gönül dağı 47 bölüm / Gönül Dağı Bölüm - Dailymotion Video

Gönül Dağı 47 Bölüm

gönül dağı 47 bölüm

Gönül Dağı Bölüm

Gönül Dağı Bölüm Özet:

SNK Havacılık ile görüşmesinden eli boş dönen Taner, varını yoğunu ortaya koyup kendi şirketini kurar ve amcaoğullarıyla birlikte yeniden icat işlerine girişirler. Kendi işlerinin patronu olmalarını sağlayan bu şirket amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?
Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Ramazan’ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri vardır. Tam da bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan’ı hiç istemediği bir duruma sürükler. Bu durum Ramazan’ın nasıl bir hata yapmasına sebep olacaktır?
Öte yandan Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’in ise öfkelenmesine neden olur. Bu beklenmeyen olay karşısında geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, ne yapacağını şaşırmış haldedir. Geldiği onca yolun sonunda Arif, yıllar evvel terkettiği kızlarının gönlünü almayı başarabilecek midir?
Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor.
Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı her cumartesi #TRT1'de!
Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı‘nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı bölüm özet. Başkan Münir bey beyin kanaması geçiriyor

Asuman evde babasına bir kaset bırakıp Ramazan'ın arabasıyla onu kaçırır. Münir başkan kızının kase
dini dinler ama kabullenmez. Belediyenin anons odasına girerken camı kırdığını bahane ederek kamu malına zarar verdiği için Ramazan'ı şikayet eder. Yolda jandarmalar onları durdurup Ramazan'ı nezarete atar. Asuman oraya gelen babasına inat kendisi de orada bir camı kırar ve O da nezarete girer. Geceyi yan yana nezarette geçirirler

Sabah Taner ve Dilek; Ramazan'ı çıkarmak için gelir. Asuman da çıkınca tekrar evlenmek için harekete geçerler. Münir başkan kızıyla konuşmaya çalışır ama asuman birbirlerini çok sevdiklerini söyleyip ısrar edince başkan yere yığılır. Hemen hastaneye götürürler. Beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkan Başkanı ameliyat etmesi için cerrah beklerler. Ameliyat bittiğinde başkan artık konuşamayan etrafının farkında olmayan birine dönüşmüştür. Tekerlekli sandalye de Münir başkanı eve getirirler. Asuman eve döner

Sefer, Zahide ve Musa başka bir görüş almak için yola çıkmışlardır. Gittikleri hastanedeki doktor da benzer şeyler söyler ve garantisi olmayan bir ameliyattan başka çözümün olmadığını söyler. Geri dönerlerken bir dinlenme tesisinde Sefer'i tanıyan bir yetimhane arkadaşıyla karşılaşırlar. Doktor olmuş arkadaşı tahlilleri hocasına gösterir. Yeni bir tedavi yöntemi ile Sefer'in kurtulacağı haberini verir.

Mezarcı İlyas tiyatro oyununu bastığında kızının söylediklerinden etkilenmişti. Bu bölüm Asya'dan özür diler. Ardından Muammer ve Hüseyin'e dükkanlarda eski kiralarıyla kalabileceklerini söyler. Ancak Hüseyin erken davranıp abisinden önce istedikleri dükkanı tutmuş; 2 yıllık kirayı peşin ödemişmiş. Eski dükkanında kalabileceğini öğrenince yeni dükkanına ödediği parayı geri almak ister ama alamayınca dükkanı değerlendirmek için orayı girişin ücretli olduğu "Hüseyin Kaya Müzesi"ne çevirir

Doktor Kenan kendisini büyüten annesinin öldüğü haberini alınca çok üzülür. Veysel de onunla yola çıkar. İki kardeş cenazeyi alıp defneder. Kenan kendi payına düşen malları kardeşi Barış'a bırakır. Barış'ın başının alacaklılarıyla dertte olduğunu öğrenince onu bulmaya çalışır ama bulamadığı gibi kendilerinin de başı derde girer. Sonrasında iyice yakınlaşan Veysel ve Kenan eve döner. 

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde hemşire Elif; önceki bölümde babasının borçlarını ödemişti. Bu bölüm de test yaptırarak doku örneklerinin uyacağını öğrendiği babasına böbreğini vermek ister. Babası istemese de kız ısrar eder. 

Rıfat geçen bölüm annesini Meryem'i istemeye ikna etmişti. Babası olmadığı için kendisine kızı isteyecek bir dünürcü bulması gerekir. Sefer abisinin orada olmadığını öğrenir. Annesi Selami ve eşini çağırınca Rıfat pek memnun olmaz. Neyse ki yoldan gelse de Sefer eşiyle kız istemeye yetişir. Selami'nin taş koymaları olsa da gece mutlu sonla biter. Söz kesilir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir