foxy yavru kedi maması 15 kg / Foxy Kuzu Etli YetiÅŸkin Köpek Maması 15 Kg | funduszeue.info

Foxy Yavru Kedi Maması 15 Kg

foxy yavru kedi maması 15 kg

Foxy Kısır Kedi Maması 15 kg Kedi Maması İçindekiler: İşlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, balık unu, balık yağı, mısır gluteni, pirinç, ciğer aroması, balık aroması, tuz, kuru bira mayası, taurin. Mineraller:Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, funduszeue.infonler:Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vit. C, Vitamin B1 - B2 - B3 (Niasin) - B6 - B12 - B7(Biotin) - B9 (Folik Asit), Vitamin K, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.1,5 kg ve 15 kg ambalaj seçenekleri bulunmaktadır. Hayvanlarda kısırlaştırma işlemi sonrasında, metabolik faaliyetlerdeki yavaşlama sonucu, kilo artışı söz konusu funduszeue.infoı zamanda besin madde tüketiminin fazlalığı kedilerde aşırı yağ birikimi ile kendini gösteren yaygın bir funduszeue.info gibi durumlarda kedinin diyetinin protein bakımından zengin yağ bakımından düşük olması kilo kontrolü açısından önemlidir .Foxy cat sterilised kısırlaştırılmış ve obezite sorunu olan kedilerde kilo kontrolünü ve diğer besinsel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde formüle edilmiş tam ve dengeli bir mamadır.

Foxy Adult With Salmon Cat Food

Mamayı kuru ya da sıcak su ile nemlendirerek servis ediniz.

Mamanın yanında her zaman taze su bulundurduğunuzdan emin olunuz.

Aşağıda tavsiye edilen günlük beslenme miktarları tablo içinde gösterilmiştir. 

Günlük beslenme miktarı, hayvanın yaşına, ırkına ve aktiflik durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Kedinize yeni bir ürün sunduğunuzda eski mamasıyla karıştırınız ve yeni mamanın oranını her gün arttırarak birkaç gün içinde tamamen yeni mamaya geçişini sağlayınız. 

Ürün son kullanma tarihi paket üzerinde bulunmaktadır.

Lütfen kuru ve serin yerde saklayınız.

 

İçindekiler:

Tavuk ve tavuk ürünleri unu, mısır, buğday, hayvansal yağ, mısır glüteni, buğday kepeği, balık unu, kurutulmuş şeker pancarı posası, tuz, kuru bira mayası, keten tohumu, vitamin ve mineraller.

Vitaminler : (Vit.A, Vit.D, Vit.E, Vit.K, Vit.C, Biotin, Vit.B1, Vit.B2, Vit.B6, Vit.B12, Niasin, Folik asit, Choline, Calcium Pantothenate),

Mineraller : (Kalsiyum, Fosfor, Çinko, İyot, Bakır, Potasyum klorid) ve Taurin.

 

Ürün Analizi:

Ham protein(Min.) %31 Magnezyum %0,1

Ham yağ(Min.) %12 Taurin mg / kg

Ham selüloz(Max.) %3 A vitamini IU/kg

Kül(Max.) %7 D vitamin IU/kg

Nem(Max.) %8 E vitamini mg/kg

Kalsiyum %1,5 C vitamini mg/kg

Fosfor %1 ME(Metabolize Enerji) kcal

 

Günlük Beslenme Tablosu:

Kedi Ağırlığı(kg) Günlük Miktar(gr)

 

Eye Protection : İçerdiği Taurin ve Vitamin A sağlıklı gözleri ve ii bir görüşü sağlar. Ayrıca Taurine kalp fonksiyonlarının düzgün olmasına yardımcı olur. Ekstra miktarlardaki Taurin desteği yaşlı kedilerde kalp komplikasyonlarının önüne geçmede görev alır.

Low Magnesium : Dengeli mineral ve amino asitlerle idrar PH' sını doğru değerde tutması için formüle edilmiştir. Sutrivit oluşumundan korumak için magnezyum oranı düşüktür.

Omega 3&6 : İdeal orandaki Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri sağlıklı deri, tüy ve metabolizmanın stabil olarak kalması için gereklidir. Ayrıca Omega 3 damar sistemini koruyarak kalp krizi gibi rahatsızlıklardan korur. Omega 3 beyin kapasitesini olumlu yönde etkiler.

Skın And Coat : Çeşitli besinler, tüy ve derinin kondisyonu üzerinde etkilidir. SKIN AND COAT sistemi; Mikro besinler(kolay sindirilebilir mikro), sağlıklı deri, parlak tüyler ve optimum tüy pigmentasyonu için Vitaminler (yüksek doz biotin) in hassas bir karışımdır. Ayrıca optimum omega 3&6 seviyesi organik bakır ve çinko ile deri sağlığının korunmasına ve tüy kalitesinin artmasına yardımcı olur.

 

Foxy Kuzu Etli Ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

İçindekiler:

İşlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, kırmızı et unu, mısır gluteni, ciğer aroması, kurutulmuş kuzu eti, pirinç, tuz, kuru bira mayası, peynir altı suyu tozu.

Vitaminler: Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B1 - B2 - B3 (Niasin) - B6 - B12 - B7(Biotin) - B9 (Folik Asit), Vitamin K, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.

Mineraller: Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, Selenyum.

Ölçü:

Miktar: 15 kg

Besin Değerleri:

- Ham Protein: % 27                                                         - Sodyum: % 1,2

- Ham Yağ: % 17                                                             -  Bakır Sülfat: % 15 mg/kg

- Ham Selüloz: % 3,5                                                        - Vit A, Vit D3, Vit E, Vit C Bulunur.

- Ham Kül: % 8

- Nem: % 10

- Kalsiyum: % 1,5

- Fosfor: % 1

- Yetişkin kedi mamasıdır.

- Kuzulu ve prinçli kedi mamasıdır.

- Kuru mamadır.

- 15 kg'lık yetişkin kedi mamasıdır.

- Sağlam yapıda koruyucu ambalaj içerisindedir.

- Yetişkin kediler için uygun ölçülerde üretilmiş olup lezzetli bir mamadır.

Son Kullanım Tarihi:

Not: Lütfen sevimli dostlarımız için tavsiye edilen miktarlarda mama veriniz. Mama kabının herzaman kuru ve temiz olmasına dikkat ediniz.

Toplam 0 yorum yapıldı

Théâtre du Châtelet

Les Memory sont arrivés à bons port ! Je tenais à vous remercier pour votre aide précieuse (et votre patience) dans la réalisation de ces goodies. Nous sommes très très heureux du résultat. La finition est vraiment de très bonne qualité. Nous allons en faire bon usage.

Flammarion

Merci encore pour ce dossier, tout le monde est ravi ! La livraison a bien eu lieu [] merci encore et un grand bravo aux équipes !!!

Klap

Je vous confirme la réception ce jour des gourdes logotées Klap. Bravo car vous avez su respecter le délai imposé, ainsi qu’une qualité d’impression très correcte. Nous vous solliciterons dans le cas de développement de nouveaux goodies.

Carambar

Je voulais vous remercier pour votre réactivité et la qualité des mugs ! Ils sont vraiment top !

IKKS

Création du produit identique à la demande ! Entre le service et la livraison ultra rapide on ne sait comment recommander plus vivement Marketing Création !

Happy Experience

J'adore !!!! Trop mignon !! Hyper conforme au croquis et même encore plus beau ! C'est magique. Superbe ce prototype, le zèbre prend vie !


Besoin d'aide ? Contactez-nous

BESOIN D'AIDE ?

Contactez-nous au
04 42 26 23 07


Offre globale

OFFRE GLOBALE

Stockage, qualité, conditionnement,
manipulation sur demande

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası