instagram fake hesap para kazanma / Instagram'da Sahte Hesaplarla Para Kazanmak Mümkün mü? - CEOtudent

Instagram Fake Hesap Para Kazanma

instagram fake hesap para kazanma

Instagram dolandırıcılığı, siber suçlular arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. Sosyal medya, yabancı kişilerin bir kişiyi veya markayı taklit ederek güveninizi kazanmasını kolaylaştırmıştır. Bazen bu dolandırıcılar, sahtekârlık faaliyetinden önce haftalarca sizinle konuşur. Bu risk gitgide arttığından paranızın ve/veya kimliğinizin çalınmasını önlemek için sahtekârlık faaliyetlerinin belirtilerini öğrenmeniz gerekir.

Dijital hayatlarımız büyümeye devam ettikçe internet dolandırıcılığı da daha aldatıcı bir hâl almaya başlamıştır. Instagram'da kimlik hırsızlığı, sizi kolayca kurban hâline getirecek birçok inanılır tuzaktan yalnızca biridir.

Instagram dolandırıcılığını tespit etmeyi öğrenmek, platformdaki tüm kullanıcılar için önemlidir.

Instagram Dolandırıcılığı Yöntemleri Nelerdir?

Instagram'da dolandırıcılık yapanlar, bir hırsızlık veya saldırı kurbanı olmanız için çeşitli yöntemler kullanırlar. Bu siber dolandırıcılar genellikle para veya gizli bilgi gibi değerli şeyleri ele geçirmeye çalışırlar. Bazıları da yakınlarınıza veya iş arkadaşlarınıza kötü amaçlı kodlar yaymak için sizi bir araç olarak kullanır.

Her durumda, kendinizi ve etrafınızdakileri etkileyecek bir karar vermek zorunda kalırsınız. Dolandırıcılar genellikle mantıklı davranabilmeyi zorlaştırırlar. Etkili dolandırıcılıklar, duygularınızdan istifade ederek ve güvenilir gibi davranmaya çalışarak gerçekleştirilir. En iyi dolandırıcılar ayrıntılara çok dikkat eder ve gerçekliklerinin sorgulanmasını zorlaştırır.

En iyi savunma yöntemi, Instagram'da yaygın olarak kullanılan tuzakların farkında olmaktır.

Instagram'da Kimlik Hırsızlığı Riskleri

Instagram'da kimlik hırsızlığı, dolandırıcıların kimliğinizi ve kişisel hesaplarınızı ele geçirmek için kullandığı en yaygın yöntemdir. Kimlik hırsızlığı, çoğu zaman para veya hesap oturum açma bilgilerinizi isteyen ve sizi işlem yapmaya zorlayan veya ikna eden bir mesaj içerir.

Dolandırıcılık mesajları, güvendiğiniz bir kişi veya bildiğiniz bir marka gibi davranır ve gerçek olduğuna dair oluşturduğu yanılsama bile sizi kandırarak korsana istediğini vermeniz için yeterli olur.

Instagram şu dolandırıcılık yöntemlerini tanımlamıştır:

  • Romantik dolandırıcılar, genellikle flört veya baştan çıkarma yoluyla güveninizi kazandıktan sonra sizden para isterler.
  • Piyango dolandırıcıları, ödül kazandığınızı ve ödülü almak için bir ücret ödemeniz gerektiğini belirtirler.
  • İş teklifi dolandırıcılığı yapanlar, doğrudan ödeme için banka bilgilerinizi paylaşırsanız para kazanmanıza yardımcı olmayı teklif eder.
  • Kredi tuzağı, ön ödeme yaparak anında kredi çekebileceğinizi iddia eden bir yöntemdir.
  • Sahte Yatırım tuzakları, paranızı katlamayı vadeden küçük bir yatırım yapmanızı sağlar. Platformda özellikle para katlama tuzaklarına sık rastlanmaktadır.
  • Ücretli Abonelik dolandırıcılığı, müzik veya film akışı gibi hizmetlere erişim için indirimli bir ücret ödemeniz için sizi kandırır.

Diğer belirli dolandırıcılıklar da sizin için birer tehdit olabilir:

  • Sahte Influencer sponsorları, reklam teklifi sunan gerçek bir marka gibi davranarak takipçi sayısı yükselişte olan Instagram kullanıcılarını banka bilgilerini almak için kandırmaya çalışır.
  • Instagram'da kimlik hırsızlığına ilişkin e-posta tuzakları, hesabınızdaki hizmet koşullarına itirazda bulunmak için sizi sahte bir oturum açma bağlantısına tıklamaya zorlayabilir. Bazı e-postalar da şüpheli faaliyetler nedeniyle oturum açıp doğrulama yapmanızı ister.
  • Çekiliş tuzaklarında, kişisel bilgilerinizi vermeniz, ödeme yapmanız veya ödül karşılığında bir sitede oturum açmanız istenir.

Gördüğünüz üzere, kimlik hırsızlığı yöntemleri sizi kandırmak için güveninizi kazanmaya ve duygularınızdan istifade etmeye dayalıdır. Yeterince dikkatli olmazsanız kolayca korkutulabilir veya kurbanlardan biri hâline gelebilirsiniz.

Dolandırıcıların saldırılarını hiçbir zaman acele getirmedikleri unutulmamalıdır; hatta dolandırıcılık faaliyeti başladıktan sonra günlerce veya aylarca bile sürebilir.

Sonuç olarak, tüm Instagram tuzakları genellikle bir "rica" ile başlar. Bu, dikkat edilmesi gereken en önemli tehlike işaretidir. Bir marka veya kişi kendinizi riske atmanızı gerektiren bir şey yapmanızı isterse bir tuzağın kurbanı olabilirsiniz.

Protecting against Instagram phishing

Instagram'da Dolandırıldınız Mı? Sonrasında Neler Yapılmalı?

Bir Instagram tuzağına düştüyseniz veya kurban konumunda olduğunuzu düşünüyorsanız hasarı azaltmaya yönelik bazı adımlar atmalısınız.

Çünkü verdiğiniz kişisel bilgiler aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir:

  • Kimliğinizi çalmak
  • Banka hesaplarınızı boşaltmak
  • Çevrimiçi hesaplarınızın güvenliğini ihlal etmek
  • Kredi puanınızı düşürmek
  • Tanıdığınız kişilere zararlı yazılım bulaştırmak

Bu bilgiler ışığında, korsanı uzun vadede hayatınızdan çıkarmak için hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda korsanın neden olduğu sorunların bir kısmını veya tümünü geri alabilirsiniz.

Yapılması gerekenler şunlardır:

Banka hesaplarınızı ve kredi kartlarınızı kontrol edin.Bilinmeyen faaliyetlere karşı tüm banka işlemlerinizi ve hesap özetlerinizi inceleyin. Finansal bilgilerinizi ele geçiren bir dolandırıcı, hesaplarınızdan para aktarımı veya satın alma işlemleri gerçekleştirmiş olabilir. Yalnızca yüksek meblağlı işlemler aramayın; siber suçlular, harcamalarını küçük meblağlarla sınırlandırabilir. Bazen birkaç liralık harcamalar bile görülebilir. Şüpheli bir faaliyet tespit edersenizkullanımı durdurmak için durumu bankanıza veya kredi kurumunuza bildirin.

Parolalarınızı değiştirin. Ayrıca güvende kalmak için Instagram parolanızı da değiştirmeniz gerekir. Ancak sahte oturum açma formunu kullandıysanız çok sayıda hesabınızın güvenliği ihlal edilmiş olabilir. Aynı parolayı ve kullanıcı adını birden fazla yerde kullandıysanız dolandırıcı, bu hesaplarınıza da giriş yapabilir. Bankacılık, sosyal medya, e-posta gibi önemli uygulamalarınızın ya da fatura ödediğiniz veya internet üzerinden alışveriş yaptığınız tüm uygulamaların parolalarını değiştirdiğinizden emin olun.

Her bir çevrimiçi hesap için benzersiz bir parola kullanın. Parolalarınızı değiştirmeye ek olarak, her bir parolayı farklı ve kırılması zor hâle getirdiğinizden emin olun. Sizin için hatırlaması kolay bir parola, korsan için tahmin edilmesi kolay bir paroladır. Çeşitli karakter türlerinden oluşan parolalar güvende kalmanıza yardımcı olur. Rastgele karakter dizeleri kesinlikle en iyi seçenektir. Bu yeni parolaları hatırlamak için Kaspersky Password Manager gibi bir çevrimiçi kasa kullanabilirsiniz.

Kredinizi kontrol edin ve dondurun. Dolandırıcıların yeni banka hesapları açtıkları ve adınıza borçlar oluşturdukları bilinmektedir. Kimliğinizin çalınması durumunda üç büyük kurumdaki kredi puanlarınızı ve raporlarınızı kontrol etmekte fayda vardır. Experion, Equifax ve TransUnion şirketlerinden her biri farklı şekilde bilgi toplar, bu nedenle hepsini kontrol etmeniz gerekebilir. Kimlik hırsızlığının yol açtığı sorunları sınırlandırmanın bir diğer önemli adımı kredinizi dondurmaktır.

Bir kimlik hırsızlığı denetim hizmetinden yararlanın. Bu tür hizmetler; kredi, vergi beyannameleri, yatırımlar vb. alanlarda herhangi bir şüpheli faaliyet olup olmadığını takip eder. Kendinizi korumak için sürekli izleme ve ipuçları sunan Kaspersky Security Cloud ile gelecekteki veri ihlallerine karşı tetikte olabilirsiniz.

How hackers can scam you on Instagram

Instagram Dolandırıcılıklarına Karşı Kendinizi Koruma

Instagram'da kimlik hırsızlığı faaliyetleri devam edecek gibi görünüyor, bu nedenle hazırlı olmanız gerekir. Aşağıda dolandırıcılık faaliyetlerini tespit etme ve dolandırılmayı önleme hakkında bazı güvenilir yöntemler açıklanmıştır.

Instagram'da Dolandırılmayı Önlemenin En İyi Yolları

Bir mesaj sizden bir şey "vermenizi" istiyorsa dikkatli olun. Dolandırıcılık faaliyetlerinde genellikle banka hesaplarından, bir şeyler satmaktan veya diğer kişisel bilgilerini istemekten bahsedilir. Buna, bir hesapta oturum açmak veya bir şey için ödeme yapmak da dâhildir. Şüpheli mesaj veya e-posta alırsanız dikkatli şekilde hareket edin.

İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek, parolanız kullanıldıktan sonra hesap oturum açma işlemlerinde size ikinci bir denetim noktası sağlar. Bu denetim noktası, oturum açan kişinin başka bir hesabını veya cihazını kullanarak doğrulama yapmasını gerektirir. Sunulan 2FA türlerine kısa mesaj, e-posta, uygulama içi istemi, biyometrik veriler ve hatta fiziksel bir USB anahtarı da dâhildir.

Mesajla gönderilen bir oturum açma bağlantısını asla kullanmayın. Daima resmi URL'leri kullanın ve doğrudan hesaplarınızda oturum açın. Bu özellikle Instagram'da kimlik hırsızlığına yönelik e-posta dolandırıcılıkları için geçerlidir. Dolandırıcılar, mesajlarına aceleyle tepki vereceğinizi ve mantıklı şekilde düşünmeden oturum açma bağlantısına tıklayacağınızı düşünürler. Daima durup düşünün ve gerçek URL'yi arayın. Gerçekten bir sorun varsa doğru yerden oturum açarak durumu netleştirebilirsiniz. Ayrıca doğrulamak için resmi destek e-posta adresi, yazışma veya telefon hattı aracılığıyla irtibata geçebilirsiniz.

Kulağa gerçek olamayacak kadar güzel geliyorsa... muhtemelen öyledir. Çekilişler, iş teklifleri ve diğer tuzaklar para konusunda heyecanlanmanızı sağlayarak karar verme sürecinizi engeller. Bunların nadiren gerçek olduğunu varsayabilirsiniz. Merak ederseniz resmi iletişim kanalları aracılığıyla doğrudan markayla irtibata geçebilirsiniz. İnternette gerçek web sitelerini araştırın ve teklif hakkındaki ayrıntıları öğrenmek için onlarla irtibata geçin.

Mesajları yanıtlamadan önce daima resmi bir hesap olup olmadığını araştırın. Gerçek marka ve kişileri tespit etmek için hesaplarının doğrulanan bir hesap (kullanıcı adının yanındaki mavi tik işareti) olup olmadığına bakabilirsiniz. Büyük markalar, resmi web sitelerinde resmi sosyal medya hesaplarının bağlantılarını paylaşır. Markanın web sitesinde bir Instagram bağlantısının olmaması, resmi bir Instagram hesabına sahip olmadığı anlamına gelebilir. Gönderen kişinin profilinde, çok fazla bağlantı veya hashtag bulunan gönderiler gibi şüpheli özellikler olup olmadığını kontrol edin.

Sizi takip eden yabancılara karşı tetikte olun. Çoğu dolandırıcılık faaliyeti, kullanıcıyla bir ilişki kurarak güvenini kazanmaya dayalıdır. Tanımadığınız veya ortak arkadaşınızın olmadığı takipçileri engellemek akıllıca olacaktır. Hesabınızı özel olarak ayarlayıp yalnızca tanıdığınız kişilerin sizi takip etmesine izin vermek daha iyi olabilir.

Tanıdığınız bir kişi size tuhaf bir mesaj atarsa bu kişi ile doğrudan iletişime geçin. Bu kişiye telefon aracılığıyla ulaşın veya kendisiyle yüz yüze konuşun. Mesajı gönderenin kendisi olup olmadığını sorun. Bir dolandırıcı, bu kişiyi taklit ediyor ve bu kişinin tanıdığı diğer kişileri de hedefliyor olabilir. Bu durumda hesabı şikayet etmesi ve tanıdıklarını uyarması gerekebilir.

Tüm cihazlarınızda antivirüs programı kullanın. Güvenilir olmayan bir bağlantıya tıkladıysanız sisteminize sızabilecek zararlı yazılımlara karşı kendinizi korumanız gerekebilir. Kaspersky Internet Security gibi yazılımlar sizi virüslere, fidye yazılımlara karşı korur ve hatta kimlik hırsızlığını engellemeye yardımcı olur.

İlgili makaleler:

Instagram Dolandırıcılığı: Instagram'da Güvende Kalma

Kaspersky

Instagram dolandırıcılığı nedir? Instagram'da kimliğinizin çalınmasından endişeleniyor musunuz? İnternet üzerinden dolandırıcılıkta artış gösteren bu trend nedeniyle başka bir kurban olmaktan nasıl kaçınacağınızı öğrenin.

Kaspersky Logo

İnstagram IVR Yöntemi Sayesinde Kazanç

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu rehber sayesinde İnstagram üzerinden IVR kazancı sağlamanıza yardımcı olmuş olacağım. Öncelikle bilmeniz gerekiyor ki; hiçbir şey için kesin bir kazanç sağladığını söylemiyorum. Ne kadar güzel çalışır ne kadar devamlılık sağlarsanız; alacağınız kazanç da bununla birlikte artış gösterecektir. İnstagram’ın mantığını çözmek ve izleyeceğiniz yolun ne olacağını size öğreteceğim ve geri kalan tüm iş sizde bitecek. Eğer gerçekten güzel bir çalışma çıkarırsanız ve devamlılığı sağlarsanız haftalık çok güzel kazançlara sahip olabilirsiniz.

Öncelikle size IVR üzerinden kazandığım paraları göstereyim nasıl bir potansiyele sahip olan bir sistem bunu anlayın. Gerçekten çok iyi bir çalışma ile aylık 1500-2000 TL gibi bir miktara çıkabiliyorsunuz. Burada önemli olan tek şey benim dediklerimi adım adım iyice okumanız ve gerçeğe dönüştürmeniz. Öyleyse İnstagram hesap açma ve kasma ile başlayalım.
ÖNEMLİ NOT: Elinizde İnstafly hesabı mevcut ise işleriniz gerçekten oldukça kolaylaşacaktır.

BÖLÜM 1 : İnstagram Hesap Açma ve Kasma İşlemleri

Öncelikle instagram üzerinde hesap açmalı ve bu hesapları ivr sistemlere uygun bir hale getirmelisiniz. Ben her zaman günde en az 2-3 adet hesap açarak bekletilmesi taraftarı olmuşumdur. Elinizde eğer eski tarihli hesaplar var ise bunlar daha sağlam olacağı için uzun ömürlü hesaplar olacaklardır.
1-) İnstagram IVR mantığını fake kadın hesaplar üzerinden uygulayacağız.
2-) İnstagram üzerinden hesabımızı açalım ve bu hesabın bilgilerini kesinlikle bir dosyada saklayalım. İlerleyen zamanlarda işimize yarayacak çünkü bu bilgiler.

**ÖNERİ: ** "Hesapları açarken mobil onay sistemi kullanırsanız hesaplarınız onaylı olduğu için kapanma ihtimali azalır ve tekrar tekrar yeni mail açmak ile uğraşmak yerine kolaylıkla tek kullanımlık numaralar alabilirsiniz. Bunun için smsal.net kullanabilirsiniz."

3-)Hesabımızı açtıktan sonra sıra geldi profilimizi şekillendirmeye. Profilimizde kullanacağımız kadının kesinlikle ama kesinlikle yabancı kadınlardan seçilmiş olmasına dikkat edin. Kadın yabancı olsun; istediğiniz yerden resimlerini almanız sıkıntı çıkarmayacaktır. Aksi takdirde hesaplarınız şikâyet alarak çok kısa zamanda kapanabilir ve daha da kötüsü başınız belaya girebilir. Dediğim gibi açtığınız hesapta fotoğraflarını kullanacağınız kadınlar kesinlikle yabancı olmalı.
4-) Profil resmimizi koyalım ve hesabın içerisine bir adet de fotoğraf atalım. Sonrasında biyografi kısmını şekillendirelim. Biyografi kısmını şekillendirirken erkeklerin ilgisini çekecek ve onları aramaya yöneltecek sözler kullanmanız daha iyi olacaktır.
Ben genelde biyografi kısmına böyle şeyler yazarım ve insanların dikkatini çekmeye çalışırım. Biyografimizi de hazırladıktan sonra sıra geldi fotoğrafta da görülen Fake Whatsapp linkine. Ben numaramı ivr.com.tr üzerinden aldığım için size de bu site üzerinden nasıl Fake Whatsapp linkinizi alacağınızı göstereceğim. Eğer siteden numara istediyseniz ve size ait bir numara tahsil edildiyse, yapmanız gerekenler sadece şunlar:
a-) İlk olarak numaralar kısmına girin.
b-) Bu sekmede sizin için ayarlanmış olan numarayı ve yan tarafında bulunan linkleri göreceksiniz. Site reklamları için tıklayın kısmını tıklayın ve sizin numaranıza özel atanmış olan Whatsapp chat linkini alın.( BU KISIM İNSTAGRAMIN SİTYİ ENGELLEMESİ NEDENİYLE İŞE YARAMIYOR!!)
c-) Bunu profilinizin internet sitesi kısmına yapıştırın ve kaydedin.
5-) Biyografimizi ve internet sitesi kısmını da ayarladığımıza göre sıra geldi numaramızı instagram hesabımıza eklemeye. Bu işlem için bir adet Facebook sayfasına ihtiyacımız olacak. Facebook sayfası açtıktan sonra telefonumuzdan bu Facebook sayfasının bulunduğu Facebook hesabına giriş yapalım. İnstagram’a da yeni açtığımız hesap ile giriş yapalım ve profilimizin olduğu sayfaya gelelim. Sağ üstteki 3 nokta işaretine tıkladıktan sonra, İşletme profiline geç sekmesine tıklayalım. Önümüze gelen seçeneklere devam diyerek devam edelim ve Sayfa seç kısmına gelelim. Sayfa seç butonuna tıklayalım ve Facebook hesabımıza giriş yapılmasını bekleyelim. Sonrasında açtığımız Facebook sayfaları önümüze çıkacak. Burada istediğimiz sayfamızı seçelim ve sağ üstteki ileri tıkına basalım. Ve geldik kuru fasulyenin faydalarına. Ben İnstagram hesaplara numara eklerken her zaman ivr.com.tr sitesini kullandım. Buradan numara almış olmanız benim için oldukça önemli. Site üzerinde 0035 ve 0046 ‘lı numaralar bulunmakta. Eğer 0035’li bir numara aldıysanız yapmanız gereken ülke kodu yerine 353 yazarak İrlanda’yı seçmek. Numaranın 00353’lü kısmından sonra gelen kısmı ise ülke kodundan sonra eklemek. Eğer 0046’lı bir numara seçtiyseniz yapmanız gereken 46 kodlu ülkeyi yani İsveç’i seçmek ve 0046’lı kısımdan sonraki kısmı ülke kodundan sora eklemek. Artık IVR için kullanacağımız telefon numaramızı da profilimize eklemiş olduk.
6-) Profilimiz tamamen hazır olduğuna göre artık kasma işlemlerine başlamalıyız. Profilimizi kasarken İnstagram üzerindeki +18 sayfaları kullanmamız gerekecek. Örneğin @melekbenli34 adlı İnstagram profiline göz atıyoruz. Bu profil eğer +18 hesap ise hemen takibe alıyoruz. Buraya dikkat edin bu hesabı takip edenleri takibe almayacağız. +18 olarak hazırlanmış sayfaları takip edeceğiz. Bu profili takip ettikten sonra önerilenler kısmında bu profile benzer diğer profiller de gelmektedir. Her profile girerek +18 olup olmadığını daha da önemlisi aktif olup olmadığını kontrol edin. Atıyorum bugün 20 ağustossa ve profilde en son fotoğraf 2 ay önce atılmışsa bu profilleri takip etmenize gerek yok.
7-) Bu tarz profilleri takip ede ede elinizde 200-300 kişilik bir liste oluşsun. Takipçinizin kaç olduğu çok da önemli değil. Önemli olan kitleyi yakalamak.

BÖLÜM 2: Yorumlar ve Kazanca Başlama / DM İle Kasım

1-) Elimizde 200-300 adet +18 hesabı takip eden ve profili belirttiğim şartlarda hazırlanmış bir profil mevcutsa, artık kazanmaya başlamamızın zamanı geldi.
2-) Profillerimiz ile kazanç sağlama işlemini yorum atarak halledeceğiz. Ancak bu yorumların birkaç püf noktası var ve yorumları çok iyi tutturmanız gerekiyor.
3-) Elimizdeki profilin anasayfasında artık takip ettiğimiz profillerin gönderileri çıkmaya başladı. Bize kalan tek şey bu profillerin gönderilerinin altına erkekleri cezbedecek ve profilinize çekecek yorumlar atmak. Tek tavsiyem yorumlarınızı atarken olabildiğince pisleşmeniz  Abazaların akıllarına ne kadar iyi girebilirseniz, kazancınızı da o kadar katlayabilirsiniz.
4-) Yorumlarda sevişelim mi bebeğim, yanıyorum, kudurdum gibi cümleler kurmanız dikkatleri üzerinize çekmeye yardımcı olacaktır. Az önce de belirttiğim gibi pisleşebildiğiniz kadar pisleşin.
5-) Bu şekilde en az 100-150 tane fotoğrafın altına yorum atın. Burada önemli olan şey daha taptaze atılmış olan gönderilere yorum atarak, ilk aramaları kapmak. Gönderinin altındaki ilk yorum size ait olursa, insanlar sizin profilinze daha çok girer ve daha fazla arama gelir.
6-) Bu yorum olayı ile üst seviyelere çıkardığımız etkileşim olayını, hikayeler ve fotoğraflar ile 2 kat daha fazlalaştırabiliriz. Fake hesaplarınıza attığınız ve abaza olarak tanınan kesimin aklını alacak fotoğraflar, aranma yüzdenizi arttıracaktır.
YORUMLAR İLE NUMARA İLE KASMA BU ŞEKİLDE İŞLİYOR. BİRDE DMLER İLE KASMAK İSTERSENİZ ŞU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ;
1-) Öncelikle gönderi altlarına birçok yorum gönderdikten sonra takipçileriniz artmaya başlayacak. Ayrıca gelen DM’lerde de bir artış gözlemlenecek. Peki bu DM’leri boş çevirmek olur mu? Tabiki de olmaz!
2-) Profilinize gelen DM’lere tıpkı biyografimizde olduğu gibi bir yöntem uygulayabiliriz.
3-)” Merhaba tatlım, dmler çok yoğun olduğu için yetişemiyorum WhatsApp tan görüşmek istersen alttaki adrese tıkla WhatsApp numaramı gör 💋💋 👇👇. http://www.whatsapp-sohbet.com/?id=4zTlezZqsIJ
☎ Ev telefonum: 0023 7800 0178 Dakikan varsa arayabilirsinde tatlım 💋 📞” bu şekilde atılacak olan yorumlar insanların numaranızı araması için de oldukça etkili bir yöntemdir.
7-) Bu yorumları atarken yorum attığınız fotoğraflar altında tıpkı sizin gibi yorum atan diğer fake hesapları da takip edebilirsiniz. Çünkü muhtemelen onlar da bu yolun yolcusu ve onların profillerinden de yararlanabilirsiniz.

BÖLÜM 3: İnstafly’ın IVR Sistemlerde Kullanılması

Instafly benceTürkiye üzerindeki en kapsamlı ve en sağlam İnstagram aracı. Forum üzerinde de birçok kullanan olduğu için bu yöntemi de sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bu yöntem el ile yaptığınız işlemlere göre daha az kazanç sağlayacaktır. Nedenini de kısa bir şekilde konu sonunda açıklayacağım.
1-) İnstafly’ı yeni profiller oluştururken ve yorum atarken de kullanmak mümkün. Örneğin bir hesap hazırladınız ve artık yeni hesaplar ile de yolunuza devam etmek istiyorsunuz. Ancak sürekli elle takip atmaktan sıkıldınız. Öyleyse İnstafly’ın liste takip özelliğini ya da kişinin takip ettiklerini takip et özelliğini kullanabilirsiniz. Olayları size sırası ile anlatayım. Öncelikle eğer elinizde 200-300 adet +18 hesabı takip eden bir hesap varsa ve yeni hesapların da bu +18 hesapları takip etmesini istiyorsanız, İnstafly’a giriş yapın ve takip işlemlerine tıklayın. İnstafly’a giriş yaptığınız hesabınız yeni 0 takip ettiği olan hesap olmalı. Takip işlemlerinden kişinin takip ettiklerini takip et sekmesine tıklayın. Buraya elinizdeki +18 hesapları takip eden hesabın kullanıcı adını girin. İşlem süresini otomatik olarak seçi işaretleyin ve takip ettirmeye başlayın. Böylelikle yeni açtığınız hesap da eski hesabınızın takip ettiklerini takip etmeye başlayacak.
2-) Takip edilenleri de takip ettikten sonra sıra geldi yorum yapmaya. Hesabınızın takip edilenler kısmını hazırladıysanız eğer gerçekten de çok basit bir işlem olacak. Hemen İnstafly üzerinden Beğeni işlemleri kısmına gelin ve anasayfadaki son gönderileri beğen kısmına tıklayın. Son gönderileri beğen kısmının sol tarafındaki tiki kaldırın ve Yorum gönderme aktif kısmındaki kutucuğu tikleyin. Sonrasında insanların sizin profilinize girmesini sağlayacak yorumlar yapın. Örneğin +18 yorumlar yaparak bireylerin sizin sayfanıza gelmesini sağlayın. Yorum kısmına 15-20 adet yorum yatıktan sonra başla tuşuna tıklayın.

REHBERE DAİR ÖNEMLİ İPUÇLARI VE TAVSİYELER

1-) Bu yöntem kesinlikle çalışmayacak olanlara uygun değildir. Eğer çalışmayacak iseniz, kesinlikle rehberi satın almayın. Hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmemekteyim.
2-) Hesaplar kısa sürede kapanacağı için her gün 2-3 hesap açarak onları yedekte tutmak, işlerinizin aksamaması için oldukça önemlidir.
3-) Yorumlarınızı genelde gece 12 ile 3 arasında atmanızı öneriyorum. Bu saatler arasında atılan yorumların neden daha fazla etkili olacağını erkek biyolojini anlatarak anlamanızı isterdim ancak o kadar detaya gerek yok 
4-) Oluşturacağınız fake kadın hesapları olabildiğince açık ama İnstagram’ın hesabı kapatmasına neden olmayacağı kadar da kapalı olması gerekmektedir. Vur diyince öldürmeyelim her şeyi ayarında yapmaya çalışalım. Ha tabi +18 hesabı mantığını abartarak hesaplar da yapabilirsiniz ancak hesaplarınızın 1 hafta içerisinde kapanması işten bile olmaz.
5-) Hesaplarınızda kesinlikle mobil onay olsun. Mobil onay sayesinde hesaplar gerçeğe daha yakın görünüyor ve hesapların dayanıklılığı artıyor. Sms onayını smsal.net kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık numaralar ile hesaplarınız çok kolay bir şekilde mobil onaylı yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası