d smart go yorumları / D-Smart Şikayet ve Yorumları - 21|40 - Kötü Çıktı

D Smart Go Yorumları

d smart go yorumları

Ekran Görüntüleri

Açıklama

D-Smart GO ile en sevdiğiniz filmler, tüm dünyada ses getiren diziler, birbirinden heyecanlı maçlar, vahşi yaşamı evinize getiren belgeseller, haber, yemek, çocuk, müzik, ulusal kanallar istediğiniz zaman istediğiniz yerde sizinle!

• Her ay yüzlerce yeni film, dizi, belgesel, çocuk içerikleri!
• Canlı yayını 3 güne kadar geri alma özelliği!
• 5 farklı profil oluşturma seçeneği ile her profilde size özel içerik önerileri!
• Çocuklar için güvenli bir izleme deneyimi!
• Sevdiğiniz programları kaydetme olanağı!

Televizyonunuz sizi yönetmesin D-Smart GO ile siz televizyonunuzu yönetin!

Uygulamayı daha etkin kullanabilmeniz için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yaptık.

Tüm öneri ve şikayetlerinizi [email protected] 'den bize ulaşabilirsiniz.

Oylar ve Yorumlar

Atılım yapılması gerek

Bu uygulama; Netflix, Amazon Prime, Turkcell TV+, Blu TV ve Puhu TV gibi pek çok dişli rakibin olduğu bir pazarda D-smart’a hiç yakışmıyor. D-smart’a bahsedilen platformların abonelik ücretlerinden daha fazlası veriliyor, karşılığında D-smart’tan en azından daha eli yüzü düzgün bir uygulama ve yine en azından bir Apple TV uygulaması beklenmelidir.

Apple TV app ve Airplay altyazı sorunu

Apple TV app için bir çalışma var mıdır?
Airplay de altyazı TV de çıkmıyor!

berbat

Ya siz insanlari kandirmayi ne kadar cok seviyorsunuz!!! İstemedigim seyin hizmetini alip parasini oduyorum , hadi dedim d smart go diye bir sey varmis belki dsmart a odedigim haksiz yere aldiginiz paraya deger, BERBAT!! Arkadasim mobil uygulamadan tvye yansitamiyorum , çöp bi de kumanda satiyorsunuz ustune , gulunecek durumdasiniz. Bu uygulamaya puanim 1 o da bu igrenc yorumu girmek icindi.

Demiroren TV Digital Platform Isletmeciligi A.S. adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Veriler Toplanmaz

Geliştirici, bu uygulamadan herhangi bir veri toplamaz.

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Demiroren TV Digital Platform Isletmeciligi A.S.

Boyut
34,6 MB

Kategori
Eğlence

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
17+ Sık/Yoğun Derecede Küfürlü veya Kaba MizahSeyrek/Hafif Derecede Dehşet/Korku TemalarıSeyrek/Hafif Derecede Cinsel İçerik ve ÇıplaklıkSeyrek/Hafif Derecede Şiddet İçeren Animasyon veya KurguSık/Yoğun Derecede Yetişkin/Müstehcen Temalar

Telif Hakkı
© Demirören İletişim Hizmetleri A.Ş.

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

D-Smart

Şikayetleriniz öncelikli olarak moderatörlerin kontrolüne sunulmaktadır. Bu kontrolün ardından redaktörlerimiz şikayetlerinizde hakaret, küfür, tehdit, taciz, aşağılama gibi rencide edici içerik barındıran; diğer kullanıcıların kişisel bilgilerinin ifşası, telefon numarası, e-mail adresi ve kurum bilgileri(e-mail, telefon, whatsapp, çalışan personel kişisel bilgileri vb) içeren; ayrıca, kişi veya grupların dinini, dilini, cinsiyetini, ırkını, etnik grubunu, milliyetini küçük düşüren şikayetlerin moderatör onayından geçmeyeceğini, hakaret, küfür ve tehdit gibi kullanılan kelimeler yerine *** şeklinde boşluk bırakılarak yayın yapılacağını lütfen unutmayın.

Bilindiği üzere, başkalarını veya onların mallarını, iş ürünlerini, fiyatlarını, faaliyetlerini veya ticari işlerini yanlış, yanıltıcı veya gereksiz yere incitici açıklamalarla kötülemenin Türk Ticaret Kanunu maddesinde de belirtildiği gibi yasal olarak yaptırımları vardır. Kişiyi rencide eden, toplum içinde değersizleştiren fiiller hakaret olarak kabul edilip Türk Ceza Kanunu kapsamında cezai yaptırımları mevcuttur. Şikayetçi tarafından yazılan tüm şikayetlerin yasal kurallar çerçevesinde hazırlanması esas olup, yasal kurallara uymayan şikayetleri kötüçıktı.com tarafından yayınlanmayabilir. Yayınlanması halinde hukuki ve cezai yaptırımların tamamı şikayetçi üzerinde doğacağını hatırlatır, kötüçıktı.com'un hiçbir şekilde sorumluluğu bulunmamakta olup, redaktörlerimizin kontrol etmesi yasal uygunluğu anlamında herhangi bir taahhüt ya da hukuka uyarlılığı konusunda bir sorumluluk atfetmez. Anlam bozukluğu olması ve şikayetin anlaşılmaması halinde şikayet eden tüketiciye tekrar gönderilir ve düzeltmesi istenir.

Kötüçıktı.com, metin içinde imla ve dilbilgisi kuralları için düzeltme yapmak dışında, metine eklemeler yapmadan sadece uygunsuz içerikleri *** şeklinde sansürleyerek veya metinden çıkararak yayına alabilir. Şikayet başlığında sansürleme sonrasında anlamlı bir metin kalmadığı veya sadece firma adı gibi şikayet içeriğini açıklamadığı durumlarda, içerikten anlamlı bir kısım şikayet başlığına değiştirilmeden kopyalanarak yayına alınabilir.

Kötüçıktı.com sadece aracı konumunda olup, şikayetçinin yazdığı metinin tüm sorumluluğu şikayetçi ya da firmaya ait olmakla birlikte gerçekliği, kullanılan ifadeler, görsel ve metinlerde paylaşılan kişisel bilgilerin yasal sorumluluğu şikayetçiye aittir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası