kadıköy apart kiralık / İstanbul Kadıköy Kiralık Daire Fiyatları ve İlanları

Kadıköy Apart Kiralık

kadıköy apart kiralık

Kadıköy Günlük Kiralık Suit Daireler

₺ den Başlayan Fiyatlar

Jakuzili odası çok güzel personel çok ilgili memnun kaldık.

Hijyen olarak muazzam özenliydi. Çalışan personeller gayet güler yüzlü işini severek yapan insanlardı. Kaliteli hizmet için ayrıca teşekkürler.

Çok memnun kaldım. Hem fiyat uygun hem personel ilgili tavsiye ederim. Konum olarak merkezi bir yer her yerden ulaşılabilir.

Kısa tatil programımda 1 gün konaklama şansım oldu. Çalışanların misafirperverlikleri için teşekkür ederim.

Arkadaşlar çok ilgili, güler yüzlü, temiz, hijyenik, aile ortamı var. Teşekkürler

Marmaray ve metrobüs durağına yakın. Güler yüzlü karşılama, odalar temiz, zaten sıfır herşey. Huzurlu bir şekilde konaklayabilirsiniz.

Kadıköy Kanarya Suit daireleriniz tam olarak nerede?

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Fenerbahçe Stadyumu'na metre, Söğütlüçeşme istasyonuna 1 Km. mesafede Kanarya Suit Kadıköy olarak düzenli kiralık suit daire hizmeti vermekteyiz. Tam konumumuzu görmek için tıklayın.

Suit dairelerinizde sıcak su ve klima var mı?

Konaklama tesisleri sunduğumuz tüm suit dairelerimizde sıcak su ve klima var ve düzenli bakımları yapılmakta, siz değerli konuklarımızın hizmetindedir.

Kalacağımız tarihleri ​​ne zaman size iletmemiz bekleniyor?

Konaklama oluşturmadan önce firmamızla iletişime geçerek müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. WhatsApp hattımızdan bize yazabilir veya web sitemizden günlük daire rezervasyon formunu doldurabilirsiniz.

Dairelerinizin hijyenik kalitesini korumak için hangi adımları atıyorsunuz?

Konaklamadan önce ve sonra profesyonel ekibimiz özel ekipmanlarımızla düzenli olarak temizlenmektedir. Siz değerli konuklarımızı pırıl pırıl karşılarız.

Web sitenizdeki resimler ve bilgiler gerçek mi, size mi ait?

Kanarya Suit web sitemizde gördüğünüz tüm resim % gerçektir. Konaklama için geldiğinizde sitemizde gördüğünüz resimler ve daire özellikleri ile birebir aynıdır, kötü sürprizler ile kesinlikle karşılaşmazsınız.

Düzenli olarak konaklama rezervasyonu yaparken ne yapıyoruz?

Rezervasyon ve detaylar almak, müşteri desteğimizle iletişime geçmek ve kapsamlı bilgi sağlamak için web sitemizdeki yazışma kaynaklarını kullanabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Dairelerimizde konaklama için kredi kartı veya nakit ile ödeme yapabilirsiniz.

Suit daire günlük kiralama ücreti ne kadar?

Fiyatlar konaklama süresinize göre artıp azalıyor, fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için 58 81 veya Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz.

Kadıköy’de siz değerli misafirlerimize günlük kiralık daire hizmetini kurumsal olarak gerçekleştiren Kanarya Suit. Kadıköy Merkezinde (Fenerbahçe Stadyumu'na metre, Söğütlüçeşme istasyonuna 1 Km.) suit ve jakuzili dairelerimiz ile sektörde öncü bir firmayız.

Misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak en önemli prensibimizdir. Bir evde olması gerekenden fazlasını sunarak, % müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş olan firmamız, 24 saat boyunca dairelerde kalan misafirlerimize her türlü teknik bakım ve resepsiyon hizmetini sağlamaktadır.

Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. No Kadıköy / İstanbul

Kadıköy Can Apart günlük kiralık ev konseptinde otel konforu sunar. Bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Kadıköy günlük kiralık evlerimizde 7/24 ulaşabileceğiniz personellerimiz, istediğiniz zaman size ekstra havlu temiz çarşaf vs. getirebilecek kat görevlilerimiz mevcuttur. 

Kadıköy Can ApartGünlük kiralık ev hizmetini en üst seviyede yaşayabileceğiniz 7/24 profesyonel çağrı merkezi hizmeti 7/24 resepsiyon hizmeti 7/24 kuru temizleme hizmeti 7/24 temizlik hizmeti İş hayatında da bu sürekli olarak yaşadığımız bir olaydır.

Kadıköy Can Apart günlük kiralık ev konusunda sıklıkla tercih edilen bir bölgedir. Lüks, kaliteli ve yaşanılabilir olması ile birlikte insanların aklına gelen ilk noktadır. Bu bölge içerisinde birçok firma sizlere bu alanda hizmet veriyor olsa da önemli olan doğru ve güvenilir firma ile çalışmaktır. Bu aşamada firmamız sizlerin beklentilerini daima çözüme kavuşturacaktır.

 

Kadıköy Can Apart Günlük Kiralık Ev günlük kiralık daire alanında sizlere kusursuz bir şekilde hizmet etmekteyiz. Benimsemiş olduğumuz ilkeler ve prensipler ile birlikte yaşam kalitenizi daha iyi bir noktaya taşımaktayız. Sizlerin düşüncelerini önemseyerek uygun olan ve gerçekten vakit geçirebileceğiniz Kadıköy günlük kiralık daireler sunmaktayız.

 

Bununla birlikte Kadıköy Can Apart günlük kiralık daireler siz gelmeden kısa bir süre önce uzman ekipler tarafından temizlenmektedir. Böylece vakit geçireceğiniz ortam tamamen kaliteli ve temiz bir hale gelmektedir. Tabi ki sizlerin vakit geçireceği ortamda hizmette kusur etmeyecek ekiplerimizde bulunmaktadır. Herhangi bir sorun olduğunda anında ulaşabiliyor ve talep ettiğiniz noktalarda değişiklik yapabiliyorsunuz.

 

- Oda servisi

- 24 saat açık resepsiyon

- Kuru temizleme

- Asansör

- Isıtma Klima

- Full mutfak ekipmanı

 - LED Tv

- Saç kurutma makinesi

- Sınırsız internet

- Set üstü ocak

- Su ısıtma

- Mini buzdolabı

- Transfer servisi (Ücretli)

- Havalanı servisi (Ücretli)

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

1/2

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Airbnb Kadıköy ve seafoodplus.info'daki milyonlarca tatil evinden en iyi fırsatları keşfedin

TatilApart ile burada en iyi tatil dairelerini, bungalovları, yüzen evleri, sahil evlerini ve karavan fırsatlarını kolayca bulabilir ve karşılaştırabilirsiniz. Sadece basit bir tıklama ile Airbnb Kadıköy, Vrbo, seafoodplus.info gibi en iyi siteler ve daha fazlası üzerinde yer alan milyonlarca seçenek arasında arama yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Airbnb KadıköyVrbo Kadıköyseafoodplus.info Kadıköy

Ve daha fazlası

Kadıköy içerisinde Tatil Evi Kiralama Fiyatları Nasıldır?

Kadıköy içerisinde Tatil İçin Kiralık Otel & Daire Fiyat Bilgisi

Grafik, her bir bütçe aralığındaki tatil evlerinin yüzdelerini gösterir. Kadıköy, 0₺ - ₺ fiyat aralığında en büyük ev yüzdesine (%) sahiptir.

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

Kadıköy Bölgesinde Hangi Konaklama Tercihlerini Seçmeliyim?

Kadıköy Bölgesinde En Çok Tercih Edilen Konaklama Yerleri

Kadıköy ziyaretinizden önce, bu bölgedeki tüm konaklama türlerini araştırmak ve grubunuza en uygun olanı seçmek iyi bir fikirdir. Mevcut tüm konaklama türleri şunlardır: Otel, Daire, Apart otel, Oda-kahvaltı, Hostel, Konukevi, Villa, Ev, Tekne, Kamp alanı, Çiftlikte konaklama, Tatil köyü, Pansiyon. Otel, en yüksek oran olan % ile en çok beğenilen kiralama türüdür. Bu bölgede kiralamaya müsait olan en büyük ev yaklaşık 0 Feet kare'seafoodplus.infoıköy bölgesinde en az popüler kiralık konaklama türü Pansiyon konaklamasıdır.

Kadıköy içerisinde Kaç Adet Evcil Hayvan Kabul Eden Tesis Bulunuyor?

Kadıköy içerisinde Evcil Hayvan Kabul Eden vs Evcil Hayvan Kabul Etmeyen

Kadıköy içerisindeki tatil evleri % oranında evcil hayvan dostudur. Evcil hayvan alerjiniz varsa, ev özelliğini gözden geçirerek evcil hayvan dostu bir tatil evi olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.

Kadıköy içerisinde En CazipTuristik Aktiviteler Nelerdir?

Kadıköy içerisindeki İlgi Alanları

Kadıköy içerisinde mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerleri sizin için burada listeledik:

Kadıköy Bölgesi İçin Hangi Hava Alanlarını Seçmeliyim?

Kadıköy Bölgesindeki Hava Alanı Seçenekleri

Kadıköy bölgesine yakın olan 3 Adet Hava Alanı/Hava Alanları:

* Gösterilen gecelik ücret ileriki bir seyahat tarihine göre hesaplanmış olabilir. Tam tutarı görüntülemek için giriş ve çıkış tarihlerinize göre aramanızı daraltın.

Tüm teklifleri görün

İstanbul Kadıköy Günlük Kiralık Daire

Kadıköy Günlük Kiralık Daire En Uygun İlanları Bulmak İçin Tavsiyeler

İstanbul’un fethinden sonra yönetimi İstanbul Kadısına verilmiş ve Kadıköy olarak anılmaya başlanmıştır. Günün her saati yoğun olan Kadıköy tarihi yapılarından daha çok eğlence ve alışveriş caddeleriyle ünlüdür.

Kadıköy geziniz de günlük kiralık daire ilanları arayanlardansanız Türkiye’nin her muhitinde en detaylı ve güvenilir ilanlara sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Emlakjet olarak 7/24 güncellenen, her geçen gün yenilerek büyüyen online emlak portföyümüz ile hem alıcı hem de satıcılar için aktif bir platform oluşturduk. Dilerseniz web sitemiz dilerseniz mobil uygulamamız üzerinden Kadıköy günlük kiralık daire ve birçok farklı seçeneğe hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kadıköy’de mutlaka uğramanız gereken yerler aşağıdaki gibidir.

  • Haydarpaşa Garı

  • Kadıköy Boğa Heykeli

  • Süreyya Opera Binası

  • Moda Sahili ve Yoğurtçu Parkı

  • Tarihi Moda İskelesi

M.Ö ’li yıllara kadar uzanan köklü bir geçmişe sahip olan Kadıköy, Fenikeliler tarafından kurulmuş ve bu bölgede bir ticaret kolonisi oluşturulmuştur. Dönem şartlarına bakıldığında coğrafi olarak büyük bir öneme sahip olan bölge, Harhadon ticaret kolonisinin yanı sıra çok sayıda medeniyete de ev sahipliği yapmıştır. Kadıköy, İstanbul’un Marmara Denizi kıyılarına bakan en merkezi semtlerindendir. Kadıköy’ün, İstanbul fethedilmeden önceki adı Kalkedonya’ymış.

Kadıköy Günlük Kiralık Daire Arayışınız İçin En Doğru Adres

Ulaşım, aktivite, gezilecek yerler ve canlılığıyla İstanbul’un en yaşanılası semtlerinden biri olan Kadıköy, günlük kiralık ev Anadolu yakası bölgesinde cazip seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kadıköy semtinde aradığınız tüm günlük kiralık seçeneklerine Emlakjet üzerinden ulaşabilirsiniz. Anadolu yakasında yer alan ve İstanbul’un yaşam alanı olarak en kaliteli standartlarını sunan semtlerinden biri olan Kadıköy’de aşağıdaki gibi filtreleme üzerinden yapacağınız ilan aramalarında dilerseniz sahibinden dilerseniz emlakçı aracılığıyla verilen ilanları inceleyebilirsiniz.

  • Kiralık daire

  • Günlük kiralık daire

  • Satılık daire ilanları

Üstelik aradığınız dairenin özelliklerini ayrıntılı şekilde girerek, tam olarak aradığınız şartlara uygun olan dairelere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Günlük Kiralık Ev Arayanlar İçin Güvenilir Çözümler

Emlakjet olarak sunduğumuz yenilikler arasında bulunan haritandan fiyat kıyaslaması ve filtreleme özellikleriyle bölgedeki dairelerin fiyatlarını kolayca karşılaştırabilirsiniz. Günlü daire seçeneklerinde fiyat karşılaştırması oldukça önemlidir.

Günlük kiralık ev Kadıköy Moda ve diğer bölgelerinde bulunan seçenekleri karşılaştırarak size en uygun olanı bulmanız için en doğru adres Emlakjet olacaktır. Otellerden çok daha ekonomik tatil ve konaklama seçeneği sunan günlük kiralık daireler için birçok alternatife ulaşabilir, bütçenize en uygun evi bulabilirsiniz. Rahat edeceğiniz ve evinizde gibi hissedeceğiniz

Sahibinden Kadıköy günlük kiralık daire seçenekleri ve bol alternatif listeleme sayfalarımızda sizleri seafoodplus.infoinize ve ihtiyacınıza en uygun günlük kiralık daire seçenekleri için tek yapmanız gereken web sitemizi ziyaret etmek ya da mobil uygulamamızı edinmek olacaktır. Hızlı, güvenilir, kolay ve zahmetsiz bir şekilde aradığınız evi bulabilmeniz için ziyaretlerinizi beliyoruz. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir