tuzla belediyesi aydıntepe sosyal tesisleri / Tuzla Aydıntepe Sosyal Tesisleri Fırsatları & Kampanyaları - Fırsat Bu Fırsat

Tuzla Belediyesi Aydıntepe Sosyal Tesisleri

tuzla belediyesi aydıntepe sosyal tesisleri

Restoran

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Tuzla Aydıntepe Sosyal Tesisleri'nin Menüsü

Yorum Yaz

Yorumlar

Tuzla Aydıntepe Sosyal Tesisleri hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

kemal06 5 puan vermiş.


Avatarsız

gazisimit 5 puan vermiş.


Avatarsız

hanifi 4 puan vermiş.


Tuzla Aydıntepe Sosyal Tesisleri'ni Paylaş

Tuzla Aydıntepe Sosyal Tesisleri, Aydıntepe'nin adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Nisan 2

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

İstanbul Takipte - İstanbul Yerel Haber

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hijyenik ve nezih bir ortamda, kaliteli hizmeti ve zengin menüsüyle yılında kişinin damak tadına hitap etti. Yakalanması zor gözüken bu rekor rakamın müşteri memnuniyeti olduğunu gösteriyor.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, sakin, huzurlu ve kaliteli bir ortamda, leziz menülerini Tuzlalıların ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin beğenisine sundu. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri, Palmiye Balık Restaurant, Şelale Cafe-Restaurant, Aydıntepe Sosyal Tesisleri ve Orhanlı Sosyal Tesisleri, günlük ortalama kişiyi ağırladı. yılında Tuzla nüfusunun 4 katını aşan sayıda misafir ağırlayan Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, çorba, yemek, ızgara, tatlı, salata ve içecek çeşitlerini uygun fiyata tüketiciyle buluşturuyor.

TESİSLERDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÜZDE 98 ORANINDA GERÇEKLEŞTİ

Başta Tuzla olmak üzere çevre ilçe ve illerden de vatandaşların tercih ettiği Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, açık tasarlanan ve her müşterinin görebildiği mutfağı ile güven sağlıyor. 2’si denize sıfır, 1’i deniz manzaralı 5 sosyal tesiste hizmetine devam eden Tuzla Belediyesi, personelin eğitimine de özen gösteriyor. Tuzla Belediyesi, performans değerlendirme ve vizyon belirleme programı çerçevesinde sosyal tesislerde görevli personeline eğitim vererek sertifikalandırdı. Hizmet kalitesine önem veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, periyodik olarak düzenlediği memnuniyet anketlerinde yüzde 98 gibi yüksek bir oranda geri dönüş aldı.

&#;TESİSLERİMİZDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ&#;

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin hizmet amaçlı bir sosyal proje olduğuna dikkat çekti. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen tesislerin halka açık olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tesislerimizde aynı sektörde faaliyet gösteren işletmelerle rekabet veya kâr amacı taşımıyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın da restaurant ortamında ailesi, dostları ile yemek yiyebilmesi için tesislerimizde maliyetine fiyatlarla hizmet sunuyoruz. Tüm tesislerimizi kendimiz işletiyoruz. Kullandığımız her ürünü, titiz bir incelemenin ardından mutfağımıza sokuyoruz. Ekonomik fiyatlarla hizmet sunsak da kaliteden asla ödün vermiyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi Aydintepe Sosyal Tesisleri

Tuzla Belediyesi Aydintepe Sosyal Tesisleri fotoğraflar

Daha fazla

Tuzla Belediyesi Aydintepe Sosyal Tesisleri Restoran Yerleri

Tuzla Belediyesi Aydintepe Sosyal Tesisleri, bir Aydintepe Mahallesi Yil Caddesi No. 18 Tuzla , İstanbul Türkiye konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri - ve yakınında bir Türk mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Tuzla Belediyesi Aydintepe Sosyal Tesisleri yorum

Değerlendirme yaz

  • ramazane

    Tuzla Belediyesi’nin bir başka güzel tesisi daha. Izgara çeşitleri ve hergün değişen sulu yiyecek, salata ve tatlı büfeleri ile çok ekonomik ve de çok kaliteli ve leziz yemekler sunuyorlar. pak, ferah, terası da olan bu efsunk lokantanın çalışanlamış olurı da çok hürmetlı ve kibar. özellikle öğlen

  • Samet Alabey

    Bugün öğlen yemeği için 2 cacık 11 TL, 2 kuru fasulye 21 TL, 2 pilav 11 TL, 1 su TL, Tuzla kart indirimi TL toplam 35 TL ödeyip Tuzla Belediyesi Aydıntepe toplumsal Tesislerine gelip güzel bir yiyecek yedik. Lezzetliydi. Çok beğendik.

  • hido

    Eşimle birlikte bugün öğlen yemeği için funduszeue.info porsiyon kuru fasulye,pilav,cacık ve su ile bir porsiyon taze fasulye,azca pilav ve salata siparişi verip TL öfunduszeue.infoer oldukça leziz,porsiyonları da funduszeue.infoğendik diyebilirim.

  • Çağlar T

    İşte bir defa daha öğlen yemeği için bu toplumsal tesise geldim. Nohut, bulgur pilavı, cacık ve su için TL ödedim. nitelik ve lezzet kötü değildi. Saat bulunmasına karşın mekan tıklım tıklım doluydu ve ben kalkarken yurttaşlar hala geliyordu. pak, ferah ve geniş salonlarında

  • Handan Hanedar

    Belediye işletmesi olarak oldukça başarılı bir lokanta. Sulu yiyecekleri ve ızgara çeşitleri oldukça güzel. Porsiyonlar da kötü değil. Çok müsait fiyata karnınız doyurabilirsiniz.

Daha fazla

Benzer Restoranlar

Yakınlardaki en iyi restoranlar

HER BÖLGEYE BİR SOSYAL TESİS

Tuzla Belediyesi, Tuzla’nın farklı bölgelerine yapıp işlettiği 8 farklı konsepteki sosyal tesisle adeta ilçeyi sosyal tesislerle donatmış. Belediye, uygun fiyat ve kaliteli hizmet ilkesiyle, balıktan kebaba, ev yemeklerinden dönere, piden iskendere geniş çeşit yelpazesiyle vatandaşa hizmet veriyor.

TUZLA KARTLILARA % 20 İNDİRİM

Ayrıca  yaklaşık 50 bin Tuzla Kart kullanıcısı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri ve üye işyerinde yüzde 5 ila 20 arasında indirimden yararlanıyor. Tuzla, turistik yapısı, sosyal tesislerin bolluğu  bir de esnafın uygun fiyat politikası vatandaşın gözüne, midesine ve cebine hitap eden bir ilçe oldu.

İŞTE O SOSYAL TESİSLER

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaklaşık 11 yıllık belediye başkanlığı döneminde şehrine önemli katma değerler kattı. Metrosu, hastanesi, limanı ve birçok önemli hizmet. Haberimiz konu olan tesislerin haber değeri ise; ilçede yeterince çok sosyal tesis, uygun fiyat ve kaliteli hizmetin olmasıdır.


1-Ayyıldız Sosyal Tesisleri

Adres :Cami Mahallesi Şehitler Caddesi No Tuzla /İSTANBUL

Telefon :  10 76

2-Orhanlı Sosyal Tesisleri

3-Aydıntepe Sosyal Tesisleri

4-Palmiye Balık Restaurant

5-Şelale Park Restautant & Café

6-Şifa Sosyal Tesisleri

Şifa Mah. Akkavak Cad. No Dükkan No  &#; Tuzla / İstanbul

7-Sahil Çay Bahçesi

8-Cafe +1

Gazete

Gazete

funduszeue.info

KMG (Kurt Medya Grubu) yayını olan Gazete , 4 Nisan tarihinden beri kültür&sanat, tanıtım, yerli ve yabacı turiste yönelik, yol gösteren ve yönlendiren İstanbul tarihi ve coğrafik güzellikleri içeren makalelerle İstanbul’un Ansiklopedisi olarak yayın hayatına devam etmektedir. Kurt Medya Grubu, 25 Temmuz tarihinde Dr. Hamit Kurt ve Şeref Kurt kardeşler tarafından İstanbul Üsküdar’da kurulmuş marka patentli bir yayın grubudur. KMG bünyesinde KMG Fikir Ajansı, Gazete ve Güncel Posta Gazetesi bulunmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası