belletti glasses / Belletti BLTRXD Güneş Gözlüğü - seafoodplus.info

Belletti Glasses

belletti glasses

Belletti Güneş Gözlüğü

Kurulduğu tarihten itibaren güneş gözlüğü sektörünün lideri durumunda olan Belletti, eşsiz tasarım seçenekleriyle kullanıcıların beğenisini toplar. İçerdiği sayısız çeşit ürünüyle her kullanıcının istek ve ihtiyaçlarını karşılar. Usta tasarımcılar tarafından özenle tasarlanan Belletti güneş gözlüğü modelleri kalite ve farklılığı ortaya çıkarır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen güneş gözlükleri kullanıcıların gözlerini zararlı güneş ışınlarından korumanın yanı sıra kullanıcılara farklı bir hava katarak özgüvenlerini ortaya çıkarır.  Belletti, kullanıcıların arzularını ön planda tutar ve onların istedikleri şekillerde güneş gözlükleri üretir. Özellikle yaz dönemlerinde oldukça sık tercih edilen güneş gözlükleri, kullanıcıların sağlıkları düşünülerek özel malzemeler kullanılarak üretilir. Zararlı UV ışınlarını filtreleme yetenekleri bulunan güneş gözlüklerinin her kullanıcının yüzüne uygun şekillerde çerçeveleri bulunur. Çerçevelerin ölçüleri standart kalıplarda üretilerek her kullanıcının yüzüne mükemmel bir uyum yakalaması sağlanır. Polarize yapısıyla yansıyan ışınları kusursuz bir şekilde emerek kullanıcıların daha iyi bir görüşe sahip olmalarını sağlar. Bu şekilde yansımaları sıfıra indirgeyerek kullanıcılara konforlu bir deneyim sunar. Aynı zamanda sayısız renk seçeneği ile kullanıcıları memnun eder. Kırmızıdan siyaha, maviden sarıya her çeşit güneş gözlüğünü bulmak mümkündür. Siz de gelişen teknolojiyi sonuna kadar takip eden ve kullanan, bu şekilde de kullanıcıların arzularına sorunsuz bir şekilde yetişebilen Belletti gözlük çeşitlerini Trendyol’da bulabilir ve kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre aralarından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Özgün Tasarım Seçenekleri Belletti’de

Belletti bünyesinde bulunan uzman tasarımcılar, her kullanıcının zevkini düşünerek özenle çalışır. Birbirinden farklı renk ve tasarım seçenekleri bulunan güneş gözlükleri, kaliteli ve dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Kişisel zevk ve arzular ön planda tutularak dizayn edilen gözlükler kullanıcıların cinsiyetlerine göre farklılık gösterir. Belletti erkek güneş gözlüğü modelleri erkeklerin göz çevrelerinin ölçülerine uygun şekilde standart kalıplarda üretilir. Ayrıca bu modellerin sayısız çeşidi bulunur. Aynı şekilde Belletti kadın güneş gözlüğü ürünlerinde de çeşitlilik çok geniştir. Markanın en fazla tercih edilen kare çerçeve modelleri hem kadın hem de erkek kullanıcılar için üretilir. Siyah gözlük camının yanı sıra kahverengi, sarı, mavi gibi renkler de bulunur. Ayrıca herkese uygun olarak unisex ürünler sunarak modayı yakalamayı başarır. Örneğin yuvarlak siyah camlı unisex güneş gözlükleri günümüzün en trend ürünleri arasında yer alır. Belletti her yaştan ve her gruptan insanın taleplerini düşünerek ürünlerini tasarlar. Marka farklı kullanıcıların isteklerini karşılamak için çeşitli tasarımcılarla beraber çalışır. En son trendleri takip eder ve dönemin akımına uygun ürünler hazırlar. Dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süreler boyunca rahat bir şekilde kullanılabilir. Kullanıcıları için her zaman en sağlıklı ürünleri geliştirmeyi hedefleyen marka, en zorlu laboratuvar koşulları altında test edilerek piyasaya sunulur. Zararlı ışınlardan gözleri koruyarak gün içinde sağlıklı ve konforlu bir deneyim sunar. Özel olarak tasarlanan polarize yapısı güneş ışınlarının yansımasını önler ve bu şekilde kullanıcılara gün içinde daha kaliteli bir görüş açısı sağlar. Marka her zaman yenilikçi bir bakış açısına sahiptir ve aynı zamanda birlikte çalıştığı tasarımcıların da bu şekilde yenilikçi ve orijinal görüşlü olmasına dikkat eder. Bu sayede her zaman ileri yönlü ve son modayı takip eder bir şekilde gözlüklerini üretir ve kullanıcılara sunar. Trendyol birbirinden farklı özelliklerde olan ve en trend Belletti gözlüklerini bünyesinde toplayarak kullanıcılara sunar. Siz de kaliteli ve özgün ürün çeşitleri arasından size uygun olan tasarıma, renge ve çerçeveye kolaylıkla karar verebilirsiniz.

Güneş Gözlüğü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göz sağlığı için fazlasıyla önemli bir konumda bulunan güneş gözlükleri, içerdikleri malzemeler, gözlük camı kalitesi, cam filtresi kalitesi gibi özellikler bakımından birbirinden farklılık gösterir. Kullanılan materyallerin kalitesi sağlık açısından oldukça önemli bir rol oynar. Piyasaya sunulan kalitesiz malzemeler kullanılarak üretilmiş olan gözlükler kullanıcıların göz sağlığını ciddi anlamda tehdit eder. Belletti her zaman kaliteli ve dayanıklı malzemeleri tercih ederek kullanıcıların sağlığını düşünür. Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler tasarlayan marka her modeli özenle test eder ve ardından kullanıcılara sunar. Belletti güneş gözlüğü yorumlarından da anlaşılacağı üzere kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksek seviyededir. Özellikle geçmiş zamanlarda yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelmiş olan güneş gözlükleri, günümüzde modayı takip eden kullanıcılar tarafından diğer mevsimlerde de tercih edilir. Kullanıcılara farklı bir görünüm ve tarz katan güneş gözlüğü modelleri Belletti tarafından nitelikli malzemeler kullanılarak üretilir. Belletti polarize güneş gözlüğü modelleri kullanıcıların daha kaliteli ve net görüntü elde etmelerine yardımcı olur. Özel camları sayesinde ışığı yansıtmaz ve bu yüzden sürücülerin tercih sebepleri arasında bulunur. Uzun yol sürücülerinin en fazla ihtiyaç duyduğu güneş gözlüğü modellerini üreten marka, bu şekilde kullanıcıların güvenli bir yolculuk geçirmelerini sağlar. Kaliteli yapısının yanı sıra uygun fiyatlar da sunan markanın gözlükleri tam bir fiyat performans ürünüdür. Her kullanıcı bütçesine hitap eden gözlükler kullanıcıları kalitesiyle memnun eder. Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen modeller arasında bulunan sivri çerçeveli gözlük çeşitleri en son trendler arasında yer alır ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Sizler de bütçenizi zorlamadan kaliteli ve dayanıklı gözlük modellerine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatları ve eşsiz tasarımıyla Belletti markasının Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.

Belletti Markasının Yenilikçi Ürünleri Trendyol’da

Günümüzde kullanıcıların ihtiyaç ve arzuları hızlı bir değişim gösterir. Bu değişimi takip etmek için fazlasıyla yenilikçi ve fütüristik bir bakış açısı gereklidir. Belletti usta kadrosuyla kullanıcıların taleplerine hızlı yanıtlar vererek modaya uygun gözlük modelleri üretir. Aynı zamanda marka fütüristik tasarımıyla kullanıcıların beğenisini toplar. Birbirinden farklı çerçeve şekilleri her gruptan kullanıcının isteklerini karşılar. Yuvarlak çerçeveden kare çerçeveye, sivri çerçeveden oval çerçeveye birbirinden farklı modeller bulunur. Kullanıcıların yüz hatları düşünülerek tasarlanan bu ürünler farklı yüz şekillerine kolaylıkla uyum sağlar. Yuvarlak bir yüze sahip olan kullanıcılar genellikle sivri çerçeveli güneş gözlüklerini tercih ederler. Bu şekilde tercih ettikleri gözlükler yüzlerine tam uyum sağlayarak kullanıcıların daha gösterişli hissetmelerine yardımcı olur. Tam tersi şekilde daha sivri ve köşeli bir çeneye sahip olan kişiler yuvarlak çerçeveli güneş gözlüklerini tercih ederek yüzlerinin daha dengeli görünmesini sağlarlar. Belletti güneş gözlüğü kullananlar vermiş oldukları geri dönütler ile memnuniyetlerini oldukça iyi şekilde ifade ederler. Kullanılan dayanıklı malzemeler ile kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan marka uzun ömürlü bir kullanımı garanti eder. Ayrıca özel testlere tabi tutularak sağlık derecesi ölçülen ürünler kullanıcıların göz hassasiyetine dikkat eder. Güneşten gelen zararlı ışınları özel filtresi sayesinde kolaylıkla süzen güneş gözlüğü modelleri kullanıcılara gün içinde daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam imkanı sunar. Ayrıca bir gözlükten daha fazlasını sunarak eşsiz bir aksesuar parçası haline gelen güneş gözlüğü ürünleri, kişilerin kombinlerine kolaylıkla uyum sağlar. Belletti kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılara sunarak her kesimden insanın kolaylıkla güneş gözlüğü sahibi olmasına yardımcı olur. Siz de kombininize uyan ve sizi yarı yolda bırakmayacak güneş gözlüğü modellerini rahat bir şekilde seçebilirsiniz ve bu modellere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Belletti BLTRXD Güneş Gözlüğü

Ana SayfaTakı & Gözlük & SaatGözlükKadın Güneş GözlükleriBelletti BLTRXD Güneş Gözlüğü

Belletti BLTRXD Güneş Gözlüğü - 1
Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
World
Paraf
  • ,07 TL x 3 Ay Taksit
  • 50,03 TL x 6 Ay Taksit
CardFinans
  • ,07 TL x 3 Ay Taksit
  • 50,03 TL x 6 Ay Taksit

,21 TL

23 gün içinde kargoda

İndirimli son 3 ürün

Opsar Saat Optik

Mağaza: Opsar Saat Optik Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Kapıda Ödeme Seçeneği!

Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneğiyle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir