ciddi evlilik sitesi izmir / Siberalem.com | Türkiye’nin En Büyük Arkadaşlık Sitesi

Ciddi Evlilik Sitesi Izmir

ciddi evlilik sitesi izmir

Pembe Panjur nedir?

Pembe Panjur klasik bir evlilik sitesi değildir. Öncelikli amacı mutlu, uzun ve sağlıklı birliktelik yaşayabilecek ciddi ilişki niyetindeki üyeleri birbirleriyle tanıştırmaktır. Bu amaçla üyelerimiz arasında hem sosyo-ekonomik hem de kişilik testi sonuçlarına dayalı eşleştirme yapılır. Sitede sadece birbirleriyle eşleştirilmiş üyeler birbirlerini görebilir. Bu açıdan, klasik evlilik siteleri ile kıyaslandığında Pembe Panjur'un yeri farklıdır.

Bilimsel Eşleştirme

Sitemizin sunduğu en önemli servis bilimsel eşleştirmedir. Üyelerimiz öncelikle bilimselliği kanıtlanmış karakter analizinden geçerler. Karakter analizinin sonucunda ciddi bir ilişki hatta evlilik için size her açıdan uygun diğer üyelerimizle eşleştirilirsiniz. Bilimsel eşleştirme sistemimiz mutlu birliktelik yaşayabilecek üyeleri eşleştirdiği ve sitemiz evlilik niyetinde üyeler tarafından kullanıldığı için Pembe Panjur aslında bir "bilimsel evlilik sitesi" dir.

Coğrafi Eşleştirme

Sisteme üye olurken tanışmak istediğiniz kişinin sizden en fazla ne kadar uzakta yaşamasını tercih ettiğinizi belirtmeniz mümkün. Bu sayede sizden en fazla belli bir uzaklıkta yaşayan üyelerimizle tanışmayı tercih edebilirsiniz. Evlilik ya da ciddi arkadaşlık için en önemli koşullardan biri tanışıp yüz yüze görüşebilmektedir, dolayısıyla bireylerin birbirlerine olan mesafelerinin önemli olduğunun bilincindeyiz ve sistemimiz size bu konuda yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Dolayısıyla Pembe Panjur aslında her üye açısından gerektiğinde bir İstanbul Evlilik Sitesi, İzmir Evlilik Sitesi ya da Ankara Evlilik Sitesi gibi hizmet vermektedir.

Esnek Gizlilik Kriterleri

Eğer isterseniz profilinizin belirli bölümlerini gizlemeniz de mümkündür. Pek çok arkadaşlık sitesi nde olmayan bu özellik sayesinde geliriniz ve benzer şekilde gizli kalmasını tercih ettiğiniz özellikleri gizleyebilirsiniz. Aradığınız kişide beklediğiniz özellikler, kilonuz ve benzeri bazı bilgiler de otomatik olarak gizlenecektir. Her ne kadar sistemimiz bütün bilgilerinizi eşleştirme için kullansa da bazı bilgileriniz istekleriniz doğrultusunda diğer üyelere gösterilmez.

 

İzmir, tarihteki adıyla Smyrna, Türkiye’nin en batısında, Ege Denizi kıyısında yer alan bir şehirdir. Roma’dan Osmanlı’ya tarih boyunca birçok medeniyetin beşiği olan İzmir, antik kentleri, muhteşem tatil beldeleri, eşsiz sahilleri, büyüklüğüne rağmen sakinliği, toprağında yetişen ve ömür uzatan birbirinden güzel bitkileriyle vazgeçilmezdir.



    Özgürlüğün ve rahatlığın sembolü

 

Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehri olan İzmir, dünyada ekonomisi hızla gelişen şehirlerden biri olarak gösterilmektedir. Nüfusu 4 milyonu aşan İzmir, göç için bir cazibe merkezidir. 1 milyonun üzerindeki çalışan genç İzmirli ise şehrin ekonomisine can vermektedir. İzmir bugün hızlı değişen bir şehir olmasına karşın evlilik ve yaşam tarzı olarak rahat ve mutlu bir yerdir. Hayat pahalılığı İstanbul veya Ankara’ya göre daha düşük düzeydedir. Verimli topraklarında yetişen ürünleriyle daha avantajlıdır. Evlenip yuva kurmak ve çocuk yetiştirmek için ideal bir şehir olan İzmir’in eğitim kalitesi de yüksektir. Kısaca özgürlüğün ve rahatlığın sembolüdür İzmir.


 

İzmirliler evlilik konusunda yuvalarına bağlıdır. Kadınları güzelliklerinin ötesinde kendilerine güvenlidir, ileri görüşlü ve neşelidir. Yunanistan’dan mübadeleyle gelen Türkler, Arnavutlar ve Boşnaklar gibi Batılı etnik grupların fazla oluşu bunda etkilidir.


 

İzmir’de evli çiftlerin yapacakları çok şey vardır; Şirince İzmirlilerin hafta sonları gittikleri adı gibi bir kasabadır, doğal yaşam parkı, Aqua parkı, Buca Göleti, Point Bornova ve şehrin kafeleri, restoranlarıyla sosyalleşmek kolaydır. Mağaraları, ören yerleri, kaplıcaları ve plajları yaz aylarında dolup taşar.


 
Evlilik Sitesi

İzmir’de birbirinden güzel kızlarla tanışmak, Sevgili olmak, her şeyimi paylaşmak bir gün ona aşık olmak ve gerçek duyguları yaşamak, evlenmek artık fazla rahat. İzmir için açmış olduğumuz bir evlilik sitesinde, daha doğrusu evlilik sayfasında evlilik yapmak isteyen bütün bekar genç ve güzel bayanlar sitemizin bu kısmına ilan veriyorlar. Yalnızlıktan sıkılmış, geçmişte kötü bir evlilik yapmış, artık yeni aşklara yelken açmak isteyen bir fazla güzel ve olgun hanımla tanışmanız sitede mümkündür.

Artık bir fazla kişi evleneceği kişiye yada sevgili olacağı kişiyi web üstünden seçiyoruz. Zira sosyal hayatta bulabileceğimiz kişi sayısından fazla daha fazlasını İnternet üzerinde bulabiliyoruz. Sitemiz hem bayan arkadaşlık hem de evlilik sitesi olarak hizmet veriyor. Seslerden hiçbir halde hiçbir şey için ücret veya üyelik talep edilmeden tamamiyle parasız olarak istediğiniz gibi İzmir’den kızlarla tanışmak, arkadaş olmak sohbet etmek, evlenmek mümkündür.

İzmir Ciddi Evlilik Sitesi

İzmir’de uzun soluklu ve ciddi arkadaşlık arayan birbirinden güzel, genç, olgun hanımefendilerle, bayanlarla tanışabilirsiniz.

Sizlerde İzmir’de bulunan bu bayan arkadaşlarımıza istediğiniz gibi sohbet etme konuşma şansına sahipsiniz. Aradığınız aşkı burada bu sitede bulabilirsiniz. En güzel arkadaşlıkları, birliktelikleri bu sitede tanıştığınız şahıslarla gerçekleştirebiliriz.

İzmir Evlilik İlanları Gelen Bölgeler

  • Buca
  • Karabağlar
  • Bornova
  • Konak
  • Karşıyaka
  • Bayraklı
  • Çiğli
  • Torbalı
  • Menemen
  • Gaziemir
  • Ödemiş
  • Kemalpaşa
  • Bergama
  • Aliağa
  • Menderes
  • Tire
  • Balçova
  • Urla
  • Narlıdere

İzmir Bay ve Bayan Evlilik İlanları

İzmir’de sitemiz üstünden tanışacaksınız şahıslarla, bayanlarla sohbet olarak konuşma şansını yakalayabilirsiniz. Sitemizde tanıştıktan sonrasında Feysbuk Instagram yada WhatsApp gibi uygulamalar üstünden arkadaşlıklarımıza devam etme şansınız bulunuyor. Bu tamamiyle siz kıymetli ziyaretçilerimizin karşınızdaki kişiyle olan arkadaşlığına bağlı bir durumdur.

Karşınızdaki kişiyi ikna ederseniz veya etkileyebilirseniz kendileri sizinle cep telefon numarasını yada WhatsApp numarasını paylaşarak sizlerle sohbet etmek İsteyecektir. Bu tamamiyle sizin kabiliyetinize ve kabiliyetinize kalmış bir durumdur.

♥️ SELİN

Merhaba her insana. İsmim Selin 24 yaşındayım ve İzmir’de yalnız yaşayan bir bayanım. Buraya üniversite okumak için 18 yaşlarındayken geldim. Ancak İzmir’in havasına kapıldığımdan dolayı tekrardan kendi memleketim olan Denizliye dönemedim. Bundan dolayı de İzmir’de iş bularak çalışmaya başladım.

Burada tertipli bir iş hayatım ve sosyal bir arkadaş çevrem var diyebilirim. Ben fazla eğlenceli bir bayan olduğunu söylemeliyim. Bundan dolayı karşındaki insanın de benim hızıma, hayat enerjimi ayak uydurabilecek bir erkek olması gerekiyor. Burada kalıp evlenmeyi düşünüyorum. Hayalim bu yönde. Umut ederim aradığım arkadaşlık, aradığım aşkı bulabilirim.

♥️ MERVE

Merhaba. 28 yaşındayım. İzmir’de kız kardeşimle yaşıyorum. Annem ile babam İstanbul’a erkek kardeşimin yanına gittiler. Onlar erkek kardeşim İstanbula okumaya gittiği için burada duramadılarç. Zira benim hakikaten yaramaz bir erkek kardeşim var. Hiç rahat durmadığından dolayı ve akrabalarım ona hiç güvenmediğinden dolayı yalnız bırakmak istemediler. Ben ise burada kız kardeşimle güzel bir hayat yaşıyorum.

Bu güzel hayatıma Yeni bir erkek arkadaş, uzun soluklu ve güzel kalpli bir erkekle arkadaşlık yaşamak isterim. Ciddi düşünen, güvenilir bir eş arıyorum. Zira artık insanlar hakikaten güvenilir değiller. Ben bu şekilde bir arkadaşlık yaşamak istemiyorum. Karşımdaki insana Tamamıyla güvenmek isterim.

Güvenilir, Ciddi Arkadaşlık ve Evlilik Sitesi

Milyonlarca nitelikli bekâr, ciddi ilişki ve evlilik arama konusunda eÇift’e güveniyor. Bilimsel araştırmalardan yola çıkarak tasarlanan İdeal Çift Metodu ile üyelerimize, ideal bir uyumluluk gösterdikleri ve uzun süreli, mutlu bir ilişki yaşama ihtimalleri son derece yüksek üyeler önerilir. Bu şekilde çok yüksek bir başarı şansı sağlayabilmekteyiz.

eÇift hizmetlerini ücretsiz tanıma fırsatı

E-posta adresiniz ve belirleyeceğiniz bir şifreyle ücretsiz kayıt olduktan sonra kişilik analiz testini yapmanız yeterlidir. Kişilik analiz testini tamamladığınız an yüksek uyumluluk gösterdiğiniz ve hemen tanışabileceğiniz üye önerileri almaya başlayacaksınız.

Güvenli bir ortamda seviyeli arkadaşlıklar

Bekarlar için eş arama sürecindeki zorlukların başında, benzer arkadaşlık siteleri ve eş arama ilanları gelir. Ayrıca, tanımadığı biriyle telefonda konuşmak veya bir yerde buluşmak bazı insanlarda stres yaratır. eÇift, bu stresi yaşayan bekarlar için pratik çözümler sunar. Üyenin profiline bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz ve mesajlaşma özelliği sayesinde güvenli bir şekilde tanışabilirsiniz. Gülümseme, ısınma turu ve yorum yapma özelliklerini kullanarak yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bu sayede, nitelikli bekarlarla zaman kaybetmeden tanışabilirsiniz.

Bilgilerinizin Güvenliği Bizim İçin Önemli

eÇift'te fotoğraflarınızı hangi üyelerin göreceğine siz karar verirsiniz. Aynı şekilde adınızı veya e-posta adresinizi de kiminle paylaşacağınız size kalmıştır. Özel bilgilerinizi veya fotoğraflarınızı paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bunun için eÇift'in mesajlaşma fonksiyonunu kullanarak diğer üyelerle konuşabilir ve yakından tanışabilirsiniz. Seviyeli arkadaşlık kuracağınız ya da ciddi ilişki yaşayabileceğiniz insanla tanışmak eÇift ile artık çok kolay. Aradığınız kişiyle tanışmak için daha fazla beklemeyin, şimdi deneyin!

Ciddi tanışmalar ve üst düzey ortaklıklar

eÇift'i sıradan sosyal ağlardan ve arkadaşlık sitelerinden ayıran nedir? eÇift, uzun vadeli bir ortaklık arzusu olan kültürlü ve eğitimli bekarların buluştuğu çevrimiçi bir platformdur. Kısa flörtler veya tanışmalara yönelik partner değişimlerinin aksine, eCift ciddi ve üst düzey tanışmalar sunar. Bu nedenle eÇift, Avrupa'da ve dünyanın her yerinde uzun süreli ilişki arayan bekarlar tarafından tercih ediliyor.

eÇift kılavuzunun en popüler kelimeleri

İlişki ve arkadaşlık hakkında merak ettiğiniz birçok konu ile ilgili yazıları eÇift kılavuzunda bulabilirsiniz.

Bölgelere göre arama

Çevrenizdeki bekârlarla tanışın

Aşkı uzaklarda aramanıza gerek yok. Bu profesyonel bir online ilişki arama hizmetini kullandığınızda da geçerlidir. Tam aksine yakın çevrenizde de size uygun bekârlar bulma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Lütfen şehir seçin:
Detaylı arama

eÇift’te, aradığınız insanın hangi şehirde veya bölgede oturmasını tercih ettiğinizi arama kriterlerinizle belirleyebilirsiniz. Aynı şekilde arama kriterlerinizi tüm Türkiye’yi dahil edecek şekilde girmeniz mümkün. İdeal insanı nerede aramak istediğiniz size kalmıştır. Belirlediğiniz arama kriterlerini dilediğiniz an dilediğiniz şekilde değiştirme şansına sahipsiniz.

Oturduğunuz bölgedeki bekârları merak ettiniz mi?

eÇift’in size, bölgenizde oturan kaliteli bekârlar ve seviyeli arkadaşlıklar önerip öneremeyeceğini merak ettiyseniz ücret ödemeden kayıt olun, kişilik analiz testini tamamlayın ve hemen Üye önerileri listenizi kontrol edin.

Lütfen şehir seçin:

Ecift Blog'dan Güncel Yazılar

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır