msb sozlesmeli er maaşı / Sözleşmeli Er Maaşları ! Sözleşmeli er maaşı Doğuda ne kadar? - Alfa Haber Ajansı

Msb Sozlesmeli Er Maaşı

msb sozlesmeli er maaşı

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI ZAMLI Sözleşmeli Er Maaşı Ne Kadar, Nasıl Hesaplanır?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı belirli dönemlerde sözleşmeli er ilanı açıyor. TSK bünyesinde asker olarak görev almak isteyen vatandaşlar ise "Sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli er maaşı nasıl hesaplanır? Sözleşmeli er maaşı hangi bankaya yatıyor?" Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; adaylardan en az en az ilköğretim okulu mezunu olmaları bekleniyor. Sözleşmeli er olabilmek için MSB’nin açtığı ilanları yakından takip etmek gerekiyor. Sözleşmeli er olmak için belirlenen şartları taşımak gerekiyor. İşte sözleşmeli er olmak isteyenler için bilinmesi gereken tüm aşamalar ve sözleşmeli er maaşları…

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI NE KADAR?

Temmuz ayında asgari ücrete yapılan ara zam sonrasında sözleşmeli er maaşlarının ne kadar olduğu yeniden gündeme geldi. Yüksek enflasyon alım gücünü iyiden iyiye düşürürken asgari ücret ve memur maaşlarına da ikinci zam geldi. Bu kapsamda sözleşmeli er maaşlarına bu yıl yüzde oranında zam yapıldı. Bu zamla birlikte doğu ya da batıda görev yapan erlerin maaş ödemeleri değişmektedir. Asker maaşlarına görev yaptığı bölgeye göre ekstra tazminatlar yansımaktadır.

yılı içi Sözleşmeli Er maaşı 5 bin liradır.

Sözleşmeli erlerin başlangıç maaşı TL iken bu ücret TL seviyesine kadar çıkabiliyor.

SÖZLEŞMELİ ER DOĞU MAAŞI NE KADAR?

sözleşmeli er maaşına %30 zam yapılmıştır. Sözleşmeli er maaşı kıdem ve görev yapılan bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Er doğuda görev yapan erlere daha fazla verilmektedir. Bunun sebebi zorlu bölgelerde ve tehlikeli bölgelerde tazminat tutarının daha fazla olmasıdır Sözleşmeli er maaşı en az TL olarak bilinmektedir. En fazla ise TL’dir. Kuzey Irak ve Suriye gibi bölgelerde görev yapan erlerin maaşı daha farklı olabilmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI ZAMLI Sözleşmeli Er Maaşı Ne Kadar, Nasıl Hesaplanır?

Doğuda görev yapan sözleşmeli erler komando kıdemi tazminatı olarak TL alıyor. Eğer sınır bölgesi ya da Suriye gibi dışarıdan sınır koruma görevine gönderilir ise TL net zam ile birlikte net maaşı toplanıyor ve ailesi olan sözleşmeli erler buna ek olarak aile yardımı olarak da TL alıyorlar. Yani eğer sınır dışında görev yapan bir sözleşmeli er aylık olarak TL kadar kazanabiliyor.

7 yılını doldurmuş bir sözleşmeli erin ise alacağı toplu tazminat ücreti toplamda TL olarak yatırılmaktadır.

SÖZLEŞMELİ ER BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

Sözleşmeli er ön başvuru sonucunu sorgulama ekranı için adaylar E Devlet'e girdikten sonra TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıklarında başvuru sonuçlarına ulaşabilecekler.

E Devlet Sözleşmeli er ön başvuru ekranı için tıklayın:

SÖZLEŞMELİ ER NASIL OLUNUR?

Maaşı ve iş koşulları ile en çok tercih edilen mesleklerden biri olan sözleşmeli er özellikle kamu sektöründe görev yapmak isteyen kişilerin en sık tercih ettiği mesleklerden biridir. Sözleşmeli er isteyen kişilerin, belirlenen er şartlarını eksiksiz olarak karşılaması gerekmektedir. Sözleşmeli er olacak olan kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Bununla beraber askeri öğrencilik yapan kişilerde sözleşmeli er olarak çalışabilirler.

SÖZLEŞMELİ ER BAŞVURUSUNDA GEREKLİ EVRAKLAR NELER?

Sosyal mesafenin korunması ve yoğunluk yaşanmaması açısından adayların belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde bulunması önem arz etmektedir.

Seçim aşaması faaliyetleri bir gün sürecektir. Seçim aşamaları ise şu şekilde;

  • Evrak Kabul,
  • Fiziki Değerlendirme (Boy ve kilo oranlarının kontrolü),
  • Fiziki Yeterlilik Testi (mekik, şınav ve düz koşu ( metre)),
  • Mülakat,
  • Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır.

 

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI ZAMLI Sözleşmeli Er Maaşı Ne Kadar, Nasıl Hesaplanır?

Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte (başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler dışında belge talep edilmemektedir) sınav merkezinde hazır bulunacaklardır.

Adaylar seçim aşaması sınavlarına gelirken;

  • Bir adet dosyanın içinde takılı olarak başvuru kılavuzunda belirtilen belgeleri (belgeleri sırasına göre dizmek suretiyle ve dosyanın ön yüzüne mürekkepli kalem ile T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı yazılmış olarak),
  • FYT sınavlarına katılmak için eşofman, şort ve spor ayakkabısı vb. malzemeleri,
  • Tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) alacakları "Durum Bildirir Tek Hekim Raporu"nu, yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında; sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, sosyal mesafenin korunması, maskelerin bina içerisinde usulüne uygun bir şekilde takılması önem arz etmektedir.
  • Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecek olup başvuru şartlarını taşımayan evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların temin süreci işlemleri hangi aşamasında olursa olsun iptal edilecektir.
  • Sınav merkezleri önünde güvenlik formu, dosya, zarf, gibi malzemeleri ücret karşılığı satmaya çalışanlara itibar edilmemelidir.
  • Her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, büyük çanta/valiz, cep telefonu, cep telefonu için taşınabilir şarj ünitesi, harici bellek vb. eşyalar ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.
  • Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
  • Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
  • Başvuru sonucunuzu E-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ER NEDİR?

Sözleşmeli er, sözleşme üzerine erlik yapan ve sözleşmeli er maaşı alan kişilerdir. Sözleşmeli erler ordunun profesyonel olması adına oldukça önemlidir. Sözleşme kapsamında görev alarak çalışırlar. Sözleşmeli erlerin herhangi bir rütbesi yoktur. Ancak sorumlulukları bir er olarak son derece fazladır. Toplamda 7 yıl boyunca görev yapmaktadırlar.

SÖZLEŞMELİ ER ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

 Sözleşmeli er maaşı, çalışma saatleri, erin çalıştığı yere göre değişiklik gösterebilmektedir. Nöbet usulü sistemle çalışabileceği gibi görev alanına göre mesai usulü de çalışılabilir. Ek mesailer uzman er maaşları üzerine ek olarak verilmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI ZAMLI Sözleşmeli Er Maaşı Ne Kadar, Nasıl Hesaplanır?

SÖZLEŞMELİ ERLERİN YILLIK İZİNLERİ NASIL OLUR?

Sözleşmeli er maaşı kesilmeden yıllık izin yapmaktadır. Sözleşmeli erlerin yılda toplamda 30 gün izinleri olmaktadır. Sözleşmeli er maaşı düşmeden, toplamda 15 gün mazeret izni alabilirler. Birinci derece akrabaların ölümü olması halinde sözleşmeli erler 10 gün, doğum izni için ise yine 10 gün olarak mazeret izni dışında izin alabilirler.

SÖZLEŞMELİ ERLER NASIL SEÇİLİR?

Sözleşmeli er başvurusunda bulunan kişiler, kabul edilmeli halinde Ankara’da veya belirlenen okullarda belirli aşamalardan geçmektedir. Sözleşmeli er seçimi şu şekilde olmaktadır;

  • Evrak kabulü yapılır.
  • Fiziki test yapılır, değerlendirilmeye alınır, boy ve kilo incelenir.
  • Fiziki yeterlilik testi yapılır ve kişiler spor sınavına girer.
  • Sözlü mülakat yapılır.
  • Spor raporu ve güvenlik soruşturması

 

SÖZLEŞMELİ ER FİZİKİ YETERLİLİK SPOR TESTİ NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli er fiziki yeterlilik spor testi öncelikle metre teçhizatsız düz koşu olarak yapılır. Sonrasında metre teçhizatsız düz koşu, ardından mekik ve şınav gibi testler uygulanır.

SÖZLEŞMELİ ER SÖZLEŞME SONRASINDA NE YAPILABİLİR?

Sözleşmeli erler, sözleşme kapsamında 7 yıl boyunca TSK’nın belirttiği maaşı almaktadır. Sözleşmeli er maaşı kıdem arttıkça değişmektedir. 7 yıl boyunca görev yapan sözleşmeli erler görev ifa süresi sonunda eğer başarılı ise sözleşmeli erbaş ya da başka pozisyonlarda görevlerine devam edebilirler.

SÖZLEŞMELİ ER 3 YIL SONRA UZMAN ÇAVUŞ OLABİLİR Mİ?

Sözleşmeli er 3 yıllık ikinci sözleşmeden sonra uzman çavuş olarak mesleklerine devam edebilirler. Uzman çavuş maaşı, sözleşmeli er maaşı ile aynı değildir. Ancak uzman çavuş olacak olan kişilerin 29 yaşını geçmemiş olması gerekmektedir. Bununla beraber uzman çavuş olmak isteyen kişilerin uzman erbaş yönetmeliğine uygun olan şartları taşımaları gerekmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER DOĞU GÖREVİ YAPAR MI, KAÇ YIL?

Sözleşmeli er doğu görevi tamamen sözleşme şartlarına göre değişiklik göstermektedir. Sözleşmeli erler eğer doğu görevi yapıyor ise sözleşmeli er maaşı, batı görevine göre daha yüksek olmaktadır. Bununla beraber doğu görevine göre maaşları zamlı ve mesaili olabilmektedir. Bununla beraber sözleşmeli er maaşı yükselmekle beraber doğu görevinden dolayı tazminat oranı da yükselmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER EMEKLİ OLABİLİR Mİ, MAAŞLARI NE KADAR?

Sözleşmeli erler için özel bir yaş sınırı yoktur. Görev süresi sonrasında sözleşmeli erler SSK veya Bağkur ile çalışabilirler ve maaşı buraya yansır. Kazandıkları paraya göre alacakları emekli maaşı değişiklik gösterebilir. Bununla beraber uzman çavuş olarak kalan kişiler devlet üzerinden emekli olarak, devlet memuru emekli maaşı alabilirler.

SÖZLEŞMELİ ER ÇALIŞMA ŞARTLARI NELERDİR?

Sözleşmeli er çalışma şartları, kişinin yaptığı göreve göre değişiklik gösterebilir. Sözleşmeli er maaşı ve koşullarından dolayı en çok tercih edilen meslekler arasında yer almaktadır. Sözleşmeli er çalışma şartları ise şu şekildedir;

  • Sözleşmeli er olacak olan kişilerin vatani görevlerini yerine getirmeleri gerekmektedir, kışlada kalırlar ancak sözleşme şartına göre değişiklik gösterebilir.
  • Yemek, yatak ve benzeri barınma gereksinimleri devlet tarafından karşılanır.
  • Yaptıkları görevler karşılığında düzenli olarak maaş alırlar.
  • Sözleşmeli erler mesai saati dışında, istedikleri yere gidebilirler. Görevler ve mecburi durumlar hariç.
  • Sabah yoklamasına yerlerinde olmaları gerekmektedir.
  • Silah ve giyim ve benzeri giderler devlet tarafından karşılanmaktadır. 29 yaşını geçmeyen kişiler uzman erbaş ya da astsubay olabilirler.
  • Sözleşmeli erlerin silah taşıma hakkı yoktur. Görev silahı dışında sivil hayatlarında silah kullanamazlar. Orduevi ve askeri olanaklardan yararlanamazlar. Ancak görev sırasında sigortalı olarak sayılmaktadır.

 

SÖZLEŞMELİ ER NE YAPMAKTADIR?

Sözleşmeli erler, belirlenen görevleri yerine getirir. Paralı asker olarak da bilinmektedir. Profesyonel asker sayılmaktadır. Sözleşmeli erler operasyonel görevleri yerine getirebilirler. Ancak bazı bölgelerde bulunan sözleşmeli erler operasyonlara katılmamaktadır. Ancak sıklıkla profesyonel sözleşmeli erler operasyonlara katılabilmektedir. Profesyonel sözleşmeli erlerin maaşı, sözleşmeli er maaşı orantılı olarak daha yüksektir.

SÖZLEŞMELİ ER ÖZLÜK HAKLARI NELERDİR?

Sözleşmeli er olarak çalışan kişiler, normal erlere göre daha üst konumdadırlar. Sözleşmeli erlerin, sözleşme içerisinde ki şartlara göre özlük hakları bulunmaktadır. Sözleşmeli erlerin özlük hakları şu şekildedir;

  • Sözleşmeli erler, 30 günlük yıllık izin kullanabilirler.
  • Hafta sonları izin kullanma hakları vardır.
  • Sözleşmeli erler en fazla 7 yıl boyunca görev yapabilirler.
  • 7 yılın sonunda memur olarak kalabilirler.
  • Memur olarak çalışmak için olumlu bir özgeçmiş hazırlamaları gerekmektedir.
  • Sözleşmeli erler sigortalı çalışan olarak kabul edilmektedir.
  • İlk yıl ücretinin üçte, ikisini almaktadırlar. Ücretler her aybaşında ödenmektedir.
  • Hastalık, saldırı ve benzeri durumlarda ilişikleri kesilmemektedir. Sadece izinli olarak sayılmaktadır.
  • Doğum, vefat ve benzeri özel durumlar için izin kullanabilirler ve maaşı herhangi bir şekilde kesilmez.

Sözleşmeli er maaşı ne kadar? KKK Sözleşmeli er maaşı kaç TL? MSB&#;den flaş açıklama!

Sözle&#;meli er maa&#;&#; ne kadar? sorusunun yan&#;t&#;n&#; ö&#;renmek isteyen vatanda&#;lar internette ara&#;t&#;rma yap&#;yor. Milli Savunma Bakanl&#;&#;&#;, ön ba&#;vurular&#;n de&#;erlendirme i&#;lemlerinin tamamland&#;&#;&#;n&#; duyurdu. Peki Sözle&#;meli er maa&#;&#; ne kadar? KKK Sözle&#;meli er maa&#;&#; kaç TL? Konuya dair bilgiler haberimizde

SÖZLE&#;MEL&#; ER MAA&#;I NE KADAR?

Sözle&#;meli er maa&#;lar&#;na bu y&#;l yüzde oran&#;nda zam yap&#;lmd&#;&#;&#; biliniyor.

Bu zamla birlikte do&#;u ya da bat&#;da görev yapan erlerin maa&#; ödemeleri de&#;i&#;mektedir. Çünkü ekstra tazminatlar yans&#;maktad&#;r.

y&#;l&#; içi Sözle&#;meli Er maa&#;&#; 5 bin lirad&#;r.

KKK SÖZLE&#;MEL&#; ER MAA&#;I KAÇ TL?

Sözle&#;meli erlerin ba&#;lang&#;ç maa&#;&#; TL iken bu ücret TL seviyesine kadar ç&#;kabiliyor. Do&#;uda görev yapan sözle&#;meli erler komando k&#;demi tazminat&#; olarak TL al&#;yor. E&#;er s&#;n&#;r bölgesi ya da Suriye gibi d&#;&#;ar&#;dan s&#;n&#;r koruma görevine gönderilir ise TL net zam ile birlikte net maa&#;&#; toplan&#;yor ve ailesi olan sözle&#;meli erler buna ek olarak aile yard&#;m&#; olarak da TL al&#;yorlar. Yani e&#;er s&#;n&#;r d&#;&#;&#;nda görev yapan bir sözle&#;meli er ayl&#;k olarak TL kadar kazanabiliyor. 7 y&#;l&#;n&#; doldurmu&#; bir sözle&#;meli erin ise alaca&#;&#; toplu tazminat ücreti toplamda TL tazminat ücreti bulunmakta.

SÖZLE&#;MEL&#; ER BA&#;VURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

Sözle&#;meli er ön ba&#;vuru sonucunu sorgulama ekran&#; için adaylar E Devlet'e girdikten sonra TC kimlik numaralar&#; ve &#;ifreleri ile sisteme giri&#; yapt&#;klar&#;nda ba&#;vuru sonuçlar&#;na ula&#;abilecekler.

E Devlet Sözle&#;meli er ön ba&#;vuru ekran&#; için t&#;klay&#;n:

funduszeue.info?oauthClientId=0f79ecfaae-8afa52b0b0&continue=https%3A%2F%funduszeue.info%2FOAuth2AuthorizationServer%2FAuthorizationController%3Fresponse_type%3Dcode%26client_id%3D0f79ecfaae-8afa52b0b0%26state%3DMSB_Pertem_tbdp0gxth02le2upqr4zthbg%26scope%3DKimlik-Dogrula%BAd-Soyad%26redirect_uri%3Dhttps%A%F%funduszeue.info%FGenel%FGiris%FKontrol

SÖZLE&#;MEL&#; ER SINAVI NE ZAMAN, GEREKL&#; EVRAKLAR NELER?

  1. Millî Savunma Bakanl&#;&#;&#;, Kara Kuvvetleri Komutanl&#;&#;&#; Sözle&#;meli Er Temini faaliyeti 17 May&#;s - 17 Haziran tarihleri aras&#;nda (celp ve planlama faaliyetleri nedeniyle 20 May&#;s , 03 Haziran , 08 Haziran ve 10 Haziran tarihleri hariç) MEBS Okulu ve E&#;itim Merkezi Komutanl&#;&#;&#; Mamak/ANKARA yerle&#;kesinde icra edilecektir.

  2. Sosyal mesafenin korunmas&#; ve yo&#;unluk ya&#;anmamas&#; aç&#;s&#;ndan adaylar&#;n belirtilen tarih ve saatte s&#;nav yerinde bulunmas&#; önem arz etmektedir.

  3. Seçim a&#;amas&#; faaliyetleri bir gün sürecektir.

  4. Seçim A&#;amalar&#;;

a. Evrak Kabul,

b. Fiziki De&#;erlendirme (Boy ve kilo oranlar&#;n&#;n kontrolü),

c. Fiziki Yeterlilik Testi (mekik, &#;&#;nav ve düz ko&#;u ( metre)),

ç. Mülakat,

d. Hastane sevk a&#;amalar&#;ndan olu&#;maktad&#;r.

  1. Adaylar Ba&#;vuru K&#;lavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte (ba&#;vuru k&#;lavuzunda belirtilen belgeler d&#;&#;&#;nda belge talep edilmemektedir) s&#;nav merkezinde haz&#;r bulunacaklard&#;r.

  2. Adaylar seçim a&#;amas&#; s&#;navlar&#;na gelirken;

a. Bir adet dosyan&#;n içinde tak&#;l&#; olarak ba&#;vuru k&#;lavuzunda belirtilen belgeleri (belgeleri s&#;ras&#;na göre dizmek suretiyle ve dosyan&#;n ön yüzüne mürekkepli kalem ile T.C. kimlik numaras&#;, ad&#; ve soyad&#; yaz&#;lm&#;&#; olarak),

b. FYT s&#;navlar&#;na kat&#;lmak için e&#;ofman, &#;ort ve spor ayakkab&#;s&#; vb. malzemeleri,

c. Tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) alacaklar&#; "Durum Bildirir Tek Hekim Raporu"nu, yanlar&#;nda getirmeleri gerekmektedir.

  1. Koronavirüse kar&#;&#; tedbirler kapsam&#;nda; s&#;nav merkezine giri&#;ten itibaren yap&#;lan tüm uyar&#;lara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, sosyal mesafenin korunmas&#;, maskelerin bina içerisinde usulüne uygun bir &#;ekilde tak&#;lmas&#; önem arz etmektedir.

  2. Adaylar&#;n ba&#;vuru &#;artlar&#;n&#; ta&#;&#;y&#;p ta&#;&#;mad&#;klar&#; getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecek olup ba&#;vuru &#;artlar&#;n&#; ta&#;&#;mayan evraklar&#;n&#;n eksik/yanl&#;&#; oldu&#;u tespit edilen adaylar&#;n temin süreci i&#;lemleri hangi a&#;amas&#;nda olursa olsun iptal edilecektir.

  3. S&#;nav merkezleri önünde güvenlik formu, dosya, zarf, gibi malzemeleri ücret kar&#;&#;l&#;&#;&#; satmaya çal&#;&#;anlara itibar edilmemelidir.

  4. Her türlü delici ve kesici alet, ate&#;li silah, büyük çanta/valiz, cep telefonu, cep telefonu için ta&#;&#;nabilir &#;arj ünitesi, harici bellek vb. e&#;yalar ile s&#;nav merkezine giri&#; kabul edilmeyecektir.

  5. Seçim a&#;amas&#; faaliyetlerine gelmeden önce ilgili aç&#;klamalar&#; ve ba&#;vuru k&#;lavuzunu tekrar okuyunuz ve ça&#;r&#;ld&#;&#;&#;n&#;z tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

  6. Bu duyuru tebli&#; niteli&#;inde olup adaylara ayr&#;ca posta veya telefon ile s&#;nav tarihi tebli&#; edilmeyecektir.

  7. Ba&#;vuru sonucunuzu E-devlet &#;ifrenizle giri&#; yapt&#;ktan sonra Tercihlerim menüsü alt&#;ndan ö&#;renebilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

S&#;zleşmeli Er Maaşı

S&#;zleşmeli Er Maaşı

Son dakika sözleşmeli er maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli er maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli er maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daha Fazla

S&#;zleşmeli Er Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s&#;zleşmeli er maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 s&#;zleşmeli er maaşı haberi bulunmuştur. Tüm s&#;zleşmeli er maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.

Asteğmen Maaşları En y&#;ksek, en d&#;ş&#;k asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor?

Asteğmen Maaşları En y&#;ksek, en d&#;ş&#;k asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor?Yedek subay olarak da bilinen asteğmenler Türk Silahlı Kuvvetlerin Hava, Kara ve Deniz kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda görev alan askeri personeldir. Üniversitelerin lisans ve yüksekokullarından mezun olanlardan alınan asteğmenlerin ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Asteğmenlerin maaşlarına memur maaşlarına gelen zam oranına göre zam yapılıyor. Ocak ayında açıklanacak enflasyon verileri ile birlikte yılı memur zammı netleşecek. Memurlara verilen zam oranı kadar asteğmen maaşlarına da zam yapılacak. Peki, En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Asteğmen maaşı ’de ne kadar? Asteğmen maaşına ’te ne kadar zam yapılacak? Asteğmen maaş zammı ne kadar olacak? İşte asteğmen maaşı hesaplama…

Çalışma Hayatı

MSB’den s&#;zleşmeli er başvurusu yapanlara duyuru! S&#;zleşmeli er başvuru sonu&#;ları a&#;ıklandı mı?

MSB’den s&#;zleşmeli er başvurusu yapanlara duyuru! S&#;zleşmeli er başvuru sonu&#;ları a&#;ıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yılı (/1Dönem) Sözleşmeli Er Temini başvurularını 2 Şubat-4 Mart tarihlerinde almıştı. Sözleşmeli er temini faaliyeti kapsamında Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı duyuru yayımladı. Duyuruya göre, sözleşmeli er başvurusu yapan adaylar sözleşmeli er adaylığınıza ilişkin güncel durumunu e-Devlet üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli er nedir? Sözleşmeli er alımı ne zaman ? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte Sözleşmeli er başvuru sonuçları sorgulama ekranı!

Personel Alımı

MSB duyurdu! s&#;zleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı!

MSB duyurdu! s&#;zleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı!Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurularının 5 Nisan tarihinde erişime açıldı. Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yılı (/2 Dönem) Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB'nin duyurusunun ardından, sözleşmeli er başvuru sürecini merak ediyor. Peki, MSB sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları neler? İşte MSB Kara Kuvvetleri Sözleşmeli er başvurusu detayları

Personel Alımı

Bug&#;n zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az lira Y&#;z binlerce kişi i&#;in ikramiye ve ek zam a&#;ıklaması!

Bug&#;n zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az lira Y&#;z binlerce kişi i&#;in ikramiye ve ek zam a&#;ıklaması!Paralar bugün yüz binlerce çalışanın hesabına yatırılıyor. Güzel haber geldi. En az lira ödeme yapılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Yeni yıl itibariyle ödeme miktarları artırıldı. Çalışanlar ilk kez ödemeleri zamlı olarak alacak. Kamu işçilerinin tediye ödemelerinin ilki bugün yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. İkramiye ödemeleri 2 taksitte yapılıyor. Kamu işçileri her yıl maaşlarına göre 52 günlük ikramiye alıyor. İkramiye ödemeleri dışında bir de ek zam müjdesi geldi. İşte yapılan son açıklamalar

Çalışan Hakları

Hesaplara yarın en az lira yatırılacak! Y&#;z binlerce &#;alışan alacak, ek zam ve ikramiye

Hesaplara yarın en az lira yatırılacak! Y&#;z binlerce &#;alışan alacak, ek zam ve ikramiyeYüz binlerce çalışan bekliyordu. Müjdeler peş peşe duyuruldu. Maaşlara ilave zam yapıldı. Resmi açıklama geldi. Maaşlar yeniden hesaplanıyor. Net maaşlar değişti. Ayrıca çok sayıda çalışanın beklediği ödemelerin yarın yapılacağı duyuruldu. Hesaplara en az lira yatırılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. itibarı ile ödeme miktarları arttı. Çalışanlar ilk kez zamlı olarak alacaklar. Kamu işçilerinin tediye ödemelerinin ilki yarın yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. Öte yandan kamu işçilerinin ek zam talepleri gerçekleşti. Zam açıklamaları art arda geldi. Önce Türk-İş ek zammın yolda olduğunu açıkladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zam müjdesini duyurdu. Erdoğan, katıldığı canlı yayında, "Bir müjde de işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna memur sözleşmesinde yaptığımız gibi yüzde 2,5 ilave ediyoruz" diye konuştu.

Çalışan Hakları

Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her t&#;rl&#; yardıma hazırız'

Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her t&#;rl&#; yardıma hazırız'Son dakika haberi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz ’ten bugüne kadar 33 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Kazakistan'daki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Akar, “Bizim inancımız Kazakistan, oradaki kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleriyle oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Herhangi bir talep geldiğinde, istek olduğunda, bize emir, talimat verildiğinde biz de Kazakistanlı kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.

Gündem

Asgari &#;crette son dakika gelişmesi! Yeni form&#;l, net asgari &#;cret TL'nin &#;zerinde

Asgari &#;crette son dakika gelişmesi! Yeni form&#;l, net asgari &#;cret TL'nin &#;zerindeAsgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Anlaşma sağlandı, asgari ücret görüşmelerinde son viraja girildi. Asgari ücrette 4. ve son toplantı olan için net zam ve maaş rakamının ortaya çıkacağı zirve öncesi kritik bilgiler ortaya çıktı. Asgari ücrette hesap değişiyor. Yeni formül masada. Bu düzenlemeye göre asgari ücrete hazine desteği gelirken bu maaşını artıracak. İşverene maliyet düşecek, vergi diliminde değişiklik olacak ve AGİ ile SGK priminde de destek artacak. Yüzde 14'lük SGK priminin yüzde 5'e düşürülmesi de asgari ücret son toplantısında masada olacak. Öte yandan milyonlarca çalışan ve işverenin merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu noktada Yaklaşık 3 bin liralık işçi ve işverenin mutabık kaldığı bir asgari ücret rakamı söz konusu. Ancak işveren tarafının, son 6 yıldır devam eden asgari ücret desteğinin 'de de sürmesi yönünde bir talebi var. Bu talep karşılık bulursa asgari ücret 4 bin liranın üstüne çıkacak. Asgari ücret için son toplantının ise bu hafta içinde gerçekleşmesi ve daha sonra da yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Peki asgari ücret zammı için öne çıkan rakamlar neler? Asgari ücret hesabında son dakika tahminleri değişti mi? Net asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm çalışanların merak ettiği soruların yanıtları

Çalışma Hayatı

Emekli ve memura zam, ikramiye, lira ek &#;deme ve

Emekli ve memura zam, ikramiye, lira ek &#;deme veMilyonlarca memur emeklisi ve memurun beklediği gün geldi. Sendikalar taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sundu. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında, kamu görevlileri için lira seyyanen zam, yılı için yüzde 21, yılı için ise yüzde 17 artış talep etti. Memurlara bayramlarda ikramiye ve yüzde 6 refah payı verilmesini talep ettiler. Zam pazarlığının ağustosun son haftasına kadar tamamlanması gerekiyor. Anlaşma olmazsa Hakem Kurulu'na gidilecek.

Çalışan Hakları

Hesaplara 3 bin lira yatırılıyor! D&#;ş&#;k faizli kredi ve ev desteği, 6 ay boyunca

Hesaplara 3 bin lira yatırılıyor! D&#;ş&#;k faizli kredi ve ev desteği, 6 ay boyuncaYüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik sonrası tek tek hesaplandı. 6 ay boyunca 3 bin lira hesaba yatırılıyor. Normal 6 aylık askerlik görevini tamamlayanlar, görevlerini 6 ay daha uzatırlarsa toplamda en az 16 bin lira ödeme alabiliyor. Sınır bölgelerde görev yapanlarda bu tutar en az 24 bin liraya çıkıyor. SGK primi de ödenirken TOKİ’den öncelikli ev ve askeri sınavlarda ek puan avantajlar ve düşük faizli kredi imkanı da var

Çalışan Hakları

Zam geldi! Taksit yok, &#;demeler bankaya

Zam geldi! Taksit yok, &#;demeler bankayaMaaşlara yapılan zam sonrası o ücretler de arttı. Taksit seçeneği yok, peşin olarak bankaya yatırılıyor. Ödemeler, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası’na TC kimlik numarasıyla yapılabiliyor. Memur maaşlarına bağlı olarak her yıl ocak ve temmuzda değişen bedelli askerlik tutarı 37 bin 70 liradan 39 bin liraya yükseldi. Bu bedeli peşin ödeyip 1 aylık temel askerlik eğitimini tamamlayanlar askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılıyor. İşte bedelli askerlikle ilgili merak edilen tüm detaylar

Ekonomi

Asker adayları dikkat! 23 Eyl&#;l'de belli olacak

Asker adayları dikkat! 23 Eyl&#;l'de belli olacakKasım ayında askerlik yapacak olan binlerce genç için askerlik hizmeti tercihi işlemi 31 Ağustos’ta tamamlandı. Şimdi ise gözler 99/4’ün askerlik yerlerinin belli olacağı tarihte. Silah altına alınacak gençler askerlik yerleri bilgisini 23 Eylül’de e-Devlet sistemi üzerinden görüntüleyebilecek. Askere gidecekler de yeni sisteme tabi olacak. Peki yeni sistemin yenilikleri neler? İşte merak edilen detaylar

Gündem

Askerliği uzatana avantaj! Kıdem ve işsizlik de alabilir

Askerliği uzatana avantaj! Kıdem ve işsizlik de alabilirYeni askerlik sistemi kapsamında hayata geçirilen yedek astsubaylık uygulaması gençlerden yoğun ilgi gördü. Kısa sürede 9 bine yakın yükümlü, yedek astsubay olabilmek için başvuruda funduszeue.infoiğini uzatan erlere ikinci 6 ay boyunca aylık 2 bin lira, onbaşılara 2 bin lira ve çavuşlara 2 bin lira harçlık verilecek. İşte askere gidene ve askerliğini uzatana sağlanan haklar

Çalışan Hakları

Yaş sınırı d&#;ş&#;r&#;ld&#; &#;cret belli oldu!

Yaş sınırı d&#;ş&#;r&#;ld&#; &#;cret belli oldu!Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, basın mensuplarına verdiği iftarda, yeni askerlik sisteminden FETÖ ile mücadeleye, S ve F'lerle ilgili son durumdan, PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlara kadar gündemdeki pek çok konuda önemli açıklamalarda funduszeue.info, bedelli askerlikle ilgili; "Biz '15 bin lira' dersek ne olabilir, '30 bin lira' dersek ne olabilir, '50 bin lira' dersek ne olabilir diye tek tek çalıştık. Hem Silahlı Kuvvetlerin hem gençlerin ihtiyacını karşılamak bakımından en optimal çözümün 30 bin lira civarında olması gerektiği ortaya çıktı" funduszeue.infoş sınırıyla ilgili de konuşan Akar; "sınırı aşağı çekerek lüzumsuz beklemeleri, tıkanıklıkları ve insanların bir an önce bu işi bitirerek işlerini güçlerini yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz " dedi.

Gündem

Ekonomi alanında d&#;zenlemeler i&#;eren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ekonomi alanında d&#;zenlemeler i&#;eren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı!Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Varlık finansmanı fonlarının sermaye piyasalarında yaptıkları işlemler nedeniyle elde ettiği gelir, banka ve sigorta muameleleri vergisinden istisna funduszeue.infoük ve yaşlılık sigortasından ödenen aylıklar ile her ay itibarıyla yapılan ödemeler toplamı, dosya bazında yapılacak ek ödeme dahil bin liradan az olamayacak.İşsizlik ödeneğinden yararlanmak için "son günlük prim ödeyerek sürekli çalışma" şartı kaldırılarak "hizmet akdine tabi" olarak çalışmak yeterli olacak. Başkasının yerine sınava girenler 2 yıl süreyle ÖSYM Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak

Ekonomi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildiMeclis'te kabul edilen kanun ile kira artışlarına yeni düzenleme yapıldı. Bu uygulama 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Diplomatik kariyer memuru olan ve yabancı dil bilgisini kullanarak görev yapan konsolosluk ve ihtisas memurlarına dil tazminatı öfunduszeue.info kurum, kuruluşları hariç Türk Hava Kurumu ile sivil havacılıkta görevli pilotlar ve sertifikalandırılmış kabin memurlarına ödenen aylık ücretin gerçek safi değerinin yüzde 70'i gelir vergisinden istisna olacak. Başkasının yerine sınava girenler, 2 yıl süreyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'da disiplin cezalarına düzenleme yapıldı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı canlı yayında g&#;nl&#;k icraat programını a&#;ıkladı

Cumhurbaşkanı canlı yayında g&#;nl&#;k icraat programını a&#;ıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk günlük icraat programını Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde açıkladı. Öğretmenden, çiftçiye, sanayiciden, emeklilere kadar milyonlarca kişiye müjdeleri sıralayan Erdoğan, "20 bin öğretmen atayacağız, bin liranın altında ücret alan emekli kalmayacak. Kanal İstanbul, üç katıl tüp tünel projeleri yapılacak. Yurt kapasitesi artırılacak, öğrencilere barınma yardımı yapılacak.Üçüncü nükleer enerji santralini Trakya'ya yapacağız. Emlak bankasını faaliyete geçirip, ilk etapta 5 millet bahçesini tamamlayacağız. Musul ve Basra konsolosluklarını yeniden açacağız. 40 binin üstünde polis, ve asker alacağız" dedi.

Siyaset

Kamuya 90 bin eleman alınacak

Kamuya 90 bin eleman alınacakTürkiye’de istihdam seferberliği sürerken buna kamu da katıldı. 4 ayda 1 milyondan fazla vatandaş iş bulurken kamu da 90 bin yeni eleman almak için düğmeye bastı

Ekonomi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası