smartcut pro 2 / SmartCUT Pro - Download

Smartcut Pro 2

smartcut pro 2

Martor Secunorm Smartcut Küçük Geri Çekmeli Maket Bıçağı

Martor Secunorm Smartcut Küçük Geri Çekmeli Maket Bıçağı



EVET, KESME APARATI BU KADAR AKILLI OLABİLİR.

Güvenli bıçağı elinize aldığınız anda neden SMART(AKILLI) kelimesinin vurgulandığını derhal anlayacaksınız. Mesela SMART daha hafif ve kompak olduğu için. Ya da neredeyse tüm kesilecek malzemeler için uygun olduğundan dolayı. Ve yine, bu kadar küçük bir gövdede bile uç geri çekme mekanizmasıyla donatıldığı için SMART. Ve son olarak cazip promosyon bıçağı fonksiyonuyla popüler olduğu için SMART(AKILLI).


TEK KULLANIMLA İKİ AVANTAJ

SECUNORM SMARTCUT kullan-at bir bıçaktır. Şu anlamı taşır, uç değiştirirken yaralanma veya ucun üretim prosesinde kaybolma riski yoktur.


HER İKİ YÖNDE SÜRGÜ

Sağ elle mi? Sol elle mi? Burada hepsi bir. SECUNORM SMARTCUTyi sürgülü yaptığımız için her iki yönden erişilebilirdir. Kendin seç.


HAFİF VE KOLAY

Sadece 17 gram ağırlığı ile SECUNORM SMARTCUT gerçekten hafiftir. Böyle olması el kol yorulmadan hızlı ve etkin kesme işlemi demektir.


MÜKEMMEL KAVRAYIŞ

Ürün basit kullanımın yanısıra ele kolay oturur. Daha da fazlası kaymaz ve sürgü çentiklidir.


KAYBETMEZSİNİZ

SECUNORM SMARTCUT kadar kompak bir bıçak


OTOMATİK UÇ GERİ KAÇIŞI – YÜKSEK ORANDA GÜVENLİK SAĞLAR

Otomatik geri çekme mekanizması, kesme kazalarını önlemesi açısından önemli bir unsurdur. Bıçağı kesilecek malzemeye değdirdikten sonra kesme işlemine başladığınız anda başparmağınızı tuştan çekin. Kesim yüzeyinin sonuna gelindiğinde bıçak ucu otomatik olarak gövde içine çekilecektir.


Sipariş numarası

Ambalaj birimi

Münferit kartonda 1 adet
(20 bıçağı Çoklu kolide)

Ebatlar (U x G x Y)

x x 25 mm

GreenWorks Pro 80V 21 Çim Biçme Makinesi w/ (2) 2Ah Piller ve Şarj Cihazı

GreenWorks Pro 80V 21 Çim Biçme Makinesi w/ (2) 2Ah Piller ve Şarj Cihazı

Sipariş verilebilir

80 V Li-İon, tam şarjlı 4ah pil ile 60 dakikaya kadar çalışma süresi sunar (4 AH Pil Ayrı Satılır). malç, yan boşaltma veya arka torba kapasitesi için 3'ü 1 arada tasarıma sahip 53cm çelik güverte, Smart Cut Teknolojisi performansı artırır ve çalışma süresini uzatıfunduszeue.info Pro dijital kontrollü fırçasız motor, daha fazla verimlilik ve daha yüksek performans, Sessiz çalışma ve anında basma düğmesi başlatma sağlar. mm kesim aralığı, 25cm ön tekerlekler ve 20cm arka tekerlekler için 7 konumlu tek kollu yükseklik ayarı.Taşıma ve depolama için tutamak kolayca katlanır, 80 V 2 AH pil için 30 dakika ve 80 V 4 AH pil için 60 dakika Hızlı Şarj olur. 2 Adet 80 V 2 AH li-ion pil ve şarj cihazı dahil, uyumlu pil ve şarj cihazı modelleri GBA, GBA ve GCH malç, yan boşaltma veya arka torba kapasitesi için 3'ü 1 arada tasarıma sahip 21 inç çelik güverte, 27 Kg (dahil. Ah pil).

Malları hakkında

Kategorideki benzer ürünler

Martor Secunorm Smartcut MDP Detectable Emniyetli Bıçak

EVET, KESME APARATI BU KADAR AKILLI OLABİLİR. METAL DEDEKTÖRÜ TARAFINDAN ALGILANABİLİR.

SECUNORM SMARTCUT MDP'yi (metal dedektörlü) elinize aldığınız anda neden SMART(AKILLI) kelimesinin vurgulandığını derhal anlayacaksınız. Smart daha hafif ve kompak olduğu için. Ya da neredeyse tüm kesilecek malzemeler için uygun olduğundan dolayı. Onu üretim süreci hassas sektörlerde de tamamen gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz için SMART. Zira kabzası metal dedektörü tarafından algılanabilir plastikten ve kesici ucu paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bilmek güzel, değil mi?


METAL DEDEKTÖRÜ TARAFINDAN ALGILANABİLİR

Çalışma esnasında kesici bir alet ya da parçaları kaybolabilir. Fakat sadece kısa bir süre için. Çünkü metal dedektörü tarafından algılanabilen plastik, onu kısa bir süre içinde bulmanızı sağlayacaktır.


TEK KULLANIMLIK, ÇİFT AVANTAJLI

SECUNORM SMARTCUT MDP (metal dedektörlü) tek kullanımlık bir bıçaktır. Bu sizin için şu anlama gelir: Kesici uç değişiminde yaralanma riskiniz yoktur. Ayrıca uç üretim sürecinde kaybolamaz.


ÇİFT TARAFLI SÜRGÜ

Sağ elle? Sol elle? Bu soru hiç önemli değildir. Çünkü biz SECUNORM SMARTCUT MDP(metal dedektörlü)'yü her iki taraftan da erişilebilen bir sürgüyle donattık. Seçimi kendiniz yapın!


MÜKEMMEL TUTUŞ ÖZELLİĞİ

Bu ürünün sadece görünümü kullanışlı değildir. Küçük, yuvarlaklaştırılmış kabzası gerçekten çok rahat bir kavrayış sunar. Ayrıca, başparmağınızın kaymasını engellemek sürgü için oluklarla donatılmıştır.


OTOMATİK UÇ GERİ KAÇIŞI – YÜKSEK ORANDA GÜVENLİK SAĞLAR

Otomatik geri çekme mekanizması, kesme kazalarını önlemesi açısından önemli bir unsurdur. Bıçağı kesilecek malzemeye değdirdikten sonra kesme işlemine başladığınız anda başparmağınızı tuştan çekin. Kesim yüzeyinin sonuna gelindiğinde bıçak ucu otomatik olarak gövde içine çekilecektir.


Sipariş numarası

Ambalaj birimi

Münferit kartonda 1 adet
(20 bıçağı Çoklu kolide)

Ebatlar (U x G x Y)

x x 25 mm

Temel malzemeler

Metal dedektörü tarafından algılanabilir plastik

FAQ:

What does this calculator do?

funduszeue.info allows you to create an optimal scheme for cutting linear isels (rebar, bar, cable, rope, etc.).
Our cutting calculator uses calculation algorithm with the best yield and minimum waste.

API v2

API v2

API v1

Only for PRORequest URL: funduszeue.info Request Method: GET / POST Request parameters: api_token: 3dbbcecd75dbf (example) params: -l 0 -s 2 -b -c (URL encode) api tokenapiExample request link: funduszeue.info?api_token=3dbbcecd75dbf& params=-l%%s%%b%%c%%%%% Response:api response

How to quickly enter a list of parts, for example from Excel?

Cutting list import

Example of a task for a linear cutting calculator:

For example, you need to cut 6 meter boards into: 23 pieces for m, 12 pieces for m, 6 pieces for 3m and 17 pieces for m. How to spend the least amount of initial boards and minimize waste?

Is there an offline version or mobile app with a calculator?

No. The web version of the calculator is adaptive for all types of devices and maximally optimized for fast download with slow Internet, which eliminates the need to create a mobile application or an offline version of the calculator.

How to place a calculator on your site?

Paste this code into your website:
<iframe width="%" height="" src="funduszeue.info"></iframe>

Cut with a corner cut. Cutting with the ends at an angle (as in the frame of pictures):

If there are two types of segments with different angles (for example, 30 and 60 degrees), you must do two separate calculations for each type of segments. When the angle of all segments is the same (for example, 45 degrees), then this problem of cutting is solved, as usual, by one calculation.
For example, there is a task: cut into 4 types of pieces of length 2m: with a length of 79cm / 75cm ( outer / inner length), 59 / 55cm, 39 / 35cm and 29 / 25cm.
Solution: in the calculator we indicate the MIDDLE length of the segments: 77cm, 57cm, 37cm and 27cm and the length of the workpiece is m (the length of the blank for cutting 2m minus the difference between the maximum and average length of any segment, it is ()=2 cm. In the resulting map, the cutting points should be marked as in the figure: Corner cutting

Is it planned to develop sheet cutting (2D cutting)?

Yes, in the near future.

What does the "Title" column mean?

The "title" of the part displayed on the nesting map. It may include any information: marking, section size, part number, etc. This is not a required parameter.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası