samsung j7 soket değişimi / Samsung Galaxy J7 Şarj Soketi Değişimi - Cep Telefonu Tamiri

Samsung J7 Soket Değişimi

samsung j7 soket değişimi

Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre aynı gün içerisinde 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak, 365 gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Tüm Türkiye‘den bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız elimize ulaşır ulaşmaz tamir edilerek tarafınıza isteğinize göre havale ile ücretsiz kargo veya kapıda ödeme güvencesi ile gönderilir.

Samsung Galaxy J7 Şarj Soketi Değişimi

Samsung Galaxy J7 cep telefonunuz şarj olmuyor, yavaş şarj oluyor veya bazen şarj oluyor bazen şarj olmuyorsa, telefonunuz şarj alırken çok ısınıyor veya şarjı bittikten sonra açılmıyor ise cihazınızın şarj yuvası sorunlu demektir. Teknik servisimizde Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

  • Samsung Galaxy J7 şarj kablonuzu değiştirerek şarj etmeyi deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 şarj adaptörünüzü / şarj başlığınızı değiştirerek şarj etmeyi deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 şarj kablosu ile bilgisayar bağlantısı kurmayı deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 şarj soketi / şarj yuvasının temiz olduğuna emin olun.

Tüm bunları denedikten sonra sonuç alamazsanız, teknik servisimize geldiğinizde öncelikle şarj soketi bozuk Samsung Galaxy J7 cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda şarj soketinden kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede süpriz ek ücretler ile karşılaşmazsınız. Eğer cihazınızda başka bir arıza yok ise şarj soketi veya şarj yuvası bozuk olan Samsung Galaxy J7 cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi tamir işlemlerine başlarız.

Samsung Galaxy J7 Şarj Soketi Değişimi Nasıl Yapılır ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm şarj soketi değişimi işlemleri 365 gün yedek parça ve işçilik garantilidir.

Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi yaparken kullandığımız yedek parça set halinde olup set içerisinde şarj soketi, mikrofon, kulaklık girişi ve şebeke anteni de bulunmaktadır. Bu sayede şarj soketi değişiminin yanında cep telefonunuzun mikrofon, kulaklık girişi ve şebeke problemleri de çözülmektedir. Cihaz içerisinde set halinde bulunan yedek parça değişimlerinde birden çok problemin tek bir parça değişiminde giderildiği görülür. Örneğin cep telefonunuz hem şarj olmuyor hem de karşı tarafa sesiniz gitmiyor olabilir. Cep telefonunuzun şarj soketi bozulduğundan beri şebekesi de az çekiyor olabilir. Şarj soketi değişiminden sonra diğer problemler de ortadan kalkacaktır.

Şarj soketi değişimlerinde kullandığımız tüm şarj soketi yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören A+ kalite ürünlerden oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. A+ kalite yedek parça ürünler piyasada kullanıcılara orijinal adı altında satılan ürünlerdir. Eşdeğer veya yakın fiyatlarda size %100 orijinal veya seri numaralı diye lanse edilen ürünlerin varlığına itibar etmeyiniz.

Samsung Galaxy J7 şarj soketi değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun şarj, mikrofon, kulaklık ve şebeke testlerini tamamlayıp cihazınızı size teslim eder.

Mobile Shop

Kocasinan Mah, Çakmak Sokak, No:1/A , 39750

Lüleburgaz/Kırklareli

Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre aynı gün içerisinde 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak, 365 gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Tüm Türkiye‘den bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız elimize ulaşır ulaşmaz tamir edilerek tarafınıza isteğinize göre havale ile ücretsiz kargo veya kapıda ödeme güvencesi ile gönderilir.

Samsung Galaxy J7 Max Şarj Soketi Değişimi

Samsung Galaxy J7 Max cep telefonunuz şarj olmuyor, yavaş şarj oluyor veya bazen şarj oluyor bazen şarj olmuyorsa, telefonunuz şarj alırken çok ısınıyor veya şarjı bittikten sonra açılmıyor ise cihazınızın şarj yuvası sorunlu demektir. Teknik servisimizde Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

  • Samsung Galaxy J7 Max şarj kablonuzu değiştirerek şarj etmeyi deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 Max şarj adaptörünüzü / şarj başlığınızı değiştirerek şarj etmeyi deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 Max şarj kablosu ile bilgisayar bağlantısı kurmayı deneyin.
  • Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi / şarj yuvasının temiz olduğuna emin olun.

Tüm bunları denedikten sonra sonuç alamazsanız, teknik servisimize geldiğinizde öncelikle şarj soketi bozuk Samsung Galaxy J7 Max cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda şarj soketinden kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede süpriz ek ücretler ile karşılaşmazsınız. Eğer cihazınızda başka bir arıza yok ise şarj soketi veya şarj yuvası bozuk olan Samsung Galaxy J7 Max cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi tamir işlemlerine başlarız.

Samsung Galaxy J7 Max Şarj Soketi Değişimi Nasıl Yapılır ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm şarj soketi değişimi işlemleri 365 gün yedek parça ve işçilik garantilidir.

Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi yaparken kullandığımız yedek parça set halinde olup set içerisinde şarj soketi, mikrofon, kulaklık girişi ve şebeke anteni de bulunmaktadır. Bu sayede şarj soketi değişiminin yanında cep telefonunuzun mikrofon, kulaklık girişi ve şebeke problemleri de çözülmektedir. Cihaz içerisinde set halinde bulunan yedek parça değişimlerinde birden çok problemin tek bir parça değişiminde giderildiği görülür. Örneğin cep telefonunuz hem şarj olmuyor hem de karşı tarafa sesiniz gitmiyor olabilir. Cep telefonunuzun şarj soketi bozulduğundan beri şebekesi de az çekiyor olabilir. Şarj soketi değişiminden sonra diğer problemler de ortadan kalkacaktır.

Şarj soketi değişimlerinde kullandığımız tüm şarj soketi yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören A+ kalite ürünlerden oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. A+ kalite yedek parça ürünler piyasada kullanıcılara orijinal adı altında satılan ürünlerdir. Eşdeğer veya yakın fiyatlarda size %100 orijinal veya seri numaralı diye lanse edilen ürünlerin varlığına itibar etmeyiniz.

Samsung Galaxy J7 Max şarj soketi değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun şarj, mikrofon, kulaklık ve şebeke testlerini tamamlayıp cihazınızı size teslim eder.

Mobile Shop

Kocasinan Mah, Çakmak Sokak, No:1/A , 39750

Lüleburgaz/Kırklareli

J7 Şarj Soketi Değişimi Fiyatı

J7 Şarj Soketi Değişimi Fiyatı , Telefonunuz şarj edilmiyorsa, şarj portu kırılır veya cihazı şarj cihazına bağladığınızda temassız olur, şarj soketini 45 dakika içinde deneyimli ve deneyimli teknisyenlerimiz tarafından değiştirebilirsiniz.

Şarj Samsung Galaxy J7 şarj soketi değiştirildikten sonra bilgileriniz silinmeyecek ”. 3 ay Cep Hastanesi onaylı şarj soketi ile Garanti kartı ve telefon. Garanti süresi boyunca, şarj soketi ile ilgili kullanıcı hatası dışında karşılaşılan teknik sorunlar ücretsiz olarak çözülür. Samsung Galaxy J7 akıllı telefonunuz şarj olmuyorsa, şarj cihazına taktığınız temassız bir şarj varsa (telefonun Yukarı – Aşağı, Sağ – Sol hareketi şarj oluyor, cihazınızın şarj girişi bozuk, bunun nedenleri şunlardır). Sıvı ve nem ile temas ettikten sonra şarj soketinin oksidasyonu, telefonu şarj ederken aşırı presleme nedeniyle şarj soketini anark’tan ayırmak veya şarj soketi dişlerine zarar vermek, alınan darbeler nedeniyle şarj portunun kırılması.

Samsung Galaxy J7 Şarj Soketi Değişimi Fiyatı

Şarj soketi arızası, telefonun sık şarj edilmesinden kaynaklanabilir. Şarj istasyonu kirli veya yabancı madde ile dolu ise, hala temizlemek için profesyonel yardıma ihtiyacınız olabilir. Her iki durumda da, Cep Hastanesi’nde ücretsiz hasar tespiti yaparak cihazınızdaki sorunun kaynağı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Samsung Galaxy J7 şarj soketi değiştirme fiyatı 200 ₺.

Mağazamızda, tüm şarj soketi değiştirme işlemleri genellikle 30 ila 45 dakika içinde tamamlanır. Bu sıvı ya da su tarafından okside olan yuva şarj içerir. Şarj soketleri, telefondan gelen bir şoktan kolayca zarar görebilecek parçalardır. Kullandığımız şarj soketi yedek parçaları, orijinal parçalarla aynı performansı sunan en kaliteli OEM ürünleridir. OEM ürünlerini kullanarak, telefonun ilk günkü performansına sahip olacağından eminiz.

İlginizi Çekebilir: iPhone İç Ekran Kırılması Nasıl Anlaşılır

 Soket değişimini gerektiren sorunlar ;

Samsung Galaxy şarj soket yerine statik elektrik, periyodik olarak sterilize ve teknik servis odamızda 7/24 güvenlik kameraları özel üretim teknisyeni ekipman ve orjinal ürün kullanılarak yapılır ile kontrol altında tutulması tamamen ücretsiz.

  • Şarj soketinin oksitlenmesi
  •  Şarj alıyor gibi gösterip,deşarj etmesi
  •  Kullanıma bağlı sokette bulunan entegrenin bacaklarının kopması, yıpranması
  •  Şarj soket yuvasına toz veya pisliğin girmesi
  •  Şarj alıyor ama bilgisayar görmüyorsa

Şarj soketi sorunları durumunda, telefonunuzu Cep Hastanesi mağazamıza getirmek veya sözleşmeli olduğumuz kargo şirketi ile iletişime geçmek yeterlidir. Uzman ekibimiz 25-30 dakika içinde onarım ve değiştirmeler yapar ve tüm testlerden sonra cihazınızı 3 ay garanti ile teslim ederiz. Ayrıca, bilgilerinizi herhangi bir şekilde kaybetmeden onarım ve değiştirme işlemleri gerçekleştirilir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir