evde aşk büyüsü yapmak / Evde Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? - İsmaiL Hoca

Evde Aşk Büyüsü Yapmak

evde aşk büyüsü yapmak

Uzaktan Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Aşk Büyüleri

Uzak mesafeli olarak yapılan aşk büyüleri, özellikle sevdiklerinden uzakta olan kişilerin başvurduğu manevi uygulamalar arasında yer almaktadır. Sevdiği kişinin kendisini sevmesi ve kendisine aşık olmasını isteyen kadın ve erkekler kadim büyü kitaplarının en çok tercih edilen bağlama büyülerini kullanarak bu amaçlarına ulaşabilmektedir. Uzaktan aşk büyüsü nasıl yapılır sorusunun yanıtını arayan kişiler, aynı zamanda uzaktaki sevgililerini de sadece kendilerini düşünmeleri için kendilerine bağlamanın yollarını aramaktadır. Bu sebeple kadim büyü uygulamaları arasında geniş bir yer kaplayan uzaktan yapılan aşk büyüleri hakkında tüm bilinmesi gerekenleri yazımızda bulabilirsiniz.

Aşk Büyüleri Kimlere Yapılırsa Çabuk Etki Eder?

Uzaktan birine evde tek başına aşk büyüsü yapmak istersen dikkat etmeniz gereken önemli şeylerden bahsedelim. Öncelikle Bekarlar kadar evli kişilere yönelik de icra edilebilen uzaktan aşk büyüleri, manevi yönden kuvvetli, ruhani yeteneklere sahip ilim ve irfan sahibi medyum hocalar tarafından icra edilmektedir. Bunun yanı sıra sevdikleri tarafından sahiplenip onların aşklarına karşılık vermesini isteyen kişiler de kadim büyü kitaplarında ve havas ilimlerinde yer alan bazı uygulamaları birebir yerine getirdikleri takdirde aşk büyüsü yapabilmektedir.

Nazar ve Üzerinde Ağırlık ve sıkıntı varsa sirkeli su ile yıkanmak nazara iyi gelir mi? konulu yazımızı okuyabilirsiniz.

Aşk Büyüsü Nedir?

Yüzyıllar boyunca insanların en çok ilgi gösterdiği manevi uygulamalar arasında bulunan aşk büyüleri, hem erkeklerin hem de kadınların aşk duygusunu karşılıklı olarak bir ömür boyunca yaşamalarına uygun zemin hazırlamaktadır. Sevdiği insan tarafından ya da eşinden istediği ilgiyi göremeyen kişiler, bu ilgisizliğin sonucunda ya çok büyük duygusal çöküntüye ve üzüntüye girmekte ya da bu tür hayırlı evlilikle sonuçlanacak birliktelikler dağılmak zorunda kalmaktadır. İşte bu tür kişinin şahsi iradesi dışında gelişen olaylara karşı önlem almak için en çok başvurulan manevi yöntemlerin başında aşk büyüsü uygulamaları gelmektedir.

Aşk büyüsü yapılışı bakımından esasında kadim büyü uygulamalarına ve yüzyıllar boyunca büyü üstatlarının çalışıp bugüne kadar ulaştırmayı başardıkları ezoterik ritüellere dayanmaktadır. Fakat günümüzde bazı büyüler, özellikle Anadolu toplumunda sıklıkla icra edilebilmekte ve geniş bir kitle tarafından bilinmektedir. Özellikle aşk büyüleri uygulanış ve sonuçları bakımından en çok ilgi gösterilen ve en etkili sonuçlara ulaşılmasını sağlayan bağlama büyüleri arasında yer almaktadır.

Aşk Büyüsü Çeşitleri Nelerdir?

Sevdiği kişi tarafından sevilmeyen, aşkına karşılık bulamayan kişiler aşk büyüsü yaparak platonik aşklarına karşılık bulabilmektedir. Bunun yanı sıra sevgilisi tarafından yeterince ilgi göremeyen kişiler de özellikle kendilerinden uzakta bulunan sevgililerine yönelik aşk büyüsü uygulayabilmektedir.  Uzaktan yapılan aşk büyüleri de halkımızda yoğun karşılık gören manevi uygulamalardandır. Evli ya da bekar ayrımı gözetilmeden icra edilebilen bağlama büyüler arasında gösterilen en etkili aşk büyüleri, başarılı sonuçlar vermesi için medyum hocaların gözetiminde icra edilmesi gereken büyü türleridir. Fakat ilim ve irfan sahibi medyum hocaların yanı sıra insanların kendi başlarına da gerçekleştirebilecekleri birtakım manevi uygulamalar bulunmaktadır.

Uzaktan Yapılan Aşk Büyüleri

Kadim büyü kitaplarında ve havas ilimlerinde yetenekli medyum hocaların elinde bulundurdukları büyü kitabelerinde geniş yer kaplayan en etkili aşk büyüsü çeşitleri şunlardan oluşmaktadır:

  • Kaşık büyüsü
  • Mumla yapılan aşk büyüsü
  • İp ve düğümle yapılan aşk büyüsü
  • Dolunay büyüsü
  • Sabunla yapılan aşk büyüsü
  • Tuzla yapılan aşk büyüsü
  • Bez yakılarak yapılan bağlama büyüsü
  • Saç teli, tırnak parçası ve kanla yapılan bağlama büyüleri
  • Fotoğrafla yapılan aşk büyüsü

Görüldüğü üzere uzaktan aşk büyüsü yapmak için de bazı materyallere ihtiyaç duyulabilmektedir. Genellikle birbiri arasında uzak mesafeler bulunan aşıkların tercih ettiği bu tür büyüler ile istenen sonuçlara kısa sürede ulaşmak mümkün olabilmektedir.

Uzaktan Yapılan Aşk Büyüleri Nelerdir?

Bağlama büyüsü içeren kaynaklara bakıldığında, özellikle büyü üstatlarının yıllar boyunca yaptığı manevi çalışmaların toplandığı kadim büyü kitapları ve havas ilimleri kitapları olduğu görülmektedir. Bu büyü kitaplarında ve manevi uygulama ilimlerinde uzaktan yapılan bağlama ve aşk büyüleri de bulunmaktadır. Özellikle uzaktan büyü yapmak istiyorum diyen ve kendisinden uzakta bulunan sevgilisini veyahut eşini sadece kendisine bağlı tutmak isteyen kişiler için evde uygulayabilecekleri bazı büyü ritüelleri bulunmaktadır.

En Çabuk Tutan Aşk Büyüleri Hangileridir?

İnternet üzerinde yapılan araştırmalar arasında aşk büyüsü yapmak isteyen kişilerin, uzaktan aşk büyüsü hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istediği gözlerden kaçmamaktadır. Aralarında kilometrelerce mesafe bulunan sevgililerin, sözlülerin, nişanlıların veya karı kocaların birbirlerine sadık kalabilmeleri ve sadece sevgililerini düşünüp çevredeki kötü niyetli kadın ve erkeklerin cazibesine kapılmamaları için uzaktan aşk büyüsü uygulaması icra edilmektedir. Günümüzde uzaktan aşk büyüsü nasıl yapılır diye merak eden kişiler için, havas ilmi kitaplarında ve ezoterik öğretilerde kadın ya da erkeklere tavsiye edilen büyü çeşitleri şunlardan oluşmaktadır:

  • 41 Nohut Büyüsü ile Uzaktan Aşık Etme
  • Evde Kaşık Büyüsü ile Aşk Büyüsü Yapma
  • Düğümle Yapılan Uzaktan Aşk Büyüsü
  • Dolunay Büyüsü İle Aşık Etme

Havas ve ledün üstadı hocadan el almak &#; vermek nedir? İnceleyebilirsiniz.

41 Nohut Büyüsü ile Uzaktan Aşık Etme Büyüsü

Evde bulunan kolay malzemeler ile 41 nohut büyüsü yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan büyü malzemeleri şunlardan oluşmaktadır:

  • 41 adet nohut
  • Bir tane kaşık
  • Bir tane metal tabak
  • Bir adet bez mendil
  • 20 cm boyunda ip

Evde tek başınıza olduğunuz bir gün, yüzünüzü kıbleye dönün. Yaklaşık 60 saniye boyunca şu tılsımlı sözleri tamamen kalbinizden gelecek bir şekilde söyleyin: &#;Tüm ulvi varlıklar; benim sesimi duyun, bana kulak verin. Sevdiğimin gönlünü bana akıtın, benden başkasıyla olamasın, bana gelsin&#; Niyeti yaptıktan sonra kıble yönünde diz çökün ve 41 adet nohut tanesini koyduğunuz metal kabı sol elinize alın. Sağ elinizi kalbinizin üzerine götürüp sevdiğiniz kişiyi gözünüzün önünde çok güzel bir şekilde canlandırın. Sonra içinizden sevdiğinizle bir araya gelmek için yakarışlarda bulunun. Ardından metal tabağın içindeki nohutları elinizi hiç değmeden önceden hazırladığınız kaşıkla bez mendilin içine koyun. Nohutları düşürmeden bezi torba yapıp ağzını iple bağlayın. Bu bezi sevdiğinizin yaşadığı evin bir yakınında bulunan topraklık alana gömün.

Düğümle Yapılan Uzaktan Aşk Büyüsü

Pamuk ipliğine özenli bir şekilde düğüm attıktan sonra düğüm dudağa yaklaştırıldıktan sonra bir kere Fatiha, bir kere Ayetel kürsi, üç kere İhlas ve üç kere Tebbet surelerinin okunması gerekmektedir. Bu sureler okunduktan sonra aşık olması istenen kişinin adı sesli bir şekilde zikredildikten sonra &#;seni kendime sakladım&#; denilir. Bu cümlenin 11 kere tekrarlanmasından sonra evde düğümle yapılan aşk büyüsü etkileri yaklaşık 1 hafta sonra kendini göstermeye başlayacaktır.

Dolunay Büyüsü İle Aşık Etme

Dolunay zamanı yapılan aşk büyüsü, oldukça marifet gerektiren ritüellerde oluşmaktadır. Bunun için ilk önce dolunayın olduğu gecede göl veya deniz kıyısına gidilmelidir. Deniz veya göl gibi mistik bir yere gidildikten sonra dolunayın denize görüntüsü yansıdığı vakitte 3 kere &#;bıia salenit cassel vahlak, Naita asphedas raul, Ite naitata ut pharmas septadak&#; tılsımlı sözlerini okumanız gerekmektedir. İbranice olan bu sözlerden sonra yanınızda bulundurduğunuz küçük aynanın beze sarılarak çok iyi bir şekilde sarılması gerekmektedir. Ay ışığı ve enerjisi aynanın içine hapsedildikten sonra bu aynanın bir şekilde sevilen kişiye ulaştırılmasından sonra aşk büyüsü etkisini göstermeye başlayacaktır.

BÜYÜ TARİFLERİ Evde kolaylıkla yapabileceğiniz hızlı etili Büyüler ve Ritüeller

BÜYÜ TARİFLERİ

Evde kolaylıkla yapabileceğiniz hızlı etili Büyüler ve RitüellerÖnsöz

Aslında her insan büyücüdür. Söz biz insanların sahip olduğu en güçlü armağandır, en güçlü araçtır ve söz büyü aracıdır. Sözümüzle bir insana büyü yapabiliriz.

Bir büyünün başarılı olması için, büyü yapanın duygularının ve isteklerinin yeterince açık olması ve büyünün gerçekleşecegine inanması gereklidir. Yani büyü yaparken, gerçekleşmesini istediğiniz sonuca dikkatinizi güçlü şekilde yoğunlaştırmalısınız.

Her insanın zihni verimlidir, sürekli tohumların ekildiği verimli toprak gibidir, önemli olan oraya ne tür tohumların ekildiğidir. Tohumlar düşünceler, fikirler kavramlardır. Bir tohum ekerseniz, bir düşünce ekiyorsunuz demektir ve o büyür.

Enerji düşünceyi takip eder ve söz büyüdür. Siz hayatınızda neye yoğunlaşırsanız ve neye konsantre olursanız, bir gün gerçekleşmesi kaçınılmazdır.

Söz büyüdür ve kendi düşüncelerinizle olduğu kadar sizin sesli olarak konuştuklarınızla da hayatınıza siz davet edersiniz. Kullandığınız kelimelerle, kurduğunuz cümlelerle veya düşüncelerinizle kuantum alanında onu ortaya çıkarmaya başlarsınız.

Büyüler ve ritüeller çekim yasası ile ilgili olduğundan, amacımızı belirtmek için elbette belirli tılsımlı sözler kullanmalıyız ki evrende işitilmiş olalım. İşte bu kitapta kolay anlaşılır bir dilde, etkili büyü ve ritüel tarifleri bulacaksınız.

Sözün gücünün farkına vararak ve doğru şekilde kul anarak istediğiniz büyüyü veya ritüeli yapabilirsiniz.

Hangi büyüyü veya hangi ritüeli yaparsanız yapın, bundan hiç kimseye bahsetmeyin.

Ve unutmayın; inanarak yaptığınız her şey başarmanızı sağlar.

© Jale Deniz

TARİFLER

1. Su Büyüsü

2. Eski Sevgilim Dönsün Büyüsü

3. Güzellik Büyüsü

4. Evleneceğin Kişiyi Öğrenme Ritüeli

5. İntikam Büyüsü

6. Uyku Bağlama Büyüsü

7. Sarımsak ile Yapılan Aşk Büyüsü

8. Erkekliği Bağlama Büyüsü

9. Kocasını Başka Kadına Kaptırmama Büyüsü

Defne Yaprağı Ritüeli

Sevdiğini Geri Getirme Büyüsü

Erkekte Arzu Uyandırma Ritüeli

Adet Kanı Büyüsü

Kocayı Kendine Aşık Etme Büyüsü

Köle Etme Büyüsü

Kese Ritüeli İle Dilek Dileme

Zenginlik Büyüsü

Druid Şans Büyüsü

Tırnak Büyüsü

Mesaj Attırma Ritüeli

Fotoğraf Büyüsü

Şirinlik ve Güzellik Tılsımı

Pembe Mum Büyüsü

Köpek Gibi Aşık Etme Duası

Ruh Eşini Bulma Büyüsü

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:*

1. SU BÜYÜSÜ

Suyun hafızası vardır. Su bir bilgi taşıyıcısıdır. Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturur ve insanın bedenlenmesinde etmen olan en önemli maddedir. Yetişkin bir insanın vücudunun ortalama %70'i sudan oluşur. Su olmadan ne yeryüzü, ne gökyüzü, hiç bir canlı olamazdı.

Suyla sembolize edilen duygular ve dilekler, büyünün işe yaramasında önemli rol alır. Suya hangi dalga boyunu yüklerseniz o frekansa bürünür. Eskiden beri duygularla bağlantılı olan su, size en derin duygularınızla bağlanmanız için yol açar ve yardımcı olur. Böylece ulaşmak istediğiniz büyünün gücüne ve etkisine açık olabilirsiniz.

İhtiyacınız olan malzemeler:

- Yesil veya mavi örtü

- Şeffaf cam kase

- Doğal su, (bir ırmaktan alınmış veya yağmur suyu veya deniz suyu olabilir)

- Pusula

- Bazı çiçek yaprakları (gül yaprakları olabilir)

Bir masanın üzerine yeşil veya mavi örtüyü serin. Ortasına şeffaf cam kaseyi koyun. Kasenin içine biraz su koyun, iki parmağınızı suya batırın ve vücudunuzun ne çok su içerdiğinin farkına varın ve bunu hissedin.

Islak parmaklarınızla önce alnınıza dokunun. Sonra bir kaç damla suyu kuzey, güney, doğu, batı yönüne serpin. Kasedeki suya bir kaç çicek yaprağı atın ve onları yüzerken izleyin. Pozitif düşündüğünüz bir şeyi ya da gercekleşmesini istediğiniz bir dileğinizi aklınıza getirin ve ona odaklanın, mesela sevdiginiz kişiye, size geri dönmesini istediginiz kişiye duyduğunuz aşkınız. Gerçekleşmesini istediğiniz sonuca dikkatinizi güçlü bir şekilde yoğunlaştırın ve olmuş gibi hayal edin. Bu duygularınızın gücüne tamamen odaklanın, eğer ağlarsanız sakın endişelenmeyin, bu çok normaldir.

Sonra şu sözleri sesli olarak söyleyin:

“Kendimi sevgi enerjisine uyumluyorum. Kalbimdeki sevgiden dünyaya sevgi yolluyorum. Gönlümden ve aklımdan geçen dileklerimin ve isteklerimin sağlıkla, mutlulukla ve kolaylıkla olması için evrenden tüm desteğini istiyorum. Mucizelere inanıyorum. Kalbimden tüm dünyaya sevgi enerjisi gönderiyorum ve öyle de oldu.”

Bu sözleri söyledikten sonra çok rahatlayacaksınız. Sonra suyu dışarıya alın ve toprağa dökün.

Netliğe ulaştıramadığınız duygularınızı apaçık şekilde ortaya koymak için ve de yapılan büyünün sonucunda kendinizi rahat hissetmeniz için su büyüsü yapılır.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:*

2. ESKİ SEVGİLİM DÖNSÜN BÜYÜSÜ

Bu büyüye Sekuren Büyüsü adı verilir ve terk edilmiş hasret çeken kişilerin ve bu acı duyguları sadece gönlünde hissedebilen kişilerin yapacağı etkili bir büyüdür.

Bu büyüyü yaparken her iki tarafta aynı duygular içinde olmalıdır. Sekuren büyüsü Kimsesizlerin perisi Sekuren'den gelir.

Büyünün yapılışı:

Önce niyet edin ve bu büyüyü hangi amaçla ve kime yapacağınızı aklınızdan geçirin.

İlk olarak temiz beyaz bir kağıt bulun. Hem sevdiğiniz için hemde sizin için yüz resimlerinizin bulunduğu ve baktıça duygularınızın değiştiği iki fotoğraf bulun. Yani eski sevgilinizin vesikalık ya da yüzünün net göründüğü bir fotoğraf olsun. Sevgilinizin ve sizin yüzleriniz üst üste gelecek şekilde resimlerinizi birbirine yapıştırın. Resimleri üst üste ağaç reçinesi ile yapıştırın ve yapıştırırken ağaç reçinesini sadece resimlerin kenarlarına sürün.

Ardından yapıştırdığınız bu resimleri beyaz bir kağıda sarın ve kağıdın dış yüzeyine 9 kez “SEKUREN”

yazın. Üst üste gelmesin, yazıları alt alta yazın. İsterseniz kurşun bir kalem ya da kırmızı bir kalem kullanın.

Bunu yazdıktan sonra su şözleri sesli olarak söyleyin: “Niyet ediyorum, (falanca kişi) beni deliler gibi sevsin, beni deliler gibi özlesin, bana olan aşkından yanıp tutuşsun, en kısa zamanda bana geri dönsün, mutlu, huzurlu ve hayırlı bir geleceğimiz olsun. Ve öyle de oldu. Teşekkür ederim.”

Bir hafta içinde eski sevgiliniz tekrar kollarınızda olacaktır.

Eğer bir hafta geçtiğinde kollarınız halen boş ise, kağıdı alıp metal bir kapta kül olana kadar yakın ve küllerini denize, göle, herhangi bir su birikintisine savurun. Bu kadarı yeterli olacaktır.

Sadece resimlerinizi yüz yüze gelecek şekilde yapıştırıp o halde de bırakabilirsiniz. Böylece resimlerinizi yapıştırarak çekim yasasını harekete geçirirsiniz.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:*

3. GÜZELLİK BÜYÜSÜ

Güzellik Büyüsü kadınların çekiciliğini ve güzelliğini yedi kat arttıran müthiş bir uygulamadır ve kadınların hayatını tamamen olumlu olarak değiştirir. Güzel ik büyüsü ilk defa Özbekistan’da ortaya çıkmıştır ve bu uygulama eski dönemlerde “sihri ziba” olarak geçerdi.

Güzel ve şirin görünmek için kadınlar tarafından erkeklere yapılan bir büyü çeşididir. Erkek büyünün etkisiyle kadını güzel ve çekici görmeye başlar ve kadına aşık olması hedeflenir.

Güzellik büyüsü fiziksel olarak kişinin dış görünüşünü değiştirirmez, kişinin bedeni üzerinde hiç bir değişiklik yapmaz, ancak yapılacak olan erkeğe o kadının olduğundan daha güzel ve çekici görünmesi sağlanır.

Eğer genel olarak bir erkek belli etmeden her erkeğe güzel görünmek isteniyorsa buna göre niyet edilir ve büyü yapılır. O kadına bakan ve onu gören insanların bakışını değiştirir ve kadını öteki insanların gözüne olduğundan çok daha güzel, şirin ve alımlı gösterir.

Hoşlandığınız bir erkeğe, kocanıza, erkek arkadaşınıza, veya eski sevgilinize, yani tek bir erkeğin üzerine yürüyerek bu büyüyü yapmanız aslında daha etkili olacaktır.

Güzellik büyüsü ile elde edilen güzellik algısı kalıcıdır ve bir defa uygulandıktan sonra etkileri ömür boyu süren bir büyüdür. Bu büyünün yüzyıllardır dünyanın pek çok ülkesinde büyük rağbet görmesinin nedenlerinden birisi de devamlılık ve kalıcılık özelliğidir. Güzellik büyüsü sadece kadınlara yönelik yapılan ve yalnızca kadınların uygulayabileceği bir büyüdür.

Güzellik Büyüsü kadınlar tarafından yaygın olarak kullanılan ve tercih edilen bir büyü çeşididir. Aynı zamanda kolay yapılan büyüler arasındadır ve tesiri çok kuvvetli olan bir büyü olduğu için çok uzun yıllardan beri tercih edilmektedir.

Güzellik büyüsü nasıl yapılır?

Güzellik büyüsü dört aşama ile yapılır ve bu büyünün yapıldığı günlerde kadının adetli olmamasına özen gösterilmesi gerekmektedir. Büyüyü yapmadan önce abdest alınması veya duş alınması tavsiye edilir.

Güzel ik büyüsünün bütün aşamaları gece yapılmalıdır, çünkü gündüz vakitlerinde herhangi bir büyü ritüeli uygulanamaz.

• Büyünün birinci aşaması: “telkin”

Güzel ik büyüsünün ilk aşamasında sakin ve sessiz bir ortamda dinde yer alan sureler ve ayetler okunmalıdır. 40 İhlas Suresi ve 41 Fatiha Suresi okunur ve kadının dört yanına üflenir. Eğer sadece kadın bu uygulamayı yapıyorsa, kendine üfler.

Bu uygulamanın amacı güzellik büyüsünü yapan ya da yaptıran kadının özgüven kazanmasını ve kendini iyi hissetmesini sağlamaktır. Yani büyünün ilk aşamasında kadının kendisine olan bakışı ve kendisine olan özgüveni olumlu yönde değiştirilmektedir. Sureler okunurken, arada bir güzel cümleler kurulmalıdır ve sesli olarak söylenilmelidir. Güzellik büyüsünü yapan ya da yaptıran kadının adı da cümleler içinde geçmelidir.

Diyelim ki büyüyü yapan kadının adı Zeynep. Bu büyüyü yapan kadın o kişiyi aklına getirerek ve inanarak şunları söyleyebilir:

“Ben Zeynep, sevdiğim kişinin gözünde artık çok daha güzelim ve çok daha değerliyim. Beni elde etmek için elinden geleni yapıyor, çaba harcıyor ve peşimden koşuyor. Onun ilgisini sadece ben çekiyorum, onu kendime aşık ettim ve bana olan aşkından deli divane. Gözleri benden başkasını görmüyor.”

Büyünün telkin aşamasında gerekli olan duaların okunması sonucunda zaman kaybetmeden vefk işlemine geçilmelidir.

• Büyünün ikinci aşaması: “vefk hazırlama”

Güzellik büyüsünde vefkin hazırlanması büyünün tutmasında büyük rol oynar. Vefk kelimesi Arapça bir sözcüktür ve “denge, düzen ve uyum” anlamlarına gelir. Büyü işlemlerinde ise vefk ifadesi büyü yapmak amacıyla hazırlanmış olan yazılı belge anlamındadır.

Vefk için parşömen kağıt kullanılır ve vefk hazırlanırken bulunan ortamda istenirse gül tütsüsü yakılabilir.

İslam Dini'nde alkol haram olduğu için Vefk yazarken asla mürekkep kullanılmaz, çünkü mürekkep alkol içeren kimyasal maddelerin bileşimiyle elde edilir. Bu nedenle Vefkler misk-i amber, safran ve gül suyunun karıştırılmasıyla ve ezilmesiyle elde edilen alkol içermeyen bir mürekkeple yazılır. Sadece safran mürekkebi de kullanabilirsiniz. Bu önemli noktaya dikkat ediniz.

Güzellik büyüsünde vefk hazırlamada ilk olarak vefk kağıdının tam ortasına güzel ve çekici görünmek isteyen kadının adı yazılmalıdır. Daha sonra büyüyü yapan kişinin kime ya da kimlere güzel ve şirin gözükmek istediğini de belirtmesi gerekir. Böylece vefkin doğru bir şekilde hazırlanmasının ardından büyünün etkisi daha net ve tesirli bir şekilde ortaya çıkar.

İsmin etrafına “erkekler, akrabalar, zenginler, yakışıklılar, yabancılar, askerler, doktorlar, avukatlar…” gibi her gruptan insanın adı yazılır.

Güzellik büyüsü tüm erkeklere yönelik yapılıyorsa, genel bir kaç ifadenin yazılması yeterli olacaktır. Tüm insanları etkileyecek biçimde kapsamlı bir uygulama olarak da icra edilebilir.

Ancak bir çok kadın güzellik büyüsünü sadece bir erkeğe veya belli özellikteki erkeklere yönelik yapmayı tercih etmektedir. Büyü işleminde vefk üzerinde önceden bu tespit yapılırsa, büyü sadece ilgili erkekleri yani niyet edilen erkekleri etkileyecektir. Öyleyse vefkin ortasına yazılmış kadının isminin yanına niyet edilen erkeğin ismi yazılır.

İsimleri anne adıyla yazmanız tavsiye edilir.

Mesela: “Ayşe kızı Zeynep” ve büyüye niyet edilen erkek için “Hülya oğlu Murat” gibi.

• Büyünün üçüncü aşaması: “vuslat”

Güzel ik büyüsünün bu aşamasında hazırlanmış olan vefk kağıdı gece yarısından sonra bir mezarlığa götürülerek yakılır ve külleri mezarlıktaki toprağa savrulur. Küller mezarlık alanına düşer ve orda kalır. Büyünün bu işlemine vuslat yani kavuşma adı verilir. Yanan vefk kağıdının küllerinin mezarlığın içerisine yayılması ve bu durumun gerçekleşmesi kavuşma eylemi ile bağdaştırılır.

Vefk kağıdının mezarlıkta yakılması ve orada küllerinin savrulması sonucunda güzellik büyüsü ömür boyu kalıcı bir şekilde tesirini gösterir. Üçüncü aşamanın amacı güzellik büyüsünün tesirlerinin ölünceye kadar devam etmesini sağlamaktır.

Güzel ik büyüsünün bu aşamasının da doğru bir şekilde tamamlanmasının ardından büyünün son aşamasına geçilmelidir. Son aşamanın amacı güzellik büyüsünün tesirlerinin ölünceye kadar devam etmesini sağlamaktır.

• Büyünün son aşaması: “seyrüsefer”

Büyünün son işleminin de doğru ritüeller ile yapılması sonucunda güzellik büyüsü hemen etkisini göstermeye başlar.

Seyrüsefer gezinti yapmak ve yol almak anlamındadır. Güzellik büyüsü yapan ya da yaptıran kadın büyünün bu aşamasında ertesi gün dışarıda dolaşmaktadır. Akşam güneş battıktan sonra kadın dışarı çıkar ve insan içine karışıp halka görünmesi gerekir. Şartlar el verdiği müddetçe kadın etrafta mümkün olduğu kadar çok dolaşarak kendisini başka şahıslara gösterecektir. Kadın kendisini ne kadar çok insana gösterirse, büyünün etkisi o kadar çabuk ve o kadar güçlü bir şekilde kendini hissettirmeye başlar.

Facebook

There are no photos in this album.

CiltDua:UZAKTAN-İNSANLARI RESMİNE BAKARAK,DÜŞLE TESİR ETME by Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*
CiltDua:UZAKTAN İNSANLARI RESMİNE BAKARAK,DÜŞÜNEREK TESİR ETME:

(ÖNEMİNE BİNAYEN UYARMADAN GEÇEMİYECEĞİM:
BU ALTTA VERDİĞİM AYETLERİ ANCAK HELALİNİZE
-EŞİN OLABİLİR,KARDEŞİN OLABİLİR,DARGIN OLAN İKİ HEM CİNS ARKADAŞIN OLABİLİR.
AMAÇ YIKILMAK ÜZERE OLAN BİR YUVANIN YIKILMASINI HELAL YOLLARLA ENGELLEMEKTİR!
-BUNUN DIŞINDA HELALİN OLMAYAN BİRİNE YAPMANIN VEBALİ ÇOK FAZLADIR,
SANA YAPTIĞIN UYGULAMA BELA OLARAK,SIKINTI OLARAK GERİ DÖNER!
KISA BİR DÜNYA İÇİN AHİRETİ YIKMAYA DEYMEZ KARDEŞİM)

Sevdiğiniz(eşini) kişiyi fotoğrafla ve resimle kendinize aşık etme sevdirmek için:

Size gönülden bağlanmasını istediginiz kişinin(eşinin) fotoğrafını önünüze koyun,
aşagıdaki duayı (77 defa) okuyup fotoğrafa üfleyin.

Fotoğraf yerine, size aşık olmasını istediğiniz(eşinizin) kimsenin az miktarda saç teli
yada herhangi bir eşyasından küçük bir parça da olabilir.

"Bismillahirrahmanirrahim.
Yühibbünehüm kehubbillahi velzine amenü eşeddü hubbellilahi
ve cealeş şemse zıyaen vel gamera nüran
Vallahi Alimüm bizatis sudür."
BAKARA SURESİ AYETİN BİR KISMI
يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللّٰهِۜ وَالَّذ۪ينَ اٰمَنُٓوا اَشَدُّ حُبًّا لِلّٰهِۜ ﴿ ١٦٥ ﴾
YUNUS SURESİ AYET
وَ جَعَلَ الشَّمْسَ ضِيَٓاءً وَالْقَمَرَ نُورًا ﴿ ٥ ﴾
MULK Suresi ayet
وَا للهِ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

Daha sonra:
"Ya Rabbim senin hakkın için, karşımda (fotoğrafı v.b.) bulunan
ismindeki kadının(KARININ)/ erkeğin()KOCANIN=
bütün bedeni ve ruhu artık beni sevsin ve hiç terk etmesin."
şeklinde,yada sizin istediğiniz biçimde niyet edin, dilekte bulunun.
Sonra 36 defa "Şemhüreş"(bu duanın hadiminin ismi) ismini zikredin.
hiçbir şeyi olmayan arkadaşlar o kişiye tamamen konsantre olarak uygulayabilirler.

Muhabbetini istediğinizin size olan sevgisi gerçekleşene kadar okuyun.
"şemhüreş" perşembe akşamının hizmetlisinin adıdır..
orjinal şekli saça veya tenine değmiş kıyafete okuyup yakmaktır..
"şemhureş"in ismi zikrediliyor demek ki perşembe akşam okunması gerekiyor.
(denilmektedir-Allahü alem)

77 defa o dua saca veya kıyafete okunur ve yakılır
buna 7 gece devam edilir..
daha etkili olur:
_________________

İLGİNÇ BİR BİLGİ:
Zihin gücüyle telepatik Muhabbet ve sevgi İnsan beyninin sırları henüz çözülememiştir,
insan beynindeki güç o kadar muazzamdır ki kişi sadece zihnini kullanarak düşüncesiyle
madenleri bile eğip bükebilmekte,eşyaları sadece bakışlarını yönelterek ve
zihnini odaklayarak yerinden havaya kaldırabilmektedir.
Böyle muazzam bir güç ve yeteneğe sahip bir beynin diğer bir beyne odaklanarak
diğer kişinin beynini kendi istediklerini yapmaya şartlandırması çok kolay olsa gerekir.

Sadece bu işlemi yapmak için nasıl davranmak gerektiğini bilmek kafi gelecektir.
Burada insanın beyninde mevcut olan telepati gücü devreye giriyor.

Telepatiyle yapılabilen şeylerin arasında kişilerin kişilere ilgi duymasını sağlamak da vardır
ve bu çok zor bir iş değildir,biraz sabır,biraz özveri ve zihin gücünün bir araya gelmesi yeter.

Telapatik aşk muhabbet tarifi
Telapatik aşk muhabbeti için başlarken önce şöyle bir çalışma metodu düzenlenir.

a-Muhabbet,sevgi,aşk için yapılacak kişi size uzak mesafedemi yoksa
yakınınızda veya yüz yüze olabilecek kadar yakın mı.
Telapatik aşk işlemi için mesafeler çok önemli olmasa da yakın mesafe
etkiyi daha da arttırıp aşk işleminin gerçekleşme zamanını kısaltır.
Aşkişlemi yapacağınız kişiyle yüz yüze görüşebiliyorsanız onunla iki kaşının
ortasının bir cm kadar yukarısına bakarak konuşun veya içinizden ona olan
duygularınızı ve onunda sizi sevmesi gerektiği mesajını telapatik olarak iletin.

b-Aşk işlemi yapılacak kişinin elinizde bir fotoğrafı varmı?
Aşk işlemi yapılacak kişinin fotoğrafı elinizde olursa aşk bu işlemi
gerçekleşme sürati ve etkisi yüzde elli oranında artar.
Önce sakin,sessiz,rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortam ve rahat edebileceğiniz bir koltuk gerekir.
Aşk işlemi yapacağınız kişinin fotoğrafını göz hizanıza getirin 30 cm. kadar mesafeden
fotoğraftaki kişinin iki kaşının az yukarısına doğru bakışlarınızı sabitleyerek
o kişiye sizi sevmesi gerektiğini yalnızca sizinle mutlu olabileceğini düşüncenizi kullanarak söyleyin.
Ona telapatik olarak hakkınızda olumlu mesajlar yollayın.

c-Aşk bu işlem yapılacak kişi hakkında detaylı bilgiye sahipmisiniz,onu yakından tanıyor,
sempati duyduğu şeyleri biliyormusunuz.

d-Aşk işleminin c- şıkkına evet yanıtı verebiliyorsanız işiniz daha da kolaylaştı demektir.
Şimdi yapmanız gereken zihin gücünüzle kendinize bir göz bağcı oluşturmak,
bu göz bağcı aşk işlemi yapmak istediğiniz kişiye gidecek ve onu sizi sevmeye ikna edecek.

Göz bağcı nasıl oluşturulur.
Göz bağcı zihin gücünüzü kullanarak oluşturduğunuz size hizmet edecek olan bir görevlidir.
Göz bağcı adı gibi göz bağlar sizin istediğiniz kişinin gözü sizden başkasını görmez olur,
anlayacağınız size karşı bir alakası olmayan istediğiniz bir kişinin gözlerinin sadece sizi
görmesini fakat sizden başkalarını da görmemesini sağlar.
Gözüm senden başkasını görmüyor ,
aşk gözünü kör etmiş sözleri hep bu göz bağcının yaptıklarının halk dilindeki söylemidir.

Göz bağcısının neye benzeyeceğini siz seçersiniz ister bir
spor araba hayal edin ister bir
insan ister bir
hayvan,tercih size kalmış.
Burada c- şıkkının önemi ortaya çıkıyor.
Bu Aşk ilemi yapmak istediğiniz kişi örneğin kedi yavrularından çok hoşlanıyor.
Öyleyse oluşturacağınız göz bağcı şirin bir kedi yavrusudur.
Sessiz, sakin bir ortam seçin herhalde en uygun ortam yatak odanızdır.
Yatağınıza uzanın gözlerinizi kapatıp şirin bir kedi yavrusu hayal edin
ona bir isim takın ve onunla konuşmaya başlayın.
Senin görevin (aşk işlemi yapılacak kişinin ismi(!) diyelim) (!)&#;e beni sevdirmek.
Onun yanına git ve beni sevmesi için güzel şeyler söyle,git onu gör ve tekrar yanıma gel deyin.
Gönderdiğiniz kediyi (!)&#;in beyni görecek ve o görüntü ve hisleri şuur altına yerleştirecek (!)
&#;in bunlardan hiç haberi olmasa da her gün kediniz aracılığıyla gönderdiğiniz telepatik mesajlar (!)
&#;in şuur altında depolanmaya devam edecek.
Kedinizin vazifesini tamamlayp size geri geldiğini düşündüğünüzde hep omuzuma çık ,orada otur orada uyu deyin.
Yolda yürürken omuzunuzda kedinizin oturduğunu,nereye giderseniz gidin o kedinin hep orada olacağını düşleyin.
Bu Aşk işlemi yapmak istediğiniz kişiyle karşılaştığınızda (!)&#;in beyni omuzunuzda oturan kediyi algılayacak ve () !
size sempati duymaya başlayacak.
Belki ilk anda size saçma gibi gelsede etkilerini gördükçe sizde hayretler içinde kalacaksınız,
hiç üşenmeyin olumlu etkisini görecek ve çok şaşıracaksınız.

Tabii burada bu aşk işlemi yapılacak kişiyi yakından tanımanızın önemi ortaya çıkıyor.
Herhalde kedi yavrusunu sever,şirin bir kedi yavrusunu kim sevmez ki
diyerek aşk büyüsü yapacağınız kişiye yavru kediyi gönderip ters etkide alabilirsiniz
çünki tahmin değil elinizde kesin bilgi olmalıdır.
Bakarsınız bu aşk işlemini yapacağınız kişi kedilere karşı fobisi olan biridir.
Böyle bir durumda kendi elinizle her şeyi bozmuş olursunuz.!!!

Bu Aşk ilemi yapmak istediğiniz kişi örneğin kedi yavrularından çok hoşlanıyor.
Öyleyse oluşturacağınız göz bağcı şirin bir kedi yavrusudur.
Sessiz, sakin bir ortam seçin herhalde en uygun ortam yatak odanızdır.
Yatağınıza uzanın gözlerinizi kapatıp şirin bir kedi yavrusu hayal edin
ona bir isim takın ve onunla konuşmaya başlayın.

UYARI:Hiç denemedim,fakat bu yapılan Allah cc dua yerine geçer.
AYRIYETEN BEYNİNİ AŞIRI OLARAK BİRİNİN SEVGİSİ İLE ZORLAMAN HALİNDE CİNLERDE
BU KİŞİNİN KILIĞINDA ÖZELLİKLE BU GİBİ İŞLEMLERİ UYGALAYANLARA VE
İSTEDİĞİNE MUSALLAT OLUP SIKINTININ ARTMASINADA SEBEB OLABİLİR.
HERHANİGİ BİRİNE AŞK VE SEVGİ VE MUHABBET İÇİN UYGULAMALARDA
HERZAMAN VURGULARIMKİ!,UYGULAYACAĞIN KİŞİ HELAL OLAN KİŞİLER OLMALI.
ÖRNEĞİN:KARI KOCA ARASINDAKİ KIRGINLIKLAR HER HANGİ BİR EŞİN EVİ TERK ETMESİ,
ARALARINDAKİ SERVGİNİN AZALMASI,İKİ KARDEŞİN ARASINDAKİ DARGINLIĞIN KALKMASI,
İKİ ERKEK VEYA BAYAN MÜSLÜMANIN ARASININ DÜZELMESİ GİBİ.
NİKAHSIZ OLUP BEN SEVİYORUM,ODA BENİ SEVİYORDU BİR ANDA BENİ BIRAKTI,
SAMİMİ İDİK NİYETİM İYİ İDİ SÖZLERİ İLE BÖYLE İŞLEMLER UYGULANMAZ,
KISMEN FAYDA BULSANDA ÇOK SIKINTILAR YAŞARSIN SAKIN GAFLETE DÜŞME.

(TELEPATİ)Denemdekiuygulamaya bakarsak,kendimizi yapmak istediğimize odaklamak gerkemektedir,
bir şeyi samimi olarak mevladan istemek için de o istediğine odaklanmanız gerekmektedir,
dolayısı ile telepati ile istediğini elde etmek için verilen uygulama,mevladan istemektir!,
Şöyle bir uygulamayı tavsiye etmiştir,yukarıda verilen uygulama özet olarak:
!!!"Bu Aşk işlemi yapmak istediğiniz kişi örneğin kedi yavrularından çok hoşlanıyor.
Öyleyse oluşturacağınız göz bağcı şirin bir kedi yavrusudur.
Sessiz, sakin bir ortam seçin herhalde en uygun ortam yatak odanızdır.
Yatağınıza uzanın gözlerinizi kapatıp şirin bir kedi yavrusu hayal edin ona bir isim takın ve onunla konuşmaya başlayın."!!!

ÜSTEKİ DAVETİ AÇIKLAYICI OLARAK ALTTAKİ BİLGİYİ DİKKATLE OKUYUN:
Böyle sakin ıssız bir ortamda bir şeye odaklanmak burada kişinin sevdiği kedi olarak verilmiş,
uygulayıcı kediyi sürekli düşlünmesi ve onu iç güdü veya hafif sesli olarakta olsa çağırmasıda bir nevi cin davetine girmekte,çağrılan ve kedi veya her ne olursa çağıracağın bu şekle bürünen ruya yolu veya açık gözlede olsa bu çağırdığı mahluk
(Kedi) kılığına bürünen "cin" çağıran kişiye gelir ve söylenen işi bir nevi kendinide(cin)
eğlendirecek şekilde uygular,burada cinnin yapmasındaki kasıt yapanları bir nevi ilgisini çekmek
daha ileriside yapanları uygulayanlarla dalga geçmeye bazende cin musallatına bulaşmaya sebeb olur,
istediğin kısmende olsa gerçekleşe bilir fakat,sonuç olarakta sıkıntılara düçar olabilirsiniz.

DİKKAT:
Sizlere tavsiyem samimi ve ihlasla esmaları bazı ayeti kerimeleride vesile ederek,
okuyarak mevladan ısrarla göz yaşı ile istemek,inanıyorumki istediğine ısrar edersen ve
kaderindede varsa muhakkak olacaktır,hertşeyin doğrusunu Allah bilir

ve bu denildiği gibi yapılırsa duada büyük bir olasılıkla kabul olur inşeellah)
ENES TÜRK
-alıntı-

Kurşunla yapılan AYRILAN VEYA AYRILMAK ÜZERE OLAN KARI KOCANIN AYRILMASINI ENGELLEMEK
VE GİTMİŞSE GERİ GELMESİ İÇİN aşk uygulaması ve evini terk edene geri dönmesi

Bir levha kurşun alınır.
Bu kurşun levhanın üzerine sivri bir aletle istenen kişinin adı ve istenen kişinin annesinin adı kazınarak yazılır.
Sonra bu levha üzerine Tuncina duası okunur:
"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin
salâten tüncînâ bihâ min-cemî&#;il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât
ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi&#;s-seyyiât ve terfe&#;unâ bihâ ındeke a&#;lâ&#;d-deracât ve
tubelliğunâ bihâ aksâ&#;l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî&#;l-hayâti ve ba&#;del-memât birahmetike
Yâ erhame&#;r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni&#;mel vekîl, ni&#;mel mevlâ ve ni&#;me&#;n-nasîr.
Ğufraneke rabbenâ ve ileyke&#;l-masîr."

Kurşun levha ateşe atılır,levhayı ateşe atarken bu kurşunun eridiği gibi
falanca da benim için erisin koşa koşa bana gelsin denir.
Kurşun eridiğinde o kimse dayanamayarak koşa koşa gelir.
.kurşunla yapılan kişinin ebced tutarı sayısı miktarınca kadar
tuncine duası okunması gerekdiği ve ömür boyu kalıcı olduğu not düşülmüş Allahü alem.

Aşk İçin salatı tefriciye Mucizesi(her niyet için okunabilir yeterki helal olsun)
Salatı tefriciye,her türlü dileğin isteğin için sayısı ile okumak bir şifredir çok etkilidir,yeterki inanarak ısrarla uygulayın.

Sevgilinizi geri getirmek için okuyun…
Etkisini fark ediceksiniz…
kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladıfunduszeue.info çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş…(ayrıldığımızda değiştirmiştimm).
ve ağlayarak aradııı…çoooook mutluyum .umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir.
1-duayı okumadan önce abdest alın
2-saati önemli değil
3-başınızı kapatın ben öyle yaptım.
4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz funduszeue.infoed MUstafa sav.’ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin…)
5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua…
6-“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7. gün haber aldım…allah mutlaka bir kapı açıyor. olacak işleri çabuklaştırıyor…bir sebep yaratıyor dedi…oyle de oldu çoook şükür…
dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyle…allah yardımcısı olsun tüm sevenlerin….

Seven kişinin,Sevilen kişiyi resimliyerek(resmini veya hayalini göz önüne) getirerek,niyet ve arzusunda onun sevgisi kazanmak adına yapacağı dualar sonunda okunduğu takdirde büyük bir sevgi enerjisi veren bir ayettir..
Bu enerjiyi yeteri miktarda kullanabilir ve yönlendirebilirsiniz,Kişiyi tesir altına alabilirsiniz.
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١﴾
"Rum Suresi Ayet: Vemin âyâtihî en halaka lekum min enfusikum azvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeh (Rahmeten),İnne Fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn"
Anlamı: Kendileri huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de o’nun (varlığının ve kudretinin) Delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbete ibretler vardır.

Bu Okumaya "ya-Vedud" esması dahil edildiğinde sonuca daha süratli ulaşabilirsiniz. Okuma sırasında olumlu Olun,İmajinasyonunuzu(istediğiniz helalinizinb resmi,görüntüsü) tam yapın,Yada fotoğraf kullanın..
Güzel bir buhur ile odayı donatırsanız daha verimli olacaktır.(güzel kokular rahmanilerin gelmesini sağlarki,daha etkili olur)
Sayısal Değeri: ancak dilediğiniz Miktardada okuyabilirsiniz.
zaman Olarak ise,Her arabi ayın İlk iki haftasını seçebilirsiniz yada ayın yükselişte olduğunu gözetleyerek yapabilirsiniz.

_______________________________________

İstenen(NİKAHLI EŞ) Kişiyi Geri Getirme

Yatağına abdestli olarak yatan kimse aşağıdaki ayeti sonuna kadar okumalı:
okuyuşunu 1, 3, 5 veya 7 kere tekrarlamalıdır.
O mübarek saatte kalkıp, iki rekat Allah rızası için namaz kılmak niyetiyle uykuya varmalı, anılan saat gelince uyanıp, iki rekat namaz kılmalı ve gelmesi istenen kişi için Allah Teala’dan dilemelidir.
Bu husus hayli denenmiş, istenen sonuca ulaşılmıştır.

Ayet-i celile şudur:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ كَانَتْ لَهُمْ جَنَّاتُ الْفِرْدَوْسِ نُزُلًا ﴿١٠٧﴾
خَالِدِينَ فِيهَا لَا يَبْغُونَ عَنْهَا حِوَلًا ﴿١٠٨﴾
قُل لَّوْ كَانَ الْبَحْرُ مِدَادًا لِّكَلِمَاتِ رَبِّي لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ أَن تَنفَدَ كَلِمَاتُ رَبِّي وَلَوْ جِئْنَا بِمِثْلِهِ مَدَدًا ﴿١٠٩﴾
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا ﴿١١٠﴾
"İnnellezîne âmenû ve amilus sâlihâti kânet lehüm cennâtül firdevsi nüzülâ
* Hâlidîne fîhâ lâ yebğûne anhâ hıvelâ
* Kul lev kânel bahru midâden li kelimâti rabbî lenefidel bahru kable en tenfede kelimâtü rabbî ve lev ci’nâ bi mislihî mededâ
* Kul innemâ ene beşerun misliküm yûhâ ileyye ennemâ ilâhüküm ilâhün vâhıd
* Fe men kâne yercû likâe rabbihî felya’mel amelen sâlihan ve lâ yüşrik bi ıbâdeti rabbihî ehadâ*

___________________________

Kocamı Evine Bağlaması için Nasıl Dua Yapılır

Gözü dışarda ve evine bağlı olmayan bir kimsenin bu durumdan vazgeçerek evine ve yuvasına bağlı biri olması için:
yetmiş kere
“aneti’l-vücuhu lil-hayyi’l-kayyum”
zikrine devam edin.

Resme bakarak Hayır işleri için OKUMA yapılır:
7 Gün oruç tutulur.
yemeden içmeden riyazet şarttır.
geceleri her kes yattıktan sonra,
salavatı şerif okunacak,
istiğfar okunacak(günahlara tövbe)
ya-müsavvir okunacak,
defa kaf,ha,ya,ayn,sad oku,
arkasındanda
defa bu ayeti kerimeyi tekrar et:
MERYEM Suresi Âyet
"Fe erselnaa ileyhee ruu hanee fetemessele lehee beşeran seviyye"oku
فَأَرْسَلْنَا إِلَيْهَا رُوحَنَا فَتَمَثَّلَ لَهَا بَشَرًا سَوِيًّا
matlubun resmini önüne koy bu resme bakarak,bütün düşünceni matlubun üzerinde toplayarak okumalı.
resmi yoksa hayalini göz önünde canlandırarak iki kaşı arasına göz dikerek okumalı.
buna 7 gece devam et

Zühre veya müşteri saati seçilmellidir.
okuma esnasında güzel kokulu buhur kullanılmalı yakılmalıdır.
gizli ilimler
sf

Dikkat:Sizlere verdiklerim haram olan halk arasında bildiğimiz manada büyü değildir.
AYRIYETEN BEYNİNİ AŞIRI OLARAK BİRİNİN SEVGİSİ İLE ZORLAMAN HALİNDE CİNLERDE BU KİŞİNİN KILIĞINDA ÖZELLİKLE BU GİBİ İŞLEMLERİ UYGALAYANLARA VE İSTEDİĞİNE MUSALLAT OLUP SIKINTININ ARTMASINADA SEBEB OLABİLİR.
HERHANİGİ BİRİNE AŞK VE SEVGİ VE MUHABBET İÇİN UYGULAMALARDA HERZAMAN VURGULARIMKİ!,UYGULAYACAĞIN KİŞİ HELAL OLAN KİŞİLER OLMALI.
ÖRNEĞİN:KARI KOCA ARASINDAKİ KIRGINLIKLAR HER HANGİ BİR EŞİN EVİ TERK ETMESİ,ARALARINDAKİ SERVGİNİN AZALMASI,İKİ KARDEŞİN ARASINDAKİ DARGINLIĞIN KALKMASI,İKİ ERKEK VEYA BAYAN MÜSLÜMANIN ARASININ DÜZELMESİ GİBİ.
NİKAHSIZ OLUP BEN SEVİYORUM,ODA BENİ SEVİYORDU BİR ANDA BENİ BIRAKTI,SAMİMİ İDİK NİYETİM İYİ İDİ SÖZLERİ İLE BÖYLE İŞLEMLER UYGULANMAZ,KISMEN FAYDA BULSANDA ÇOK SIKINTILAR YAŞARSIN SAKIN GAFLETE DÜŞME. 

64 Likes16 comments

Sirin Arzular and 63 others like this.

91 Shares

Bratpfanne Ja

Helalinize uygulayın diyorsunuz ama sevdiğimiz kişiyi kendimize aşık etmeden nasıl evlenebileceğiz ki? Madem öyle ömrüm boyunca bekar kalayım sevdiğim kişi beni sevmediği için. Ayrıca bütün İslâmî kaynaklarda aşık olmanın günah olmadığı yazar. Bu durumda ne birini sevmek ne de sevilmek için dua etmek günah olmuyor? Sizin bahsiniz eğlencesine, birbirlerine gelecek vaat etmeden sevgili olup birbirine haram gözle bakan insanlar içindir. Ama bir insan diğerini ciddi düşünceyle seviyor ve diğerinin de onu sevmesini istiyorsa bu haram değildir. Unutmayın ki aşk ve şehvet farklı şeylerdir, bahsetttiklerimden ilki şehvet ikincisi ise aşktır. Birbirine haram gözle bakmadan aşık olan iki insan helal çerçevede görüşebilir. Aksi takdirde evlilik nasıl gerçekleşebilir? Dinimiz evliliği tavsiye ederken siz eşimiz olmayan birini aşık etmenin haram olduğunu söyleyerek evliliğe mani oluyorsunuz.

11 mosReport

Bahar Kumcu Esen

Özlem Çoruk

7 yrsReport

Osman Ince

hocam bakara suresi ve devamını 77 defa okurken her okumadamı yoksa 77 okumanın sonundamı resme üflenecek

4 mosReport

Sevda Özcan

Şekere okunan isteklerini yaptırmak için dua varmı acaba

3 yrsReport

Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*

Sevda Özcan EŞİN VEYA ÇOCUĞUN ,KARDEŞLERİN İÇİN SAYFAMDA VAR BAKARSAN BULURSUN

10 mosReport

Sevda Özcan

Rabbim dualarınızı kabul etsin

3 yrsReport

Ceyka Yerzov

Bana sirinlik duasi yazardiniz arabca onu kagida yazb ustumde tasimak istiyorum lutfen

6 yrsReport

Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*

yazılabilir,ancak bu sadece yazmak yeterli değildir,bakılıp bir sıkıntı varsa, tedavi edilip bilahare bu nuska yazılır.

6 yrsReport

Seher Akman

Hayır asla yalan değil hocam bana cevap verirseniz özelden görüşmek isterim mühim bir konu yanitinizj bekliyorum lütfen donerseniz memnun olurum

7 yrsReport

Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*

özelden mesaj atarak arayabilir sorunu isteğini söylersin

7 yrsReport

Ayşe Çağlar Şahin

Hocam Merhabalar bu duayı yedi perşembe akşammi okuycaz yoksa peşpeşe yedi gün mu

7 yrsReport

Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*

kardeşim ben bir çok dua verdim,hangini uygulayacaksan buradan hatta özelden mesaj gönderki ne sorduğunu anlıyayım.

7 yrsReport

Mesut Bahtiyar

Kurşun ile tuncina salavat büyü mü, kiz arkadaşım reddetti beni, şimdi eskisi gibi konuşmuyor, dost olarak bile konuşmuyor. Barış ma niyeti ile olur mu. Harama değil
Anne ve kişi ismini Türkçe yazılır mı

4 mosReport

Erkan Demirel

Hocam 3 yoldır beraber olduğum evlenme yolunda olduğumuz sevgilim ufak tefek sevenlerden kızdı gitti konuşmuyor ne yapabilirim geri dönmesi ve eskisi gibi sevgiyle bağlanalım diye

1 moReport

Gülcan Akbırak

Lütfen daha detaylı bilgi verilsin tam anlamadım yok mu wp yada insta

6 mosReport

Ayşe Çağlar Şahin

Merhaba hocam ebcet ne demek acil yazarmisiniz

7 yrsReport

Cin,şeytan,büyü ve nazardan korunma yolları *Enes Türk*

abcet,esmaların matematiksel rakamsal karşılığı

7 yrsReport

Maria Stöckl

Bir Dua nasil seytanla aglakali olabilirki anlamadim

1 yrReport

Iple büyü bozma

Büyü bozma yolları

Büyüden kurtulmanın çeşitli yolları vardır. Bunlar arasında en etkili olanı ise idrardır. İdrarın cinlere büyük zararlar verdiği bilinir. Özellikle cinler vasıtasıyla yapılan büyüleri bozmada en etkili yöntem insan sidiğidir. Sidiğin cinleri etkisiz hale getirdiği görülür.

Büyü bozma iple

Arama yapmak için buraya tıklayın. Büyü Dualar Gizli İlimler Hocalar Medyum İletişim YENİ Süryani Aşk Büyüsü Nedir? Süryani Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır? Aşk Büyüsü Nedir? Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır? Domuz Büyüsü Nedir, Domuz Büyüleri Nasıl Yapılır? Gerçek Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Aşık Etme Duası Nasıl Yapılır? Tesirli ve Kesin Çözüm Uzaktan Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Aşk Büyüleri Büyü Nasıl Bozulur? Büyü Bozma duası ve Yöntemleri Kısmet Açma Duası Erkek ve Kadın İçin Denenmiş Yöntemler Anasayfa Büyü Büyü Nasıl Bozulur? Büyü Bozma duası ve Yöntemleri Büyü Nasıl Bozulur? Büyü Bozma duası ve Yöntemleri Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hocalar/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_funduszeue.info on line 56 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hocalar/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_funduszeue.info on line 56 Büyü bozma yöntemleri büyü duası geçmişten günümüze insanlığın en fazla merak ettiği konular arasında kendini göstermektedir.

Günlük hayatta sıklıkla karşılaştığımız kelimelerden birisi olan Büyü nedir? Büyü belirtileri nelerdir? Büyü bozma, nasıl bozulur? Büyü nasıl bozulur?

Ip ile büyü bozma

Sınav kaygımı bir türlü üzerimden atamayan kızım için arayıştaydım. Derslere yoğunlaşması gerekirken arkadaşlarından kopamaması onu derslerden uzaklaştırıyordu. Medyum Burak’ı met eden arkadaşımın sayesinde sosyal çevresinden soyutlanmak amacıyla soğutma celbi yaptırmaya karar verdim. İşleme başlayan Medyum Burak ile sürekli görüşmelerimiz oldu. Kızım nihayet daha çok derslere adapte olmaya başladı. İyi ki seni tercih etmişim Medyum Burak.

Iple büyü bozma

Uzaktan yapılan büyü nasıl anlaşılır? konusunda yazımızda değerli bilgiler bulunmaktadır.

Uzaktan büyü bozmak için okunacak dualar

Birinden intikam almak istiyor sizi yarı yolda bıraktığı için nefret ediyorsanız medyum Burak bu konuda gerçekten yardımcınız olabilir. Ben terk edildiğim sevgilim için ayırma hamaylı uygulattım benden sonra ki sevgilileri uzun ömürlü olmadı intikamımı almış oldum.

Düğüm büyüsü ile sevilen kişinin kendisine aşık edilmesi mutlaka ilk çalışmaların medyum hoca ile yapılması lazımdır. Çalışma esnasında hoca kişi hakkında bilgiler ister, bunlar verilmelidir. Detaylı ve doğru olarak verilmesi lazımdır. Özellikle, büyü yapılacak kişinin, doğum yılı, adı, soyadı, nerede yaşadığı, işi, ne yaptığı memleketi gibi bilgilerin verilmesi önem taşır. İp ile yapılan düğüm büyüsüne bu bilgiler eksik ise başlamanın bir anlamı yoktur. Bilgilerin toplanmasından sonra hoca vefk çalışması yapar, ayrıca kişinin kişisel eşyaları da verilmelidir.

düğüm büyü bozma

Bence medyum Burak Hoca gerçekten çok özel bir insan. Kendisi bana sevdiğimle ilgili olarak çok yardımcı oldu. Onun da bana duygularının olması için aşk büyüsü yaptırmak istedim. Kendisinin aşık etme hamaylı sayesinde iki aydı gerçekten kalıcı etkileri olan çalışmalar yaptık.

November 25, -

Eşimin gözü beni görmez oldu. Bir kadın ile ilişkisi olduğunu düşünürken bazı ipuçları da buldum ve çok üzüldüm. Durumu düzeltebilmek adına Medyum Burak ile görüşme gerçekleştirip ayırma büyüsü ile çözüm bulma yolun gittim. Ayırma hamaylı işlemi ile inş her şey yoluna girecek. Her şey için Teşekkürler Medyum Burak.

Düğüm büyüsünün tutmayacağı kişiler bulunmaktadır. Bunlara aşk büyüsü türleri de işlemez. Doğuştan görme engelli olan kişiler, kuran hafızları, evinden en son 40 gün içinde cenaze çıkmış olanlara büyü işlemez. Bu kişilere büyü yapmaya çalışmak etkisiz olur, hatta büyü yapan kişinin kendisinde zararlar olur. Bu şekilde bir hata yapanlar hemen durumun düzelmesi için profesyonel medyumdan destek almalıdır.

Büyü bozma iple

En yakın dostuma aşık oldum. Ailesi durumun farkında ve bizi görüştürmemeye başladı. Dostumun düşüncelerini bilmiyorum; ama onu istiyorum. [email&#;protected] mail adresi kurtarıcım oldu. Aşık etme celbi için işlem başlatan Medyum Burak ile düzenli olarak 3 haftadır durumu takip ediyoruz. Her şey yolunda. İyi ki varsın Medyum Burak.

Yapılan her büyünün yine şifrelerle bozulması mümkündür. Büyü bozmada kullanılan en etkili malzeme ise idrardır. İdrara yapılan büyüyü bozmak içinse özel dualar vardır.

Wind creek online casino app

April 5, -

Evlilik için düğüm büyüsü yaparak mutlu bir evliliği uzun yıllar sürdürebilirsiniz. Bir bardak su, beyaz renkli kumaş, mavi renkli mürekkep, büyü yapılan kişinin saçından bir tutam, kırmızı renkli ve mavi renkli ip, saksı ve toprak malzemeleri ile büyü yapılabilir. Düğüm büyüsünün etkili olmasında kesinlikle gerçek ve profesyonel medyum hocalardan destek almak çok önemlidir.

Merhaba. Başıma gelen olayı kısaca anlatmak isterim. 3. Kişi uğruna aldatılan, gururu kırılan bir kadındım. Sonra soluğu medyum Burak’ta aldım. Kendisi ayırma büyüsü yaptı o ihanetçilere. Sonucunda ise onlar ayrıldı. Üstüne beni aldatan o insana aşk büyüsü de yaptık. İşte o zaman tam istediğim gibi almış oldum intikamımı.

Siz de soğutma hamaylı desteği almak isterseniz benim gibi Burak Hoca ya danışabilirsiniz. Ben ne zamandır soğutma büyüsü desteği almak ve özel ilişkim için bu şekilde yardım almak istiyordum. Neyse ki Burak Hoca bana çok destek oldu ve manevi ilimler konusunda inanılmaz bir insan.

Büyü bozma taşlı nedir sorusunu en net ve kısa olarak bu şekilde cevaplayabiliriz. Şimdi diğer konumuza, büyü bozma taşı ne işe yarıyor sorusuna geçiş yapalım.

Iple bozma büyü

Bir önceki yazımız olan 72 saatte Etki Eden Aşk Büyüleri başlıklı makalemizde 72 saate aşık eden aşk büyüleri nasıl yapılır, 72 saatte aşık eden aşk büyüleri ve 72 saatte aşık eden aşk büyüsü hakkında bilgiler verilmektedir.

Iple büyü bozma

Etkili bir büyü bozma yöntemi olan sedir ağacının yeşil yapraklarından 7 adet almakla başlanmaktadır. Bunu yanında alınan yapraklar iki taşın arasına konularak ezilir. Bunların üzerine Nas, İhlas, Felak, Ayet el Kürsi sureleri okunmalıdır. Ezilen yapraklardan çıkan sudan 3 yudum içilmelidir. İçilmesi sonucu geriye kalanı bol miktarda suyun içerisine karıştırılarak evin her yerine sürülmelidir. Büyü yapılan ev ortamında 3 defa salavatı şerif okunur. Bunun ardından 7 defa tekrarlamak üzere kafirun, ayet-el Kürsi, İhlas, Felak, Nas sureleri okunur.

Büyü bozma iple

Annemin evlenmek için tanıştırdığı genç hiç anlaşabileceğim kişilerden değil. Bunu ona söyleyemiyorum. Böyle olunca durum zorluyor beni. Ayırma büyüsü ile ayrılmak istiyorum. Bu konuda arkadaşım Medyum Burak’ı tavsiye etti. Medyum Burak ile görüşme sonrasında ayırma hamaylı işleminde karar kıldım. 2 hafta içinde kopukluklar başladı. İyi ki varsın Medyum Burak.

Evde kara büyü nasıl bozulur konusunda sorun oluştuğunda medyum hocalara uğrayarak manevi çalışmalar hakkında bilgi almak en doğru seçenektir. Bu konuda yapılan çalışmalar manevi yönden kuvvetli kişilerin yaptıkları önemli çalışmalar sonucu çözüme kavuşturulmaktadır. Evde büyü bozmak, muska, tılsım benzeri manevi uygulamalar gerçekleştirmek medyum hocaların işidir. Bu uygulamaları en tesirli ve başarılı bir şekilde uygulayacak kişinin hangi tür büyü olduğunu tespit etmesi çok önemlidir. Özellikle eve karşı yapılan büyü bozma uygulamaları arasında yer alan en önemli hususlar bulunmaktadır.

Sbobet casino

Kara Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarım? Büyü Nasıl Bozulur?

Başlıklar halinde vermiş olduğumuz büyülerin en tehlikelileri kara büyülerdir. Bir insanın üzerinde kara büyü olup olmadığını anlamak ise sanıldığının aksine çok kolaydır. Bir insanın üzerinde büyü varsa eğer büyü yaptırılan kişinin olumsuz etkilerle sarsıldığını görmeniz zor olmayacaktır. Üzerinde büyü olan kişi maddi, manevi, fiziksel ve ruhsal anlamda olumsuz etkilenmektedir. Kara büyü de gelinen son nokta ise insanın ölümüne kadar gidebilmektedir. İnsanlar kara büyü yaptırmak istedikleri kişiye zarar vermek amacıyla yaptığı bunlar birçok konuda büyük zarara uğratmak amacıyla yapılan kara büyüler çok tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır.

Gerçek kullanıcı yorumlarından oluşan en objektif en güvenilir medyum yorumları bulunan medyum yorumları ve şikayetleri sayfamızda güvenilir hocalar hakkında gerçek yorumlara ulaşabilirsiniz. Güvenilir medyum yorumları tamamen tarafsız olarak gerçek kullanıcılar tarafından yapılmaktadır. Siz de bu yorumları okuyarak fikir sahibi olabilir ve kararınızı daha net bir şekilde verebilir istediğiniz medyuma işlem yaptırabilirsiniz.

Büyü, bir kişi ya da bir şeyin hakkında söz sahibi olabilmek amacıyla uzman kişilerden yardım alarak birilerini etki altına almaya çalışmaktadır. Büyü yapmak teknik bir konudur. Büyüler yapılış niyetlerine göre, ak büyü ve kara büyü olarak isimlendirilmektedir. İnsanlar çeşitli amaçlarla büyü yaptırmak ihtiyacı hissederler. İnsan hayatında iniş çıkışlar olduğu için işlerinizin yolunda gitmediği dönemler olabilir. Ya da ticaret hayatınızın aksi gittiği bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz. Bir şekilde mutsuz hissediyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz sizi terk etmiş olabilir. Birçok konuda birçok şeyin yolunda gitmediği dönemler insan hayatında sıkça yer alabilmektedir. Bu aşamada devreye büyü girer.

Iple büyü bozma

Geçmiş zamanlarda çok faydalanılan büyü olayında elbette ki zaman içinde büyü bozma ihtiyaç doğumu gerçekleşebilmektedir. Kişiler etkilerini gördükçe rahatsızlık duydukları bu büyü olayında zaman içinde medyumlar aracılığı ile çare bulma yoluna gitmeyi tercih etmişlerdir. Büyü bozma işlemi büyünün derinliği, şiddeti, etkileme düzeyi ve türüne bağlı olarak farklı şekillerde bozulabilmektedir. Kişiler üzerinde yapım süresi bile bozum işleminde etken olabilmektedir. Medyumlarımız bu konularda yeterli deneyim ve bilgiye sahip olarak siz değerli kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına kısa zamanda merhem olabilmektedirler.

Sıkıntılarınız ve dertlerinizden kolayca kurtulmak isterseniz Türkiye’nin en güvenilir medyumlarına kolayca ulaşabileceğiniz birçok medyum işlemi hakkında bilgi edinebileceğiniz web sayfamızı mutlaka ziyaret edin. Medyum nedir ne gibi işlemleri yapar gibi aklınıza takılan binlerce sorunun cevabını bulabileceğiniz online sayfamızda büyüler ve yapımları büyü bozma işlemleri, vefkler ve etkili dualar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bozma iple büyü

Düğüm büyüsünü bozmak için temiz bir bardak su alınmalıdır. Suyun içine bir tutam saçınızı ekleyin. Dışınızdan da yüksek sesle, düğüm büyüsü bozulsun, düğüm büyüsü benden uzak olsun, düğüm büyüsünün bağlarından kendimi kurtarıyorum, benden uzaklaş düğüm büyüsü deyin ve bunu 10 defa tekrar edin. Elinize iki parça ip alarak, sonradan çözülecek şekilde iki ipi bağlayın. Suyun içine bu ipleri de atın. Bu şekilde bir gün suda kalması lazımdır ve ertesi gün ipler çıkarılarak kuruması beklensin.Düğümleri çözülerek,  Çözülen ipler ayrı ayrı saksılara gömülsün. 7 gün bekledikten sonra, düğüm büyüsü bozulsun olarak 3 kez tekrar edilerek, beklenir. Yedi gün sonunda etkiler azalmaya başlar. Bağlama büyüsü duası bu şekilde etkisini kaybeder.

Fakat evdeki büyüğünün bulunması kesin olarak tespit edilmesi garanti işlem olarak ortaya çıkarmış olması manevi yönden ilim sahibi medyum hocalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Kendi evinde büyü yapılıp yapılmadığını ve bu konuda duyduğu şüpheleri gerçek bilgilerle kanıtlamak isteyen kişiler sosyal hayat içerisinde birçok gözlem yapmaları gerekir. Evlerindeki ve yaşamış oldukları ortamlarda duygularını ve yaşayış biçimlerini belirli bir süre gözleyen kişiler evde büyü belirtileri hususunda birçok şüpheli duruma ulaşacaklardır.

Birçok etki ile büyü bozma yanı sıra büyü olup olmadığını anlamak amacıyla da sitemizdeki bilgi yazılarından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz medyumlarımıza başvurarak da bilgi alabilirsiniz.

BüyülerAşk BüyüleriAyırma BüyüleriBağlama BüyüleriBüyü Bozma YöntemleriBağlama BüyüleriPara ve Şans BüyüleriSevgi BüyüleriMumla Yapılan BüyülerAşık Etme BüyüleriŞirinlik BüyüleriSoğutma BüyüleriMedyumlarVefkTılsımMeditasyonParapsikolojiRuh çağırmaRüya TabirleriDualarAşık Etme DualarıAşk DualarıAyırma DualarıBağlama DualarıEvlilik DualarıKısmet Açma DualarıMuhabbet DualarıSevgi DualarıSoğutma Duaları Arama Yap Giriş Yap BildirimlerBildiriminiz bulunmamaktadır. BildirimlerBildiriminiz bulunmamaktadıfunduszeue.info Sayfa Büyü Bozma Yöntemleriİdrarla Büyü Bozma Yöntemleri 19/Tem/ tarihinde düzenlendi kez okundu Okuma süresi: 3dk, 48sn + - 6 İçerik gizle 1 İdrarla Büyü Bozma Yöntemleri 2 Paranormal olaylarla karşılaşıyorsanız üzerinize yapılmış bir büyü olma olasılığı oldukça yüksektir. Bu büyüleri bozmanın çeşitli yolları vardır. Bunlardan biri de idrarla büyü bozmadır. Peki İdrarla büyü nasıl bozulur? 3 İdrarla Bozulabilen Büyüler 4 İdrar Büyüsünü Bozma İdrarla Büyü Bozma YöntemleriParanormal olaylarla karşılaşıyorsanız üzerinize yapılmış bir büyü olma olasılığı oldukça yüksektir. Bu büyüleri bozmanın çeşitli yolları vardır. Bunlardan biri de idrarla büyü bozmadır. Peki İdrarla büyü nasıl bozulur?Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olabilir. Bunlar fani sebeplerle olabilmekle beraber büyü gibi dış

Netspor34

Ben Medyum Burak Hoca nın ayırma hamaylı sayesinde, evli erkek arkadaşımı tamamen kazandım,kendisi artık özgür ve bana ait. Düzgün bir hocadan ayırma büyüsü desteği almak gerçekten çok istiyordum ve bunu da hocamla yaptık. Siz de yararlanabilirsiniz. [email&#;protected] ve 89 94 iletişim bilgileri

İple bağlama büyüsünün yapılışı, yaptırılmak istenen amaca göre değişen bir büyü çeşidi olan ip büyüsü büyü yapmak konusunda uzman bir kişi tarafından yapılmalıdır. Bu büyü yaptırmak isteyen kişiler buna çok dikkat etmek zorundadır. Ne yaptığını bilen ve tecrübeli bir medyum veya hoca tarafından yapılması büyünün başarısı açısından önem taşımaktadır. Büyü yapan kişinin hassas ve temiz olması çok önemlidir. İp büyüsünün yapılış amaçları birini bağlamak veya aşık etmek için yapılabileceği gibi kısmet ve rızık kapatmak için de yapılabilmektedir.

Gerçek medyumlar hangileri? Hangi medyumlar hakkında yorumlar daha fazla? Öğrenmek istiyorsanız çözümü çok basit gerçek medyum şikayetlerini bulabileceğiniz sayfamız sizi tehlikelere karşı koruyarak dolandırılmanızın önüne geçiyor. Hangi medyuma daha fazla güvenmeniz gerektiğine kendiniz medyum şikayetlerini okuyarak kolayca karar verebilirsiniz. En güncel medyum şikayetlerini bulabileceğiniz bu sayfada yüzlerce kullanıcı yorumu bulunmaktadır.

Bets infinity bahis

Arama yapmak için buraya tıklayın. Büyü Dualar Gizli İlimler Hocalar Medyum İletişim YENİ Evde Büyü Nasıl bozulur? Büyü Bozma Yöntemleri Aşk Büyüsü Nedir? Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır? Resme Bakarak Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Ayetel Kürsi Okunuşu ve Anlamı, Esrarı ve Faydaları Uzaktan Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Ayırma Büyüleri Aşk Vefki Nasıl Anlaşılır? Vefk Yapılan Kişi Ne Hisseder? İple ve Tuzla Kısmet Açmak İçin Yapılması Gerekenler Birini Kendime Aşık Etmek İçin Ne Yapmalıyım? Büyü, Zikir ve Dualar Anasayfa Büyü Evde Büyü Nasıl bozulur? Büyü Bozma Yöntemleri Evde Büyü Nasıl bozulur? Büyü Bozma Yöntemleri Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hocalar/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_funduszeue.info on line 56 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hocalar/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_funduszeue.info on line 56 Evde büyü nasıl bozulur büyü bozma yöntemleri nelerdir büyü bozma konusunda bütün bilgileri yazımız içerisinde ulaşabilirsiniz.

Büyü bozma taşını kullanabilen kişiler sadece hocalar ve medyumlardır. Onlar sahip oldukları yetenekler ve ilmi bilgiler sayesinde büyü yapabildikleri gibi aynı zamanda büyü bozma işlemlerini de gerçekleştirebilmektedirler.

Düğüm büyüsü yapmak, birini bir başkasına bağlamak amacı ile yapılmaktadır. Düğüm büyüsü aşk büyüsü türlerinden biridir. Halk arasında iplik büyüsü olarak da adlandırılmaktadır. Bu büyü geleneklerimizde çok eskiden beri var olan, süregelen bir büyüdür.

Iple büyü bozma

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Iple büyü bozma

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası