ada masalı 10. bölüm fragman / Ada Masalı Bölüm Full HD izle | Star TV

Ada Masalı 10. Bölüm Fragman

ada masalı 10. bölüm fragman

Ada Masalı bölüm fragmanı izle! Star TV Ada Masalı yeni bölüm ilk sahne

Ada Masalı dizisi 9. son bölüm ile 17 Ağustos akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı 9. son bölümde; Hayatlarını tamamen değiştiren Elsan Hanım ile tanışan Poyraz ile Haziran ikilisi otele giriş yapan yeni kişiyi görünce şok olurlar.

Ada Masalı Bölüm Özeti

Haziran artık tamamen Hakan ile karşı karşıyadır. Haziran’ın çığlıklarını duyan Poyraz ikiliyi bulmakta zorlanmazken Haziran ile Poyraz bu arbede esnasında yaralanırlar. Haziran için derinden etkilenen Poyraz yaşananlardan kendisini sorumlu tutarak kendiyle yüzleşmek durumunda kalır.

İdil de Zeynep ile Latif’in düğününü tamamen engellemeye oldukça kararlıdır. Haziran’ın da bu evliliği onaylama pek gözü yoktur. Tam da bu esnada gizli biri oteldeki suit odayı 2 aylığına kiralar. Ancak hiçbir şeyi beğenmediğinden Haziran ile Poyraz odayı tekrardan yaratmak durumunda kalır.

Beraber çıktıkları bu yolda ömürlerinin sonuna kadar unutamayacakları Elsa Hanım ile tanışırlar. Elsa Hanım, Poyraz ve Haziran’a asla unutamayacakları bir şey öğretir. Poyraz, Haziran’la konuşmaya hazır olduğunu hissettiği anda harekete geçerken bu sırada odayı tutan kişi de otele giriş yapmıştır.

Ada Masalı dizisinin bölümü Star TV'de 24 Ağustos Salı günü yayınlandı.

Ada Masalı Bölümde ne oldu?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz’la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. 

Çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gider.

Ada Masalı 9. Bölümünde ne olmuştu?

Haziran, Hakan’la karşı karşıya kalmıştır. Poyraz, Haziran’ın çığlıklarını duyduğunda ikiliyi bulmakta gecikmez. Haziran da Poyraz da arbedede yaralanırlar. Poyraz, Haziran için o kadar endişelenir ki hisleriyle ve son aylarda yaşananlarla ilgili kendiyle yüzleşmek zorunda kalır.

İdil, Zeynep’le Latif’in düğününü engellemeye kararlıdır. Haziran da bu evliliği onaylamaz. Bu sırada gizemli biri oteldeki suit odayı iki aylığına kiralar. Ancak hiçbir şeyi beğenmediğinden Haziran ve Poyraz odayı baştan yaratmak zorunda kalır. Bunun için çıktıkları yolculukta ömürlerinin sonuna kadar unutamayacakları Elsa Hanım’la tanışırlar. Elsa Hanım, Poyraz ve Haziran’a asla unutamayacakları bir şey öğretir.

Poyraz, Haziran’la konuşmaya hazır olduğunu hissettiği anda harekete geçer ancak bu sırada odayı tutan kişi de otele giriş yapar.

Ada Masalı dizisinin konusu

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Ada Masalı Bölüm İzle

Star TV'de 24 Ağustos günü yayınlanan Ada Masalı dizisinin bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADA MASALI BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ada Masalı Bölüm Tek Parça full İzleAda Masalı Bölüm full izlestar Ada Masalı son bölüm izledizi izleada masalı dizisidizi haberleristar dizileri Ada Masalı izleada masalıAda Masalı tek parça full izleAda Masalı yeni bölüm izleada masalı 24 ağustos

Ada Masalı yeni bölüm ne zaman? Ada Masalı bölüm bugün var mı? Ada Masalı bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diziseverlerin merakla beklediği Ada Masalı bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Ada Masalı dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Ada Masalı yeni bölüm ne zaman, Ada Masalı bölüm bugün mü, Ada Masalı yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor. Gündem haberler için bizi takip edin. seafoodplus.info haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

ADA MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haziran, Hakan'la karşı karşıya kalmıştır. Poyraz, Haziran'ın çığlıklarını duyduğunda ikiliyi bulmakta gecikmez. Haziran da Poyraz da arbedede yaralanırlar. Poyraz, Haziran için o kadar endişelenir ki hisleriyle ve son aylarda yaşananlarla ilgili kendiyle yüzleşmek zorunda kalır. seafoodplus.info kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

İdil, Zeynep'le Latif'in düğününü engellemeye kararlıdır. Haziran da bu evliliği onaylamaz. Bu sırada gizemli biri oteldeki suit odayı iki aylığına kiralar. Ancak hiçbir şeyi beğenmediğinden Haziran ve Poyraz odayı baştan yaratmak zorunda kalır. Bunun için çıktıkları yolculukta ömürlerinin sonuna kadar unutamayacakları Elsa Hanım'la tanışırlar. Elsa Hanım, Poyraz ve Haziran'a asla unutamayacakları bir şey öğretir.

Poyraz, Haziran'la konuşmaya hazır olduğunu hissettiği anda harekete geçer ancak bu sırada odayı tutan kişi de otele giriş yapar. seafoodplus.info okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Ada MasalıGündemGüncelHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir