11880 numara sorgulama sms / İsimden numara sorgulama nasıl yapılır? İsim soyisim ile telefon numarası bulunabilir mi?

11880 Numara Sorgulama Sms

11880 numara sorgulama sms

&#;cretsiz numara sorgulama nasıl yapılır? Bilinmeyen numaralara son!

Son birkaç yıldır ’li numaralar dışında gibi normal cep telefonu numaralarından istenmeyen aramalarda artış var. Neredeyse her gün, bazen  gün içinde ardı ardına bilinmeyen numaralar üzerinden arama alıyoruz ve "arayan kim acaba?" sorusunu soruyoruz. İstenmeyen aramaları engellemek de bir çözüm ancak bu numaralar evde veya iş yerinde kullandığımız bir servise ait olabiliyor. Numara engelli olduğundan, özel sunulan kampanyayı kaçırmış oluyoruz. Bu yüzden engellemeden önce çeşitli numaradan isim sorgulama yöntemleriyle “Bu numara kime ait” sorgusu yapmakta fayda var. Peki, bilinmeyen numara sorgulama ücretsiz olarak nasıl yapılır?

Ücretsiz numara sorgulama yöntemleri 📲

Tam Boyutta Gör

1. Google araması ile bilinmeyen numara sorgulama 🔎

Tam Boyutta Gör

Arayan numara sabit hat veya saygın bir işletmeye aitse hızlı bir şekilde muhtemelen doğru bir sonuç alırsınız. Üstlerde görmüyorsanız, biraz altlara inerek “Bu numara kimin?” cevabını alacağınız çeşitli numara sorgulama sitelerine bakın. Kişisel telefon numarasıysa (kendi numaranızı da yazarak deneyebilirsiniz) muhtemelen bir sonuca ulaşamayacaksınız. Bu yüzden Google, her zaman yabancı bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmenin en iyi yolu değil.

2. Numara sorgulama sitesi ile arayan kim öğrenme 🌐

Tam Boyutta Gör
  1. Ücretsiz numara sorgulama sitesini açın.
  2. Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz numarayı başında 0 olmadan yazın.
  3. Güvenlik kodunu girin ve “Sorgulama yap” butonuna tıklayın.
  4. Çıkan sonuçlar arasında “Güvenli” yorumlara bakın.

3. ile numaradan isim sorgulama 📞

Tam Boyutta Gör

Sizi arayan cep veya sabit telefon numarasının kime ait olduğunu hemen bulabiliyorsunuz. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom, hangi operatörün abonesi olduğunuz fark etmeksizin hızlıca tel no sorgulama işlemini yapabiliyorsunuz ancak numaradan isim sorgulama servisinin kullanımı ücretli.

4. SMS ile numara sorgulama 📱

Tam Boyutta Gör
  • Turkcell numara sorgulama ▶ Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz Turkcell numarasını yazıp ’a SMS gönderin.
  • Vodafone numara sorgulama ▶ KIM yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarasını yazarak ’e SMS gönderin.
  • Türk Telekom numara sorgulama ▶ Kişinin numarasını yazıp ’e SMS gönderin.

Numaradan isim sorgulama uygulamaları 📲

Tam Boyutta Gör

1️⃣ TrueCaller

Tam Boyutta Gör

milyon kullanıcının yardımıyla oluşturulan büyük bir spam listesiyle desteklendiği için, “bu numara kimin ya da arayan kim ki?” cevabını en hızlı şekilde alabileceğiniz uygulamaların başında geliyor. TrueCaller’ı varsayılan arama uygulamanız da yapabiliyorsunuz.

2️⃣ Hiya

Tam Boyutta Gör

Telefon numarasını algılıyor ve arayan numara kimin gösteriyor. Ayrıca numaradan isim sorgulama için yerleşik bir çeviriciye sahip. Dolandırıcılık aramalarını reddetme, spam numaraları ve kısa mesajları kara listeye alm gibi bir dizi özellikle geliyor. Uygulama, istenmeyen aramaları hızlıca algılıyor.

3️⃣ Mr. Number

Tam Boyutta Gör

En iyi yabancı numara sorgulama uygulamaları arasında olan Mr. Number, arayan kim göstermenin yanı sıra istenmeyen mesajları, dolandırıcı ve spam aramaları engelleyebiliyor. Uygulama, kullanıcılar tarafından bildirilen numaralara göre tüm dolandırıcı aramaları ve istenmeyen smsleri engelliyor. Daha da güzeli, belli alan kodu ve ülkeden gelen aramaları da engelleyebiliyor.

4️⃣ True ID Caller Name

Tam Boyutta Gör

Uygulama, arama geçmişinizi gösteren basit ve kullanımı kolay bir arayüz ve gelen, giden, cevapsız ve reddedilen aramaların toplam sayısını gösteren bir analiz sayfasına sahip. Bilinmeye numara bulma, numaraları beyaz listeye ekleme, mesaj gönderme ücretsiz sürümde sunuluyor. Arama engelleme fonksiyonu ücretli sürümde mevcut.

5️⃣ Whoscall

Tam Boyutta Gör

Arayan kim uygulaması, çevrimdışı veritabanına sahip olduğundan internet bağlantınız olmadığında dahi rehberinizde olmayan yabancı numaranın kime ait olduğunu görebiliyorsunuz. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulama, güvenilir olmasıyla öne çıkıyor.

6️⃣ UpCall

İsimden numara sorgulama nasıl yapılır 💬

Tam Boyutta Gör

Vodafone abonesiyseniz , Turkcell abonesiyseniz , Türk Telekom abonesiyseniz ’e kısa mesaj göndererek isim soyad bilgisinden telefon no sorgulama yapabilirsiniz. Operatörlerin bilinmeyen numaralar servisi dışında ’i arayarak (dakikası 8 TL) isimden numara sorgulama yapabilirsiniz. İsimden numara sorgulama sitelerinin (sorgulapp gibi) çok güvenilir olmadığını belirtmekte fayda var.

BTK numara sorgulama nasıl yapılır 📱

Tam Boyutta Gör
  1. e-Devlet uygulamasını açın.
  2. TC. kimlik numaranız ve şifrenizle e-Devlet’e giriş yapın.
  3. Arama bölümüne “numara sorgulama” yazın.
  4. Mobil hat sorgulama üzerine dokunun.
  5. Adınıza kayıtlı tüm hatlar çıkacaktır.

Numara taşıma sorgulama e-Devlet üzerinden nasıl yapılır 📲

Tam Boyutta Gör
  1. e-Devlet üzerinden BTK numara taşıma sorgulama sayfasına gidin.
  2. Telefon numarasını başında sıfır olmadan girin ve “Sorgula” butonuna tıklayın.
  3. İlgili telefon numarasının hangi operatörden hizmet aldığı bilgisi gelecektir.

Bazen rehberimizde olmayan bir numara aradığında kime ait olduğunu öğrenmek için numaradan isim sorgulama ihtiyacı duyabiliyoruz. Bazen de bir kişinin telefon numarasını bulmak için isimden numara sorgulama yapmamız gerekebiliyor. e-Devlet üzerinden yalnızca mobil hat sorgulama yapılabildiğinden numara sorgulama nasıl yapılır? çok soruluyor. En iyi arayan kim uygulamalarına da yer verdiğimiz bu rehber yazıda tüm numara sorgulama yollarını bulabilirsiniz.

Kaynakçaseafoodplus.info://seafoodplus.info://seafoodplus.info ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıseafoodplus.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

ücreti farklı operatörlere ait bilinmeyen numaraları öğrenmek isteyen kişiler tarafından kullanılan bir uygulama olması sebebiyle merak edilen bir konu haline gelmiştir. Sizi arayan ancak tanımadığımız numaraların kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz bu uygulama ücretli şekilde çalışmaktadır.

Numara Sorgulama Ücreti Ne Kadar?

uzun yıllardır hizmet veren bir uygulama olarak ele alınabilir. Herhangi bir operatöre ait bilinmeyen numaraların tek bir numaradan öğrenmesini mümkün hale getiren bu uygulama sayesinde sizi arayan ancak kime ait olduğunu bilmediğiniz numaraların kullanıcılarının kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Yalnızca merak ettiğiniz cep numarasının kime ait olduğunu değil sizi arayanın ismini de öğrenmenizi de mümkün hale getiren bu sorgulama belirli bir ücret karşılığında gerçekleşmektedir. Bunun yanı sıra üzerinden yapacağınız sorgularda bütün operatörlerin sahip kullanıcıları sorgulamanız mümkündür.

  • numara sorgulama ücreti ne kadar sorusuna ücretlendirme periyodunun 60 saniye üzerinden gerçekleştiği ve 60 saniye yani bir dakika için TL şeklinde ücretlendirildiğini söylemek mümkündür.

Mesaj Ücreti

mesaj ücreti pek çok kişi tarafından merak edilse de bu uygulama üzerinden bilinmeyen numaraları kim olduğunu öğrenmek için yapacağını sorgu telefon ile arayarak gerçekleşmektedir. Bu sayede bir dakika için TL ücret ödeyerek arama yapabilir ve böylelikle sizlere arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sms ile Numara Sorgulama

sms ile numara sorgulama son zamanlarda araştırılan bir konu haline gelmiştir. Bu sorgu sayesinde sizlere arayan numaranın kime ait olduğunu numarayı ve ismi öğrenebilir, böylelikle sorguyu başarılı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • KIM yazıp 10 haneli GSM numarasını yazarak ’e mesaj gönderebilirsiniz.

80 İşe Yarıyor mu?

80 işe yarıyor mu sorusuna belirli bir ücret karşılığında bu uygulamanın sizlere sizi arayan ve bilinmeyen numaraların isimlerini verdiği şeklinde yanıt vermek mümkün olacaktır. Siz de bu gibi bir problem yaşıyorsanız sorgu sayesinde sizleri kimin aradığını öğrenebilirsiniz.

Bilinmeyen Numaradan Gelen Arama Nasıl İptal Edilir?

Eğer cevapsız çağrılardan gelen aramaları almak istemiyorsanız telefonunuzun ayarlar kısmından cevapsız çağrılara izin verme seçeneğini tıklayarak kapatabilirsiniz.

Bilinmeyen Numarayı Nasıl Öğrenebilirim?

Bilinmeyen numarayı öğrenmek için 80 gibi platformlar üzerinden sorgu gerçekleştirebilirsiniz.

Gizli Numaradan Arayan Nasıl Bulunur, Özel Aramayı Nereden Bulurum?

03 80 Kimin Numarası? – Neden Arıyor?

Bir Numaranın Kime Ait Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim Ücretsiz

Turkcell Kopilot, güncel OBD2 standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Aracınız uyumlu mu? Hemen Sorgula!

Araç uyumluluğuna ilişkin detaylı bilgiler için sıkça sorulan sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Aracınız Turkcell Kopilot ile uyumlu.

Turkcell Kopilot ve Kopilot Filom OBD, model sonrası üretilen araçlarda cihaz uyumluluğunu garanti etmektedir. model ve öncesinde üretilen araçlara ise teknolojik sebeplerle uyumluluk garantisi yoktur.

Turkcell Kopilot ve Kopilot Filom OBD ürünlerini satın almadan evvel mutlaka cihazınızın, aracınızda yer alan OBD II soketi ile fiziksel olarak uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir, fiziksel uyumluluk konusunda garanti verilmemektedir.

Detaylı bilgi için Sıkça Sorulan Sorular'ı inceleyiniz.

Aracınız Turkcell Kopilot ile uyumlu değildir. Uyumlu araç listemiz düzenli olarak güncellenmektedir., bizi takipte kalın!

Bilinmeyen Numaralar Nedir?

Turkcell’de bir numaranın kime ait olduğunu ya da merak ettiğiniz kişinin telefon numarasını öğrenmeniz için bir servis var. Daha fazla merak etmeden Bilinmeyen No Servisi'ni kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi

  • Bilinmeyen Numaralar Servisi ile yalnızca Turkcell Rehber’de kayıtlı kişileri ve numaralarını sorgulayabilirsiniz.
  • Numaranızı, Turkcell Rehber'e dahil etmek için REHBER AKTIF yazıp 'a gönderebilirsiniz.
  • Rehbere kayıt durumunuzu öğrenmek için REHBER yazıp 'a gönderebilirsiniz.
  • Rehbere kayıt işlemi ücretsizdir
  • Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz Turkcell numarasını yazıp ’a göndererek; (Örnek: 5XXXXXXXXX -> , KIM 5XXXXXXXXX-> ya da 5XXXXXXXXX KIM ) sorgulayabilirsiniz. ’a gönderdiğiniz bilinmeyen numara sorguları tüm vergiler dahil TLdir.
  • Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına KDV ve ÖİV dahil 5,20TL'dir.
  • Numaranızı Turkcell Rehber'den çıkarmak için, REHBER IPTAL yazıp 'a gönderebilirsiniz.

Nasıl Kullanırım?

  • Merak ettiğiniz Turkcell numarasının kime ait olduğunu, Numarayı yazıp ’a göndererek; Kim ve numarayı yazıp ya da numara kim yazarak öğrenebilirsiniz
  • Örnek: 
  • 5XXXXXXXXX ->
  • KIM 5XXXXXXXXX ->  
    5XXXXXXXXX KIM ->
  • 'yi arayarak öğrenebilirsiniz.

Servis Detayları

Gün içinde telefonunuzda bilmediğiniz çağrılar görüyorsanız ve hala Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni kullanmıyorsanız, merakta kalmaya devam edeceksiniz demektir. Turkcell’in Bilinmeyen Numaralar Servisi sayesinde, günün her saatinde bilmediğiniz numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Nasıl İptal Ederim?

Bilinmeyen Numaralar Servisi ile yapılan tekil sorgular abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir.

Bilinmeyen Paketi'ni iptal etmek için IPTAL BIL yazıp 'a göndermek yeterlidir.

Diğer Satın Alma Seçenekleri

Diğer

Öğrenmek istediğiniz Turkcell numarasını; numara, kim numara veya numara kim yazıp göndererek öğrenebilirsiniz Örnek: 5XXXXXXXXX -> KIM 5XXXXXXXXX -> 5XXXXXXXXX KIM -> Ayrıca UpCall ile tanımadığınız numarayı yazıp numaradan isim sorgulama yaparak kime ait olduğunu öğrenebilir ya da numarasını bilmediğiniz kişinin isim ve soyismini yazıp isimden numara sorgulayabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kime ait olduğunu öğrenmek için 'a gönderdiğiniz numara sorgusu, sorgu başına tüm vergiler dahil 5,99 TL'dir. 
    Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına tüm vergiler dahil 5,20 TL'dir.                                                           
  • Diğer mobil operatör ve sabit hatlardan 'ye yapılan aramalar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Bilinmeyen Numaralar servisi nedir?

    Bilinmeyen Numaralar; tanımadığınız bir Turkcell numarasının kime ait olduğunu ya da numarasını öğrenmek istediğiniz kişiye ulaşmanızı sağlayan Turkcell servisidir.

  • Nasıl kullanırım?

    • Turkcell numarasını yazıp ’a göndererek; (Örnek: 5XXXXXXXXX -> , KIM 5XXXXXXXXX-> ya da 5XXXXXXXXX KIM ) sorgulayabilirsiniz
    • Turkcell "Online İşlemler"de Bilgi Sorgulama menüsünden "Bilinmeyen No"yu seçerek;
    • ’yi arayarak (Bir aramada en fazla 5 numara veya Ad-Soyad sorgulanabilir)
  • Ne kadar öderim?

    • ’ye gönderdiğiniz bilinmeyen numara sorguları KDV ve ÖİV dahil 5,99 TL, Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına KDV ve ÖİV dahil 5,20 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    • Diğer mobil operatör ve sabit hatlardan 'ye yapılan aramalar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Kimler kullanabilir?

    Bilinmeyen Numaralar servisini Bireysel Turkcell Rahat tarifede bulunan müşteriler haricinde tüm Turkcell müşterileri kullanabilir.
  • Bilinmeyen Numaralar servisini arama yaparak nasıl kullanırım?

    'yi arayarak Bilinmeyen Numaralar servisini kullanabilirsiniz. Bir aramada en fazla 5 numara veya “Ad – Soyad” sorgulayabilirsiniz ama daha fazla sorgulama yapmak için yeniden ’yi aramanız gerekir. Çünkü gün içinde herhangi bir arama kısıtlaması yok.
  • Bilinmeyen Numaralar servisini diğer operatör cep telefonlarından da arayabilir miyim?

    Diğer operatörler ve tüm sabit hatlardan arayıp bu servisten yararlanabilirsiniz.
  • Sorguladığım her numaranın kime ait olduğunu görebilir miyim?

    Yalnızca Turkcell Rehber’de kayıtlı kişileri ve numaralarını sorgulayabilirsiniz. Eğer numara sorgularken ismi yanlış söylerseniz ya da öğrenmek istediğiniz numara rehberde kayıtlı değilse 'yi aradığınızda veya 'ye kısa mesaj gönderdiğinizde bir bilgi mesajı gelir. Online İşlemlerde numaranın yanlış yazılmasını önlemek için, yazmış olduğunuz numarayı kontrol edebileceğiniz bir onay ekranı görürsünüz. Bu ekranda istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Eğer ki öğrenmek istediğiniz numara kayıtlı değilse sistem sizi bilgilendirir.

  • İnternet hatlarını sorgulayabilir miyim?

    İnternet hatları; SMS yöntemiyle ve numaralı sesli yanıt sisteminden sorgulanabilir. Diğer rehberlik hizmeti veren firmalardan sorgulanamaz ama ses hatlarının bilgisi verilir. ( - )

  • KimAramış Servisi ile gelen kısa mesajların kime ait olduğunu Bilinmeyen Numaralar servisinden öğrenebilir miyim?

    KimAramış servisinden gelen mesaj sizi arayan kişinin bilgisini bir kere gösterir. Gelen bu mesajı hiçbir değişiklik yapmadan 'ye gönderirseniz arayanın kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

  • Yurt dışındayken “Bilinmeyen No” servisini arayabilir miyim?

    Bilinmeyen Numaralar servisini yurt dışında kullanmanız mümkün değildir.

  • Nasıl iptal ederim?

    Bilinmeyen Numaralar servisi abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir.

    Bilinmeyen Paketi'ni iptal etmek için IPTAL BIL yazıp 'a göndermek yeterlidir.

  • Özel Servis Numaraları ve ’lü Aramalar

    Özel Servis Numaraları ve ’lü Aramalarla ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

BENZER SERVİSLER

  • UpCall Dolu Dolu Paketi

    UpCall Dolu Dolu Paketi

    UpCall Dolu Dolu ile UpCall uygulaması üzerinden Turkcell abonelerine ait bilmediğiniz numaraları sorgulayabilir, UpCall'u reklamsız kullanabilirsiniz.

    5,99 TL / AY İncele

    Evden Cebe Transfer - Hazır Kart

    Evden Cebe Transfer - Hazır Kart

    Cepte Turkcell'li, evde Superonline'lı iseniz, kendiniz ya da sevdikleriniz için evden cebe internet transferi yapabilir, ev internetini cepte kullanabilirsiniz.

    21 TL / HAFTA İncele

    Turkcell Mesaj Üssü

    Turkcell Mesaj Üssü

    Mesaj Üssü'ne ücretsiz abone olarak ister kendi isminizle, ister firma adınızla kolayca Toplu SMS gönderebilirsiniz.

    İncele

Bilinmeyen numara sorgulama nasıl yapılır? Bilinmeyen numaranın sahibini nasıl öğreniriz?

Cep telefonlarına gelen bilinmeyen numara aramalarının kim olduğu ve sorgulamanın nasıl yapıldığı oldukça merak ediliyor. Bilinmeyen numara sorgulama nasıl yapılır? Bütün hatları tek tek anlattık. İşte haberimizin detayları sizlerle

Bilinmeyen numara sorgulama nasıl yapılır?

Bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız numaradan isim bulma yöntemini deneyebilirsiniz. Kimliği belirsiz kişiler tarafından rahatsız ediliyorsanız ya da sizi arayan numaranın kime ait olduğunu merak ediyorsanız, kullandığınız operatörler yardımıyla mesaj göndererek sizi arayan kişinin numarasını öğrenebilirsiniz. Ya da bilinmeyen numaralar hizmeti olan 80'i arayarak öğrenmebilirsiniz. 80'i arayarak öğrenmek isterseniz eğer tarifenizden ücret kesileceğini unutmayın. Numaradan isim bulunabildiği gibi isimden numara bulma işlemi de yapabilirsiniz. Bunun için kullandığınız operatörlerin servis araçlarını kullanmanız yeterli olacaktır.

Turkcell numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?

  • Turkcell numaradan isim sorgulama ücretsiz değildir. Turkcell, numaradan isim sorgulama işlemi için kullanıcılarından TL işlem ücreti almaktadır. Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  • Telefonunuzun mesajlar bölümünü açın.

  • Yeni bir mesaj sayfası açın.

  • Metin bölümüne KIM boşluk 5YYYYYYYYY olarak sorgulamak istediğiniz numarayı yazın.

  • Mesajın alıcı bölümüne yazın yazın ve mesajı gönderin.

  • Sorguladığınız numara kime aitse eğer kısa bir süre sonra size bildirilecek.

Vodafone numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?

  • Vodafone numaradan isim sorgulamak için tek bir sms göndermek yeterlidir. Vodafone şu anda abonelerinden bu işlem için ek bir ücret almamaktadır. Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  • Telefonunuzun mesajlar bölümünü açın.

  • Yeni bir mesaj sayfası açın.

  • Metin bölümüne KIM boşluk 5YYYYYYYYY olarak sorgulamak istediğiniz numarayı yazın.

  • Mesajın alıcı bölümüne yazın yazın ve mesajı gönderin.

  • Sorguladığınız numara kime aitse eğer kısa bir süre sonra size bildirilecek.

Türk Telekom numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?

  • Türk Telekom web sitesi üzerinden yaptığınız isimden numara talepleri ücretsizdir. Bu sorgulama işlemi için alınan ücret 1,60 TL'dir. Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  • Telefonunuzun arama ekranını açın.

  • *# numaralarını tuşlayın ve arama yapın.

  • İşlemler menüsü açılacak.

  • Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

  • Açılan ekranda numaradan sorgulama yapabilirsiniz.

  • Ayrıca; 'i tuşlayıp Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni arayabilirsiniz. Numarayı isimden sorgulamak isterseniz Türk Telekom'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz. hattını arayarak yapılan aramaların ücreti dakikada 1,60 TL'dir.

Numaradan isim sorgulama ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Bilinmeyen numaralar servislerinin dakika başı ücretlerinin bütçenize uygun olduğundan emin olun.

Sms ile numaradan isim sorgulama işlemi için de ücretin ne kadar olduğunu bilin. Fazla geldiğini düşünürseniz eğer gsm operatörünüz ile iletişeme geçin.

Bazı numara sorgulama uygulamaları var fakat sadece kişisel bilgilerinizi ele geçirmek amaçlı olup olmadığına mutlaka emin olmanız gerekmektedir.

Güvenerek indirdiğiniz bir mobil uygulamanın bile erişim izinlerine dikkat etmelisiniz. Mesela indirmiş olduğunuz uygulama elbette rehber ve konum gibi temel bilgilere erişim isteyebilir fakat kamera, galeri ya da mikrofon gibi bilgilere erişmek isterse kesinlikle uygulamayı hemen silin.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir