pdf nasil word çevrilir / PDF Word Çevirme | Düzenleme için PDF lerini DOCX dosyalara

Pdf Nasil Word Çevrilir

pdf nasil word çevrilir

File processing

Dosya karşıya yükleniyor… 0%

File converting

Tamamlandı; kaynak dosyalar ve çıktı dosyaları sunucudan silindi.

CleverPDF'den memnunsanız lütfen memnuniyetinizi paylaşın ve programı ağızdan ağza yayın.

Süper!

Dosya dönüşümü tamamlandı, lütfen şimdi indirin. Dosya, sunucumuzdan 30 dakika içinde otomatik olarak kaldırılacaktır; 'Sil'e tıkladığınızda dosya anında kaldırılacaktır.

24'si 1 Windows için CleverPDF

PDF işleriniz için daha güçlü bir çözüm. Masaüstü sürümü İnternet Bağlantısı gerektirmez, toplu işlemeyi ve daha büyük dosyaları destekler. Daha fazla çıkış seçeneği ve esneklik sunar. Ücretsiz ve ücretli sürümler mevcuttur.

Ücretsiz indirinDaha Fazla Bilgi

20'si 1 Mac için CleverPDF

PDF işleriniz için daha güçlü bir çözüm. Masaüstü sürümü İnternet Bağlantısı gerektirmez, toplu işlemeyi ve daha büyük dosyaları destekler. Daha fazla çıkış seçeneği ve esneklik sunar. Ücretsiz ve ücretli sürümler mevcuttur.

Ücretsiz indirinDaha Fazla Bilgi

CleverPDF feature 1

PDF'yi Word'e dönüştürmenin basit yolu

Kullanımı kolay, sadece PDF dosyanızı yükleyin ve çıktı ayarını seçin; gerisini sunucularımızda gerçekleştireceğfunduszeue.infoı anında indirebilirsiniz.

CleverPDF feature 2

PDF'den Word'e doğru şekilde dönüştürme

Sektörün önde gelen lider dönüşüm çözümleriyle ortaklıklar mevcuttur. PDF'niz ne kadar karmaşık olursa olsun, dönüştürme hizmeti orijinal PDF biçimini doğru şekilde muhafaza edebilir.

CleverPDF feature 3

Güvenli; gizliliğiniz önemlidir.

Yüklediğiniz dosyalar 30 dakika sonra otomatik olarak silinir. Ayrıca, dönüştürme işleminden sonra dosyayı manuel olarak anında sunucudan kaldırabilirsiniz. Gizliliğinize önem veriyoruz.

CleverPDF feature 4

Platformlar arası bulut hizmeti

Yazılıma gerek olmadan bulutta dönüşüm. İhtiyacınız olan tek şey internet erişimi ve bir web tarayıcısıdır; PDF'yi Windows, Mac,iOS veya Linux veya başka bir işletim sistemi üzerinde dönüştürebilir veya düzenleyebilirsiniz.

CleverPDF How-to Guide

PDF Word'e Nasıl Dönüştürülür?

  1. Bilgisayarınızdan bir dosya seçin veya dosyaları dosya alanına sürükleyip bırakın.
  2. "Dönüştürmeyi Başlat" butonuna tıklayın, dönüştürme hemen başlayacaktır.
  3. Dosya işlendikten sonra hemen indirin.
  4. Dosya, sunucumuzdan 30 dakika içinde otomatik olarak kaldırılacaktır; 'Sil'e tıkladığınızda dosya anında kaldırılacaktır.

6'de Mac'te PDF'yi Word'e Dönüştürmenin Kolay Yolu

Bölüm 6: En İyi PDF Dönüştürücü - Windows PC'de PDF'yi Word'e Dönüştürmek için 3 Basit Adım

Peki, Windows'ta PDF sayfalarını Word'e dönüştürmeye ne dersiniz? WidsMob DönüştürmePDF insanların PDF dosyalarını Word, resim, excel ve çoklu formatlara yüksek kalitede dönüştürmelerini sağlayan güvenilir bir programdır. Gelişmiş OCR teknik desteğinin yardımıyla ConvertPDF, kullanıcıların görüntü tabanlı PDF dosyalarını dönüştürmesini destekler. Kulağa oldukça iyi geliyor, değil mi?

Win İndirMac İndir

Bir PDF'yi Mac'te Word Belgesi Olarak Nasıl Kaydedersiniz

1. Adım: PDF dosyası ekleyin

Bilgisayarınıza ConvertPDF'yi ücretsiz indirin ve kurun. Bu programı başlatın ve Ekle'yi tıklayın. dosyalar araç çubuğunda. Artık PDF dosyanızı ana arayüzüne seçebilirsiniz.

ConvertPDF'ye PDF Ekleyin

2. Adım: Çıktı formatını yönetin

Klinik Ayarlar yeni bir açılır pencere almak için. şuraya git: Word bölümüne gidin ve çıktı kelime uzantınızı ayarlayın. Daha spesifik olmak gerekirse, arasından seçim yapabilirsiniz PDF Dosyalarını Word'e (*. Docx) dönüştürün ve PDF Dosyalarını Word'ye (*. Doc) dönüştürün. Sonra tıklayın OK onaylamak.

PDF Çıktı Ayarlarını Yönetin

3. Adım: PDF'yi word belgesine dönüştürün

Tıkla Kaynaklarla aynı pencerenin alt kısmında. Ve ayrıca tıklayabilirsiniz Araştır Yeni bir hedef klasör ayarlamak için Sonunda, tıklayın dönüştürmek PDF'yi biçimlendirmeyi kaybetmeden kelimeye dönüştürmek için.

PDF'yi Word'e dönüştürWin İndirMac İndir

Mac ve Windows PC'de PDF'yi Word'e dönüştürmek için ihtiyacınız olan tek şey bu. Tek kelimeyle, herhangi bir PDF dosyasını hızlı bir şekilde çevrimiçi veya çevrimdışı Word formatına değiştirebilirsiniz. Windows kullanıcılarına gelince, ConvertPDF ilk tercihiniz olabilir. Bu güçlü program, kullanıcıların PDF'yi toplu veya tekli olarak word formatına dönüştürmesine olanak tanır. Ve çıktı kalitesi iyidir. Peki, neden hemen şimdi denemek için ConvertPDF'yi ücretsiz indirmiyorsunuz?

Word Dosyaları Nasıl PDF' e Çevrilir?

Word Belgelerinizi Pdf dosyalarına dönüştürmek için;

1- İşlem yapmak istediğiniz word belgenize sağ tıklayın.

word dökümanlarınızı pdf çevirme

2- Açılan listeden "Gelişmiş İşlemleri" seçtiğinizde "PDF Dosyasına Çevir (OLE)" seçeneğini seçiniz.

 

word dökümanlarınızı pdf çevirme

3-  WORD - PDF Çevrimi ekranında ilk önce çevirme işlemi sonucu dosyanızın nereye yükleneceğine karar vermelisiniz.

Sunucuya Kaydet: İşlme sonucu oluşan dosyalar tekrar sunucuya yüklenir.

Yerel Kaydet: İşlem sonucu oluşan dosyalar yerel bir dizin altına kopyalanır. İşlem sonucu oluşan dosyayı bilgisyarınıza kaydetmeniz için "Yerel Kaydetme" yetkinizin olması gerekmektedir.

Dosyanızın yükleneceği alanı seçtikten sonra "İleri" butonuna tıklayarak işleme devam ediniz.

word dökümanlarınızı pdf çevirme

4- Bir kaç saniye içerisinde word dökümanınız OLE fonksiyonları ile PDF dosyasına çevrilecektir. Ekranda "İşlem Tamamlandı" uyarısını gördüğünüzde "İleri" butonuna tıklyarak bir sonraki işleme geçebilirsiniz.

word dökümanlarınızı pdf çevirme

5- Bir önceki ekranda işlem sonucu oluşan dosyalar bu ekranda listelecektir. "İçerik Önizleme" butonuna tıklayarak pdf dosyanızı inceleeybilirsiniz.

Son butonuna tıkladığınızda "Onay" ekranı açıalcaktır. Onay ekranında "Evet" butonuna tıkladığınızda sonuç dosyalarınız Sunucuya yada yerel bilgisayarınıza kayıt edilecektir.

word dökümanlarınızı pdf çevirme

6-İşlemin en başında "Yerel Kaydet" seçeneğini işaretlemişseniz ve Onay ekranında da "Evet" butonuna tıkladığınızda aşağıdaki gibi "Dosyaları Yerel Kaydet" ekranı açıalcaktır. Dosyanızı bilgisayarınızda hangi konuma kaydetmek istiyorsanız seçiniz ve "Tamam" butonuna tıklayarak işlemi sonlandırınız.

 

word dökümanlarınızı pdf çevirme

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası