ferruh yilmaz / Önce Sağlık – Op. Dr. Ferruh Yılmaz | 28 Nisan 2023 - izle7

Ferruh Yilmaz

ferruh yilmaz

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ndeki 7 bin metrekarelik hisseli arsalarını anne ve babalarının adı verilmek kaydıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlayan Yılmaz Kardeşler ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu arasında protokol imzalandı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası çerçevesinde çok anlamlı ve yararlı bir bağışın yapıldığını ve bu davranışın örnek olmasını istedi. Tekkeköy İlçesi Çay Mahallesi 1237 parselde Dr. Kenan Yılmaz üzerine kayıtlı 7 bin metrekare arsanın sahipleri ve varisleri olan Prof. Dr. Ömer Faruk Yılmaz, eski 19 Mayıs Üniversitesi Genel Sek. Yrd. Fuat Yılmaz, Op. Dr. Ferruh Yılmaz, eski Tügsaş fabrikası genel müdürü ve makina mühendisi Ekrem Yılmaz ve Gül Yılmaz Eyüpoğlu'nun özverili ve anlamlı bağışını Milli Eğitim ve Tekkeköy İlçesi olarak kazanmanın mutluluğu içinde olduklarını dile getiren Vali Güzeloğlu, "Anılan parselde bir ilköğretim okulunun planlaması ve eğitime kazandırılması Valiliğimiz ve İl Özel İdaremiz tarafından yapılacaktır. Bu bağış karşılığında yapılacak ilköğretim okulumuzun adı da Lütfiye ve Dr. Kenan Yılmaz'ın adını taşıyacaktır. Biz de bunu memnuniyetle kabul ediyor ve taahhüt ediyoruz" dedi.

sosyal sorumluluk1

Eğitim adına yapılan bu tip bağışların örnek ve özendirici olmasını dileyen Güzeloğlu, "Çünkü eğitimde fiziksel altyapı ve yetersizliklerimizi aşmak, biran önce hedef olan bağımsız, tekli, normal eğitim yapan okullarda, sınıf mevcudu 25-30 arasında bilgi teknolojisiyle donatılmış, sosyal etkinlik yapabilecek altyapıyla oluşmuş ortamlarda çocuklarımızı okutmak ve yarınlara hazırlamak istiyoruz. Bu tip çabaların bunu sağlamak adına Samsun'un kapasite ve gelişmesini hızlandıracağını da biliyoruz. Yılmaz ailesine anlamlı katkıları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (İhlas Haber Ajansı) 05.06.2006

sosyal sorumluluk2

Yazıları Büyütün+-

YILMAZ, Ferruh

YILMAZ, Ferruh
(Eskişehir 1963) Siyasetçi, Özgürlük ve Dayanışma Paıtisi'nin (ÖDP) Bursa kumcularından ve il başkanı. Bir demiryolu işçisinin oğludur. Politik düşünceyle, dönemin koşulları gereği ortaokul  lise sıralarında iken tanıştı. Lise son sınıfta siyasal nitelikli bir suçtan ötürü tutuklandı ve öğrenimine ara vermek zorunda kaldı. Tutuklandı, işkence gördü. 1983 yılının şubat ayında salıverildi. Dev-Genç / Devrimci Yol davasından aklandı ise de bireysel olarak suçlu bulundu. Cezaevinden çıktıktan son¬ra liseyi dışarıdan bitirdi. 1983 - 1985 ara¬sında jandarma eri olarak askerliğini yaptı. Terhis olunca üniversite sınavlarına girdi ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü bitirdi.
Öğrencilik yıllarında Demiryol iş Sendikası genel merkezi araştırma dairesinde çalıştı; 1986 - 1988 arasında Gazi Üniver¬sitesi Öğrenci Derneği etkinliklerine katıldı, İİBF'nin öğrenci temsilciliğini yaptı. 1988'de halay çeken öğrencilerle birlikte, siyasal suç işlediği gerekçesiyle iki ay tutuklu kaldı ve sonra aklanarak serbest bırakıldı. Devrimci Gençlik dergisiyle İşçilerin Sesi gazetesinde görev aldı.
1991'de Bursa'ya yerleşti; bazı özel şirketlerde personel şefi olarak çalıştı. 1996'da reklamcılık ve tabelacılık üzerine kendi iş yerini açtı.
1996 yılı mart ayında ÖDP'nin Bursa kurucuları arasında yer aldı, girişimci kurul il başkanlığına; 1997'de Parti Meclisi üyeliğine getirildi. Eylül 1998'de toplanan olağanüstü Bursa il kongresinde yeniden il başkanlığına seçildi (1999).


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası