albatros dağ evleri nerede / °OTEL KAZ DAGLARI ALBATROSS DAG EVLERI GÜRE (Türkiye) - TL ve üzeri | BOOKEDER

Albatros Dağ Evleri Nerede

albatros dağ evleri nerede

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Fiyat Bulunamadı

Aradığın tarihlerde / kriterlerde sonuç bulunamadı.Tarih aralığını değiştirerek tekrar deneyin.

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Atmosfer iyi'
'Kahvaltı iyi'
'İki gezgin için harika'

1 değerlendirme

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Çamlıbel Köyü Üstü No. 52 edremit/Balıkesir

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Albatross Dağ Evleri

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

19 yorum / değerlendirme

'Atmosfer iyi'
'Kahvaltı iyi'
'İki gezgin için harika'

1 değerlendirme

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Mehmet Kanik

Süperdi

Gayet başarılı bir işletme konumu ve yemekler harika

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Cennetten bir köşe

Biz albıtrasu tesadüfen bulduk 5 gündür burdayız sanki cennetten bir köşe albatrosun beni kendine hayran bırakan bir diyer tarafıda personelin güler yüzü samimiyeti sanki siz orda onların kendi ailesiymişcesine ilgilenmesi sizin memnun kalmanız için kendilerini parçalamaları samimiyetleri kesinlikle harikaydı seneye tekrar geleceğim sakın huzurlu ve gerçekten yaşadığımı anladığım 1 haftaydı akbatros çalışanlarına gönünden teşekkür ederim

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Ahmet Can

Doğa ile iç içe

Lüks tatillerden hoşlanan kişiler için uygun bir otel değfunduszeue.infoğa ile iç içe olmayı seven,huzurlu ve sessiz bir tatil arayısında olanlar için ise aradıkları yer funduszeue.info ağaçları içinde,körfez manzarasıyla kafa dinlemek için funduszeue.infoeri de çok lezzetli olması artı puan.

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Nazan Şahin

Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum

İnanılmaz manzaraya sahip bu otelde güzel gece geçfunduszeue.infoov tarzı evlerden manzarayı izlemek çok keyifliydi.Özellikle kahvaltısı oldukça doyurucuydu.4 kişi dolu dolu funduszeue.info çeşit akşam yemeği vardı ama usta'nın eli pek funduszeue.infoikle tavsiye ediyorum.

Otel Hakkında

Albatross Dağ Evleri, Edremit'in Kazdağı bölgesinde konuklarını ağırlamaktadır. Çamlıbel'deki bir tepenin üzerinde ağaçlarla ve çiçekle çevrili bahçede hizmet veren bu hayvan dostu tesiste, yemyeşil dağ ve deniz manzaralı terasla bir restoran vardır. Tesisin ortak kullanım alanları ve odalarında Wi - Fi erişimli kablosuz internet erişimi sağlanmıştır. Albatross Dağ Evleri'nin konaklama birimlerinde; mini bar ve klima standart olarak bulunmaktadır. Balkonlu odalarda dağ ve deniz manzarası vardır. Konuklar otelin açık yemek yeme alanını kullanabilirler. Odalardaki özel duşlu banyolar saç kurutma makinesi ve havlu ile donatılmıştır. Albatross Dağ Evleri'nde her sabah konuklara organik ve yöresel Türk kahvaltısı servis edilmektedir. Restoranda konukların talep etmesi üzerine ızgara yemekler ve barbekü olanakları sağlanmaktadır. Akçay-Çamlıbel otobüsleri ile ulaşılabilen Akçay Otogarı 5km uzaklıktadır. Tesis denize ve plaja 3 km. mesafededir. Doğal güzellikleri ve ek ücret karşılığında rehberli yürüyüş turları sağlanan Kazdağı Milli Parkı 17km uzaklıktadır. Edremit Körfez Koca Seyit Havalimanı 25 km. uzaklıktadır. Otel konuklardan gelecek talep üzerine ve ek ücret karşılığı havaalanı servisi ayarlayabilir.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Albatross Dağ Evleri için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Albatross Dağ Evleri için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Albatross Dağ Evleri için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Albatross Dağ Evleri odalarında Kuş Tüyü Yorgan, Masa, Oda Servisi, Klima, Yastık Menüsü bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Albatross Dağ Evleri için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Albatross Dağ Evleri için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Albatross Dağ Evleri için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Albatross Dağ Evleri için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Evcil Hayvan Girebilir, Sigara İçme Alanı, Ücretsiz Kahvaltı, Restoran olmasıdır.

Albatross Dağ Evleri Covid sertifikalı bir tesis midir?

Albatross Dağ Evleri güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

Güre şehrinde konuma sahip bütçeye uygun Kaz Daglari Albatross Dag Evleri Apart otel Edremit/Korfez havalimanından 24 km mesafede bulunmaktadır. Tesis içinde ücretsiz otopark ve tesis genelinde ücretsiz WiFi mevcuttur.

Konum

Sarıkız Kazdağı Etnografya Galerisi tesisten km uzaklıkta, Tahtakuşlar Etnografya Galerisi km mesafededir. Ayvalı otelden 35 km uzaklıkta bulunmaktadır. Bu tesis, Pınarbaşı Piknik Alanı'a kısa sürüş mesafesindedir.

Odalar

Otelde balkon, minibar buzdolabı, yemek alanı ile birlikte deniz manzaralı 12 oda bulunmaktadır. Misafirler odalarda sunulan saç kurutma makinesi, duş bonesi, banyo havluları gibi olanaklardan faydalanabilirler.

Yemek ve İçecek

Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki Saklı Bahçe restoranında Türk yemeklerinin tadını çıkarabilirler.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Oda sayısı:  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası