farmasi ayni sefa kremi ne ise yarar / Aynısefa Bitkisi, Yağı, Kremi ve Faydaları ile Tüm Kullanım Alanları - Nefis Yemek Tarifleri

Farmasi Ayni Sefa Kremi Ne Ise Yarar

farmasi ayni sefa kremi ne ise yarar

Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsam

Akdeniz&#;e kıyısı olan ülkelerde yetişen Aynısefa Bitkisi yılında Amerika da Uluslararası Bitki Birliği tarafında yılın bitkisi seçilmiştir.

Farmasi güvencesi ile satılan Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsam, çiçekli bir bitki olan aynısefa doğal özlerinden yapılmaktadır. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde cildin sağlıklı bir şekilde parlamasını sağlayan ürün, dermatolojik olarak test edilmiş ve sağlık bakanlığı tarafından onay almıştır. İçerisinde gluten, paraben, triklosan ve boya bulunmamaktadır. Aynısefa Krem Balsam cilt sorunları çözümüne yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olup cilt üzerinde yararlı etkileri bulunmaktadır. Cilt kremi olarak bilinen aynısefa krem balsam yaygın bir kullanım alanına sahiptir.

KREMİN FAYDALARI NELERDİR ?

Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsam özellikle kuru ve hassas ciltler ile ilgili birçok problemin giderilmesine yardımcı olarak sıklıkla kullanılmaktadır.  Cilt tarafından oldukça hızlı emilir ve etkisini çabuk gösterir.

  • Cildin nemlendirilmesini ve vitamin ihtiyacının karşılanmasını sağlar.
  • Olumsuz hava şartlarının yaratacağı hasarları engeller. Cildi soğuk, sıcak, rüzgar ve güneş gibi dış etkilerden korur.
  • Ciltte istenmeyen hassasiyet ve kızarıklık görünümünü azaltmaya yardımcıdır.
  • Cilt bakımında nemlendirici olarak kullanılır.
  • Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır.
  • Kolajen üretimini uyarır, hücre yenilenmesini destekler.
  • Dudakların kuruyup çatlamasını önler.
  • Cildi besler, nemlendirir, yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları önlemeye yardımcıdır.
  • Makyaj öncesi bakımında nemlendirme veya makyajı temizleme amaçlı uygulanabilir.

KREMİN KULLANIM ŞEKLİ

Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsamın kullanımı ise, elinize aldığınız bir miktar kremi, dairesel hareketler ile cildinize sürmenizdir.

Krem sayesinde, cildiniz parlaklığına kavuşacak ve yumuşayacaktır. Kuru ve hassas cilt türlerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Farmasi kataloğundan ürünü satın alabilir ve cilt bakımınızı profesyonel ellere bırakabilirsiniz.

Ürün Kodu: 
Gramaj: 80 ml

Sipariş için numarasından iletişime geçebilirsiniz.

Henüz Tan&#;&#;mad&#;ysan&#;z Çok &#;ey Kaç&#;rd&#;n&#;z: Ayn&#;sefa Çiçe&#;i

Kozmetik ürünlerine dü&#;künlü&#;ümüz ne olacak böyle? Çe&#;it çe&#;it kremler, losyonlar, parfümler ve sabunlar için evde ayr&#; bir dolap al&#;r hale geldik. Hepsi kendimize olan sevgimizden! &#;yi ki al&#;yoruz. Çünkü kendimizi çok seviyoruz. Almas&#;na al&#;r&#;z da; cildimize ne iyi gelir, neyin faydas&#; vard&#;r, ne kadar bilgi sahibiyiz?

Kozmetik ürünlerinde özellikle tercih edilen ayn&#;sefa bitkisini duydunuz mu? Sizler duymasan&#;z da; ald&#;&#;&#;n&#;z her üründe bir nebze de olsa ayn&#;sefa bitkisi kullan&#;lmaktad&#;r. Cildinizin güzelli&#;ini ayn&#;sefa çiçe&#;i sa&#;l&#;yor da haberiniz yok. Kremler, bitki çaylar&#;, vücut losyonlar&#; ve bak&#;m ya&#;lar&#; ile ayn&#;sefa bize bir ad&#;m uzakta. Onu ke&#;fetmemizi bekliyor.

Peki nedir ayn&#;sefa çiçe&#;i neye iyi gelir, hangi ürünlerde nas&#;l kullan&#;l&#;r diye merak ediyorsan&#;z; çay&#;n&#;z&#; al&#;n&#;z ve yaz&#;m&#;z&#; okumaya devam ediniz. Zira burada çok faydal&#; bilgiler yer al&#;yor. Almak isteyenler için fiyat ara&#;t&#;rmas&#; yapt&#;k ve ayn&#;safa otu ortalama 12 TL’den sat&#;&#;a sunuldu&#;unu not ald&#;k. E&#;er krem olarak kullanmak isterseniz ayn&#;sefa fiyat olarak otuyla hemen hemen ayn&#; civardad&#;r. 30 ml’lik bir ayn&#;sefa kremi 15 TL’den sat&#;lmaktad&#;r. Sabunu almak istedi&#;inizde ise 10 TL gibi bir de&#;eri olacakt&#;r. Tabi firmalar aras&#;nda ufak tefek rakam oyunlar&#; olabilmektedir.

Turuncu Güzellik: Ayn&#;sefa Nedir?

Turuncu rengiyle her bahçede kendini belli eden ayn&#;sefa çiçe&#;i ilaç ve kozmetik alan&#;nda kullan&#;lan bir bitkidir. Oldukça dayan&#;kl&#; ve güçlü bitkidir. Bak&#;m ve ilgi gördü&#;ünde boyu yar&#;m metreye kadar ula&#;&#;r. En çok sevdi&#;i yerler; kumlu, killi, ve güne&#;li topraklard&#;r. Güne&#;i sevmesinde do&#;an&#;n bir gizemi sakl&#;d&#;r asl&#;nda. E&#;er günün ilk saatlerinde yapraklar&#; kapal&#; ise; yüksek ihtimalle o gün ya&#;murlu geçecektir.

Estetik aç&#;dan di&#;er çiçeklerle yar&#;&#;&#;r ve ayn&#;sefa faydalar&#; &#;brahim Saraço&#;lu taraf&#;ndan da cilt bak&#;m&#; konusunda dikkat çeken bir konu olmu&#;tur. &#;brahim Saraço&#;lu, bir uzman tavsiyesiyle çiçekten elde edilen kremleri kullanmay&#; önermektedir. Doktora dan&#;&#;madan kullan&#;lan bitkisel kremler bazen olumsuz sonuçlarla kar&#;&#;n&#;za ç&#;kabilir.

Do&#;al Nemlendirici Ayn&#;sefa Bitkisi Nerede ve Nas&#;l Yeti&#;ir?

Güçlü ve dirençli bir yap&#;ya sahip olan ayn&#;sefa çiçe&#;i güne&#;in, killi topra&#;&#;n, kumlu arazinin oldu&#;u her yerde yeti&#;ebilir. Genellikle bahçelerde kendine yer bulur ve oraya estetik bir güzellik katar. Güzelli&#;inin de fark&#;ndad&#;r. Hayatta kalmas&#; için özellikle; Mart ay&#;ndan sonbahara kadar ilgi ve bak&#;m görmesi gerekir. Sonbahara kadar açan, sar&#;dan turuncuya çalan renkli yapraklar&#; içten d&#;&#;a do&#;ru düzenli bir &#;ekilde büyür. Öylesine tertiplidir ki; bu düzen ve sahip oldu&#;u renk ile bakanlar&#; adeta büyüler. Bitki; ayn&#;sefa tohumu ile ço&#;alabilir.

Ayn&#;sefa Ya&#;&#; Nas&#;l Elde Edilir? Ne &#;&#;e Yarar?

Son derece etkili bir çiçek olan ayn&#;sefa cilt bak&#;m ya&#;&#; ürünlerinde de kendine yer bulmu&#;tur. Bahçenizde ayn&#;sefa bitkisi varsa siz de kolayca evinizde ayn&#;sefa ya&#;&#; yap&#;p faydalar&#;ndan pay&#;n&#;za dü&#;eni alabilirsiniz.

Öncelikle hakiki zeytinya&#;&#; ve ayn&#;sefan&#;n çiçeklerini elde etmelisiniz. Daha sonra 1 litre hakiki zeytinya&#;&#;n&#;n içine tane ayn&#;sefa çiçe&#;ini kopar&#;p atmal&#;s&#;n&#;z. Elde etti&#;iniz bu kar&#;&#;&#;m&#;; güne&#; görecek bir yere koymal&#;s&#;n&#;z. &#;imdi s&#;ra beklemede. Yakla&#;&#;k olarak 3 hafta kadar sabredip bu ya&#;&#;n birbirine kar&#;&#;mas&#;n&#; sa&#;lamal&#;s&#;n&#;z. &#;i&#;enizi her gün çalkalamay&#; da unutmay&#;n. 3 hafta geçtikten sonra; do&#;al cilt losyonu olarak kullanabilirsiniz. Losyon &#;eklinde kulland&#;&#;&#;n&#;zda; cildinize yumu&#;akl&#;k, parlakl&#;k verecektir. Sivilce lekelerinizi yok etti&#;i gibi çil lekelerini de hafifletecektir. Büyülü ayn&#;sefa kremi &#;brahim Saraço&#;lu taraf&#;ndan onaylanan bir kremdir. Leke ve yaralarda kullanmak için lütfen doktorunuza dan&#;&#;&#;n. Aksi durumlar&#; önlemek amac&#;yla bir doktor tavsiyesi almal&#;s&#;n&#;z.

Bahçelerin Prensesi: Ayn&#;sefan&#;n Faydalar&#; Nelerdir?

Çay sevenlere bitki çay&#; olarak, krem isteyenlere &#;ifal&#; krem olarak sunulan ayn&#;sefa; bak&#;m ya&#;&#; &#;eklinde de faydalar&#;n&#; göstermek için haz&#;r ve naz&#;r halde sizleri bekliyor. Gelin faydalar&#; nelermi&#;, ayn&#;sefa ne i&#;e yarar inceleyelim:

  • Ciltteki yaralar&#; iyile&#;tirme konusunda oldukça etkilidir. &#;i&#;lik, tahri&#;, leke ve yaralar için muhakkak akl&#;n&#;zda olsun.
  • Kan temizleyici özelli&#;i vard&#;r ve Hepatit A-B-C riski varsa hemen müdahale edebilir.
  • Böbrek iltihab&#;, damar iltihab&#; konusunda en iyi bitkisel çözümdür.
  • Krem &#;eklinde kullan&#;rsan&#;z, ayn&#;sefa ayak mantar&#; rahats&#;zl&#;&#;&#;n&#;z&#; düzenli kullan&#;mda yok edebilir.
  • Mide parazitleriyle sava&#;&#;r; midenizi sa&#;l&#;&#;&#;na kavu&#;turur.
  • Ciltteki si&#;illere kar&#;&#; en iyi çözümdür. Nemlendirici özelli&#;e sahip ayn&#;sefa el kremi mutlaka çantan&#;zda bulunmal&#;.
  • Onikiparmak ba&#;&#;rsa&#;&#; ülserini giderir.
  • Düzenli kulland&#;&#;&#;n&#;z takdirde ayn&#;sefa egzama sorunlar&#;n&#;z&#; giderecektir.
  • Ayn&#;sefa bitkisinin saplar&#;ndan elde edilen ayn&#;sefa suyu ; si&#;il ve uyuz hastal&#;klar&#;nda tedavi amaçl&#; kullan&#;l&#;r.
  • Cilde oldukça faydal&#; olan ayn&#;sefa cilt lekeleri ve cilt kanserlerinde de etkisini gösterir.
  • Düzenli kullan&#;mda ayn&#;sefa kremi cilt lekeleri ve ya&#;l&#;l&#;k lekelerini giderici özelli&#;e sahiptir.
  • Aç&#;k yaralara ve alerji durumlar&#;na kar&#;&#; kullanmak istedi&#;inizde; lütfen doktorunuza dan&#;&#;&#;n&#;z.
  • Faydalar&#;yla kendini sevdiren ayn&#;sefa kremi zararlar&#; da mümkündür. Kronik ilaçlarla kulland&#;&#;&#;n&#;zda ve gebelik döneminde tehlikeli sonuçlar do&#;urabilir.

Ayn&#;sefa Kremi Nas&#;l Kullan&#;l&#;r?

  • Eczaneden ald&#;&#;&#;n&#;z ayn&#;sefa kremi size ba&#; a&#;r&#;s&#; ya&#;ad&#;&#;&#;n&#;z dönemlerde, a&#;r&#; kesici gibi iyi gelecektir. &#;akaklar&#;n&#;za masaj yaparak uygulay&#;n ve k&#;sa süre içinde a&#;r&#;n&#;n hafifledi&#;ini hissedin.
  • Cildinizde ka&#;&#;nt&#; hissetti&#;inizde ise ka&#;&#;nan bölgeye masaj yaparak uygulay&#;n. Çok geçmeden ka&#;&#;nt&#;n&#;z sona erecektir.
  • Mucize ayn&#;sefa mantar sorunlar&#;nda da size &#;ifa olacakt&#;r. Mantarl&#; olan bölgeyi öncelikle y&#;kay&#;n daha sonra kremi uygulay&#;n. Düzenli kullan&#;mda mantar&#;n yok oldu&#;unu göreceksiniz. Böylesine etkili olan ayn&#;sefa kremi faydalar&#; ile dileriz ki size de &#;ifa olur.

Her &#;ey Sa&#;l&#;k &#;çin: Ayn&#;sefa Sabunu Ne &#;çin Kullan&#;l&#;r?

Ayn&#;sefan&#;n faydalar&#;n&#; bu ba&#;l&#;k alt&#;nda, sabunla da görmek ister misiniz? Yaz&#;m&#;z&#; okuduktan sonra ayn&#;sefa sabunu aramaya ba&#;layacaks&#;n&#;z. Çünkü bu sabun makyaj temizleme yöntemleri aras&#;nda en sa&#;l&#;kl&#; ve do&#;al olan&#;d&#;r.

Düzenli kulland&#;&#;&#;n&#;zda cildinizde ne leke kalacak ne de sivilce. Çünkü antioksidan özelli&#;i sayesinde cildinizdeki ölü derileri atacak ve cildiniz daha temiz ve canl&#; olacakt&#;r. Sabunlar&#;n cildi kuruttu&#;u bilinir aksine ayn&#;sefa sabunu cildinizi temizlerken nemlendirecek özellikte! Cildinizde sivilce, leke, güne&#; lekesi, ya&#;l&#;l&#;k lekesi ve ka&#;&#;nt&#;lar varsa ayn&#;sefa sabunu alman&#;z için geçerli nedeniniz var. Ayr&#;ca makyajlardan ar&#;nmak için de bu sabunu tercih etmelisiniz.

Bitki Çay&#; A&#;k&#;na: Ayn&#;sefa Çay&#; Nas&#;l Demlenir? Neye &#;yi Gelir?

Bitki çaylar&#;ndan al&#;nan sa&#;l&#;k ve mutluluk tarifsiz, öyle de&#;il mi? Haydi bu sefer ayn&#;safa çay&#; ile &#;ifa bulal&#;m. Aktardan alaca&#;&#;n&#;z veya sizin kendi ellerinizle kuruttu&#;unuz ayn&#;safa otu bir fincan kaynar su ile demlenmeli. Sa&#;l&#;kl&#; bir bitki çay&#; demlemek için; bitki çay&#; bardaklar&#;n&#; kullanabilirsiniz. 10 dakika demlenmi&#; çay&#;, günde bir kere içmek sa&#;l&#;kl&#; bir karar olacakt&#;r.

Çay&#; içti&#;inizde, öncelikle kan&#;n&#;z&#;n temizlenmesine destek oluyorsunuz. Vücuttaki mikroplar&#; da çayla kolayca atabilirsiniz. Bir nevi detoks çay&#; olarak da dü&#;ünebilirsiniz. Ba&#;&#;rsak, mide, akci&#;er iltihaplar&#;n&#; ayn&#;safa çay&#; ile ortadan kald&#;rabilirsiniz. Önemli olan bu çay&#; düzenli &#;ekilde tüketmek.

Aynısefa kremi faydaları nelerdir? Aynısefa kremi ne işe yarar?

Aynısefa adlı bitki özüyle yapılmış olan, Aynısefa kremi; çok fazla bilinmeyen bir kremdir. Ancak, aynısefa kreminin birçok faydasının olduğu uzmanlar tarafından açıklanmıştır.

Aynısefa bitkisi, birçok isimle anılmaktadır. Ancak bu isimle krem yapıldığı için bu adla anılmaktadır. Aynısefa kremi; lokal uygulama yapılan ve birçok cilt hastalığında faydalı olan bir keremdir.

Aynısefa Kreminin Kullanıldığı Alanlar

  • Sivilce, siyah noktalar ve akne tedavisinde kullanılır.
  • Sedef ve sulu sedef hastalığı ve egzama hastalığını destekleyici iyileştirme özelliği bulunmaktadır.
  • Ayak mantarlarında özellikle kaşıntılı olanlarda 2 hafta gibi bir süreçte iyileştirme sağlar.
  • Ciltte oluşan alerjik birçok hastalıkta güvenle kullanılabilir.
  • Enfeksiyon ve yara nedeniyle ortaya çıkan iltihaplı durumlarda kullanılabilmektedir.
  • Güneş yanıkları, yüzeysel oluşan yaralar, yüzeysel kanamalar, ezikler ve yanıklar için kullanılmaktadır.
  • Birçok eklem, kas ağrılarında masaj yapılarak kullanılması ağrıları geçirmekte fayda sağlar.
  • Bel, boyun ve varislerin neden olduğu ağrılar için de etkilidir.
  • Ayrıca cildin sıkılaşması için etkili bir faydası bulunmaktadır.
  • Tahriş olan ciltler ve özellikle kuru ciltler için etkili bir tedavi edicidir. Cildin nemini sağlamada yardımcı olur.

Aynısefa kremi ameliyat sonrası oluşan izlerin tedavisi için de kullanılan bir kremdir. Özellikle organik olması ve sadece bitkinin özünden yapılıyor olması; güvenli olmasını sağlayıcı bir özelliğidir.

Aynısefa kremini; cilt kırışıklıklarının azaltılması için de kullanabilirsiniz. Birçok özelliğe sahip kremin doğal olması en önemli avantajdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası