açık hem de kapalı alanda zaman geçirebilecek alanı mevcuttur. Çalışma saatleri arasındadır.

Adres: Güzelyalı, Adnan Menderes Blv. 3/A, Atakum/Samsun

Big Yellow Taxi Benzin

Big Yellow Taxi Benzin, Atakum sahil şeridinin batı kısmında yer alan, denize manzarası olan bir mekandır. Atakum merkeze mesafesi yaklaşık olarak 3 km’dir.

Mekan; cafe, pub ve club hizmetlerinin tamamını karşılayan yapıdadır. 3 kattan oluşan Big Yellow Taxi Benzin, alkollü & alkolsüz içecekler ve lezzetli menülerle ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Mekanda karaoke geceleri, Sagopa Kajmer, Cem Adrian, Yeni Türkü ve Zakkum gibi sanatçıların sahne aldığı konserler, kışa merhaba etkinlikleri gibi daha pek çok eğlence aktiviteleri hazırlanmaktadır. Etkinliğin türüne göre Big Yellow Taxi Benzin’e giriş ücretli veya ücretsiz olabilmektedir. Lösemili çocuklar için düzenlenen konserlere gönüllü olarak da ev sahipliği yapan, sokak hayvanları için etkinlikler düzenleyen bir mekandır. 

Big Yellow Taxi Benzin çalışma saatleri ile arasındadır. 

Big Yellow Taxi Benzin giriş ücreti düzenlenen etkinliğe göre değişmektedir.  Bu durum tamamen davetin içeriğine, sunulan imkanlara göre belirlenmektedir.

Adres: Cumhuriyet, Atatürk Blv. No:6, Atakum/Samsun

COOL Chicken’s

Atakum merkeze 3,5 km uzaklıkta bulunan COOL Chicken’s, denize manzaralıdır.

Canlı müzik severler için COOL Chicken’s, haftanın belirli günlerinde müzisyenleriyle eğlenceli bir akşam eğlencesi hazırlamaktadır. Soğuk & sıcak içecekler, zengin yemek menüsü, kahvaltı menüsü ve alkollü içecek servisiyle Atakum’un en çok beğenilen mekanlarındandır. 3 kat ve bir de terastan oluşan COOL Chicken’s, evlere paket servis hizmeti de vermektedir. Ailesiyle hem yemek yiyip hem de eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği mekanlardan biridir. Canlı müzik ve diğer etkinlik günlerinde mekanı arayarak rezervasyon yaptırmak gerekiyor. 

COOL Chicken’s haftanın her günü saat ’da açılmaktadır. Cuma ve Cumartesi günleri ’de hizmeti sona eren canlı müzik & lokanta, diğer günler ise ’da kapanmaktadır.

COOL Chicken’s giriş ücreti bulunmamaktadır. Eğlence etkinliklerinde ise girişler ücretlidir.

Adres: Güzelyalı, Sk. No, Atakum/Samsun

80’ler 90’lar Cafe & Bistro

Atakum merkezin batısına doğru uzanan ve 6,5 km uzaklıkta bulunan 80’ler 90’lar Cafe & Bistro, deniz manzaralı bir mekandır.

Açık ve kapalı alanları bulunan 80’ler 90’lar Cafe & Bistro, ziyaretçilerine yiyecek ve içecek menüleriyle hizmet vermektedir. Sahilin eşsiz manzarasına tanıklık edebileceğiniz mekan, nostaljik müzikler eşliğinde yemek yeme fırsatı veriyor. Serpme kahvaltı, kokteyller, ev yapımı cheese burger, koruyucu ve katkı madde içermeyen doğal içecekler, semaverde çay ve ana yemek seçenekleri başta olmak üzere mekanda enfes lezzetler hazırlanmaktadır.

80’ler 90’lar Cafe & Bistro alkolsüz bir mekandır. Yılbaşı etkinliklerinde mekana damsız girilemiyor. Mekan saatleri arasında hizmet vermektedir.

80’ler 90’lar Cafe & Bistro giriş ücreti bulunmamaktadır.

Adres: Körfez, Adnan Menderes Blv. NO, Atakum/Samsun

Kahve Nefes

Atakum merkeze 5 km uzaklıkta bulunan Kahve Nefes, ilçenin batısında konumlanmıştır. Sahil şeridinde ve deniz manzaralıdır.

Kahve Nefes, Atakum’da alkolsüz mekanlardan biridir. Ailenizle rahatlıkla gidebileceğiniz bir yerdir. Haftanın her günü canlı müzik etkinlikleri düzenlenmektedir. Hafta sonları mekanın doluluk durumuna göre Kahve Nefes rezervasyon yaptıran müşterilerine öncelik verebilmektedir. Etkinliklerden yararlanabilmek için bu günlerde rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Kahve Nefes fiyatları bakımından da uygundur.

Kahve Nefes Cumartesi günleri ’da, diğer günlerse ’de açılıp, ’da kapanmaktadır.

Adres:Güzelyalı, Adnan Menderes Blv. No, Atakum/Samsun

Eğlencesi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi dokusu ile Samsun’un en turistik ilçelerinden Atakum’da konaklayabileceğiniz tesislere Atakum Otelleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

&#;&#;

&#;

Aylık Seyahat &#;nerileri i&#;in E-B&#;ltene Abone Ol

Diğer Başlıklar

Diğer Şehirler

Samsun Gece Hayatı

Samsun, Karadeniz’in en kalabalık şehridir ve gece hayatı da bununla orantılı olarak oldukça renklidir. Karadeniz’in en gözde gece mekanlarından biri olan Harlequin Night Club’ı bünyesinde bulunduran Atakum gece hayatı konusunda turistlerin oldukça tercih ettiği destinasyonlar arasındadıfunduszeue.info Atakum’da bulunan Garage Bar&Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde eğlenebilirsiniz. Bunların dışında kapalı mekân konserlerin birçoğu Hayal Kahvesi’nde verilmektedir. Eğlence merkezleri haricinde Sheraton gibi 5 yıldızlı otellerde gerçekleştirilen partilere de katılabilirsiniz. 

Pegasus Internet Sitesi kullanim deneyiminizi kisisellestirmek ve iyilestirmek için çerezler funduszeue.infotinizi varsayilan ayarlarla gerçeklestirerek 'Pegasus Gizlilik Politikasi' nda belirtilen sekilde çerezlerin kullanimini kabul etmis oluyorsunuz.

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadıfunduszeue.infoe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. Pegasus İnternet Sitesinin ziyaret edilebilmesini ve özelliklerinden faydalanılmasını bu çerezler sağlar. Oturum çerezleri, internet sitesinde sayfalar arasında bilgileri taşıyabilmek ve bilgileri tekrardan girmek zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır.

Bu çerezler aracılığıyla, sayfaların ziyaret sıklığı, varsa ilgili hata iletileri, sayfalarda geçirilen zaman ve kullanıcının internet sitesini kullanma şekliyle ilgili bilgileri toplanır. Bu bilgiler aracılığıyla, Pegasus İnternet Sitesinin performansının arttırılması sağlanır.

Bu çerezler ile kullanıcının site içinde yapmış olduğu seçeneklerin (örneğin, seçilen şehir, uçuş tarihi) hatırlanması sağlanır ve böylelikle kullanıcıya kolaylık sağlanmış olur. Bu çerezler ile kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanır.

Pegasus internet sitesinde bazı fonksiyonların kullanımı amacıyla üçüncü taraf tedarikçilerine ait çerezleri kullanılır (örneğin, uçuş noktaları ve promosyon sayfalarında yer alan sosyal medya paylaşım araçlarının oluşturduğu çerezler). Pegasus İnternet sitesinde reklam takibi yapan firmaların çerezleri de mevcuttur.

Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

ONAYLA VE KAPAT

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız u&#;uşları hesabınıza ekleyerek, bu u&#;uşlardan da puan kazanın.

Merhaba,

U&#;uş arama servisin şu an meşgul gibi g&#;z&#;k&#;yor. Dilersen sayfayı tekrar yenile veya aşağıdaki linkten alternatif u&#;uş arama sayfamızdan devam et.

Atakum Gece Hayatı

Samsun şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan ve Sinop’a giden Karadeniz Otoyolu boyunca uzanan Atakum, turizm açısından sadece şehrin değil Karadeniz Bölgesi’nin de en hareketli ilçesidir. Karadeniz’deki dere, yayla ve orman turizm çeşitlerinin aksine, burada yaz turizmi ön plana çıkmaktadır. Yaz aylarında Antalya’yı aratmayan Atakum, Samsun’un en hareketli gece hayatına da sahiptir.

Gündüz vakitlerinde kum, güneş ve denizin keyfini çıkaran turistler, akşam saatleri ile beraber eğlenceli gece hayatına adım atma imkanı bulmaktadır. Eğlence mekanlarının neredeyse tamamı, sahil şeridi boyunca dizilmiştir. Aileye uygun mekanlar çoğunlukta iken, gençlerin de sabahlara kadar eğlenebileceği hareketli barlar mevcuttur.

Sahil şeridinde olan ve birçoğunda deniz manzarası bulunan gece kulüpleri, konuklarına alkollü içki ve hareketli müzikler ile eğlenceli bir gece yaşatmayı hedeflemektedir. Bu gece kulüplerinde sabahın ilk saatlerine kadar eğlenmek mümkündür.

Atakum’un gece hayatının bir parçası olan canlı müzik, birçok restoran ve barda konuklara sunulmaktadır. Canlı müzik dinletisine ek olarak karaoke gibi müzik aktiviteleri ile de Atakum geceleri çok daha hareketli hale gelmektedir.

Atakum'da uygun fiyatları ile her bütçeye hitap eden konaklama hizmetleri için Atakum hotel sayfamıza göz gezdirebilirsiniz.


Lucca Exclusive

Samsun’daki en iyi karaoke barlarından birisi olan Lucca Exclusive, seviyeli bir şekilde eğlenmek isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle ülke çapında popüler olan sanatçıların da sahne aldığı barda, bu özel günleri kaçırmamak adına bar web sitesi takip edilmelidir. 

Bar konukları alt katta doyasıya eğlenebilirken, yukarı katta bulunan deniz manzaralı terasta da lezzetli menüleri deneyebilmektedir. Denizevleri Mahallesi’nde bulunan ve denize sıfır konumda yer alan bar, ’a kadar hizmet vermektedir. Kişi başı tüm gece eğlenmenin bedeli ortalama olarak – TL civarındadır.

Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv., Atakum/Samsun

Plajlara ve gezilecek yerlere yakın olan Samsun'daki oteller listemizden size uygun oteli seçerek tatilinizi daha da güzelleştirebilirsiniz.


Harlequin Club

Atakum’un ve Karadeniz Bölgesi’nin en popüler gece kulüplerinden bir tanesi olan Harlequin Club, sade dekorasyonu ve muhteşem deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. 

Ağırlıklı olarak sosyete ve yüksek gelirli müşterilere sahip olan kulüp, bölgedeki en donanımlı ses sistemine sahip barlardan bir tanesidir. Bütçesi geniş misafirlere önerilen Harlequin Club, şık ve kaliteli hizmet almak isteyenler için ideal bir gece kulübüdür. Gece kulübü, meşhur Atakent Eczanesi’nin hemen yanındadır.

Adres: Kurupelit Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 84 

Atakum'da manzaraları ile sizi büyüleyecek ihtişamlı yerler için ekibimizin hazırladığı Atakum gezilecek yerler yazısına göz atabilirsiniz.


Esinti Cafe, Atakum Nargile Cafe

Her an taze bir çayın bulunduğu Esinti Cafe, Atakum’un en meşhur nargile kafelerinden bir tanesidir. İçecek hizmetlerine ek olarak sunduğu yemek menülerinin birçoğu da odun ateşinde yapılmaktadır.

Ağaçlar ile donatılmış doğal açık alanı ve kapalı kafe ortamı ile hizmet veren kafede, nargile içerken televizyon izlemek de mümkündür. Özellikle önemli futbol maçlarının olduğu günlerde, mekan çok daha kalabalık olmaktadır. Fiyatların normal olduğu mekan, yılın günü hizmet vermektedir. Özellikle arkadaş gruplarının, muhabbet etmesi için ortamı çok müsaittir.

Adres: Güzelyalı Mahallesi, Sk. No

Atakum'da birbirinden farklı mekanlar ile sizi büyüleyecek yerler için Atakum gezi rehberi sayfamıza göz atabilirsiniz.


Cümlealem Pub & Bar

Atakum’da arkadaş grupları ile beraber güzel vakit geçirilebilecek mekanlardan birisi de Cümlealem Pub & Bar’dır. Her gece canlı müzik ziyafetinin bulunduğu bar, düşük fiyatlı içki ve menüleri ile meşhurdur. Akşam 21’den sonra hareketlenen bar, gecenin geç saatlerine kadar açık kalmaktadır.

Denize sıfır konumda olması sebebiyle, konuklar içkilerini yudumlarken akşamları bir başka güzel olan Karadeniz’i izleme fırsatı bulmaktadırlar. Mekanın en popüler içkisi bira iken, en çok tercih edilen atıştırmalığı da patates kızartmasıdır. Sadece 20 – 25 TL’ye, 1 bira içip, 1 porsiyon patates kızartması tüketilebilmektedir. Aile olarak da huzurlu bir şekilde eğlenilebilecek bir ortama sahiptir.

Adres: Denizevleri Mahallesi, Sk

Atakum dışında il genelinde yapılmakta olan tüm etkinliklere ulaşmak için Samsun gezi rehberi sayfasına göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.


Venn Club

Aynı ismi taşıyan otelin bir bölümü olan Venn Club, gece yaşamanı seven Atakum sakinleri için önemli bir noktadır. Kulübe özel kokteyller, konuklara egzotik aromalar ile birlikte sunulmaktadır. Birçok ünlü sanatçının da sezon boyunca sahne aldığı Venn Club, sahne şovları ile de konuklarını eğlendirmektedir. Kulüpte konuklar, karaoke ile de keyifli bir gece geçirme imkanına sahiptir.

Gündüz vakitlerinde kahvaltı ve çeşitli yemeklerin de bulunduğu restorana sahip olan kulüp, gece saatlerinde eğlenceli bir atmosfere bürünmektedir. Denize sıfır konumda olan Venn Club fiyatları ortalamanın biraz üzerindedir. 

Adres: Cumhuriyet mah, Adnan Menderes Blv. No


Gırgır North

Atakum’daki müziksiz eğlence merkezlerinden birisi olan Gırgır North, alkollü ve alkolsüz içecek menüsüne sahiptir. Mekanda lezzetli atıştırmalıklar ve yemek menüleri de mevcuttur. Muhabbet üzerine kurulmuş olması nedeni ile müzik hizmetinin bulunmadığı bir konsepte sahip olan Gırgır North, denize sıfır konumdadır.

Özellikle arkadaş grupları ve aileler tarafından tercih edilen mekan, butik bir şarap evini andırmaktadır.

Adres: Denizevleri Mahallesi, Adnan Menderes Blv. No

Atakum'da gezilecek yerlere yakın uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için Atakum apart otelleri sayfasından tercih edebilirsiniz.


Dino’s Bar

Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan ve denize sıfır konumda hizmet veren Dino’s Bar, ünlü sanatçıların sıklıkla sahne aldığı bir işletmedir. Atakum’un en güzel kıyılarından birisi olması, misafirlerin içkileri ve yemeklerini tüketirken, güzel bir manzara izlemelerine de olanak sunmaktadır. 

Dino’s Bar, DJ ve ünlü sanatçıların eşliğinde sabahların ilk saatlerine kadar canlı müzik ziyafetinin olduğu bir kulüptür. Dino’s Bar ortalamanın üzerinde bir fiyat politikasına sahiptir. 

Adres: Adnan Menderes Blv. No

Atakum'da denize bir kaç dakika yürüme mesafesinde olup sizi cezbedecek oteller için Atakum denize sıfır oteller sayfamıza göz atmayı unutmayın.


Garage Restaurant & Bar

Ağırlıklı olarak pop müziklerin söylendiği bar, uzun yıllardır Atakum’da hizmet vermesine rağmen çizgisinden taviz vermemiş bir eğlence merkezidir. Nezih bir eğlence ortamı sunması sebebiyle, aileler tarafından da tercih edilmektedir. Onlarca farklı alkollü içeceğin yanında, soğuk ve sıcak alkolsüz içecekler de sunulmaktadır. Mekan özellikle de kahve çeşitleriyle ünlüdür.

Gündüz saatlerinde de hizmet veren ve kahvaltısı ile meşhur olan kulüp, ’a kadar açıktır. Karmaşa olmadan rahatça eğlenmek isteyenlerin adresi olan Garage Restaurant & Bar, denize sıfır konumdadır. Fiyatları Atakum’un mekanlarına göre uygundur.

Adres: Denizevleri Mahallesi, Adnan Menderes Blv. No


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası