edirne uzunköprü elmalı köyü / ELMALI KÖYÜ NÜFUSU, EDİRNE UZUNKÖPRÜ

Edirne Uzunköprü Elmalı Köyü

edirne uzunköprü elmalı köyü

Bu köyde korkudan kimse evden çıkamıyor: Böyle bir şey tarihte görülmemiştir

Gürler, katledilen Mehmet Güner’in daha önce kızına evde sakladığı paralardan bahsettiğini söyledi. Gürler, “Babası daha önce kızına söylemiş. Ben size bir miktar ölüm parası sakladım bir yere. Ama sonra o para bulundu. Bu olayı kim yaptı? Bilmiyorum. Tedirginiz. Bu olayı yapanın bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde yaşanan ve aynı aileden 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayda yeni gelişmeler ortaya çıktı. Cinayete kurban giden dede Mehmet Güner'in kendisine ait olduğu iddia edilen altınları ve nakit parayı evdeki elektrik panosuna sakladığı ve kızlarına “ben size evde bir yerde ölüm parası sakladım" dediği öğrenildi.

Köy halkından muhtarlık azası İsmet Gürler, cinayet sonrasında evde olduğu iddia edilen para ve altınların olay günü güvenlik güçleri tarafından arandığını fakat bulunamadığını, yapılan ikinci aramada ise bahsi geçen altın ve paranın evde bulunan elektrik panosundan çıktığını söyledi. Gürler, “O gün için kumandanlar, Jandarmalar gelmişti bu parayı aramak için. İkinciye tekrar geldiler. Her tarafı aradılar. Bir şey çıkmadı ama sonra çıkarken elektrik kutusunu çekti kumandan. Salladı onu, içinde bir şey sallandı. Kilitliydi. Onu levye demir ile açtık. İçinden bir poşet çıktı. Poşeti yırttı Jandarma, bir miktar para çıktı cüzdanın içinde. Aşağı yukarı 30 – 35 bin lira para çıktı. Birkaç tane altın çıktı" dedi.

Gürler, katledilen Mehmet Güner’in daha önce kızına evde sakladığı paralardan bahsettiğini söyledi. Gürler, “Babası daha önce kızına söylemiş. Ben size bir miktar ölüm parası sakladım bir yere. Ama sonra o para bulundu. Bu olayı kim yaptı? Bilmiyorum. Tedirginiz. Bu olayı yapanın bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Elmalı köyünde bakkal ve kahvehane işleten Tuncay Keser, yaşanan olaydan sonra akşam saatlerinde dükkânını erken kapattığını ve köy halkının korkudan erkenden evlerine gittiğini ifade ederek, “Böyle bir olayın yaşanacağı kimsenin aklına gelmezdi. Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Köy olarak herkes tedirgin. Herkes korkuyor. Köy yerlerinde bir bakkalın, bir kahvenin saat 9’da kapanması tarihte görülmemiştir. Herkes korkudan evinde gidiyor. Köy olarak bu olayın failinin bir kişi olacağına kimse inanmıyor, kimse böyle düşünmüyor. Olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Köy olarak çok tedirginiz. Bunu yapanların cezasını bir an önce kessinler, köy halkı olarak bu faillerin kim olduğunu öğrenmek istiyoruz” dedi.

Köy halkından Sebahattin Akman, olayın arkasında başka birilerinin olduğundan şüphelendiğini ifade ederek, bir kişinin dört kişiyi katletmesine imkân olmayacağını söyledi. Akman, “Bütün köy olarak böyle bir olayın yaşanmasına şaşırdık. Olayla ilgisi olduğu söylenen çocuğun böyle bir şey yapacağı kimsenin aklına gelmezdi. Ailesiyle birlikte Sipahi köyündeki cevizlikte çalışırlardı. Sonra ailecek Tekirdağ Çorlu’ya taşındılar. Başka da bir şey bilmiyorum. Köy olarak tedirginiz. Gece rahatsız oluyoruz. Bu olay tek başına yapılabilecek bir şey değil. Dört kişi katlediliyor, yalnız başına yapmasına imkân yok. Ama şu an yakalanan başka kimse yok. Failler bir an önce yakalanırsa herkes rahat edecek” dedi.

Olayla ilgili olarak evde bulunan altın ve paranın incelenmek üzere kayıt altına alınırken, güvenlik güçlerinin yürüttüğü tahkikatın yeni edinilen bilgiler ışığında genişletilerek devam ettiği öğrenildi.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde geçtiğimiz ayda yaşanan vahşette Mehmet Güner (76), aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55), onun eşi Filiz Güner (55) ile çocukları Anıl Güner (26), evlerinde öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili Berk Erdoğan tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

#edirne

#cinayet

#kan donduran cinayet

Uzunköprü Elmalı Köyü

Uzunköprü Uzunköprü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uzunköprü köyü son dakika gelişmeleri, Uzunköprü köyüne özgü yemekler, Uzunköprü Uzunköprü köyünün tarihi, Uzunköprü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uzunköprü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Uzunköprü  , Edirne ilinin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Uzunköprü Köyü Resimleri ve Uzunköprü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Edirne Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? EdirneHava Durumu?Edirne Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Edirneli iseniz  Edirne Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Edirneli Ünlüler arasında Uzunköprü Uzunköprü Köyünde doğan biri var mı? Uzunköprü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Uzunköprü , Edirne ilinin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adı Elmalı yani elin Malı anlamındadır.

Kurtuluş savaşında Ermenilerin köyü terketmesiyle Türklere kalmıştır.

Eski ismi Ermeni köy olarak anılmaktadır.

Köyde kilise ve Ermeni mezarlığı korunmadığı için yok olmuştur.

Köy halkı Pomak,Gacal,Macır ve Roman'lardan oluşmaktadır.

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Edirne iline 87 km, Uzunköprü ilçesine 21 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Trakya karasal iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Genç nufufsun Büyük kısmı ekonomik nedenlerden dolayı Köyü terk etmiştir.

Şehre göç devam etmektedir.kömür madeni ayrıca bir geçim kaynağıdır

Köyde ilköğretim okulu vardır.

Köyün içme suyu şebekesi vardır

kanalizasyon şebekesi vardır.

Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur.

Sağlık ocağı ve sağlık evi Vardır.

Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Köyde internet kafe maddi sıkıntılar nedeniyle kapanmıştır

köyde birde yeni gölet ve sulama sistemi vardır.

Uzunköprü Elmalı Köyü ResimleriUzunköprü Elmalı Köyü Resimleri

İlgili Haberler

Uzunköprü’ye ba&#;l&#; Elmal&#; köyünde ya&#;anan vah&#;etle ilgili ortaya ç&#;kan yeni geli&#;meler, olay&#;n derinli&#;ini bir kez daha ortaya koydu. Milyonlarca lira de&#;erindeki alt&#;nlar için katledilen Güner ailesinin kom&#;ular&#; olayla ilgili çarp&#;c&#; aç&#;klamalarda bulundu. Köyde ya&#;ayan vatanda&#;lar tedirgin olduklar&#;n&#; ifade ederek, böyle bir olay&#;n ya&#;anaca&#;&#;n&#;n ak&#;llar&#;n&#;n ucundan bile geçmeyece&#;ini söylediler.

ALTINLAR ELEKTR&#;K PANOSUNDAN ÇIKTI

Köy halk&#;ndan muhtarl&#;k azas&#; &#;smet Gürler, cinayet sonras&#;nda evde oldu&#;u iddia edilen para ve alt&#;nlar&#;n olay günü güvenlik güçleri taraf&#;ndan arand&#;&#;&#;n&#; fakat bulunamad&#;&#;&#;n&#;, yap&#;lan ikinci aramada ise bahsi geçen alt&#;n ve paran&#;n evde bulunan elektrik panosundan ç&#;kt&#;&#;&#;n&#; söyledi. Gürler, “O gün için kumandanlar, Jandarmalar gelmi&#;ti bu paray&#; aramak için. &#;kinciye tekrar geldiler. Her taraf&#; arad&#;lar. Bir &#;ey ç&#;kmad&#; ama sonra ç&#;karken elektrik kutusunu çekti kumandan. Sallad&#; onu, içinde bir &#;ey salland&#;. Kilitliydi. Onu levye demir ile açt&#;k. &#;çinden bir po&#;et ç&#;kt&#;. Po&#;eti y&#;rtt&#; Jandarma, bir miktar para ç&#;kt&#; cüzdan&#;n içinde. A&#;a&#;&#; yukar&#; 30 – 35 bin lira para ç&#;kt&#;. Birkaç tane alt&#;n ç&#;kt&#;" dedi.

''S&#;ZE ÖLÜM PARASI SAKLADIM''

Gürler, katledilen Mehmet Güner’in daha önce k&#;z&#;na evde saklad&#;&#;&#; paralardan bahsetti&#;ini söyledi. Gürler, “Babas&#; daha önce k&#;z&#;na söylemi&#;. Ben size bir miktar ölüm paras&#; saklad&#;m bir yere. Ama sonra o para bulundu. Bu olay&#; kim yapt&#;? Bilmiyorum. Tedirginiz. Bu olay&#; yapan&#;n bulunmas&#;n&#; istiyoruz” diye konu&#;tu.

KÖY BAKKALI KONU&#;TU: BÖYLE B&#;R &#;EY TAR&#;HTE GÖRÜLMEM&#;&#;T&#;R

Elmal&#; köyünde bakkal ve kahvehane i&#;leten Tuncay Keser, ya&#;anan olaydan sonra ak&#;am saatlerinde dükkân&#;n&#; erken kapatt&#;&#;&#;n&#; ve köy halk&#;n&#;n korkudan erkenden evlerine gitti&#;ini ifade ederek, “Böyle bir olay&#;n ya&#;anaca&#;&#; kimsenin akl&#;na gelmezdi. Kimse böyle bir &#;ey beklemiyordu. Köy olarak herkes tedirgin. Herkes korkuyor. Köy yerlerinde bir bakkal&#;n, bir kahvenin saat 9’da kapanmas&#; tarihte görülmemi&#;tir. Herkes korkudan evinde gidiyor. Köy olarak bu olay&#;n failinin bir ki&#;i olaca&#;&#;na kimse inanm&#;yor, kimse böyle dü&#;ünmüyor. Olay&#;n bir an önce ayd&#;nlat&#;lmas&#;n&#; istiyoruz. Köy olarak çok tedirginiz. Bunu yapanlar&#;n cezas&#;n&#; bir an önce kessinler, köy halk&#; olarak bu faillerin kim oldu&#;unu ö&#;renmek istiyoruz” dedi.

Köy halk&#;ndan Sebahattin Akman, olay&#;n arkas&#;nda ba&#;ka birilerinin oldu&#;undan &#;üphelendi&#;ini ifade ederek, bir ki&#;inin dört ki&#;iyi katletmesine imkân olmayaca&#;&#;n&#; söyledi. Akman, “Bütün köy olarak böyle bir olay&#;n ya&#;anmas&#;na &#;a&#;&#;rd&#;k. Olayla ilgisi oldu&#;u söylenen çocu&#;un böyle bir &#;ey yapaca&#;&#; kimsenin akl&#;na gelmezdi. Ailesiyle birlikte Sipahi köyündeki cevizlikte çal&#;&#;&#;rlard&#;. Sonra ailecek Tekirda&#; Çorlu’ya ta&#;&#;nd&#;lar. Ba&#;ka da bir &#;ey bilmiyorum. Köy olarak tedirginiz. Gece rahats&#;z oluyoruz. Bu olay tek ba&#;&#;na yap&#;labilecek bir &#;ey de&#;il. Dört ki&#;i katlediliyor, yaln&#;z ba&#;&#;na yapmas&#;na imkân yok. Ama &#;u an yakalanan ba&#;ka kimse yok. Failler bir an önce yakalan&#;rsa herkes rahat edecek” dedi.

Olayla ilgili olarak evde bulunan alt&#;n ve paran&#;n incelenmek üzere kay&#;t alt&#;na al&#;n&#;rken, güvenlik güçlerinin yürüttü&#;ü tahkikat&#;n yeni edinilen bilgiler &#;&#;&#;&#;&#;nda geni&#;letilerek devam etti&#;i ö&#;renildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine ba&#;l&#; Elmal&#; köyünde geçti&#;imiz ayda ya&#;anan vah&#;ette Mehmet Güner (76), ayn&#; ad&#; ta&#;&#;yan o&#;lu Mehmet Güner (55), onun e&#;i Filiz Güner (55) ile çocuklar&#; An&#;l Güner (26), evlerinde öldürülmü&#; halde bulunmu&#;, olayla ilgili Berk Erdo&#;an tutuklan&#;p cezaevine gönderilmi&#;ti.

Kaynak: İHA

Katliam evinde takma diş ve ayak izleri!

Son dakika haberler Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyü'nde yaşayan Mehmet Güner (76), aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55), onun eşi Filiz Güner (55) ile çocukları Anıl Güner (26) evlerinde ölü bulunmuştu. Aile katliamıyla ilgili yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı.

SORUŞTURMADA 'PARA' VE 'ALTIN' DETAYI

DHA'da yer alan son dakika haberine göre olayda Anıl Güner'in vücuduna isabet eden 6 mermi ile hayatını kaybettiği saptandı.

Şüphelilerin, Mehmet Güner'e ise evin içinde başına tek el ateş ettikleri, eşi Filiz Güner'in müdahale etmesi üzerine de kendisini darbedip, başından tek el ateş ederek öldürdüğü, bahçe içindeki evinde bulunan dede Mehmet Güner'i de sırtından 2 mermiyle öldürdükleri belirlendi.

"1 MİLYONUM VARDI, ALTIN ALIP YATIRIM YAPTIM"

Köy camisinin minaresinde bulunan güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı, aile yakınları ile bazı köylülerin ifadelerine başvuruldu. Öldürülen Anıl Güner'in, çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. altınım var, daha alacağım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" konuşmalarından yola çıkan jandarma ekipleri, olayın evdeki para ve altınların çalınmasıyla ilgili olduğuna ağırlık verip, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi.

YÜZÜNDE VE ELLERİNDE YARA VARDI

Elmayı köyünden olan ve bir süre önce evlenip Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine yerleşen Berk Erdoğan, motosiklet ile Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yol kontrolleri sırasında yüzü ve ellerindeki yara izleri üzerine durduruldu. Polislere kaza yaptığını ve yaraların bu yüzden olduğunu öne süren şüpheli, gözaltına alınarak, Uzunköprü'ye getirildi.

EVİNDE 'E YAKIN MERMİ BULUNDU

İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesine başvurulan B.E. olay günü köyde olmadığını, olaydan haberi olmadığını ve Çorlu'da bulunduğunu iddia etti. Şüphelinin Çorlu'daki evinde yapılan aramada 'e yakın mermi, boş şarjörler, kanlı elbiseler bulundu. Şüphelinin ayakkabısının altında ve içinde cam kırıkları olduğu da belirlendi. Kanlı olan motosikletinden ve elbiselerden de örnekler alındı.

OLAY GÜNÜ ELMALI KÖYÜ'NDEYMİŞ

Jandarmanın yaptığı çalışmada 'sarı' lakabıyla bilinen Berk Erdoğan'ın olay günü Elmalı köyünde bulunduğu baz istasyonu kayıtlarından tespit edildi.

DÜŞEN TAKMA DİŞİ, AYAKKABI İZLERİ BULUNDU

Evde yapılan incelemede şüphelinin takma dişi bulunurken, ev ve bahçede de ayakkabı izleri tespit edildi. Berk Erdoğan'ın dişinin, Anıl Erdoğan ile yaşanan arbede sırasında düştüğü belirtildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüphelinin, ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben yapmadım, haberim yok" dediği öğrenildi.

'HIRSIZLIK' VE 'UYUŞTURUCU'DAN SABIKASI VARMIŞ

Şüphelinin 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu kullanma' suçlarından sabıkası olduğu da ortaya çıktı. Zanlının, 1 yıl önce çalıştığı tesiste hırsızlık olayına karıştığı ve buradan kovulduğu öğrenildi. Olayın ardından anlaşmazlık yaşadığı babası ile tartışan şüphelinin babası tarafından bacağından silahla vurularak yaralandığı öğrenildi. Köyde yaşanan bu olaylarından ardından şüphelinin ailesiyle Elmalı'dan ayrıldığı ve zaman zaman köye geldiği belirtildi.

VALİ CANALP: YOĞUN ÇALIŞMA YAPILDI

Öte yandan Edirne Valisi Ekrem Canalp, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Son olarak biliyorsunuz, 1 tutuklama kararı verildi. Dolayısıyla bu tutuklama kararı neticesinde adli sürecin sonunu beraber bekleyeceğiz. Jandarmamız olayın oluşundan itibaren bütün mesaisini, zamanını merkezden ve Keşan'dan ilave ekiplerimizi takviye etmek suretiyle oraya yönlendirdik. 3 gün içinde çok yoğun bir çalışma yapıldı. Bu yoğun çalışma neticesinde dün gece vakti bir şekilde elde etmiş olduğumuz delilleri mahkemeye sunmak suretiyle mahkememiz de tutuklama kararı verdi. Buradan şunu da ifade etmek isterim, burada jandarmamızın yanı sıra polisimizin yapmış olduğu çalışmaların da çok faydasını gördük. Polisle jandarmanın müşterek çalışması oldu, bu müşterek çalışma neticesinde bu sonucu elde edebildik" dedi.

"EVDE HER ŞEY DAĞILMIŞ"

İHA'da yer alan son dakika haberine göre yapılan çalışmalarda 1 kişi tutuklanırken evlerinde ölü bulunan Mehmet Güner’in torunu Gizem Tunçer, katliamın yaşandığı evde her şeyin dağıtıldığı söyledi.

"BELKİ DE HİÇ UĞRUNA KATLEDİLDİLER"

Tunçer evde duvarların ve camların kana bulandığını belirterek, “Hepimiz üzgünüz. Ne olduğunu neler yapıldığını bilmiyoruz. Belki de hiç uğruna katledildiler. Sabah önce eşime söylemişler ben sonradan öğrendim. Baştan bana sadece Anıl'ın vurulduğunu söylendi.

"DUVARLARDA, CAMLARDA KAN VAR"

Sonra ben her şeyi gidince öğrendim. Sadece duvarlarda, camlarda kan var. Dedemin olduğu tarafı hiç görmedik.

Ama her yeri dağıtmışlar. Nasıl kıydılar hiç bilmiyorum. Söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum” dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası