akü takviye kablosu hangisi artı / Aküde Artı Eksi nasıl anlaşılır?

Akü Takviye Kablosu Hangisi Artı

akü takviye kablosu hangisi artı

Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

Akü takviye kabloları, boşalan bir aküye farklı bir aracın aküsünden enerji aktarımı yapılmasını sağfunduszeue.infoü boşalması sebebiyle yolda kalma gibi durumlarda en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Tabii enerji aktarımı için kaliteli ve arabanızın aküsüne uygun bir kablo kullanmanız büyük önem taşır. Siz de en doğru ürüne sahip olmak için listemize göz atabilirsiniz.

1. Dayanıklı ve kaliteli: Stanley SXA13 Akü Takviye Kablosu


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

"Akü takviye kablosu alırken nelere dikkat etmeli?" diye merak ediyorsanız sorunuzu hemen cevaplayalım. Farklı araç türlerini çalıştıran aküler çeşitli amper şiddetiyle çalışır. Bu nedenle ilk aşamada seçeceğiniz kablonun amperinin aracınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Sonrasında ürünün kalınlığına, uzunluğuna ve sağlamlığına özen gösterebilirsiniz. Eğer akü takviye kablosu seçiminin zor olduğunu ve birçok ayrıntıyı içerdiğini düşünüyorsanız kullanıcı memnuniyetini fazlasıyla sağlayan, kalitesi ve dayanıklılığıyla farkını ortaya koyan Stanley SXA13 Akü Takviye Kablosu'nu tercih edebilirsiniz. 3,5 metre uzunluğundaki kabloyu tüm araçlarda kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

2. İşlevsel ve sağlam bir seçenek: BLACK & DECKER Marş Kabloları


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

En iyi akü takviye kablosu markasından biri olan BLACK & DECKER'ın ürünü, acil durumlar için arabanızda bulundurmanız gereken araçlar arasında yer alır. Bakırla kaplanan alüminyum kablo ve yalıtımı sağlanan plastiklerden üretilen BLACK & DECKER Marş Kabloları, güvenli kullanım sağlayarak kısa devre tehlikesinin önüne geçer. Üç metre uzunluğundaki ürün, 16 milimetre çapıyla ideal bir kullanım sunar. Fermuarlı özel çantasıyla beraber gönderilen kablo, aracınızda rahatlıkla muhafaza edilir. Siz de ömürlük kullanabileceğiniz, işlevsel ve sağlam bir akü takviye kablosu arayışındaysanız ürünü tercih edebilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Tüm otomobillere uyumlu: Çantalı Akü Takviye Kablosu


Adsız tasarım - T

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

"Akü takviye kablosu nedir?" diye merak ediyorsanız, şöyle açıklayabiliriz: Boşalan bir araba aküsüne farklı bir aküden enerji yüklemesi için kullanılan kablo türü. Acil durumlarda hayat kurtaran akü takviye kablosunun her araçta bulunması önem taşır. Eğer siz de kaliteli ve kullanışlı bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Çantalı Akü Takviye Kablosu'nu rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İki metre uzunluğu sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda bağlantıyı rahatlıkla kurabilirsiniz. Ürün tüm otomobillere uyumlu olduğu için problemsiz bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. "En iyi akü takviye kablosu hangisi?" diye soruyorsanız ürünle bir an önce tanışmalısınız.

Ürünü İncele

4. Ekonomik bir seçenek: Asfar 2 Metre Akü Takviye Şarj Kablosu


Adsız tasarım - T

ampere kadar takviye yapabilen, 2 metre uzunluğundaki Asfar 2 Metre Akü Takviye Şarj Kablosu; ekonomik fiyatıyla bütçe dostu bir seçenek. Otomobil ve kamyonet gibi araçlarda enerji aktarımı için rahatlıkla kullanılabilir. "Akü takviye kablosu nasıl bağlanır?" derseniz kısaca anlatalım. Akü takviye işlemine başlamadan önce iki aracın da bütün elektrik aksamının kapalı olduğundan emin olmalısınız. Ürünün kırmızı kablosunun bir ucunu boş akünün, diğer ucunu dolu akünün (+) terminaline bağlayın. Siyah kablonun uçlarını dolu akünün (-) terminaline, boş akünün kaportasındaki metal aksamına takın. Akü başlarını sıkın. Motorları çalıştırarak takviyeyi yapın. Önce siyah sonra kırmızı kabloları çözün.

Ürünü İncele

5. Büyük maşa tasarımıyla pratik kullanım: GD 24 Akü Takviye Kablosu


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

Bakır kablolardan oluşan GD 24 Akü Takviye Kablosu, büyük maşa tasarımıyla çok daha pratik bir kullanım sağlar. Enerji aktarımı sırasında güvenliğinizi sağlamak için tutma yerlerinde plastik izolasyon yer alır. 2,3 metre uzunluğuyla aküden aküye enerji aktarımının rahat gerçekleştirilmesini sağlar. Çantasıyla birlikte geldiği için ürünü araba bagajınızda kolayca muhafaza edebilirsiniz. "Akü takviye kablosu nasıl olmalı?" gibi soruların yanıtı olabilecek ürün, bütçe dostu fiyatıyla da tercih sebebi olur. Siz de tedbirli davranmayı seviyor ve acil durumlarda kullanmak için takviye kablosu arıyorsanız ürüne bir şans verebilirsiniz.

Ürünü İncele

6. İzolasyonlu klips tasarımıyla: Wert W Akü Takviye Kablosu


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

İzolasyonlu klips tasarımıyla farkını ortaya koyan Wert W Akü Takviye Kablosu, tüm araçlarda kullanılabilir. En iyi akü takviye kablosu seçeneklerinden biri olan ürünün kablo kesiti 16 milimetrekare, uzunluğu ise 3 metredir. Siz de ürünü almaya karar verdiniz ve "Akü takviye kablosu artı eksi hangisi?" diye düşünüyorsanız sorunuzu hemen yanıtlayalım. Ürünün kırmızı kablosu (+) değeri temsil ederken siyah kablosu ise (-) değeri anlatır. Enerji doldurma işlemi gerçekleştirilirken bu uçlarının doğru şekilde bağlanması, güvenli transfer işlemi için büyük önem taşır.

Ürünü İncele

7. Ağır hizmet tipi akü kablosu arayanlara: Voilamart Ağır Hizmet Tipi Araba Aküsü Marş Kablosu


Adsız tasarım - T

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Kamyonet veya kamyon gibi araçları kullanıyorsanız ve devamlı yolculuk hâlindeyseniz ihtiyacınız olan ürünlerden biri de ağır hizmet tipi Voilamart Ağır Hizmet Tipi Araba Aküsü Marş Kablosu olabilir. amperle çalışan 6 metre uzunluğundaki akü takviye kablosu, kaliteli ve dayanıklı yapısıyla farkını ortaya koyar. Akülerin enerjileri, birçok farklı nedenle beş ila altı yılda bir tükenir. Ayrıca kış aylarında akülerde donma problemi gözlenebilir. Özellikle şehir merkezinden uzak otoyollarda akünüzün bitmesi, sizi oldukça zor bir duruma sokabilir. Bu nedenle ağır bir araç kullanıcısıysanız ürüne bagajınızda yer vererek tedbirli olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Yarı yolda kalmak istemeyenlere: BUFFER® Amper Maşalı Akü Takviye Kablosu


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

Akü takviye kablosu seçiminde önemli noktalardan biri de kablonun çap genişliği. Bu nedenle siz de alışveriş yaparken "Akü takviye kablosu kaç mm olmalı?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Akü takviye kablolarının kalınlığı 16, 25, 35, 50 ve 70 milimetrekare olarak değişiklik gösterir. Bir otomobil kullanıcısı için 16 ya da 25 milimetrekarelik ürünler yeterli olabilir. Enerji aktarımının da doğru bir şekilde gerçekleşebilmesi için kablo uzunluğu arttıkça kablo kalınlığının da artırılması gerekir. Aracınız için kalınlık uzunluk oranının ideal olduğu, sizi yarı yolda bırakmayacak bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız BUFFER® Amper Maşalı Akü Takviye Kablosu'nu tercih edebilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Trafikte güvenliğinizi garantiye alın: Çantalı Lüx Trafik Seti Tüvtürk ile Uyumlu Çantalı Akü Takviye Kablosu


Zor durumlardan kurtulmanızı sağlayacak en iyi akü takviye kabloları

Çantalı Lüx Trafik Seti Tüvtürk ile Uyumlu Çantalı Akü Takviye Kablosu, bütçe dostu fiyatla trafikte karşılaşabileceğiniz sorunlara karşı kapsamlı bir sete sahip olmanızı sağlar. Setin içerisinde yangın tüpü, bir adet kaymayı engelleyen plastik lüks takoz, bir adet kemer çeki halatı, iki adet reflektör, ilk yardım çantası ve akü takviye kablosu yer alır. % bakırdan üretilen ve Amper akımla çalışan takviye kablosu, kalitesiyle ihtiyacınız olduğunda akünüzü kolayca doldurmanıza olanak tanır. Siz de trafikte de güvenliğinizi garantiye almak istiyorsanız ürüne aracınızda mutlaka yer vermelisiniz.

Ürünü İncele

Yüksek akımla çalışan: Belissy Araç Güç Takviye Kablosu


Adsız tasarım - T

Bir akü takviye kablosuna ihtiyacınız varsa "Akü takviye kablosu kaç Amper olmalı?" diye merak ediyor olabilirsiniz. Motosiklet için kullanılacak ürünlerin ila Amper arasında olması gerekirken otomobil çeşitleri için bu rakam ila Amper'e kadar çıkar. Otobüs ya da kamyonet çeşitleri içinse ve Amper kablolar tercih edilebilir. Siz de güçlü bir enerji aktarımı için akü takviye kablosu arayışındaysanız Amper Belissy Araç Güç Takviye Kablosu'nu satın alabilirsiniz. 4 metre uzunluğundaki ürünü hiç zorlanmadan akü doldurma işlemi sırasında kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ak&#; Takviyesi Nasıl Yapılır?

Akü, aracınızın ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisini üretir. Bu sebeple de aracınızın aküsü bittiği zaman farlardan motora kadar aracınızın hiçbir parçası çalışmaz.. Eğer akünüzün kullanım ömrü tamamlanmamışsa akü takviyesi yaparak akünüzü tekrar doldurabilir ve yola devam edebilirsiniz.

Akü Takviyesi Yapmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle trafikteyseniz mutlaka aracınızı hem sizin hem de diğer sürücülerin güvenliğini riske etmeyecek bir noktaya almalısınız. Emniyet şeridi bunun için en güvenli alan olacaktır. Ancak emniyet şeridine alsanız bile yine uyarı olması amacı ile aracınızdan birkaç metre uzağa bir ikaz işareti koymalısınız.

Akü Takviyesi Nedir?

Aracınızın akü ömrü dolmamasına rağmen aküdeki enerjinin tükenmiş olduğu durumlar söz konusu olabilir. Böyle durumlarda aküyü tamamen değiştirmek yerine bir takviye işlemi yapılır. Akü takviyesi, aynı amper gücüne sahip olan iki akü arasında yapılır. Bu akülerden dolu olandan alınacak enerjisinin boş olan aküye transfer edilmesine akü takviyesi denilir.

Akü Takviyesi Nasıl Yapılır?

Boşalan bir akü elektrik enerjisi üretemediği için tekrar doldurulması gerekir. Akünün boşalması ise pek çok sebepten dolayı olabilir. Akü takviyesi yapacağınız zaman aşağıdaki talimatları uygulamanız güvenli bir şekilde işlemi gerçekleştirebilmenizi sağlayacaktır:

  • Takviye işlemini yapmak için iki akünün de amper gücünün birbirine eşit olduğundan emin olun.
  • Akü kablosunu bağlamadan önce aracınızın motorunu ve elektrik ile çalışan iç aydınlatma, farlar, radyo gibi bütün aksamını kapatmalısınız.
  • Akü başlarında eğer varsa plastik koruyucuları çıkarmalısınız.
  • Akünüzde bulunan (+) ve (-) kutup başlarına dikkat etmelisiniz.
  • Akü takviye kablosunun kırmızı ucunu, yani (+) kutubu boşalmış olan akünün (+) terminaline, diğer ucunu ise dolu olan aküdeki (+) terminaline bağlamalısınız.
  • Akü kablosunun siyah ucunu, yani (-) kutubu dolu olan akünün (-) terminaline, diğer ucunu ise boşalmış olan akünün olduğu aracın kaportasında herhangi bir metal bölüme bağlamalısınız.
  • Kabloların doğru bir şekilde bağlandığından emin olun ve akü başlarını bir anahtar yardımıyla mutlaka iyice sıkın.
  • Bu işlemlerin ardından öncelikle aküsü dolu olan aracın motorunu çalıştırın, daha sonra ise aküsü boş olan aracın motorunu çalıştırın.
  • Takviye işlemini tamamlayın
  • Takviye işlemi tamamlandıktan sonra öncelikli olarak (-) kutuptaki kabloları çözün ve ardından da (+) kutuptaki kabloları çıkarın.

Akü Neden Biter?

Her akünün belli bir kullanım ömrü vardır. Kullanım ömrü dolmamış olmasına rağmen akünüz bitiyorsa eğer bunun başlıca sebepleri;

  • Klimayı çok fazla çalıştırmak,
  • Araç içi ışıkları devamlı açık bırakmak,
  • Silecekleri çok fazla kullanmak gibi sebepleri olabilir.

Elbetteki arabanızdaki meydana gelen mekanik ya da teknik bir arıza da akünün hızla boşalmasına sebep olabilir. Bu sebeple de yılda iki defa akünüzün ölçümünü yaptırmanız faydalı olacaktır. Akünüzü ölçtürdüğünüz zaman eğer enerjisi 12,6’nın üzerindeyse akünüz açısından her şey yolunda demektir. Ancak değerler 12,6’nın altına düşmüşse o zaman bir bakım gerekebilir.

Tüm tedbirlerinize rağmen, akünüz bittiyse ve yolda kaldıysanız, takviye yapacak imkanınız da yoksa hemen Türkiye’nin Alo Akü hattı 5 (AKÜ)’i arayarak dünyanın enerji uzmanı İnci Akü’nün Yerinde Akü Değişiminden yaralanabilirsiniz.

İnci Akü Yerinde Akü Değişimi için şimdi inceleyin.

İnci Akü Yol Yardım Hizmeti Detayları için şimdi inceleyin. 

Hiçbir zaman yolda kalmamak, her an güvenli ve konforlu bir şekilde araç kullanmak için akünüz kritik bir önem taşıyor. Sektöründe lider bir tecrübeye sahip olan İnci Akü sayesinde sizi yolda bırakmayacak aküye ulaşabilirsiniz. Farklı tiplerdeki araçlar için farklı amper güçlerine sahip olan aküler arasından aracınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Aracınıza uygun aküyü şimdi bulun. 

Siz de hemen tercihinizi İnci Akü’den yana yapın, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası