birce akalay cem küçük / Cem Küçük yine hedef gösterdi: Birce Akalay, Şahan Gökbakar, Athena Gökhan

Birce Akalay Cem Küçük

birce akalay cem küçük

etiket Cem Küçük’ten Birce Akalay’a Tehdit: ‘Fazla Öz Güvenli Olmayın’

Haberler

Gündem

Cem Küçük’ten Birce Akalay’a Tehdit: ‘Fazla Öz Güvenli Olmayın’

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugün yayınlanan köşe yazısında, dün yaptığı açıklamalarla gündem olan oyuncu Birce Akalay’ı ‘tehdit’ etti. Küçük, “Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!” ifadelerini kullandı.

Birce Akalay’ın dolar isyanı

Birce Akalay’ın dolar isyanı

Haberin detayları burada

Mehmet Ali Alabora örneği

Mehmet Ali Alabora örneği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cem Küçük yine hedef gösterdi: Birce Akalay, Şahan Gökbakar, Athena Gökhan

Türkiye yazarı Cem Küçük, muhalif isimlerin Erdoğan ve ailesinden intikam alınmasını istediklerini iddia etti. "Birileri ülkeyi yemeye ve satmaya devam ediyor, yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle" diyen ünlü oyuncu Birce Akalay'ı sosyal medyada tehdit eden Cem Küçük, bugünkü yazısında "Hiç kimse Türk milletinin aklıyla dalga geçmesin ve yalan söylemesin. Bunlar alenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinden aynı Adnan Menderes ve ailesine yapıldığı gibi ağır bir intikam alınmasını istiyorlar. Gerçek niyetleri bu" dedi.

Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi fare gibi yurt dışına kaçmış olan TUSKON Başkanı FETÖ’cü Rızanur Meral’in o meşhur 1 Mart tarihli intikam konuşmasıyla Birce Akalay’ın açıklaması arasında küçücük bile bir fark yok. Dişe diş, kana kan istiyorlar!..

Biraz dürüst olun ey solcular, ey Marksist-Leninistler. Sizler intikam istiyorsunuz. Mert olun. Biz bu duruma Gezi kalkışmasında da hazırdık. Aralık darbesinde de hazırdık, 7 Haziran-1 Kasım döneminde de hazırdık. 15 Temmuz darbe girişiminde de hazırdık. Görelim bakalım kim kaçıyor, kim kalıyor?

FETÖ’cüler ve sizlerin dostu Hayko Bağdat tarzı Marksist FETÖ yardakçıları fare gibi kaçmadı mı? Engin Özkoç ile aynı kafaya sahip CHP’li Aykan Erdemir fare gibi kaçmadı mı? Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi.

Biz bu ülkenin Türk milliyetçileri ve Müslüman muhafazakârları yani Türklük gururuna ve İslam şuuruna sahip kahir ekseriyeti mücadeleye hazırız. Biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız. Bizler ölümden korkmayız ama sizler tavuklar gibi korkaksınız

Türk siyasal literatüründe, 'Yargılanacağını göreceğiz' demek bal gibi de o kişinin geceyarısı sıcak yatağından alınıp tutuklanması demektir. Aynı 27 Mayıs’ta Demokrat Partililere yapılanın AK Partililere, MHP’lilere, BBP’lilere, hatta Vatan Partililere bile yapılmasını istiyor Birce Akalay gibiler. Bunlar böyle intikamcı. Yargılama-margılama bunlar kaypakça laflardır. Hukukçu Rezzan Epözdemir de o gün TV yayınımızda maalesef dürüst davranmadı

Birce Akalay bir örnekleme. Bunlar sadece Cumhurbaşkanımızın değil büyük devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli’nin de tutuklanmasını istiyorlar. Devleti yöneten konumdaki tüm yetkililerimizin tutuklanmasını istiyorlar. Tüm MHP’lilere, ülkücü kardeşlerimize aynen Marksist savcı Nurettin Soyer’in ’lerde yaptığı zulmün yeniden uygulanmasını istiyorlar. Hem AK Partililer hem MHP’liler hem de Sayın Metin Feyzioğlu gibi devletine sahip çıkan gerçek Atatürkçüler zulüm görsün istiyorlar. Başbuğ Alpaslan Türkeş, sözde savcı Nurettin Soyer’in Kemalist görünümlü Marksist olduğunu o mahkeme sürecinde resmen belgeleriyle ispatlamıştı. 5 sene Başbuğ Türkeş’i hapiste tuttu Marksist Soyer. İşte Birce Akalay gibiler yine bu zulüm dönemi başlasın istiyorlar. MSP’ye, yani merhum Erbakan Hocamız ve arkadaşlarına uydurma dava açan da yine bu Marksist-Leninist Nurettin Soyer’di."

Birce Akalay’ı hedef alan Cem Küçük’e tepki yağıyor

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük, "Birileri ülkeyi yemeye ve satmaya devam ediyor, yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle" diyen ünlü oyuncu Birce Akalay''ı hedef aldı.

Birce Akalay''ın "yargılanacaklar" diyerek hükûmeti tehdit ettiğini öne süren Küçük Türkiye gazetesindeki yazısında; "Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor. Konuşulanları duyuyor. Hükûmet kesin gidici, diyor. Bunların hepsine bir öz güven gelmiş. Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!" ifadesini kullandı.

Cem Küçük’ün yazısı sosyal medyada tepki çekti.

"SEN NEREYE KAÇACAKSIN BAKALIM"

Akalay''ın özgürce düşüncelerini dile getirdiğini belirtilirken Küçük''e ''sen nereye kaçacaksın bakalım'' sözleriyle yüklenildi.

Cem Küçük ve Birce Akalay etiketleri Trend Topic listesinde yer aldı.

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler

Sedat Peker'in hedef aldığı Cem Küçük'ün oyuncu Birce Akalay'ı tehdit etmesi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Ekran Görüntüsü (14)

Pek çok sosyal medya kullanıcısı "Sedat Peker’e tek kelime edemeyen Cem Küçük bu sefer de Birce Akalay’ı tehdit etmiş. Bu şahıs bu dönemin tehditçi başı olarak simgeleşti. Bir gün bu da bu tehditlerin hesabını adil mahkemelerde verecektir" şeklinde ifadelerle Cem Küçük'ün Peker'in iddiaları karşısındaki sessizliğini hatırlattı.

s 8bbdeebdbe5b

Sosyal medyada "sikletin Sedat Peker'e yetmedi de, Birce Akalay'a mı gücün yetti" diyen kullanıcılar, Sedat Peker’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları anımsatarak hayli sert paylaşımlar yaptı.

s dfcdfcefeff0af

CEM KÜÇÜK NE YAZMIŞTI?

Cem Küçük bugün Türkiye gazetesinde yayınlanan yazısında Birce Akalay'ın adını ilk kez duyduğunu iddia etmiş ve  Akalay'ın ekonomik krizle ilgili yorumunu "hükümeti tehdit" olarak yorumlayıp, aba altından sopa göstermişti.

Ekran Görüntüsü (15)

Küçük yazısında Birce Akalay'a " Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!" diye yazarak, açıkça tehdit etmişti. 

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Küçük'ün bu sözleri sosyal medyadan büyük tepki çekerken, Sedat Peker'in Küçük hakkındaki sözleri yeniden dolaşıma girdi. Cem Küçük'ün, "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" demesinin ardından, hakkında suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in kullandığı belirtilen "Freud’un Talebesi" adlı Twitter hesabından şu paylaşım yapılmıştı: "Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!

s b1eebdfc5c1ef

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası