aleyna tilki 14 yaşında yetenek sizsiniz / Aleyna Tilki Hakkında Bilinmeyenler! - Mahmure

Aleyna Tilki 14 Yaşında Yetenek Sizsiniz

aleyna tilki 14 yaşında yetenek sizsiniz

YouTube'da Rekora Koşan Aleyna Tilki Kimdir? Aleyna Tilki'nin Hayatı

Şu sıralar müzik listelerinde elde ettiği başarıyla konuşulan genç şarkıcı  Aleyna Tilki kaç yaşında? Aleyna Tilki kimdir? Ve Aleyna Tilki nereli? Gibi pek çok soru merak edilmeye başlandı. Bizde Webmgon olarak Aleyna Tilki hakkında merak edilenleri ve AleynaTilki'nin hayatını sizler için araştırdık. İşte Emrah Karaduman'la yaptığı düetle gündeme gelen Aleyna Tilki hakkında tüm detaylar!

Aleyna tilki instagram
Aleyna Tilki

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki, şu sıralar yoğun ilgi görüyor. Emrah Karaduman'la ortak çalışması "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla  müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Aleyna Tilki özellikle internet ortamında pek çok kişinin takip ettiği bir müzisyen olmuş durumda. Tilki'nin Türkiye'de tanınması Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz  Türkiye yarışmasıyla birlikte gerçekleşmişti. Aleyna Tilki,Yetenek sizsiniz Türkiye'deki performansıyla göz doldurmuş, yaklaşık iki buçuk yıl önce seslendirdiği şarkıyla jüriden büyük beğeni toplamıştı. Aslında Tv8'de yayınlanan YetenekSizsiniz yarışmasında  "AleynaTilki Gesi Bağları" şarkısıyla hem göz doldurmuş hem de şaşırtmıştı. Aradan iki yıl geçtikten sonra Aleyna Tilki ünlü yapımcı Emrah Karaduman'la ilk single çalışmasını yapmış oldu. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan single çalışması dijital müzik platformlarında oldukça yoğun ilgi gördü. Bununla birlikte pek çok kişi de Aleyna Tilki'yi merak eder oldu. Peki Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşındave nereli? İşte Aleyna Tilki hakkında merak edilenler.



Aleyna Tilki  Kimdir ve Kaç Yaşında?  Aleyna Tilki'nin   Hayatı


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de seslendirdiği  Gesi Bağları ve  Wrecking Ball şarkılarının yanı sıra şu  sıralar "CevapsızÇınlama" şarkısıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, doğumludur. 16 yaşında olan genç şarkıcı hali hazırda lise son sınıf  öğrencisi olduğu öğrenildi.  Ayrıca  Aleyna Tilki aslen Konyalı olup, çocuk yaştan bu yana müzikle uğraşmakta. Öte yandan  Aleyna Tilki'nin  boy vekilosu da yine pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Edinilen bilgiye  göre AleynaTilki'nin boyu ve  AleynaTilki'nin kilosu da 58 Kg'dir. Aleyna Tilki Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katıldığında 14 yaşında idi ve aradan yaklaşık yıl geçmesine rağmen hala yarışmadaki performansıyla  pek çok  kişinin  hafızasında kendine yer bulmuş durumda. AleynaTilki, lise eğitiminden sonra eğitimine konservatuvarda devam etmek istediğini ifade ediyor.

Şu an itibariyle EmrahKaraduman'la yaptıkları "Cevapsız Çınlama" single çalışmasıyla YouTube'da 50 milyonu geçen bir izleme başarısı elde eden AleynaTilki'nin şarkısı diğer dijital müzik platformlarında ve radyolarda en çok dinlenilen şarkı olmuş durumda. İddialara göre Tilki şarkı satışından elde ettiği geliri  müzik eğitimi için kullanacak. Cevapsız Çınlama klibindeki dansıyla dikkat çeken Aleyna Tilki'nin yeni şarkı için çalışmalara başladığı da öğrenildi. Ayrıca Aleyna Tilki, Türkiye'de 'dan beri ilk kez klip çekip ve aynı zamanda  konserlere katılan 18 yaş altı müzisyen ünvanına sahip oldu. Öte yandan her geçen gün  büyük kitlelere ulaşan Tilki, sosyal medyada takipçilerini de artırmakta. Aleyna Tilkiİnstagram'da bini aşan takipćisiyle birçok ünlüyü geçti. Ayrıca Aleyna Tilki Facebook'ta da yoğun ilgi görüyor. 

Paylaş

Facebook Twitter WhatsApp Telegram

Aleyna Tilki Nasıl Popüler Oldu? Hayatı Hakkında Tüm Detaylar

Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı 'Cevapsız Çınlama' isimli dijital single, youtube'da milyon tık'ı geçerken, sanatçı şimdiden Miley Cyrus, Justin Bieber ile karşılaştırılmaya başlandı. Peki bu kadar hızlı yükselmesinin sebebi neydi?

14 yaşında başlayan Yetenek Sizsiniz serüveninden sonra, 16 yaşında Cevapsız Çınlama şarkısı ile çıkış yaptı. Ancak hayatı sadece bu 2 seneden ibaret değil. Sosyal medyada yanlış bilinen pek çok bilgi ve hakkında asılsız dedikodular var.

İşte hayatının ince elenmiş haliyle incelemesi: Aleyna Tilki Kimdir?

NEREDE DOĞDU? NEREDE YAŞIYOR?

Aleyna Tilki, İstanbul Maltepe'de yaşıyor. Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi'nde okuyordu. Şu an ise İstek Koleji'nde eğitim hayatına devam ediyor. Aslen Konya doğumludur. Annesi Trabzon Of'lu, babası ise Rus göçmenidir.

YETENEK SİZSİNİZ'DE DEFALARCA REDDEDİLDİ

Eleme sürecinin çok çetin geçtiğini söyleyen Tilki, defalarca reddedildiğini açıkladı. "En sonunda ayağıma geldiler, televizyona çık Aleyna dediler" şeklinde sürecin nasıl işlediğini anlattı.

MURAT BOZ HAYRAN KALDI: TÜRKİYE ONUNLA TANIŞTI

14 yaşında iken Yetenek Sizsiniz'e çıktığında, ilk olarak 'Gesi Bağları' performansı ile tanındı. Murat Boz'un yaptığı değerlendirmede kendisine has bir tarzı olduğunu belirtirken, radyoda duyduğu takdirde 'bu Aleyna diyebileceğim bir sese sahip' ifadelerini kullandı. Özgü Namal, Eser Yerenler ve Acun Ilıcalı'nın da olduğu jüriden tam 4 'evet' oyu aldı.

funduszeue.info performansında tekrardan jüri karşısına çıkan Aleyna, bu sefer 'Eledim Eledim' şarkısını söyledi. Seyircinin yaptığı oylama ile %85'lik olumlu oy alarak bu turu da geçmeyi başardı. Eser Yerenler, bu turdaki performansı için performansına bayıldığını, ancak müzik grubunun performansının onun sesini 'kaybettirdiğini' söyledi. Özgü Namal ise sesini çok beğendiğini ve 'evrensel' bulduğunu söyledi.

YETENEK SİZSİNİZ NASIL SONUÇLANDI?

Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz'in funduszeue.info yani yarı final performansında 'Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık' şarkısını söyledi. Bu turda %70 olumlu oy aldı. Ancak Yetenek Sizsiniz 'in kazananı Yusuf Karaca oldu.

2 SENENİN ARDINDAN: 'CEVAPSIZ ÇINLAMA' İLE ORTALIĞI SALLADI

Besteci Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı bir dijital single olan 'Cevapsız Çınlama', youtube'da milyon izlenme sayısına ulaşırken, dünya sırlamasında oldu.

Aleyna Tilk, şarkı ile ilgili olarak, "Emrah Karaduman ile yaptığımız proje dünya listesinde sırada. Emrah Karaduman'ın desteği ile birlikte hızlı bir şekilde yükseldim. Ellerimi arkaya koyup 'oh tamam' diyemiyorum. Besteler yapmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

EMRAH KARADUMAN VE ALEYNA TİLKİ: İLİŞKİLERİ NEDİR?

Emrah Karaduman'ın desteklerini her fırsatta belirten Aleyna, onunla ilk olarak Yetenek Sizsiniz'de tanıştı. Pek çok ünlüye beste yapan Emrah Karaduman, Aleyna'nın hem güzelliği hem de sesinden etkilendiğini belirtiyor.

Emrah, Aleyna'ya o dönem 'Toz Duman' albüm projesine davet ettiğini ancak zamanların uyuşmadığını açıkladı. İlerleyen yıllarda, yazdığı şarkısına solist aradığını belirten Karaduman, teklifi Aleyna'ya yaptığında kabul ettiğini ve beraber çalışmaya başladıklarını söyledi.

Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz'den sonra kendisine talep olduğunu fakat onu en çok heyecanlandıran projenin Emrah Karaduman'dan geldiğini ifade etti.

MÜZİĞE NASIL BAŞLADI?

Annesinin ve babasının hep şarkı söylemesini destklediğini belirten Aleyna Tilki, 2 yaşından beri şarkı söylediğini ve bu keşifi tabii ki annesinin yaptığını belirtiyor. Hayatında kesin olarak müzik kariyerinde ilerleme kararını nasıl aldığını ise şöyle anlatıyor:

"3 yaşımdayken Shakira'yı, Beyonce'u takip ediyor, kendimi dünya starı sanıyordum. Ancak yine de 8 yaşına kadar psikolog olmak istiyordum. 8 yaşıma kadar dünya starı olabilirim demiyordum. 8 yaşında katıldığım bir kanalda şarkı söyleyince, benden yaşlarca büyük insanlar ayağa kalkıp beni alkışladılar. İşte o an artık dünya starı olmak istiyordum"

İNGİLİZCE ŞARKILARI NASIL KUSURSUZ SÖYLÜYOR?

Babasının Rus göçmeni olması sebebiyle yabancı dillere yatkınlığı olduğunu vurgulayan Tilki, annesinin de küçük yaşlarda ona idol olarak Shakira, Beyonce gibi şarkıları göstermesiyle yabancı pop'a yatkınlık kazandığını ifade etti. "Türk Pop müziğini çok bilmiyordum. Türkçe şarkıların enerjisini hissedemiyordum. Emrah Karaduman ile tanışmam bunu değiştirdi" diyerek konuya açıklık getirdi.

MADDİ GELİRİ NEDİR?

"Annen, baban seni maddi çıkarlar nedeniyle mi sahneye çıkarıyor?" sorusuna Aleyna Tilki şu cevabı verdi: "Maddi olarak gelirim yok şu evrede. Bunu değil kariyeri planlıyoruz. Kariyerimiz oluştuğu zaman maddi gelirim olacak. Şu anda kendi kariyerimi oluşturmak istiyorum."

ANNESİ BABASI ÖNCE 'OKUL' DEDİ

Anne ve babasının her an onu desteklediğini belirten Aleyna Tilki, ilk şarkıcı olmak istediğini söylediğinde 'önce okul' dediklerini belirtti. "Okul aksamadığı sürece müsaade var" dedi. Okul yaşamını ise sevdiğini şu sözlerle ifade etti: "Okullu olmak güzel çünkü kendi yaşıtlarımla buluşabileceğim tek yer okul. Dışardaki çevrem benden çok daha büyük yaştakiler."

ÜNİVERSİTE OKUYACAK MI? NE OLMAK İSTİYOR?

Aleynta Tilki, hızlı yükselişinin ardından eğitim hayatına devam edip etmeyeceği konusunda çok kesin bir cevap veriyor. "Psikoloji okumak istiyorum." diyen Tilki, konservatuara gitmek istemediğini belirtiyor. Psikolojiye de müzik kadar tutkulu olduğunu ifade ederek, psikoloji mi yoksa müzik mi sorusuna işe şöyle yanıtladı: "Psikoloji, kitap yazmak da benim için başlı başına sanat. Kitap yazmak sanatsal geliyor. Bunu müziğimle destekliyorum. Müziğimi de kitaplarımla desteklemek istiyorum. Kliniğimde müziği kullanacağım. "

EKİP ARKADAŞLARINDAN BİRİSİNİ KAYBETTİ

Yetenek Sizsiniz Türkiye 7 Temmuz akşamı yayınlanan bölümünde Aleyna Tilki, ekip arkadaşlarından birini yakın zamanda kaybettiğini ve seslendirdiği şarkıyı hissederek söylediğini açıkladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye 7 Temmuz akşamı yayınlanan bölümünde Aleyna Tilki, ekip arkadaşlarından birini yakın zamanda kaybettiğini ve seslendirdiği şarkıyı hissederek söylediğini belirtti. "Ruhu buradaydı, yanımızda şarkı söylüyordu" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK ONU AİLESİNDEN ALACAK MI?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri Aleyna Tilki'nin ailesiyle görüştü. Yetkililer; kanunlara göre ailesinin izni bile olsa reşit olmayan bir çocuğun içkili mekanlarda gece çalışmasının mümkün olamayacağını belirterek, bunun çocuk istismarı suçuna gireceğini vurguladı. Bakanlık yetkilileri; aileye, Tilki'nin barlarda sahneye çıkmasından vazgeçmesi gerektiğini, bunun 'çocuğun yüksek yararı' için önemli olduğunu iletti.

Aleyna Tilki konuyla ilgili olarak, 'Sahneye çıktığım yerlerde avukatlarımız ve menejerim ile konuşarak adım atıyorum. Annem, o yoksa babam her sahneye çıktığım mekanda orada bulunuyor' açıklamalarını yaptı.

SİBEL CAN'DAN ÇAĞRI: YAŞINI BÜYÜTECEK Mİ?

16 yaşında sahneye çıkması medyada geniş yankı uyandırınca, Sibel Can Aleyna'ya 'yaşını büyüt' çağrısı yaptı. Sibel Can, "Aleyna işini çok seviyorsa, yaşını büyütebilir. Onun için belki daha hayırlı olur" ifadelerini kullandı. Ancak Aleyna yaşını büyütmeyi düşünmediğini söyleyerek, bu tavsiyeye uymayacağını belirtti.

MILEY CYRUS, JUSTIN BIEBER İLE ANILIYOR: YURT DIŞINA GİDECEK Mİ?

Miley Cyrus, Justin Bieber, Selena Gomez gibi sanatçılar ile karşılaştırılan Aleyna Tilki'nin sık sık yurt dışına gideceği ve yeteneğini orada sergileyeceği konuşuluyordu. "Ülkemde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yurt dışına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ancak eğitim için gidebilirim" diyen Tilki bu spekülasyonları son noktayı koydu.

funduszeue.info - Gündem

Justin BieberMiley CyrusÖzgü NamalTürkiyeGündemHaberler

Genç popçu Aleyna Tilki dikkat çeken kombini ile ilgi odağı oldu! Kaban altında terlik

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Her yaptığı olay olan Aleyna Tilki, paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla 14 yaşında gönüllere taht kuran Aleyna Tilki, O Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkılarıyla meşhur oldu. Genç popçu her yaptığı ile magazin gündeminde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki'nin iddialı paylaşımları ise sosyal medyada ilgi odağı oluyor. Tek başına alışveriş turuna çıkan 22 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, kabanını mor terlikleriyle kombinlediği farklı tarzı dikkat çekti. Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlar ve açıklamalarıyla her daim adıdan söz ettirmeyi başaran şarkıcının, makyajsız doğal güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

Genç popçu Aleyna Tilki dikkat çeken kombini ile ilgi odağı oldu! Kaban altında terlik
Genç popçu Aleyna Tilki dikkat çeken kombini ile ilgi odağı oldu! Kaban altında terlik
Genç popçu Aleyna Tilki dikkat çeken kombini ile ilgi odağı oldu! Kaban altında terlik

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ

Genç popçu Aleyna Tilki dikkat çeken kombini ile ilgi odağı oldu! Kaban altında terlik
SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası