macfit fiyat 2016 / Mağdurlara MACFit’ten müjde! - Diyet

Macfit Fiyat 2016

macfit fiyat 2016

Mağdurlara MACFit’ten m&#;jde!

Jatomi üyesi olan ve şirketin Türkiye pazarından ani çıkışı sonrası para kaybeden tüm mağdurlara MACFit’ten harika bir teklif geldi. MACFit mağdurlara bir aylık ücretsiz üyelik veya 70 TL’ye aylık üyelik fırsatı sunarak Jatomi mağdurunun fitness alışkanlıklarını sürdürmesi için imkanlarını seferber ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Jatomi mağdurlarının yapması gereken ise Jatomi üyeliklerini gösteren bir belge ile MACFit kulüplerine başvurmak…

“Türkiye’yi daha fit bit yer haline getirmek” misyonu ile faaliyetlerine devam eden MACFit, bir gecede tüm kulüplerini kapatan Jatomi’nin mağdurları için harekete geçti. MACFit, Jatomi’nin kepenk kapatmasının ardından parasını kaybetmiş ve mağdur olan 25 bin üyeyi kulüplerine davet ediyor. Jatomi kulüplerinde uzun süreli üyelik yaptırmış tüm mağdur üyelere 1 ay boyunca ücretsiz üyelik fırsatı sunan MACFit, farklı bir alternatif olarak da 95 TL olan aylık üyelik ücretini de 70 TL’ye indiriyor.

Jatomi mağdurlarına özel avantajlar
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mars Sportif CEO’su Peter Wright, “Jatomi’nin sektörden çıkması bizim için sürpriz oldu. Bu durum, finansal açıdan sürdürülebilir bir şekilde spor kulübü işletmenin ne kadar zor bir süreç olduğunun altını bir kez daha çiziyor. Bir spor kulübünün devam etmesinde kira ödemeleri ve sabit giderler oldukça önemli etkenler ve faaliyet gideri bütçeye uygun değil ise bir kulübün ne kadar fazla üyesi olursa olsun, hayatta kalması neredeyse imkansız” dedi.

Jatomi’nin iflasının ardından MACFit olarak hem kulüplerini hem de paralarını kaybetmiş olan Jatomi üyelerine yardımcı olmak için çalışmalara başladıklarının altını çizen Wright, “MACFit olarak Jatomi üyelerine destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Onlara özel sunduğumuz üyelik avantajlarının yanı sıra Jatomi’nin bulunduğu lokasyonlara yakın yerlerde yeni kulüpler açmak için yer arayışlarına başladık. Ayrıca Jatomi kulüplerinin bulundukları AVM’lere, bu lokasyonları MACFit olarak tekrar faaliyete açma konusunu gündemimize alarak ulaştık” dedi.

MACFit’in yüzde yüz Türk sermayeli marka olduğuna değinen Wright, “Türkiye’yi daha fit bir yer haline getirme misyonuyla yola çıkan MACFit’in bugün Türkiye’nin fitness markası haline gelmesinin ardında markamızın çıkış noktası olan “uygun fiyat” ve “aylık üyelik” konsepti bulunuyor. Amacımız mümkün olduğu kadar çok insanın düzenli egzersiz yapabilmesi için onlara uygun fiyatlı spor kulüpleri ve esnek ödeme seçenekleri sunmak. Bir MACFit üyesinin en büyük avantajı aylık ödeme opsiyonuna sahip olması. Üyeler aylık ödeme opsiyonunu tercih ederek 12 ay taahhüt vermeden kulüplerimizi kullanabiliyor ve paralarını riske etmiyorlar. “ diyerek, aylık üyelik sisteminin üye için sunduğu avantajların altını çizdi.

Jatomi Kulüpleri MACFit mi olacak?
Jatomi’den geriye kalan kulüpler için AVM’ler ile görüşmelere başladıklarını belirten Wright, “Yılda 18 kulüp açma hedefimiz var ve şu anda bu büyüme hedefimiz çerçevesinde odağımızı söz konusu lokasyonlara çevirdik. Aynı zamanda o bölgelerdeki uygun lokasyonları da değerlendiriyoruz, amacımız fitness yapmak isteyen herkese bu hizmeti ulaştırabilmek.” dedi.

MACFit fitness ile tanıştırdı
MACFit’in Türkiye’de aylık üyelik fırsatı sunan tek marka olduğuna dikkat çeken Wright, “Tüketiciler spor kulübü üyeliklerinde esneklik istiyor. Kullanıp kullanmayacaklarından emin olmadıkları için 6 ya da 12 aylık üyelik satın almak istemiyor. Bu nedenle MACFit Türkiye’ye aylık spor kulübü üyeliği sunuyor ve üyelerimizin % 90’ı bu modelden faydalanıyor” dedi.

macfit

Ankara konutkent şubesine gittim bende bir ara.. aslında zaten fit bir vücuda sahibim, fakat belimin ağrıması, dizimde çıkan problem vs. Olunca spora başlama kararı aldım, 1 yıllık üyelik yaptırdım. Birçok pilates sınıfı olacağını, aynı zamanda dans sınıfları olacağını söylediler. Söyledikleri zamandan gün geç açtılar şubeyi. Bir süre pilatese gittim, sınıf inanılmaz kalabalık olduğu için el kol kaldıracak yer yoktu resmen. Üstelik ne zaman pilates sınıfı olsa kapının yanından ucundan resmen dikizleyen erkekler, hatta eğitmenler çok rahatsız edici. Keza söyledikleri dans sınıfı 4 ay sonra açıldı..

Tek başıma çalışmak isteyip, antrenörlerden yardım istediğim her zaman, size hemen bir program yazalım demeleri, ki bu program, yağ ölçümü vs. Aylık üyelik parası.

Bunlardan sıkılmışken birden hastalandım, hastalığım ilerledi ve astıma çevirdi. Bu süre zarfında bırakın spora gitmeyi, evden çıkamadım.

1 yıl boş yere para ödedikten sonra beni arayıp şubeye gelmezsem otomatik 1 yıl üyelik yenileyeceklerini, ayrıca şube geç açıldığı için ?? 20 günlük ekstra para ödemem gerektiğini söylediler. Ben kabul etmediğimde resmen problem çıktı, en son annem olaya karışıp isterse astım raporumla dava açıp 1 yıllık parayı geri alabileceğimizi söylediğinde hıı evet efendim biz hallettik tamam para alınmayacak dediler.

Birdaha asla diyorum gerçekten..

Türkiye’de 44 kulübüyle 8 ilde hizmet veren ve kısa sürede ’i aşkın üyeye ulaşan MACFit, yeni kulübünü Marmara Park AVM’de açtı.

Fit bir yaşam tarzını herkese benimsetmek için yola çıkan ve herkesi spor yapmaya davet eden MACFit, spora bahane kabul etmiyor. MACFit Marmara Park, rahat veeğlenceli atmosferi ve de aylık 55 TL’den başlayan uygun fiyatlarıyla sporseverlere hizmet vermeye başladı.

“Daha fit bir Türkiye” hedefinden yola çıkarak rahat, keyifli atmosferi ve sadeleşmiş hizmetleriyle sporu pratikleştiren MACFit, Marmara Park kulübüyle sporu eğlenceli bir ortamda, en uygun fiyat alternatifleri ile sunuyor. Fonksiyonel alanı, çok amaçlı grup egzersiz stüdyosu, cycling ve pilates stüdyosu bulunan MACFit Marmara Park’ta isteğe bağlı Personal Trainer hizmeti, Crunch&Burn, Cardio Kickbox ve Türkiye’de ilk defa ve sadece MACFit’lerde bulunan GFX gibi ücretsiz grup dersleri bulunuyor.

MAC Academy sertifikalı profesyonel bir ekibin yönlendirmeleri ile fit bir yaşama merhaba demek isteyenler, MACFit Marmara Park’a funduszeue.info üzerinden tek tıkla ve IOS ve Android kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilebilen MACFit Mobile ile kolaylıkla üye olabiliyor.

_macf__t_g__rseller__3_

 

Bunlar da ilginizi çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası