3004 cadde / Meclis Kararları

3004 Cadde

3004 cadde

How to get to Cadde in Ataşehir by Bus, Cable Car, Metro or Train?

Public Transit to Cadde in Ataşehir

How to get to Cadde in Ataşehir, Turkey?

It’s easy with Moovit. Type in your street address and Moovit’s route finder will locate the fastest way to get you there! Not sure where to get off on the street? Download the Moovit App to find live directions (including where to get off on Cadde), see timetables and get the estimated arrival times for your favorite Bus, Cable Car, Metro or Train lines.

Looking for the nearest stop or station to Cadde? Check out this list of closest stops available to your destination: Cadde - funduszeue.info Mh. Yönü; Cadde - Ümraniye Yönü; Sokak / Ümraniye Yönü; Cadde - Örnek Mah. Yönü; Aşık Veysel Mah. / Üsküdar 11m Yönü; Ataşehir Belediyesi; Ataşehir Belediyesi - Esatpasa Yönü; Ardiç Sokak - Esatpasa Yönü.

BusBK20D20ÜMetro:M4Cable Car:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Download the Moovit App to see the current schedule and routes available for Ataşehir. No need to install a special bus app to check the bus time or a train app to get train time. Moovit is the only all-in-one transit app that helps you get where you need to go.

We make riding on public transit to Cadde easy, which is why over million users, including users in Ataşehir trust Moovit as the best app for public transit.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Ataşehir, İstanbul

Meclis Karar Detayı

Şehir Planlama Müdürlüğü’nün 13/02/ gün ve / sayılı yazısında;

“İlgi: a) Ataşehir Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünün tarihli E / sayılı itiraz yazısı.

b) Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ( adet) itiraz dilekçeleri.

c) Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı (68 adet) itiraz dilekçeleri

ç) Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ( adet) itiraz dilekçeleri.

d) Büyükşehir Belediye Meclisinin tarihli ve sayılı kararı.

e) tarihli ve sayılı yazımız.

f) Büyükşehir Belediye Meclisinin tarihli ve 49 sayılı kararı.

İTİRAZ KONUSU: 1/ ölçekli onaylı Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı Değişikliğine yasal askı süresi içerisinde ilgi (a) itiraz yazısı ve ilgi (b) (c) (ç) itiraz dilekçeleri ile itiraz edilmiş olup, toplam adet itiraz tarafımıza iletilmiştir.

A- Ataşehir Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünün ilgi (a) sayılı yazısı ile;

1. Plan notlarının Özel Hükümler Başlığı Maddesinde yer alan K1 Rumuzlu Mevcut Konut Alanları ile ilgili tarihinde onaylanan hususların iptal edilerek "K1 Konut Alanlarında yoğunluk ki/ha'dır. Ancak planda kamu ve umumi hizmet alanı olarak planlanmış alanlar içerisinden uygulama yapılacak alanın %20'si kadar alanın kamuya bedelsiz kazandırılması koşulu ile tevhid edilerek oluşturulan m  ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 üstü parsellerde ki/ha yoğunluk uygulanır" şeklinde değiştirildiği Söz konusu plan notu bölgenin mülkiyet yapısı ve parsel büyüklüğü, 1/ ölçekli Uygulama İmar Planı açısından ele alındığında, planlama alanında m2 üstü yapı adalarının oluşamayacağı, Nazım İmar Planı tasarımında belirlenmiş alanlarda onaylanmış olan plan notuna göre ki/ha yoğunluğun uygulanabileceği, m2 ve üstü parsellere denk gelen ki/ha yoğunluğun uygulanamayacağı belirtilmektedir. ki/ha yoğunluk değerinin uygulanamaması durumunda planlama alanının yoğunluk değerinin çevresi ile farklı olacağı ve çevresine göre daha düşük kalacağı, (Örnek-Esatpaşa Mahallelerinin bulunduğu bölge, Yenisahra Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Ümraniye bölgesi), toplulaştırmayı teşvik edemeyeceği değerlendirilmektedir. Ayrıca planlama alanı bütününde toplulaşma ile uygulama yapılması durumunda, uygulama yapılacak alanın %20'si kadar kamu ve umumi hizmet alanının kamuya bedelsiz kazandırılması halinde, planlama alanında bütün kamu ve umumi hizmet alanlarının elde edilemeyeceği ve kamulaştırma zorunluluğu olacağı belirtilmekte ve bu nedenle planlama alanında toplulaşmayı teşvik edecek şekilde, çevresi ile aynı yoğunluk değeri olan ki/ha yoğunluğun uygulanabilmesi için m2 hususunun revize edilerek düşürülmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında, Eğitim Alanı olarak planlanmış olan ada, 44 parsel ile Sarı Harman Sokak arasındaki alan, onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı İtirazlarına Yönelik Plan Değişikliği ile İbadet Alanı olarak planlanmıştır. Bahse konu yerde, 1/ ölçekli Uygulama İmar Planı açısından ele alındığında, Eğitim Alanı olarak planlanmış olan ada, 44 parsele yoldan mahreç sağlanamadığı belirtilmektedir. Ayrıca ada, 44 parsel ile Sarı Harman Sokak arasındaki söz konusu İbadet Alanın planlandığı alan üzerinden Enerji Nakil Hattı belirtilmekte olup sözkonusu hususların dikkate alınarak bahse konu İbadet Alanı fonksiyonunun revize edilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında, İbrahim Müteferrika Caddesi ile Cadde arasındaki alanın, Konut+Ticaret Alanı olarak planlanmasına Başkanlığımızca itirazda bulunulmuş, itirazımız sonucunda onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı İtirazlarına Yönelik Plan Değişikliğinde, bahse konu alan, konut alanına alınmıştır. Ancak Caddesinin bir tarafının yol boyunca Konut+Ticaret Alanı olarak onaylandığı ( ve Adalar), diğer tarafının (, ve Adalar) ise Konut Alanı olarak onaylandığı görülmekte olup, aynı yoldan cephe alan karşılıklı parsellerde farklı fonksiyonlar önerildiğinden (yolun bir tarafının yol boyunca Konut+Ticaret Alanı, diğer tarafının Konut Alanı) bu fonksiyonların eşitlik ilkesi açısından yeniden ele alınması uygun değerlendirilmektedir.

onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında, isale hattının geçtiği ada, 3 parsel ve 52 ada, 3 parselin bulunduğu ( Sokak) Park Alanı, onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı İtirazlarına Yönelik Plan Değişikliği ile 20 m'lik yol olarak değiştirilmiştir. Ancak bu ulaşım bağlantısına yakın konumda bulunan ve onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında, 20 m olarak planlanmış olan Sokağın da aynı kademede ulaşım bağlantısına sahip olduğu görülmekte olup, söz konusu bölgedeki mevcut ulaşım bağlantılarının dikkate alınarak ulaşım kademelenmesinin yeniden incelenmesi gerektiği belirtilmektedir.

onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında, 12m olarak planlanmış olan İbrahim Müteferrika Caddesinin, Caddesine bağlandığı bölgede, yerinde mevcut durumdaki ulaşım bağlantılarında düzenlemeler yapıldığı, bu düzenlemeler sonucunda, İbrahim Müteferrika Caddesinden ( adanın bulunduğu kısımda) Caddesine bağlantı sağlanamadığı belirtilmektedir. Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Uygulama İmar Planı çalışmaları için alınmış olan kurum görüşlerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü yazısı ekinde bulunan projelere göre İbrahim Müteferrika Caddesinin Caddesine bağlanan ( adaların bulunduğu bölge) kısmındaki ulaşım bağlantısının, onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planındaki 12 m'lik ulaşım bağlantısından farklı olduğu görülmekte olup, ulaşım ile ilgili projelerin incelenerek söz konusu 12 m'lik yolun adaların bulunduğu bölgede revize edilmesi gerektiği belirtilmektedir.

funduszeue.infoma Alanının Güneydoğusunda bulunan Kelebek Caddesinin onay tarihli 1/ ölçekli Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planında 30 m olarak Mevcut Dere Hattının üzerinde planlandığı belirtilmektedir.

funduszeue.infoma alanındaki kamu ve umumi hizmet alanları, Düzenleme Ortaklık Payları ve ilgili Kanunun-Yönetmelikler değerlendirildiğinde, planlama alanında daha önce % oranında DOP kesintisi yapılmıştır. sayılı İmar Kanununun maddesinde " herhangi bir parselden bir defadan fazla düzenleme ortaklık payı alınmaz" hükmü bulunmakta iken, tarihinde yapılan değişiklik ile "herhangi bir parselden bir defadan fazla düzenleme ortaklık payı alınmaması esastır. Ancak, her türlü imar planı kararı ile yapılaşma koşulunda ve nüfusta artış olması hâlinde, artış olan parsellerden, uygulama sonucunda oluşan değerinin önceki değerinden az olmaması kaydıyla, daha önceki imar uygulamalarında yapılan terk veya kesintiler dikkate alınmak suretiyle ilk uygulamadaki düzenleme ortaklık payı oranını % 45'e kadar tamamlamak üzere ilave düzenleme ortaklık payı kesintisi yapılabilir" hükmü getirilmiştir. Planlama alanı ile ilgili planlama süreci hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan yazışmalarda, bölgede plan çalışmalarına yılında başlanıldığı, Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planının ilk olarak yılında onaylanması için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine gönderildiği ve yeniden değerlendirilmek üzere Müdürlüğüne iadesi sonucu son olarak Nazım İmar Planının yılı tasarımı ile tarihinde onaylandığı anlaşılmıştır. tarihinde onaylanan Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı, yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine gönderilen tasarımı ile onaylandığı ve bu süreçte sayılı İmar Kanununun Maddesi, Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmeliğin Maddesi, diğer Kanun ve Yönetmeliklerde değişiklikler meydana geldiğinden, plandaki kamu ve umumi hizmet alanlarının, DOP kesintilerinin ve bölgenin güncel talep ve ihtiyaçlarının yeniden ele alınarak revize edilebileceği değerlendirilmektedir denilmektedir.

B- Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (b), adet itiraz dilekçesi ile onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı Değişikliği plan onama sınırı dışında kalan parsellerin Kamu ve Umumi Hizmet Alanı lejandından çıkarılarak Konut Alanına alınması talep edilmektedir.

C- Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (c), 68 adet itiraz dilekçesi ile planda donatı alanı (Yol Alanı, Park Alanı, Sağlık Alanı, Eğitim Alanı) lejantında olan parsellerin donatı alanından çıkarılarak tamamının veya bir kısmının Konut Alanına alınması, emsal değerinin artırılması talep edilmektedir.

Ç- Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (ç), adet itiraz dilekçesi ile planda donatı alanı (Yol Alanı, Park Alanı, Sağlık Alanı, Eğitim Alanı) lejantında olan parsellerin donatı alanından çıkarılarak tamamının veya bir kısmının Konut Alanı ya da Ticaret-Konut Alanına alınması ve planın plan notlarının Özel Hükümler Başlığı Maddesinin yeniden değerlendirilmesi talep edilmektedir.

PLAN SÜRECİ: İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin ilgi (d) kararı ile tadilen kabul edilen NİP Plan işlem numaralı 1/ ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı, tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanınca onanmış olup, - tarihleri arasında Başkanlığımız Planlama Müdürlüğünde askıya çıkartılarak ilan edilmiştir. Plan askı süresinde gelen itirazlar ilgi (e) yazımızla değerlendirilerek karar alınmak üzere Büyükşehir Belediye Meclisine iletilmiş olup Büyükşehir Belediye Meclisinin ilgi (f) kararı ile tadilen uygun bulunarak tarihinde onaylanmış, - tarihleri arasında Başkanlığımız Planlama Müdürlüğünde askıya çıkartılarak ilan edilmiştir.

PLAN DURUMU: İlgi (a) itiraz yazısı ve ilgi (b) (c) (ç) itiraz dilekçelerinde bahsi geçen parsellerin plan durumu ile ilgili bilgiler Ek.2 itiraz değerlendirme tablosunda görüldüğü şekildedir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇ: A- Ataşehir Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünün ilgi (a) sayılı itiraz yazısındaki;

Ataşehir Belediye Başkanlığının 1. ve 2. nolu itiraz konuları incelendiğinde; onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planına yapılan itirazlar kapsamında alınan ilgi (f) Meclis Kararıyla "K1 Konut Alanlarında yoğunluk ki/ha'dır. Ancak planda kamu ve umumi hizmet alanı olarak planlanmış alanlar içerisinden uygulama yapılacak alanın %20'si kadar alanın kamuya bedelsiz kazandırılması koşulu ile tevhid edilerek oluşturulan m2 ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 üstü parsellerde ki/ha yoğunluk uygulanır" şeklinde düzenlenen Özel Hükümler K1 Rumuzlu Mevcut Konut Alanları plan notunun donatı alanlarının kamuya yük oluşturmayacak şekilde kazandırılması ve uygulamanın kolaylaştırılması amacıyla "K1 Konut Alanlarında yoğunluk ki/ha'dır. Ancak planda kamu ve umumi hizmet alanı olarak planlanmış alanlar içerisinden uygulama yapılacak alanın %20 'si kadar alanın kamuya bedelsiz kazandırılması koşulu ile m2 ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 ile m2 arasındaki parsellerde ki/ha, m2 üstü parsellerde ki/ha yoğunluk uygulanır. Yoğunluk artışından faydalanmak için terk edilen alan emsale esas inşaat alanı hesabına dahil edilecektir." şeklinde yeniden düzenlenmesi uygun değerlendirilmektedir.

Ataşehir Belediye Başkanlığının 3. nolu itiraz konusu incelendiğinde; Karayolları Koruma Kuşağında kalan itiraza konu alanın onay tarihli 1/ ölçekli Planda Eğitim Alanı lejantındayken ilgi (d) Meclis Kararıyla İbadet Alanı lejantına alındığı tespit edilmiştir. Meri plan çalışmaları aşamasında

Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan tarihli BTCK/ sayılı kurum görüşünde Nazım İmar Planı çalışmaları aşamasında Kamu Yararı gözetilerek kamulaştırma sınırlarının her türlü yapılaşmadan korunması, karayolları kenarında yapılacak ve açılacak tesisler hakkında yönetmelikteki çekme mesafelerine uygun olarak fonksiyon verilmesi ve buna göre adaların oluşturulmasına dikkat edilmesi gerektiği belirtilmekte olup sözkonusu kurum görüşü ve itiraz dikkate alınarak itiraza konu ada, 44 parsel ile Sarı Harman Sokak arasındaki alanın İbadet Alanı lejantından çıkarılarak Eğitim Alanı lejantına alınması Müdürlüğümüzce uygun değerlendirilmektedir.

Ataşehir Belediye Başkanlığının 4. nolu itiraz konusu incelendiğinde; sözkonusu itiraz doğrultusunda bölgedeki mevcut kullanımlar dikkate alınarak Nolu Caddenin , , ve adaları kapsayan Konut+Ticaret Alanı olarak fonksiyonlandırılmış olan kısmın Konut Alanına alınması Müdürlüğümüzce uygun değerlendirilmektedir.

Ataşehir Belediye Başkanlığının Sokağı kapsayan alanda ada ile adanın Yol Alanında kalan kısımlarının Yol Alanı lejandından çıkarılarak K1 Rumuzlu Mevcut Konut Alanı lejandına dahil edilmesine ilişkin 5. nolu itirazı ile Kelebek caddesinin 30 m olarak mevcut dere hattının üzerinde planlandığına ilişkin 7 nolu itirazları incelenmiş olup söz konusu itirazlarla ilgili olarak Ek-6 bilgi paftasındaki şekliyle düzenleme yapılması uygun değerlendirilmektedir.

Ataşehir Belediye Başkanlığının 6. nolu itiraz konusu incelendiğinde 1/ ölçekli meri planda itiraza konu alanda İbrahim Müteferrika Caddesi ile Caddesi bağlantılarının sağlanmış olduğu, ilgi (a) itiraz yazı ekinde tarafımıza iletilmiş olan Ulaşım Planlama Müdürlüğü görüşü ile plan kararları arasında uyumsuzluk bulunmadığı tespit edilmiştir.

Ataşehir Belediye Başkanlığının 8. nolu itiraz konusunda meri yasa ve yönetmelikler çerçevesinde DOP kesintilerinin ve bölgenin güncel talep ve ihtiyaçlarının yeniden ele alınarak revize edilmesi talep edilmektedir.

B- Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (b), adet itiraz dilekçesi ile onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı Değişikliği askı süresi içinde ve sonrasında gelen plan onama sınırı dışında kalan parsellerin Kamu ve Umumi Hizmet Alanı lejandından çıkarılarak Konut Alanına alınması talebi değerlendirildiğinde; söz konusu talepler onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı Değişikliği plan onama sınırı dışında kalan parselleri kapsamakta olduğundan Başkanlığımız Hukuk Müşavirliğinin gün ve sayılı yazısı, Danıştay'ın tarih ve / sayılı kararı ile tarih ve / sayılı kararı gereğince mülkiyet sahipliliği açısından "ehliyet yönünden" itiraz olarak değerlendirilmemiştir.

C-Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (c), 68 adet itiraz dilekçesi ile planda Kamu ve Umumi Hizmet Alanı (Yol Alanı, Park Alanı, Sosyal Tesis Alanı, Eğitim Alanı) lejantında olan parsellerin Kamu ve Umumi Hizmet Alanı lejandından çıkarılarak tamamının veya bir kısmının Konut Alanı ya da Ticaret-Konut Alanına alınması, emsal değerinin artırılması talepleri değerlendirildiğinde;

onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planına ilişkin plan kararları, onaylı 1/ ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı kararları, ilgili kurum ve kuruluşlardan alınan görüşler, 1/ ve 1/ ölçekli halihazır paftalar kullanılarak hazırlanan mekânsal yapı analizleri (bina kullanımı, kat adetleri, bina cinsleri, bina durumları, yapı cinsleri vb.), doğal yapı analizi (topoğrafya, iklim, eğim vb.), jeolojik-jeoteknik etütler, arazi kullanım analizleri vb. çalışmalar ile bu analizler doğrultusunda hazırlanan sentez çalışmaları dikkate alınarak oluşturulmuştur. Ayrıca, planlama alanının çevresinde yürürlükte olan imar planları dikkate alınarak işlevsel bütünlük sağlanmış, çevre imar planlarında yer alan donatı alanları ile mevcut sosyal ve teknik donatı alanları da değerlendirilerek plan için öngörülen nüfusun ihtiyacını karşılamaya yönelik sosyal ve teknik donatı alanları önerilmiştir. Bunun yanısıra planda Konut Alanlarında kalan parsellerin bireysel yapılaşma haklarına ilave olarak toplu uygulamayı teşvik etmek amacıyla toplu uygulamalarda yoğunluk artışı öngörülmektedir.

onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı ile yaşam standartını yükseltecek, olası afet zararlarını en aza indirecek, maksimum ve minimum yoğunluk değerleri belirlenerek bu yönde iyileştirmeler yapılması ve programlanması, arazi düzenlemeleri ile yetersiz olan donatı alanlarının standartları yakalaması, erişilebilir donatı alanlarının oluşturulması ve bu donatı alanlarını kullanıcı dengesi gözetilerek plana yansıtılması plan ilkeleri olarak benimsenmiştir.

Sözkonusu talepler meri planın ana kararlarını bozucu, nüfus yoğunluğunu arttırıcı, donatı standardını azaltıcı ve donatı-nüfus dengesini bozucu nitelik taşımaktadır.

Ç- Yazı İşleri Müdürlüğünde kayıtlı ilgi (ç), adet itiraz dilekçesi ile planda Kamu ve Umumi Hizmet Alanı (Yol Alanı, Park Alanı, Sağlık Alanı, Eğitim Alanı) lejantında olan parsellerin Kamu ve Umumi Hizmet Alanı lejantından çıkarılarak tamamının veya bir kısmının Konut Alanına alınması ve planın plan notlarının Özel Hükümler Başlığı Maddesinin yeniden değerlendirilmesi talepleri değerlendirildiğinde;

İlgi (ç) dilekçelerden adet dilekçe ile Kamu ve Umumi Hizmet Alanında kalan parsellerin Kamu ve Umumi Hizmet Alanı lejantından çıkarılarak tamamının veya bir kısmının Konut Alanına alınması talepleri plan onama sınırı dışında kalan parselleri kapsamakta olduğundan Başkanlığımız Hukuk Müşavirliğinin gün ve sayılı yazısı, Danıştay'ın tarih ve / sayılı kararı ile tarih ve / sayılı kararı gereğince mülkiyet sahipliliği açısından "ehliyet yönünden" itiraz olarak değerlendirilmemiştir.

İlgi (ç) dilekçelerden 45 adet dilekçe ile Park Alanında kalan ada 38 sayılı parsel ve ada 39 sayılı parselin Konut Alanına alınması talepleri meri planın ana kararlarını bozucu, nüfus yoğunluğunu arttırıcı, donatı standardını azaltıcı ve donatı-nüfus dengesini bozucu nitelik taşımaktadır.

Meri planın plan notlarının Özel Hükümler Başlığı Maddesinin yeniden değerlendirilmesi talepleri değerlendirildiğinde ilgi (a) itirazlar kapsamında A-1 ve A.2 nolu maddelerde belirtildiği şekliyle sözkonusu plan notunun revize edilmesi uygun değerlendirilmektedir’’ denilerek.

onaylı 1/ ölçekli Mustafa Kemal, Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı Değişikliğine askı süreci içinde yapılan itirazlara ilişkin değerlendirmemizin; ve sayılı yasa ve ilgili yönetmeliklere göre karar alınmak üzere Büyükşehir Belediye Meclisine havale olunmuştur.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Ataşehir İlçesi, 1/ ölçekli Mustafa Kemal Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı değişikliği itirazları incelenmiş olup;  Bölgeye ilişki güncel Jeolojik-Jeoteknik ve Jeofizik etüt çalışmaları yapıldıktan sonra değerlendirilmek üzere müdürlüğüne iadesi Komisyonumuzca uygun görülmüştür.

Meclisimizin onayına arz olunur.”

  Şeklinde hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu; İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı, Mart Ayı Toplantılarının 16 Mart tarihli 4. birleşiminde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde raporun aynen ve Oybirliği ile kabulü kararlaştırılmıştır.

Caddesi, Ataşehir, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren veya Metro ile nasıl gidilir?

Ataşehir şehrinde Caddesi konumuna Toplu Taşıma

Ataşehir, Türkiye'deki Caddesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Caddesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Caddesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Caddesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ataşehir Yolu / Ümraniye Yönü; Ataşehir Belediyesi - Kadiköy Yönü; Begonya Sokak - Bati Atasehir Peron Yönü; Cadde - Örnek Mah. Yönü; Aşık Veysel Mah. / Üsküdar 11m Yönü; Ataşehir Belediyesi.

OtobüsBK20D20KMinibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Caddesi için yol tarifi alın.

Caddesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Ataşehir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Caddesi için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Caddesi adres: Ataşehir Ataşehir Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası