1 yumakla bebek yelegi / 1 Yumaktan 1 Günde Biten Dikişsiz Bebek Yelek Modeli | Renkli Hobi

1 Yumakla Bebek Yelegi

1 yumakla bebek yelegi

1 YUMAK YELEĞİ:DİKİŞSİZ ALTTAN TAM BAŞLAMA

Alttanilmekle-bebek-yelegi

Bir Yumak bebek yelek-modelleri. Dikişsiz alttan başlamalı Tam anlatımlı yelek (Yeşil Bebek Yeleği) çalışmasında göreceksiniz.

Bebek yeleği çabuk üreye, dikişsiz güzel bir yelek çalışması. Model çok kolay Anlaşılır bir şekilde anlatılmış. 0 6 ay bebek uygun ölçülerde yapılmış olsa da 1 yaşa kadar kullanılabilir.

omuzda-yanda-dikisi-olmayan-yesil-yelek

İlmeklerin çok fazla olması Eğer size bir rahatsızlık vermeyecekse normal 2 şişte kullanabilirsiniz. Misinalı şişi olanlar 3 no misinalı şişler ile de yapabilirler.

hic-dikisi-olmayan-erkek-sis-yelekleri

Kartopu Baby One örgü ipli Çağla yeşili renklerinde çok güzel bir renk ile kız ve erkek bebeğe uygun Yeleği alttan lastikli kısımdan başlanıyor.

minik-kabarik-ornekli-tam-dikissiz-orgu

Haroşa örgüsü lastik olarak kullanılıyor ve Yelek tüm yapılıyor. Hiç dikişsiz bir şekilde tek parça halinde bitiriliyor.

yelek-arka-alti-modelli

Yaka omuz kısmı da yine dikişsiz şişle kesilerek tamamında hiç dikiş kullanılmayacak. Yelekte toplam 4 düğme çalışması var.

Etekten Tüm Şekilde Bebek Yeleği Örmek

1 yumaktan bir bebek yeleği çalışmasında etek lastiği ne şişe ilmek atılarak etekten başlanıyor.

yesil-kartopu-ipten-alttan-yelekilmekle

5 diş haraşo sonrası artık ön ve arka parçaların yerlerinin belirlenmesi, ilmeklerin belirlenmesine sıra geliyor.

yesil-etekten-tumu-dikissiaz-yelek

Ön için toplam 27 ilmek ayırın, koltuk altına 16 ilmek, Arka 48 ilmek, arası 16 ilmek, diğer önlerde 27 ilmek.

V-yaka-gelen-alttan-yelek-yapimi

Ön ve arka parça aralarında ve kenar düğme bantlarında haraşo örgü, kalan bölümlerde model kurulur.

dikmeden-bebek-yelek-ormek

Arka parçada modelleri sayfanızda toplamda 6 model, önlerde 7&#;şer model yapılmış. Kol kesimlerinden sonra şiş tekniği ile omuzlar birleştiriliyor. Hiç dikişsiz bebek yelek bitiriliyor.

Video: Sibelin örgü evi

Etekten Başlama Çocuk Yeleği Anlatımı

1 Yumaktan 1 Günde Biten Dikişsiz Bebek Yelek Modeli

Bu bebek yelek modeli son derece kullanışlı ve güzel bebek yelek modelini, isterseniz erkek bebekler için, isterseniz kız bebekler için hemen örebilirsiniz. Muhteşem renkleri ve bu kolay yapılışı ile beğeni toplayan, bu örgü modeli sadece bir tane yumak kullanılarak hazırlanıyor. Hem çok malzeme gerektirmeyen, hem kısacık zamanda biten, oldukça da ucuza hazırlanan yeleği, herkes kolayca yapabilir. Yapılış tekniğinde sadece düz örülerek hazırlanan, tor örgü kullanıldığı için, ilk kez örgü öleceklerin bile kolayca yapabileceği bir bebek örgüsü modeli. Aynı zamanda yapılışında dikiş kullanılmadığı için, tek parça halinde örülen ve daha şık duran şiş örgü modelini ben çok beğendim. İlmek sayılarını ayarlayarak yeni doğmuş bebekten istediğiniz yaştaki çocuğa kadar, her yaş için kolaylıkla örebilirsiniz. Yapılışında istediğiniz renklerde ipleri kullanabilirsiniz. u örnekte ebruli yani karışık renkli ip tercih edilmiş. Bu haliyle her cinsiyetteki bebek yeleği olarak kullanılabilir. Harika ötesi yelek örneği bu örgüde ortaya çıkmış. Yeleği tamamladıktan sonra, ön kısmında kullanacağınız renkli düğmeleri ile bile beğenileri toplayan, muhteşem bir örgü modeli. Şiş örgü yelek örneği arayanların çok severek yapacağını düşündüğüm bebek yelek örneğini, gören örmek isteyecek. İsterseniz hediye etmek için örebileceğiniz, isterseniz satıp para kazanabileceğiniz bu güzel model, bebek yelek modellerini damga vuracak türden. Örecek herkese şimdiden kolay gelsin.

GÖRMELİSİNİZ: Papyonlu Muhteşem Erkek Bebek Yelek Modeli

1 Yumaktan 1 Günde Biten Dikişsiz Yelek Modeli 1

1 Yumaktan Dikişsiz Yelek Örneği Malzemeler

  • 1 yumak renkli ip
  • 5 tane renkli düğme
  • 3,5 numara şiş

Kaynak: Efsane Örgücü

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası