lavanta yağı bitleri kaçırır mı / BAŞ BİTLERİNE VE DİĞER PARAZİTLERE KARŞI KORUMA KALKANI: AROMATERAPİ Y – seafoodplus.info

Lavanta Yağı Bitleri Kaçırır Mı

lavanta yağı bitleri kaçırır mı

BAŞ BİTLERİNE VE DİĞER PARAZİTLERE KARŞI KORUMA KALKANI: AROMATERAPİ YAĞLARI

Bitlenme; çok uzun yıllardır var olan gelişmiş, gelişmemiş pek çok ülkede görülebilen bir sorundur.

Pek çok insan hayatının bir evresinde bitlenme sorunu yaşamış ya da yaşayan birileriyle karşılaşmıştır. Toplu yaşanan ortamlarda daha büyük korku oluşturan bitlenme, özellikle okul çağındaki çocukların birbirleriyle yakın temasları ile hızlı yayılım gösterebilmektedir.

Baş bitleri kıl diplerinde yaşar, baş derisinden kan emerek hayatta kalan bitler, yumurtalarını saç kıllarına yapıştırarak üreyen bir parazittir.

Bit böceği asalak bir canlıdır. Her zaman bir konağa ihtiyaç duyar. Bu nedenle de insan vücudu dışında sadece 48 saat canlı kalabilir. İnsan vücudunda ise 30 gün boyunca yaşayabilir. Bit yumurtaları insan vücudu dışında kumaş ve battaniyelerde gün boyunca canlı kalabilirler.

Şunu belirtmekte fayda vardır ki baş bitinin oluşumunda hijyenin etkisi yoktur. Kişisel hijyenine önem gösteren insanlarda da baş biti görülebilir.

Baş Biti İçin Kullanılabilecek Uçucu Yağlar Nelerdir?

Aromaterapi yağlarının pek çok kullanım alanı ve faydası vardır. Baş bitlerinin yok edilmesi ve bitten korunmak için de aromaterapi yağlarından faydalanabiliriz. Var olan bitlerin yok olmasına etki ettiği gibi aynı zamanda bir bit savar olarak da faydalanabileceğimiz uçucu yağlar vardır.

Yapılan araştırmalarda, biberiye, bergamot, okaliptüs, sardunya ve çay ağacı yağı gibi bazı aromaterapi yağları bitleri yok etmede etkili görülmüştür.(1).

Çay ağacı yağı, lavanta ve limon uçucu yağlarının akarisidal ve pedikülisid aktivitesi karşılaştırılmış, hem bitlere hem de akarlara karşı en etkili uçucu yağ olarak çay ağacı yağı tespit edilmiştir. Lavanta yağının etkinliğinin ikinci sırada olduğu tespit edilen çalışmada limon yağı ise akarlara karşı aktivite göstermiştir (2).

Çay ağacı yağı, uyuz akarlarına karşı da in vitro akarisit etki göstermiştir ve ayrıca standart tedavilere cevap vermeyen vakalar da dâhil olmak üzere kabuklu uyuzların tedavisi için bir yardımcı topikal ilaç olarak başarıyla kullanılmıştır (3).

Sivrisinek ve kene gibi haşereleri uzak tutmak amacıyla hazırlanabilen doğal ürünlerin içeriğindeki citronella uçucu yağı, sivrisinek kovucu etkinin yanı sıra çeşitli antimikrobiyal, antihelmintik, antioksidan, antikonvülsan ve yara iyileşmesine katkıda bulunan ana bileşenler olarak sitronellal, sitronellol, geraniol gibi bileşenlerin bir karışımıdır. Citronella uçucu yağı, yüksek etkinliği, düşük toksisitesi ve müşteri memnuniyeti nedeniyle ABD’de Çevre Koruma Ajansı tarafından böcek kovucu olarak tescil edilmiştir (4).

Gülhane’nin % saf ve doğal olarak, distilasyon yöntemi ile elde edilen lavanta, çay ağacı, biberiye ve okaliptus yağlarını baş bitlerinden, kenelerden ve pire gibi parazitlerden korunmak ve kurtulmak için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Lavanta kokusu gibi çiçek kokuları kedilerin çok sevdiği kokulardır. Tüylü dostlarımız içinde bu yöntemi kullanabilir ve onları parazitlerden koruyabiliriz. (Yüz ve göz bölgesi dışında tüylerine su ve lavanta yağı karışımını sürebiliriz.) Bu uygulama ile kedilerimizi hem parazitlerden uzak tutmuş oluruz hem de zihnen dinginleşmelerini sağlayabiliriz.

Kullanım: ml su içine 10 damla yukarıda bahsedilen uçucu yağlardan herhangi birini ekleyip kıyafetlerinizin omuz ve yaka bölgesine, saçlarınıza spreyle sıkabilir, baş bitine ve diğer parazitlere karşı koruma kalkanı oluşturabilirsiniz.

Not: Eğer birkaç uçucu yağ ile bir karışım yapmak istiyorsanız, ml su içene toplamda 10 damla uçucu yağ olacak şekilde karışım yapmalısınız.

Kaynakça:

  • Hadfield-Law L. Head lice for A & E nurses. Accident and Emergency Nursing , 8(2), 84–
  • Williamson EM, Priestley CM, Burgess IF. An investigation and comparison of the bioactivity of selected essential oils on human lice and house dust mites. Fitoterapia , 78(), –
  • Thomas J, Dettwiller P, Spelman T, Carson CF, Davey RC, Baby KE, et al. Therapeutic Potential of Tea Tree Oil for Scabies. The American Journal of Tropical Medicine and Hygiene , 94(2), –
  • Sharma R, Rao R, Kumar S, Mahant S, Khatkar S. Therapeutic Potential of Citronella Essential Oil: A Review, Current Drug Discovery Tecnologies , 16(4)
  • Selçuk B, Eczaneye Başvuran Hastaların Klinik Aromaterapiye Bakış açılarının Belirlenmesi ve Klinik Eczacının Aromaterapi Uygulamalarındaki Rolü, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü,
facebooktwitterpinterest

Bit Gelmemesi İçin Lavanta Yağı Saça Nasıl Uygulanır

Lavanta, kolonyası, suyu, yağı çayı gibi birçok farklı yan ürünleriyle çok çeşitli alanlarda kullanılan popüler bir bitkidir.

Saç bitini tedavi etmek için güvenli ve doğal yollar arıyorsanız, lavanta yağı kullanmayı da düşünmelisiniz.

Mayo Clinic&#;e göre, klinik çalışmalar bazı özel uçucu bitki yağlarının bitler üzerinde zehirli bir etkiye sahip olabildiklerini göstermiştir. Bu bit önleyici esansiyel yağları için en iyi seçeneklerden bazıları lavanta yağı, çay ağacı yağı, ylang ylang yağı, anason esans yağı ve okaliptüs yağı örnek olarak gösterilebilir.

yılında yapılan bir araştırmada, yüzde 10 çay ağacı yağı ve yüzde bir lavanta yağı içeren topikal bir losyonun kullanılarak uygulanan tedavinin bitlerin% &#;sının ortadan kaldırılmasını sağladığı görülmüştür.

Lavanta yağının saça uygulandığında nasıl işe yaradığına ve saçtaki bitleri nasıl öldürebileceğine veya püskürtebileceğine bir göz atalım.

Lavanta esansiyel yağına karşı alerjiniz yoksa evde lavanta yağını bit önleyici olarak kullanabilirsiniz.

Lavanta yağı, doğal bir böcek savar olarak kabul edilir. Böcekleri, kendine has kokusuyla etkiler. Saça ya da vücuda bitin gelmemesi için bu koku etkilidir.

Bit için lavanta yağı ya da çay ağacı yağı gibi diğer esansiyel yağları ne miktarda kullandığınız önemli değildir ve bu uygulama bit veya sirke problemini tamamen çözmeyi garanti etmez.

Saçta bitlenme riski her zaman vardır ancak, lavanta yağını bitli saça uygulayarak ya da lavanta şampuanı kullanarak bu riski azaltabilirsiniz.

Yapılan başka bir araştırmaya göre, saçlarında lavanta ya da çay ağacı esansiyel yağları kullananların yüzde 90&#;ından fazlası bitlenme yaşamamış ya da sahip oldukları bit problemlerinden kurtulmuşlardır.

Peki lavanta kafadaki bitleri uzaklaştırır mı? Evet, evde uygulanabilecek bu çözüm yöntemi işe yaramaktadır.

Şimdi, yetişkin bitlerden kurtulmak için lavanta yağını nasıl kullanabileceğimizi görelim. Bit için lavanta yağı kullanmanın en iyi yolu bazı taşıyıcı yağlarla kombine etmektir. Bu tedavi yöntemine fiziksel pestisit denir.

Peki lavanta yağı bitli saça nasıl uygulanır? Yeterli miktarda taşıyıcı yağ alın, hindistan cevizi yağı, mısırözü yağı, zeytinyağı, ayçiçek yağı veya başka bir doğal bitkisel yağı, taşıyıcı yağ olarak kullanabilirsiniz.

Daha sonra taşıyıcı yağa bir çay kaşığı veya birkaç damla lavanta yağı ekleyin. Şimdi bu kür saça uygulanmak için hazırdır. Karışımı kuru ve temiz saça uygulayın ve temizleyin ve başınıza duş başlığı takın.

Yağ karışımını saçta ve saç derisinde birkaç saat bekletin.

Lavanta yağı biti önler mi? Evet, lavanta yağı bu parazitlerin boğulmasına ve püskürtülmesine yardımcı olabilir (ancak yumurtalarının değil).

Yağ karışımı yetişkin bitin solunum tüplerini tıkar, nefes almasını engeller ve ölürler.

Elbette diğer pek çok tedavi ve ilaç gibi, lavanta yağıyla bit tedavisinde her zaman % etkili olduğu söylenemez.

Ayrıca lavanta yağının sirkeleri öldürmediğini de aklınızda bulundurmalısınız. Bu nedenledir ki, bu işlemin 7 ila 10 gün sonra tekrar uygulanması gerekebilir.

Ayrıca saçlardaki bitleri taramak için lavanta yağı kullanılabilmektedir.

Lavanta yağı saç üzerinde kalır ve kafadaki bitleri püskürtür.

Ayrıca lavanta şampuanı da kullanabilirsiniz. Şampuana birkaç damla esansiyel yağ ekleyerek bu şampuanı kendiniz de yapabilirsiniz.

Lavanta şampuanı kullanmak, kafadaki bitleri uzaklaştırmaya ve bitleri uzak tutmaya yardımcı olabilir. Bununla birlikte, sadece bu tedavi tek başına gerçek bir çözüm sağlayamayabilir.

Gördüğünüz gibi, lavanta yağı evde bitleri tedavi etmek için güvenli çözümler sunabilir. Bazı kişilerde lavanta yağının bazı yan etkileri olabilir ve ayrıca uygulamadan önce lavanta yağına karşı alerjiniz olmadığından emin olun.

Lavanta yağı ile bit tedavisi için örnek uygulama

Malzemeler

  • 10 damla lavanta yağı
  • Jojoba, hindistan cevizi veya zeytinyağı gibi herhangi bir taşıyıcı yağdan 3 yemek kaşığı

Süre

  • 2 saat
  • Her gün için 10 gün boyunca işlemi tekrarlayın

Nasıl uygulanır

  1. 10 damla lavanta esansiyel yağını herhangi bir taşıyıcı yağ ile karıştırın ve bu karışımla saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulayın.
  2. Saçınızı şampuanlayın ve mümkün olduğunca çok sayıda sirkeyi uzaklaştırmak için sirke tarağı kullanın.
  3. Saçınızı iyice durulayın.

Bu uygulamayı düzenli olarak yapmak daha etkili sonuçların ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır.

Neden işe yarar?

Lavanta yağının böcek savıcı özellikleri bitlerin çoğalma riskini azaltabilir. Lavanta yağı, bitleri kokusuyla boğar, böylece çoğalmalarını önler. Sonuçlar, çay ağacı yağıyla lavanta yağının bit tedavisi için en iyi şekilde işe yaradığını göstermiştir.

Lavanta yağı biti önler mi

Bit, Pire ve Kene Kaçıran Bitkisel Yağ Karışımı 50 ml

array() { ["ID"]=> string(4) "" ["VARIANT_FEATURE1_LIST"]=> array(0) { } ["VARIANT_FEATURE2_LIST"]=> array(0) { } ["TITLE"]=> string(60) "Bit, Pire ve Kene Kaçıran Bitkisel Yağ Karışımı 50 ml" ["IS_NEW_PRODUCT"]=> string(1) "1" ["IS_ACTIVE"]=> string(1) "1" ["VARIANT_ID"]=> int(0) ["CATEGORY_ID"]=> string(2) "56" ["NUMERIC1"]=> float(0) ["CATEGORY_ID_PATH"]=> string(7) "15 > 56" ["CATEGORY_IDS"]=> string(2) "56" ["PRICE_SELL"]=> string(17) "" ["PRICE_VISITOR"]=> string(1) "0" ["PRICE_BUY"]=> string(1) "0" ["PRICE_NOT_DISCOUNTED"]=> float() ["SUPPLIER_PRODUCT_CODE"]=> string(4) "" ["CURRENCY_ID"]=> string(1) "0" ["VAT"]=> int(8) ["HAS_IMAGE"]=> string(1) "1" ["HAS_VARIANT"]=> int(0) ["DISPLAY_VAT"]=> string(1) "1" ["BRAND"]=> string(12) "Modern Aktar" ["BRAND_ID"]=> string(2) "14" ["BRAND_URL"]=> string(12) "modern-aktar" ["BRAND_IMAGE"]=> string(21) "/Data/Markalar/" ["SYMBOL_TAG1"]=> string(15) "Ücretsiz Kargo" ["S2"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA2"]=> string() "" ["SYMBOL_TAG2"]=> string(14) "Stoktan Teslim" ["S3"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA3"]=> string() "" ["SYMBOL_TAG3"]=> string(18) "Kampanyalı Ürün" ["S4"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA4"]=> string() "" ["SYMBOL_TAG4"]=> string(16) "Aynı Gün Kargo" ["S5"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA5"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG5"]=> string(0) "" ["S6"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA6"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG6"]=> string(0) "" ["S7"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA7"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG7"]=> string(0) "" ["S8"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA8"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG8"]=> string(0) "" ["S9"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA9"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG9"]=> string(0) "" ["S10"]=> string(1) "0" ["SYMBOL_DATA10"]=> string(0) "" ["SYMBOL_TAG10"]=> string(0) "" ["SUBSCRIBE"]=> int(0) ["SUBSCRIBE_FREQUENCY_LIST"]=> array(1) { [0]=> string(0) "" } ["SUBSCRIBE_DISCOUNT_RATE"]=> float(0) ["VARIANT_CODE"]=> string(0) "" ["SUB_PRODUCT_CODE"]=> string(0) "" ["DEAL"]=> NULL ["DEAL_START_DATE"]=> string(19) " " ["DEAL_END_DATE"]=> string(19) " " ["PRICE_GUEST"]=> string(17) "" ["SHOW_IN_LIST_PAGE"]=> string(1) "1" ["IMAGE_LIST"]=> array(1) { [0]=> array(8) { ["ID"]=> string(4) "" ["SMALL"]=> string() "seafoodplus.info" ["MEDIUM"]=> string() "seafoodplus.info" ["BIG"]=> string() "seafoodplus.info" ["TITLE"]=> string(60) "Bit, Pire ve Kene Kaçıran Bitkisel Yağ Karışımı 50 ml" ["VARIANT_IDS"]=> array(0) { } ["VARIANT_TYPE_ID"]=> string(1) "0" ["MEDIUM_WEBP_JPG"]=> NULL } } ["IMAGE"]=> array(8) { ["ID"]=> string(4) "" ["SMALL"]=> string() "seafoodplus.info" ["MEDIUM"]=> string() "seafoodplus.info" ["BIG"]=> string() "seafoodplus.info" ["TITLE"]=> string(60) "Bit, Pire ve Kene Kaçıran Bitkisel Yağ Karışımı 50 ml" ["VARIANT_IDS"]=> array(0) { } ["VARIANT_TYPE_ID"]=> string(1) "0" ["MEDIUM_WEBP_JPG"]=> NULL } ["IMAGE_COUNT"]=> int(1) ["IMAGE_RATIO"]=> float(1) ["PRICE_CREDIT_CART"]=> float() ["PRICE_MONEY_ORDER"]=> string(17) "" ["MONEY_ORDER_PERCENT"]=> int(0) ["IS_MONEY_ORDER_ACTIVE"]=> bool(false) ["CURRENCY"]=> string(2) "TL" ["TARGET_CURRENCY"]=> string(2) "TL" ["PRICE_SELL_DEFAULT"]=> float() ["PRICE_RAW"]=> float() ["TARGET_CURRENCY_ORIGINAL"]=> string(2) "TL" ["COMBINATION_ID"]=> int(0) ["NEWEST_SORT"]=> int(0) ["HAS_MAGNIFIER"]=> string(1) "0" ["SUPPLIER_ID"]=> string(2) "15" ["GENDER"]=> string(1) "0" ["PERSONALIZATION_ID"]=> int(0) ["IS_PERSONALIZATION_ACTIVE"]=> bool(false) ["CAN_ADD_CART_IN_LIST"]=> bool(false) ["DETAIL"]=> string() "

BİT, PİRE, KENE KAÇIRAN YAĞ KARIŞIMI

Evcil hayvan sahiplerinin başının belasıdır pire ve keneler.

İçeriğinde neler var?

Lavanta yağı, biberiye yağı, sedir ağacı yağı, limon yağı, defne yaprağı yağı, portakal yağı

Faydaları nelerdir?

Uçucu yağların evcil hayvanlara bulaşan pire, kene ve bit gibi zararlıları kovmada etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Nasıl kullanılır?

Sorun yaşanılan bölgeye damla yağı derisine etki edecek şekilde sürünüz.

Bir sprey şişesine damla yağı ekleyip ardından su ile karıştırınız ve iyice çalkalayınız.

Evcil hayvanınızın üzerine püskürterek kullanabilirsiniz.

Evcil hayvanınızı yıkamak için kullanacağınız şampuana damla ekleyerek kullanabilirsiniz.

Kesinlikle ağız yoluyla kullanmayınız.

İnsan ve hayvan sağlığına zararlı hiçbir madde içermemektedir.

İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirterek bitkisel destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır.
Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel destek ürünüdür.

Sağlıklı günler dileriz.

" ["DOCUMENT_INFO"]=> string(0) "" ["WARRANTY_INFO"]=> string(0) "" ["DELIVERY_INFO"]=> string(0) "" ["WAREHOUSE"]=> string(0) "" ["DELIVERY_DAY"]=> string(0) "" ["IS_VIDEO_ACTIVE"]=> string(1) "0" ["NOTES"]=> string(0) "" ["TAGS"]=> array(0) { } ["IS_ORDER_NOTE_ACTIVE"]=> bool(false) ["IS_CASH_POINT_ACTIVE"]=> bool(false) ["RELATED_PRODUCTS_IDS1"]=> string(0) "" ["RELATED_PRODUCTS_IDS2"]=> string(0) "" ["RELATED_PRODUCTS_IDS3"]=> string(0) "" ["RELATED_PRODUCTS_IDS1_COUNT"]=> int(0) ["RELATED_PRODUCTS_IDS2_COUNT"]=> int(0) ["RELATED_PRODUCTS_IDS3_COUNT"]=> int(0) ["IS_RELATED_PRODUCTS_ACTIVE"]=> bool(false) ["IS_POPUP_PHOTO_ACTIVE"]=> string(1) "1" ["MIN_ORDER_COUNT"]=> string(1) "1" ["DISPLAY_GAIN"]=> bool(false) }

Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey NRM

Bit, insan saçında yaşayan ve üreyen ve mm gibi oldukça küçük boyutlara sahip olan bir böcek türüdür. Kan emerek beslenen bu canlı saçta özellikle de ense ve kulak arkasında kaşıntıya sebep olur. Paraziter bir deri hastalığı olan bitlenmeden son derece korkulur. Her yaştan insanı etkileyebilen hastalık, çoğunlukla okul çağı çocuklarında yaygın olarak görülür. Özellikle yaş grubu kız çocuklarda daha sık görülen bit saçtan saça, ortak kullanılan eşyalarla, direkt ya da dolaylı yollarla bulaşır. İlk olarak kepek gibi görülen yumurtalar saça bulaşır. Saç derisinde şiddetli kaşıntıya neden olan yumurtalar, tellerden zor ayrılır. Lacinia lavanta yağlı bit kovucu sprey ile pis görüntüye neden olan tehlikeli yumurtalardan uzak durabilirsiniz.

  • Lavanta yağı içeren özel formül
  • Bitin yaklaşmasını önleyen içerik
  • Kolay kullanım formu

Etkili Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Özellikleri

Etkili Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Özellikleri

Sosyoekonomik durumlar sebebiyle yeterli hijyen koşullarının olmadığı ortamlarda oluşma riski artan bitin yaygın belirtisi ense bölgesindeki kaşınmadır. Özellikle ortak kullanım alanlarının çok olduğu okul, yurt ve askerlik gibi alanlarda hijyen kurallarına dikkat etmek önemlidir. Lacinia lavanta yağlı saç spreyi hijyenin yanı sıra bit bulaşma riskinin önlenmesinde son derece etkilidir. Saçların düzenli olarak yıkanmasının ardından Lacinia saç spreyi kuru saça günde 1 kez sıkılarak uygulandığı takdirde bit bulaşması önlenebilir. Özellikle hastalıklarda önleyici tedbirler almak tedavinin kolaylığı açısından büyük önem taşır. Kişisel bakıma gösterilen önem ve bit bulaşma riski olan ortamlarda bulunduktan sonra aile tarafından yapılan kontroller son derece önemlidir. Riskli durumlarda alternatif bir yöntem olarak Lacinia lavanta yağlı bit kovucu sprey kullananlar bit bulaşma ihtimalini en aza indirebilirler.

Beğenilen Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Yorumları

Beğenilen Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Yorumları

Bitlenme gerek psikolojik gerekse fizyolojik açıdan olumsuz etkilere neden olur. Yoğun kaşıntıya neden olması sebebiyle özellikle ense bölgesinde tahrişlere neden olabilir. Bit bulaşma ihtimalinin olduğu toplu kullanım alanlarına girmeden önce Lacinia lavanta yağlı saç spreyi kullananlar herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtirler. Okula giden çocuklarda temas ve ortak eşya kullanımının fazla olmasının yanı sıra temizlik bilinci azdır. Hijyen seviyesinin düşebildiği bu ortamlarda bitten korunmak için alınan önlemler önemlidir. Lacinia lavanta yağlı bit kovucu sprey yorumları özellikle okulla bağlantısı olan kişiler tarafından yazılır. Çocuklarının saç ve vücut bakımlarına dikkat etmekle beraber sprey ile ekstra bir koruma sağladıklarını belirtirler. Öğretmenlerin de memnuniyetle kullandığı ürün, güzel kokusu sayesinde rahatsız edici değildir. Bu özel formülü lavanta yağı içeriği ve parabensiz formülü ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Fiyatı ve Avantajları

Lacinia Lavanta Yağlı Bit Kovucu Sprey Fiyatı ve Avantajları

Kişisel bakıma ve hijyen kurallarına dikkat etmek her yaş için son derece önemlidir. Düşük sosyal ve ekonomik koşullar sebebiyle bir takım olumsuz sağlık durumları oluşabilir. Bu durumların oluşmasını önlemek için kişisel bakım malzemelerinin ulaşılabilir olması büyük önem taşır. Lacinia lavanta yağlı bit kovucu sprey fiyatı bakımından uygun olması sebebiyle birçok kişi tarafından rahatlıkla edinilir. Hijyen boyutunu üst seviyelere taşıyan ürün ile bitlerden korunmak mümkündür. Özel formülü sayesinde bitlerin saça yaklaşmasını önleyen sprey, çocuklarda ve yetişkinlerde rahatlıkla kullanılabilir. Spreyi saçtan yaklaşık cm uzakta tutarak az miktarda kolaylıkla uygulanması tüm gün korumaya yeterli olur. İçeriğindeki lavanta yağı ile bitlerin yaklaşmasını engellerken saçlarda güzel bir koku etkisi bırakır. Siz de Trendyol’dan kolaylıkla Lacinia lavanta yağlı bit kovucu sprey satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.