keçeden baykuş yapımı modelleri / Keçeden sevimli baykuş yapımı

Keçeden Baykuş Yapımı Modelleri

keçeden baykuş yapımı modelleri

Ke&#;eden sevimli baykuş yapımı

Keçeden yapılmış baykuşlar çocukların hem eğlenmesi hem de el sanatlarını geliştirmesi için katkı sağlayan harika bir malzeme

keceden-baykus-yapimi

Bu sevimli küçük baykuşlar özellikle çocukların hem eğlenmesi hem de el sanatlarını geliştirmesi için harika bir malzeme olduğunu söyleyebiliriz. Baykuşları çocuk odasında dekoratif olarak uygun yerlere yerleştirebilir ya da bir ip yardımıyla duvara asabilirsiniz.

Keçeler kolay kesimi açısından avantajlı olduğundan işiniz bittiğinde ortaya harika bir iş çıkaracağınıza inanıyoruz.

Bu küçük baykuşlar için mavi yeşil, gri, beyaz, kahverengi ve sarı kullanılmış. Siz de renk yelpazenizi zevkinize göre belirleyebilirsiniz.

Malzemeler:

Kozalak

Renkli keçeler

Makas

Silikon tabancası

Kağıt

Tel

Şimdi baykuşların yapımı için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

keceden-baykus-yapimi-

1- Boş bir kağıda keçeleri düzgün kesebilmek için şekillerinizi parça parça çizin ve şablonlarınızı oluşturun.

2- Oluşturduğunuz şablonları keçelerinizin üzerine koyarak kesin.

3- Resimde görüldüğü gibi baykuşun gözlerindeki üst katmanları yapıştırdıktan sonra kanatları yapıştırma işlemine geçin. Silikon yardımıyla küçük olan keçeleri üste yapıştırın.

4- Şimdi gövde görevini görecek olan kozalaklarımızın üzerine keçeleri yapıştırabiliriz.

5- Ayaklar için ince telin üzerine ip sararak kullanabilirsiniz.  2 adet küçük parça kesin, üst üste koyun ve bükün.

6- Ayakları da kozalağın alt kısmına yapıştırdıktan sonra bu küçük sevimli baykuşları uygun köşelere yerleştirin.

keceden-baykus-yapimi

Fotoğraf kaynak: funduszeue.info

Yün Keçe ve iğneleme Tekniği ile Baykuş Yapımı

Yün Keçe ve iğneleme Tekniği ile Baykuş Yapımı

Keçeye yepyeni bir soluk getiren iğneleme tekniği ile hayvan figürleri oluşturabilirsiniz. Çocuklarınız için doğal bir oyuncak yapmak istemez miydiniz? El emeği göz nuru bu oyuncakları ister anahtarlık olarak kullanın isterseniz evinizin en güzel köşesi için ayırın.

Malzemeler :

&#; Clover 3 İğneli Kalem Tipi Keçe Yerleştirme Aleti &#; &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; PRYM Keçe Fırçası &#; &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; PRYM 7 Adet Kalın Uçlu Keçe İğnesi &#; &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Yeşil Yün Keçe &#; &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Sarı Yün Keçe &#; &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Pembe Yün Keçe &#; K &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Katopu Fuşya Yün Keçe- k &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Ekru Yün Keçe &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Siyah Yün Keçe &#; K &#; ÜRÜNÜ İNCELE

&#; Kartopu Toz Pembe Yün Keçe &#; ÜRÜNÜ İNCELE

Ellerinize Sağlık!

Posted by hobium on 28 Mart

Sosyal medyada paylaş

Follow by Email
FACEBOOK
Pinterest

Keçeden Baykuş nasıl yapılır? diye merak edenler için sorunun cevabı olabilecek çalışmalardan örnekleri bu yazımızda paylaşıyoruz. Günümüzde birçok bayan hobi ya da ek gelir amaçlı evde keçe tasarım yapmaktadır. Keçe kullanılarak yapılan dekoratif ürünler hem şık hem de uzun süre kullanıma elverişli olduğu için çoğunluğun tercihi bu yöndedir. Keçe tasarım yaparken çiçek ve hayvan figürleri sıkça kullanılmaktadır. Bugün size anlatacağımız keçeden baykuş yapımı da bu çalışmalardan birisidir. Siz de evde keçe ile güzel bir baykuş yapmak isterseniz konu hakkındaki detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Keçeden Baykuş Nasıl Yapılır?

Evde keçe ile baykuş yapmak için istediğiniz renkte keçe kullanabilirsiniz. Şık bir tasarım olması ve şeklin belirginliği açısından birkaç farklı renkte keçe kullanmayı tercih edebilirsiniz. Keçe dışında çizim yapmak için iz sabunu ya da kalem, yapacağınız tasarıma uygun boyutta bir baykuş kalıbı ve makas gerekmektedir. Keçe parçaları birbirine eklemek için yapıştırıcı ya da iğne ve iplik kullanabilirsiniz. Bu konudaki tercih size bağlı. Keçe baykuş yapmak için kalıba ihtiyacınız varsa daha önceden paylaştığımız baykuş kalıpları yazımızdaki görseller bu konuda işinize yarayabilir. Gerekli malzemeleri temin ettikten sonrası sizin hayal gücünüze ve el becerinize kalmış.

Keçeden Baykuş Yapımı

Keçeden baykuş yapmak için ilk olarak istediğiniz büyüklükte bir baykuş çizerek bunu makas ile kesin. Daha sonra aynı ya da farklı renklerde keçe kullanarak ayak, kanat, gaga ve tüylerini yapıp bu parçaları da yerlerine dikerek tutturun. Son olarak keçe ve düğme kullanarak baykuşun gözlerini de yaparak uygulamayı tamamlayın. Bu şekilde birkaç tane farklı boyutta keçe baykuş yapıp bunları birbirine ekleyerek güzel bir duvar süsü yapmak mümkün.

Keçeden Baykuş Nasıl Yapılır

Dikiş dikmeyi bilmeseniz de keçe baykuş yapabilirsiniz. Parçaları birleştirmek için silikon tabancası kullanarak aşağıdaki gibi sevimli baykuşlar yapmanız mümkün.

Keçeden Baykuş Nasıl Yapılır-1

Evde keçe baykuş yapmak uygun malzemeleri ve doğru yöntem kullanıldığı zaman oldukça kolaydır. İsterseniz baykuşu iki parça halinde yapabilir, bu parçaları birbirine dikerek içlerine elyaf doldurabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde çocuğunuz için keçeden baykuş oyuncak yapabilirsiniz. İsterseniz bu uygulama ile keçeden dekoratif yastıklar da yapmanız mümkün.

Keçeden Baykuş Nasıl Yapılır-2

Aşağıda gördüğünüz gibi keçe baykuşlar yaparak bunları bardak altlığı olarak kullanabilirsiniz. Bunun için keçe ile istediğiniz boyutta düz bir baykuş yaparak bunun üzerine beyaz keçe ile bir parça yapmanız yeterli. Baykuşa yapıştıracağınız oyuncak gözler sayesinde daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Böyle sevimli bir baykuş çocuk odasında dekoratif süs olarak da kullanılabilir.

Keçeden Baykuş Nasıl Yapılır-3

Bu yazımızda keçeden baykuş yapımı hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bazı örnek çalışmalar paylaştık. Siz de bu kolay çalışmalardan ilham alarak evde çok güzel keçe baykuşlar yapabilirsiniz.

zeynep sahan -

keçe baykuş yapımı
İnternetten bulduğum örneğin kalıplarını çıkardım. Ana gövdeden 2 tane, kanattan ise 1 tane kesiyoruz. Ayrıca resimde görüldüğü gibi gözleri de bu şekilde ayarlıyoruz.

keçe baykuş yapımı
Görüldüğü gibi burada ben kalıplarımdaki şekilleri keçeye döktüm. Sıra geldi dikmeye. Önce baykuşun yüzünü oluşturalım. Yüz bölgesini ifade eden çizgi hattını belirtiyoruz. Gözleri ve burnu dikiyoruz. Yüzü oluşturdukdan sonra diğer ana gövdeyle yüzün bulunduğu gövdeyi birbirine dikiyoruz. Aşağıdaki gibi.

keçe baykuş yapımı
Belirli bir yere geldikten sonra içine biraz şişkinlik görüntüsü versin diye elyaf veya pamuk dolduruyoruz, dikmeye devam ederek bitiriyoruz. Kanadı gövdeye dikmeden önce üstüne kanat motifi işliyoruz. Kanat hazır olduğuna göre gövdeye dikiyoruz ve baykuşumuz hazır :)

keçe baykuş yapımı

keçe baykuş yapımı

Etiketler: anahtarlık, anlatımlı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası