hesap oluştur msn / Gmail: Ücretsiz, Gizli ve Güvenli E-posta | Google Workspace

Hesap Oluştur Msn

hesap oluştur msn

Microsoft hesabıyla oturum açarsanız, yeni MSN sayesinde yaşadığınız deneyimi kişiselleştirebilir ve bu deneyimi MSN web sitesi ve uygulamaları da dahil olmak üzere yanınızdaki her cihazda taşıyabilirsiniz. Genel anlamda kişiselleştirme cihazlarınızın senkronize edilmesini sağlar.

Kaydolma

Microsoft hesabına kaydolmak kolaydır. Microsoft hesabı için kaydolun.

Oturum açma

MSN'de oturum açmak için tek yapmanız gereken sayfanın sağ üst tarafında bulunan Oturum aç öğesini seçip Microsoft hesap bilgilerinizi girmektir. MSN giriş sayfasında bulunan Outlook, Office, OneDrive veya diğer Microsoft hizmetlerinde oturum açtığınızda da MSN'de oturum açmış olursunuz.

Oturumu kapatmak için sayfanın sağ üst kısmından hesap adınızı ve oturumu kapat'ı seçmeniz yeterlidir.

Microsoft hesabıyla ilgili sorunlar konusunda yardım alma

Parolanızı hatırlama veya bir Microsoft hesabına kaydolma konusunda sorunlar yaşıyorsanız, Microsoft hesabı yardım sayfasını ziyaret edin.

Xbox profili oluşturma

Xbox hesabı oluşturmak için bir Microsoft hesabına ihtiyacınız vardır. Microsoft hesabı, Xbox hesabıyla aynı şey değildir, ancak her iki hesap için de aynı e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Başka Microsoft hizmetlerinde (Windows, Outlook, OneDrive, Office, MSN ve Skype gibi) oturum açmak için kullandığınız bir Microsoft hesabınız zaten varsa, Xbox hesabınızı oluşturmak için de bu hesabı kullanın. Xbox’ta oturum açmak için aynı e-posta adresini kullanmak, ayarlarınızı ve ödeme bilgilerinizi tek bir hesaptan yönetmenizi sağlar.

Microsoft hesabınızın e-posta adresini bulma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, şuradaki adımları takip edin:

Microsoft hesabınızın e-posta adresini bulma

Parolanızı sıfırlama konusunda yardım için, şuradaki adımları takip edin:

Kayıp Microsoft hesabı parolanızı sıfırlayın veya kurtarın

Microsoft hesabınız yoksa

Microsoft dışı bir e-posta adresi (Yahoo, Gmail vb.) olsa bile, Microsoft hesabı oluşturmak için her zamanki e-posta adresinizi kullanabilirsiniz. Microsoft dışı bir e-posta adresi kullanırsanız ilk defa oturum açtığınızda bazı ek bilgiler sağlamanız istenir. Yapmanız gerekenler:

  • Parola oluşturma

    Not Bu parola, Microsoft hesabınıza bağlanır ve yalnızca Microsoft hizmetlerinde oturum açmak için kullanılır. E-posta hesabınızda oturum açmak için kullandığınız parolanın aynısı olması gerekmez. Ayrıca e-posta parolanızı güncelleştirmenin Microsoft hesabı parolanızı değiştirmeyeceğini unutmayın.

  • Adınızı ve soyadınızı girin
  • Ülkenizi ve doğum tarihinizi belirtin
  • Verdiğiniz e-posta adresine göndereceğimiz kodu girerek hesabın sahibi olduğunuzu doğrulayın.

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra yeni bir Microsoft hesabına sahip olursunuz ve Xbox’ta oturum açabilirsiniz.

1. Seçenek: Mevcut bir e-posta adresini kullanarak Xbox’ta oturum açma

1. Adım: Xbox hesabınızı oluşturun

  1. Giriş ekranından:
    • Oturumunuz açık değilse, Yeni ekle’yi seçin.
    • Oturumunuz açıksa, Xbox düğmesine  basarak kılavuzu açın, Profil ve sistem > Ekle veya değiştir > Yeni ekle’yi seçin.
  2. Microsoft hesabınızın e-posta adresini girin ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Henüz yapılmadıysa, hesap için bir oyuncu etiketi seçmeniz istenir.

Artık hazırsınız. Haydi Xbox oynayın!

Bilgisayarda ya da mobil cihazda

  1. E-posta adresinizle oturum açın.
  2. Xbox hesabınızın kurulumunu tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin, ardından oturum açmak için Xbox konsolunuza geri dönün.

Artık hazırsınız. Haydi Xbox oynayın!


2. Seçenek: Xbox'ta oturum açmak için kullanmak üzere yeni bir e-posta adresi oluşturun

Herhangi bir e-posta hizmetini kullanabilirsiniz

Yeni bir e-posta adresi kullanarak Microsoft hesabı oluştururken şunları kullanabilirsiniz:

  • @funduszeue.info veya @funduszeue.info gibi Microsoft etki alanına sahip bir e-posta adresi
  • @funduszeue.info, @funduszeue.info veya @funduszeue.info gibi düzenli olarak kullandığınız ve takip ettiğiniz geçerli bir e-posta adresi

Xbox’ınızda hesap oluştururken yeni bir @funduszeue.info veya @funduszeue.info e-posta adresi oluşturmayı tercih edebilirsiniz.

Not Hesabınızı oluşturmak için Microsoft’a ait olmayan bir e-posta adresi kullanırsanız erişiminiz olduğunu doğrulamak için bu adrese bir doğrulama e-postası gönderilir.

1. Adım: Oturum açmak için yeni bir e-posta oluşturun

  1. Xbox düğmesine  basarak kılavuzu açıp ardından Profil ve sistem > Ekle veya değiştir > Yeni ekle’yi seçin.
  2. Oturum açma ekranında Yeni bir e-posta adresi al'ı seçin. Kurulumu tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

Bilgisayarda ya da mobil cihazda:

  1. funduszeue.info adresine gidip Oturum aç’ı seçin.
  2. Yeni oluştur'u seçin!
  3. Yeni e-posta adresi al’ı seçin.

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra yeni bir Microsoft hesabına sahip olursunuz ve Xbox’ta oturum açabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için bkz:


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası