örümcek ağındaki kız türkçe / Örümcek Ağındaki Kız izle⚡The Girl in the Spider's Web (2018) izle ⭐️ DiziFilmBOX

Örümcek Ağındaki Kız Türkçe

örümcek ağındaki kız türkçe

Örümcek Ağındaki Kız izle

77TL+77 FREESPİN /7777TL İLK YATIRIM BONUSU

6.1 IMDB Puanı

(The Girl in the Spider's Web)

30 Kasım 2018 tarihinde gösterime girmiş olan Örümcek Ağındaki Kız Full HD izle filminin konusu kısaca şöyledir ; Film Lisbeth Salander’in başından geçenlere dikkat çekmektedir. Lisbeth Salander’in içinde bulunduğu bir durum, gizemleri de beraberinde getirecektir. Ancak bu gizemler sırayla ortaya çıkmaya başlayacaktır. Kahramanımız Lisbeth, bilgisayar korsanıdır ve bu hikayedeki ortağı Mikael Blomkvist ise gazetecidir. İki karakterde birbirinin tamamen zıt özelliklerine sahiptir ancak tek ortak paydaları doğrulara ulaşmak için ısrarcı olmalarıdır. İkili kendilerini, anlam veremedikleri bir şekilde yozlaşmış hükümetin, ajanların ve siber suçluların çevrelediği bir durumda bulacaktır. Her ne kadar onlardan kaçmaya çalışsalar da ilerledikçe daha fazla karışıklığa mahal vereceklerdir. Örümcek Ağındaki Kız filmini Türkçe Dublaj olarak DiziFilmBOX adresimizden izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

Örümcek Ağındaki Kız Millennium Serisi 4.Kitap


Halki gözetleyenler, en sonunda halk tarafindan gözetlenirler.

Lisbeth Salander, Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA'in agini hacklemis ve çok önemli bazi bilgiler edinmistir. Ejderha dövmeli kizin adaletsizlige karsi duydugu öfke hiç sönmeyecek bir alev gibidir, özellikle de o atesi daha da harlayacak birtakim devlet sirlarini ele geçirdikten sonra.

Mikael Blomkvist, gecenin bir yarisi yapay zekâ konusunda uzman Profesör Balder'den gizemli bir telefon alir. Millennium'u içine düstügü zor durumdan kurtaracak bir haberin kokusunu alan Mikael, profesörle görüsmeye gittiginde örümceklerle dolu bir agin içine düstügünü fark eder. Ve iste böylece yillar sonra Lisbeth'le yollari yeniden kesisir.

Korumak için öldürmeye hazir biri…
Gerçeklerin birbirine dolandigi bir ag…
Ve avinin pesini asla birakmayacak bir örümcek.

Millennium serisi dördüncü kitabiyla bomba gibi geliyor. Örümcek agina düsmeye hazir olun!

"Lisbeth Salander fanlari rahat bir nefes alabilirsiniz, punk hacker kahramanimiz emin ellerde. Lagercrantz Örümcek Agindaki Kiz'da Lisbeth'in yüreginin ve geçmisinin derinliklerine inmeyi basariyor, babasiyla ilgili anilar da cabasi. Bes üzerinden bes."
-USA Today-

"Gerçegi söylemek gerekirse Örümcek Agindaki Kiz'i okurken aslinda bu romani Larsson'un yazmadigini unuttugum anlar oldu."
-The Telegraph-

"Lisbeth Salander, Lagercrantz'in ellerinde kurgunun en harika ve en asi kadin kahramani olmaya devam ediyor."
-The Financial Times-

"Lagercrantz sözünde durmus ve Millennium'u yeniden basariyla diriltmis. Hemen en yakindaki kitapçiya kosun."
-Le Point-
(Tanitim Bülteninden)



Sayfa Sayisi: 520

Baski Yili: 2015


Dili: Türkçe
Yayinevi: Pegasus



Editör : Dilara Anil Özgen
Sayfa Tasarimi : Meral Gök

Sayfa Sayisi : 520

Ilk Baski Yili : 2015

Dil : Türkçe

Halkı gözetleyenler, en sonunda halk tarafından gözetlenirler.

Lisbeth Salander, Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA’in ağını hacklemiş ve çok önemli bazı bilgiler edinmiştir. Ejderha dövmeli kızın adaletsizliğe karşı duyduğu öfke hiç sönmeyecek bir alev gibidir, özellikle de o ateşi daha da harlayacak birtakım devlet sırlarını ele geçirdikten sonra.

Mikael Blomkvist, gecenin bir yarısı yapay zekâ konusunda uzman Profesör Balder’den gizemli bir telefon alır. Millennium’u içine düştüğü zor durumdan kurtaracak bir haberin kokusunu alan Mikael, profesörle görüşmeye gittiğinde örümceklerle dolu bir ağın içine düştüğünü fark eder. Ve işte böylece yıllar sonra Lisbeth’le yolları yeniden kesişir.

Korumak için öldürmeye hazır biri…
Gerçeklerin birbirine dolandığı bir ağ…
Ve avının peşini asla bırakmayacak bir örümcek.

Millennium serisi dördüncü kitabıyla bomba gibi geliyor.
Örümcek ağına düşmeye hazır olun!

“Lisbeth Salander fanları rahat bir nefes alabilirsiniz, punk hacker kahramanımız emin ellerde. Lagercrantz Örümcek Ağındaki Kız’da Lisbeth’in yüreğinin ve geçmişinin derinliklerine inmeyi başarıyor, babasıyla ilgili anılar da cabası. Beş üzerinden beş.”
USA Today

“Gerçeği söylemek gerekirse Örümcek Ağındaki Kız’ı okurken aslında bu romanı Larsson’un yazmadığını unuttuğum anlar oldu.”
The Telegraph

“Lisbeth Salander, Lagercrantz’ın ellerinde kurgunun en harika ve en asi kadın kahramanı olmaya devam ediyor.”
The Financial Times

“Lagercrantz sözünde durmuş ve Millennium’u yeniden başarıyla diriltmiş. Hemen en yakındaki kitapçıya koşun.”
Le Point


 Örümcek Ağındaki Kız

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,0 14 Puanlama ve 4 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Örümcek Ağındaki Kız, bir gizemi aydınlatmaya çalışan bir gazeteci ve bilgisayar korsanının hikayesini konu ediyor. Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur... İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson'ın yarattığı Millennium serisinden beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda “Nefesini Tut" ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez oturuyor. Filmde "The Crown" dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Claire Foy, aykırı bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'a hayat verirken, Lisbeth'in ortağı gazeteci Mikael Blomkvist rolünde Sverrir Gudnason yer alıyor. Lakeith Stanfield'ın "Ed Needham" karakterini, Stephen Merchant'ın da "Frans Balder" karakterini canlandırdığı filmde Sylvia Hoeks, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund ve Vicky Krieps de yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yönetmen ile Steven Knight ve Jay Basu birlikte kaleme alıyor.

Beyazperde Eleştirisi

Edebiyat uyarlamaları eserin hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen ancak genellikle hayalkırıklığı yaratan filmler oluyor. Buna filmin sınırlı süresi içinde çok sayıda karakteri yeteri kadar derinlikli şekilde sunabilmek, okuyucuların hayalindeki atmosferi yakalayabilmek ve tabii hepsini birden stüdyonun arzu ettiği şekilde birleştirmek gibi başlıklar neden oluyor. Büyük gişe başarısı kazanmış (ya da kazanmamış) sağlam beyazperde uyarlamaları bile, yeterliliklerine rağmen eserin hayranları tarafından geçer not alamayabiliyor. Misal Yüzüklerin Efendisi serisi her ne kadar zamanında büyük ses getirmiş ve üçlemenin okuyucularını dahi kendine hayran bırakmışken, o büyük heyecan bir kenara bırakılırsa sayısız eksiği olan bir projeydi. Hannibal romanının sinemadaki yansımasından bahsetmeye gerek bile yok.Bu riske rağmen yapımcılar doğal olarak kaynağı güçlü, getirisi sağlam ‘marka

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Ekstra Videolar

Beyazperde'de Bu Hafta (30 Kasım - 6 Aralık)2:31

Öneriler

Son Haberler

12 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

önceki serileri daha güzeldi.. ama bu filmde gayet iyi.. sıkılmadan izlenebilecek bir film..........

Fede Alvarez'in neredeyse tüm filmlerini izledim. Ancak en kötü filmi kesinlikle bu film. Güzel devam eden serinin maalesef adını kötülediğini düşündüğüm bir film oldu. Filmde tek bir sahnenin bile inandırıcı olmadığını düşünüyorum. Hani bir film ya en üst seviye ya da en alt seviye olur. Ancak bu film en üst seviyede ilerlerken bir anda en alt seviyeye düşebiliyor ve en alt seviyeden en üst seviyeye ...
Devamını oku

Senaryosu, Gidon Maron ve Emmanuel Naccahe tarafından yazılan “Spider in the Web”, yönetmen koltuğunda Eran Riklis’in oturduğu bir drama… Yorumumuza, karşımızdakinin: Batı emperyalizminin, “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)” kapsamında; Yılladır İsrail, ABD, İngiltere, Fransa ve benzeri istihbarat örgütlerinin iş birliği ile tezgâhladıkları ve (Irak, İran ve Suriye diye) isim de vererek işaret ettikleri söz ...
Devamını oku

mükemmel oyunculuk zeka dolu bir yapıt her saniyesi ile heyecan verici devamını kesinlikle bekliyorum

4 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

33 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı Warner Bros Turkey

Yapım yılı2018

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2018, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2018.

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic'le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson'lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
365 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir