kpss iban / 2024 kpss, 2024 hakimlik, 2024 dgs, 2024 ales, 2024 yds 2024 Hazırlık Kitapları

Kpss Iban

kpss iban

İZMİR ADLİYESİ

T.C.

İZMİR ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ

ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

 

TÜM ADAYLARIN İLANI DETAYLI OLARAK İNCELEMESİ GEREKMEKTEDİR.

 

           

Sınav merkezi olan Komisyon Başkanlığımız tarafından İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonuna bağlı ceza infaz kurumlarına personel alımına ilişkin 01.06.2023 tarihinde yayınlanan ilanımızda İzmir Sözleşmeli Aşçı unvanına başvuruda bulunan adaylardan şartları taşıyarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü mülakat tarih ve saatlerinin İzmir Adliyesi resmi internet sayfasında 15.06.2023 tarihinde ilan edileceği belirtilmiş olup;

İzmir Sözleşmeli Aşçı unvanında sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların sonucu, sözlü mülakat tarih ve saatlerine ilişkin bilgi sonuç sorgulama ilânın en altında yer almaktadır. Adayların, sorgulama sonucunda belirtilen sözlü mülakat sınav tarihinde, sınav saatinden 20 dakika önce kimlik belgeleri ile Ek-1 de bulunan özgeçmiş formunun eksiksiz doldurularak A Blok 2. Kat İzmir Cumhuriyet Başsavcılığında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sözlü mülakata katılacak adaylardan, askerlik hizmetinden muaf olanların muafiyet nedenini gösteren sağlık kurulu raporlarını ibraz etmeleri gerektiğinden, sözlü mülakata katılacağı tarih ve saatte ilgili belgeyi teslim etmek üzere yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Sözlü mülakat sınavına belli bir mazeret nedeniyle katılamayacak adayların, sözlü sınavına daha sonra katılma taleplerine ilişkin mazeret dilekçelerini değerlendirilmek üzere Komisyon Başkanlığımıza ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 15.06.2023

İzmir CTE Aşçı unvanına başvurup, sözlü mülakata hak kazanan adaylara ilişkin;

CTE Aşçı Kpss Taban Puan : 74,35611

EK-1: Özgeçmiş Formu

MÜRACAATLARIN KABUL EDİLMEME NEDENLERİ:

 

1-KPSS PUANI TABAN PUANDAN DÜŞÜK: KPSS Puanınız ilanda belirtilmiş olan taban puandan düşük olması nedeniyle sınava katılmaya hak kazanamamış olduğunuzu ifade eder.

 

2-MÜKERRER BAŞVURU: Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ilânında yer alan sözleşmeli pozisyonlar arasından birden fazla pozisyona başvurmuş olmanız nedeniyle başvurularınızın geçersiz sayıldığını ifade eder.

3- ÖĞRENİM - SERTİFİKA ŞARTINI TAŞIMIYOR: Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ilânında “Sözleşmeli destek personeli (aşçı) pozisyonlarına başvurabilmek için” kısmında yer alan şartları taşımadığınızı ifade eder.

 

4- YAŞ ŞARTINI TAŞIMIYOR: Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ilânında “Genel Şartlar” kısmında yer alan yaş şartını sağlamadığınızı ifade eder.

 

5- KPSS PUAN ŞARTINI TAŞIMIYOR: Geçerli KPSS’den 70 puan veya üzeri bir puan almadığınızı ifade eder.

 

6- KPSS MEZUNİYET ŞARTINI TAŞIMIYOR: Mezuniyet durumunuzun, girmiş olduğunuz KPSS düzeyini karşılamadığını ifade eder.

 

İzmir Adliyesi Santral Numarası: 0232 411 20 00

Komisyon Başkanlığı Dâhili Numaraları: 2590 veya 1488

 

Yazdır

KPSS Lisans Başvuruları Başlıyor: KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır, Ücreti Ne Kadar?

Haberler

Gündem

KPSS Lisans Başvuruları Başlıyor: KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır, Ücreti Ne Kadar?

2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans başvuruları, 16 Mayıs Salı itibarıyla başlıyor. Lisans bölümünden mezun olan öğrenciler, Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavlarına girecek. KPSS'ye girmek isteyen öğrenciler, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvurularını tamamlayacak. Peki KPSS başvuruları ne zamana kadar yapılır, ücreti ne kadar? KPSS başvurusu nasıl yapılır?

İşte detaylar...

2023 KPSS Lisans başvuruları, 16 Mayıs Salı itibarıyla başlıyor.

2023 KPSS Lisans başvuruları, 16 Mayıs Salı itibarıyla başlıyor.

KPSS Sınav Ücreti Ne Kadar?

KPSS Sınav Ücreti Ne Kadar?

KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır?

KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır?

KPSS Tarihleri

KPSS Tarihleri

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

KPSS ortaöğretim başvuru ücreti nereye yatırılır? KPSS 2022 başvuru ücreti ödemeleri için son güne dikkat

Haberin Devamı

Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı

Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

KPSS ortaöğretim başvuru ücreti nereye yatırılır KPSS 2022 başvuru ücreti ödemeleri için son güne dikkat

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

Sınav ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

Adayların sınav ücretini yatırırken banka görevlisine; T.C. Kimlik Numarası, adı ve soyadı ile birlikte ne kadar ücret yatıracağını söylemeleri gerekmektedir. Adaylar, isterlerse banka şubelerine gitmeden internet aracılığıyla da bankaya ücret yatırabilirler. Sınav ücretini yatıran adayların banka şubesinden ayrılmadan önce, kendilerine verilen banka dekontunu dikkatle incelemeleri, bilgilerinde yanlışlık yoksa bankadan ayrılmaları, yanlışlık varsa mutlaka düzelttirerek bankadan ayrılmaları gerekmektedir. Banka şubesinden ödeme yapacak adaylar, Bankaların çalışma saatlerini göz önünde bulundurmalıdır.

Haberin Devamı

Yurt dışından sınava başvuran adaylar, sınav ücretini ÖSYM’nin internet sayfasında eİŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile TL olarak yatıracaklardır.

Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede (KPSS-2022/2) adaydan yerleştirme ücreti alınmaz ancak bu sınav sonucuna bağlı daha sonra yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti alınır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası