ünlülerin boy ve kiloları erkek / Ünlülerin Boyları - Foto Galeri - Memurlar.Net

Ünlülerin Boy Ve Kiloları Erkek

ünlülerin boy ve kiloları erkek

Boy Uzatma Ameliyatı Olan Ünlüler

Boy uzatma ameliyatı olan ünlüler içinde olmasalar da, Hazal Kaya ve Beren Saat’in uzun görünmek için farklı bir yöntemleri var. 1,60 boyundaki Hazal Kaya’nın “Adını Feriha Koydum” adlı dizinin çekimlerinde, ayağının altına takoz koyduğunu öğrenmek, izleyicilere şok etkisi yaratmıştı.

Bunun üzerine Hazal Kaya, takoz kullanmanın sahnede bir gereklilik olduğunu söylemişti. Çünkü rol arkadaşı Çağatay Ulusoy 1,88 boyundaydı. Hazal Kaya, açıklamasında boyunun kısa olmasını asla kendine dert etmediğini de açıklamıştı.

Sonrasında Beren Saat’in de “Fatma Gül’ün Suçu Ne” adlı dizide takoz yöntemiyle boyunu uzun gösterdiği öğrenildi. Beren Saat 1,67 boyundayken, rol arkadaşı Engin Akyürek 1,90 boyundaydı. Takozlu fotoğraflar medyada uzun uzun konuşuldu.

Boy Uzatma Ameliyatını En Çok Kimler Tercih Ediyor?

Mankenler, şarkıcılar ya da film yıldızlarının uzun boylu olmaları, iş yaşamları açısından gereklilik arz eder. Boy uzatma ameliyatı olan ünlüler cinsiyet farketmeksizin bu operasyonu gerçekleştirebilirler. Ergenlik çağında olan bireyler boy uzatma ameliyatı olamazlar, ameliyatı olabilmek için kişinin büyüme plaklarının kapanmış olması gerekmekte.

 Ama asıl hedef kitlenin erkekler olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü uzun boylu erkekler toplum tarafından çok daha çekici bulunurken, kadınlarda orta boy tercih edilir. Ülkemizde özellikle evliliklerde erkeğin kadından uzun olması kabul görürken, kadının erkekten uzun olması önyargılara sebep olabiliyor.

Bu yüzden erkekte uzun boy avantajken, kadında dezavantaj olabilir.

Uzun boylu kadınlar çoğu zaman, kendi boylarına uygun eşler bulamadıkları için mutsuz hissedebiliyorlar. Ömür boyu, kendilerinden kısa erkeklerin yanında topuksuz ayakkabılarla, belini kırıp başını eğerek boylarını kısaltmak zorunda kalıyorlar. 1,83 boyundaki Güzide Duran, bu kadınların içinde en bariz örnektir. Her ne kadar boy farkını umursamadığını dile getirse de 1,75 boyundaki İlker İnanoğlu ile birlikteyken sergilediği görüntüyü, 1,55 boyundaki Moris Kohen ile de sürdürmek zorunda kalmıştır.

Dünyanın en ünlü futbolcularından Lionel Messi‘nin büyüme çağındayken boy uzama hormonu eksikliği sorunu yaşadığını biliyor muydunuz? Messi boy uzatma ameliyatı geçirmedi, ancak boy uzatma hormonu tedavisi gördü. Küçük ve zayıf vücudundan dolayı başta takımlar onu almakta tereddüt etmiş olsalar da Barcelona ve başka takımların ısrarlarıyla oynamasına karar verilmiş. Tedavi görmeden boyunun yaklaşık 150 cm’de kalacağı tahmin edilen oyuncunun aldığı hormon tedavisiyle beraber şuan ki boyu 170 cm ve gelmiş geçmiş en iyi futbol oyuncularından biri olarak adını tarihe yazmış durumda. Arjantin’in en iyi oyuncusu seçilen Messi hala en kısa boylu futbol oyuncularından biri sayılıyor.

Boy uzatma ameliyatı olan ünlüler hakkında bilgi sahibi olamasak da, pilates sayesinde boyu uzayan ünlüler olduğunu biliyoruz. 1,62 boyundaki Hülya Avşar, boyunu kalıcı olarak 2,5 cm uzatabilmek için Ebru Şallı’nın gözetiminde pilates yaptı. Pilates sporunun Türkiye temsilcisi kabul edilen 1,67 boyundaki Ebru Şallı, pilates sayesinde 2 cm uzadığını açıklamıştı. Aynı şekilde, Burak Kut’un da pilatesle 3 cm uzayıp 1,78’den 1,81’e ulaştığı biliniyor.

Boyu Türkiye ortalamasının altında olan kadın ünlüler:

  • Yonca Evcimik – 1.54
  • Ece Seçkin -1.55
  • Sevda Erginci – 1.59
  • Simge Sağın – 1.58
  • Özge Özder – 1.58
  • Şebnem Ferah – 1.55
  • Sertap Erener – 1.55
  • Shakira – 1.57
  • Selam Hayek – 1.57
  • Hazal Kaya – 1.58
  • Lady Gaga – 1.55
  • Nicole Polizzi – 1.42
  • Emilia Clarke – 1.57
  • Nil Karaibrahimligil – 1.55

Sırada Erkek ünlülerin boyları var:

  • Yalın – 1.67
  • Oğuzhan Koç – 1.70
  • Kenan Doğulu – 1.71
  • Necati Şaşmaz – 1.73
  • Tom Cruise – 1.70
  • Murat Dalkılıç – 1.71
  • Robert Downey Jr -1.73
  • Tarkan – 1.73
  • Okan Bayülgen – 1.68
  • Serdar Ortaç – 1.67
  • Fatih Terim – 1.71
  • Cem Yılmaz – 1.72
  • Antonio Banderas – 1.69

Estetik uzatma ameliyatlarına dair sorularınız için:  

Boy uzatma ile ilgili daha bilgi için Boy Nasıl Uzar?  , İnsanlar Neden Boy Uzatmak İster? , Boy Uzatma ile ilgili 8 Enteresan Bilgi,  makalelerimizi okuyabilirsiniz okuyabilirsiniz.

Merakları Gideriyoruz! Boyunu ve Kilosunu Gıybet Sofralarına Meze Edeceğiniz 25 Ünlü

Haberler

Magazin

Ünlüler Dosyası

Merakları Gideriyoruz! Boyunu ve Kilosunu Gıybet Sofralarına Meze Edeceğiniz 25 Ünlü

Ekranlarımıza varlıklarıyla her gün renk katan ünlü isimlerin boy ve kilolarını daha önce hiç merak ettiniz mi?

Cevabınız 'EVET' ise doğru adrestesiniz.

Karşınızda ünlü isimlerin boy ve kiloları!

1. Burçin Terzioğlu

1. Burçin Terzioğlu

2. İlker Kaleli

2. İlker Kaleli

3. Bergüzar Korel

3. Bergüzar Korel

4. Halit Ergenç

4. Halit Ergenç

5. Hazal Kaya

5. Hazal Kaya

6. Murat Boz

6. Murat Boz

7. Serenay Sarıkaya

7. Serenay Sarıkaya

8. Kerem Bürsin

8. Kerem Bürsin

9. Fahriye Evcen

9. Fahriye Evcen

10. Burak Özçivit

10. Burak Özçivit

11. Sinem Kobal

11. Sinem Kobal

12. Kenan İmirzalıoğlu

12. Kenan İmirzalıoğlu

13. Tuba Büyüküstün

13. Tuba Büyüküstün

14. Kıvanç Tatlıtuğ

14. Kıvanç Tatlıtuğ

15. Neslihan Atagül

15. Neslihan Atagül

16. Kadir Doğulu

16. Kadir Doğulu

17. Bensu Soral

17. Bensu Soral

18. Aras Bulut İynemli

18. Aras Bulut İynemli

19. Elçin Sangu

19. Elçin Sangu

20. Çağatay Ulusoy

20. Çağatay Ulusoy

21. Burcu Biricik

21. Burcu Biricik

22. Arda Turan

22. Arda Turan

23. Beren Saat

23. Beren Saat

24. Nejat İşler

24. Nejat İşler

25. Merve Boluğur

25. Merve Boluğur

Türk ünlülerin boyları ve kiloları kaç?

Onların milyonlarca hayranı var! Peki siz hayranı olduğunuz ünlülerin boy ve kilolarını biliyor musunuz? Eminiz bazılarına çok şaşıracaksınız...

SERENAY SARIKAYA

1,75 m. boyunda ve 55 kg. ağırlığındadır.

HANDE DOĞANDEMİR

1,70 m. boyunda ve 53 kg. ağırlığındadır.

HANDE ERÇEL

1,75 m. boyunda ve 57 kg. ağırlığındadır.

ELÇİN SANGU

1,68 m. boyunda ve 59 kg. ağırlığındadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası