lavabo açma makinası fiyatları / Kanal Açma Makinesi Fiyatları ve Çeşitleri - Trendyol

Lavabo Açma Makinası Fiyatları

lavabo açma makinası fiyatları

Tıkalı Kanal açma makineleri genelde tıkanmış boru kanal ve inşaat işlerinde tercih edilmektedirler. Beton ya da tuğla zeminlerde kanal içme ya da tıkalı olan kanalların tıkanıklığını gidermek için tercih edilen tıkalı kanal açma makinesi çeşitleri sert zeminlerde kanal açmayı sağladıkları gibi tıkalı olan kanalların da yeniden işlevsel hale gelmesini sağlamaktadırlar. Bu türden zeminlerde normal koşullarda kanal açmak kolay olmadığından kanal açma makineleri kullanılması gerekmektedir.

 

Tıkalı Kanal Açma Makinesi Çeşitleri

Tıkalı Kanal açma makinesi en ucuz ve en yüksek fiyatlarda farklı özelliklere sahiptirler. Temel olarak tıkalı kanal açma makinesi nedir sorusunun yanıtlanması olarak bu tür makineler sert zeminlerde ya da tıkalı olan kanallarda kanal açma işlemlerini yapan makinelerdir. Pek çok farklı sektörde, tamirat ya da tadilat işlemlerinde ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ürün sayesinde harcanacak olan zamandan ve iş gücünden de tasarruf yapmak olanaklı olmaktadır. Farklı markalar tarafından kullanım alanlarına göre üretilen makineler pratik şekilde kullanılmak için uygun özellikler taşımaktadır.

Kanal açma makineleri gaz, su ya da kablo borularının döşenmesi için kullanılmaktadırlar. Aynı zamanda inşaat sırasında çeşitli nedenlerden ötürü daha önceden açılmış olan kanalların tıkanması halinde de kanal açma makineleri büyük bir kolaylık sunarak tıkanıklığın giderilmesini sağlarlar. Açılan kanalların genişlik ölçülerin ve derinliklerinin de ayarlanmasını sağlamaktadır. Sahip oldukları özellikler bakımından kanal açıldıktan sonra çekiç ya da murç yardımı ile kanalın boşaltılmasını da sağlamaktadırlar.

 

Tıkalı Kanal Açma Makinesi Kimlere Gerekli?

Sahibinden satılık tıkalı kanal açma makinesi özellikle elektrik tesisatçıları, telefoncular, su tesisatçıları, alarm sistemi kuranlar, iklimdirme yapanlar, kanalizasyon sistemi döşeyenlere ekonomik olarak tedarik etme imkanı sağlar. Bu kimselerin iş tanımlarına uygun şekilde kanal açma işlemleri gerekli olduğundan kanal açma makineleri büyük yarar sağlamaktadır. Bu bakımdan zorlu yüzey olan betonlar üzerinde çok kolay şekilde işlem yapmanızı olanaklı hale getirirler. Tamburlu modeller de yine beton kesme işlemleri için tercih edilen ürünler olmaktadırlar ve esnek ve hafif hortumlu yapıları ile çamur, sabun, gres ve benzeri tortu tıkanıklarını açmak için kullanılmaktadır. Hortum geri çekildiğinde ise kanal güçlü bir şekilde yıkanmış olur ve istenmeyen maddeler yani kanalı tıkanmış olan maddeler dışarıya atılmış olurlar.

Özellikle tahliye kanallarını, zararlı kimyasal maddeler kullanmadan, sağlıklı ve pratik bir şekilde temizlemek için tıkalı boru kanal açma makinesi modelleri büyük yarar sağlarlar. Boru temizleme spirali ile birlikte tıkanmış olan kanal içindeki maddeler gres, saç, sabun köpüğü ve diğer tıkayıcı maddeler çok kolay şekilde çözülürler ve kanalın tekrar açık olması mümkün hale gelir. Kullanıma göre kanal açma makinesi tercih ederken bu noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

 

Tıkalı Kanal Açma Makinesi Seçimi Nasıl Yapılır?

Kanal açma makineleri kendi içlerinde özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedirler. Farklı maddeler yüzünden tıkanmış olan kanalların açılması söz konusu ise bu durumda tıkalı kanal boru açma için üretilen modellerden seçim yapılması gerekmektedir. Açılan kanallar bir süre sonra yanlış uygulama ya da farklı etmenlerden ötürü tıkalı hale gelebilmektedirler. Tıkalı kanal açma makinesi sayesinde tıkanıkları çok kolay ve rahat bir şekilde gidermeniz mümkün olmaktadır. Eğer tıkalı kanalları açmak istiyorsanız buna uygun olarak üretilmiş olan modelleri seçmeniz gerekir. Ancak baştan, betonu ya da tuğlayı delerek yeni bir kanal açılması söz konusu oluyorsa bu durumda da diğer kanal açma makinesi çeşitleri göz önünde tutularak tercih yapılmalıdır.

Kanal açma fiyatları boru büyüklüğüne göre değişiklik gösterir.  Robotla tıkalı kanal açma işlerinizde kameralı sistemler ile çözümler sunuyoruz. Sürekli tıkanan kanalizasyon borularında kameralı sistem ile boruların içini kontrol edip, kanalizasyon arızasının yerini tespit ediyoruz. Firmamız tecrübeli kanalizasyon ustaları  ile çalıştığı için tıkanan borularda tek seferde çözüm üretiyoruz.

Avrupa 10 10 Anadolu 55 55

kameralı robotla kanal açma fiyatları

Güncel Kanal Açma Fiyatları &#;
Kanal GörüntülemeVar
Garanti Süresi60 gün
Su Jeti ile Kanal YıkamaVar
Kanalizasyon Borularında YenilemeVar

Kanal açma atık su tesisatlarında boru içerisinde çeşitli sebeplerden dolayı oluşan tıkanmaları çözümüdür. Bazen kanalizasyon borularının tıkanması, bazen de daire içerisindeki mevcut tuvalet, lavabo giderlerinin tıkanması durumunda kanal açma yöntemlerine başvurulur. Özellikle yağmur yağdığında kanal borularında tıkanma daha fazla görülür. Çatılardaki toz, kuş tüyü vb. atıkların, yağmur esnasında suyla birlikte kanala karışması sonucu oluşan tıkanmalar, kanal açma robotu ile açılmaktadır. Bu işlemin ardından kanal görüntüleme sistemleri çalıştırılarak tıkanıklığın borulara verdiği tahribat araştırılır.

Kanalizasyon borularında yaşanan en büyük problem göçük yaşanmasıdır. Yapısı itibariyle plastik malzemeden oluşan kanalizasyon sistemleri, kırılgan bir yapıya sahiptir. Zemini dolgu topraktan oluşturulmuş alanlarda, baskıya dayanamayan borularda kırılma görülür. Toprağın zamanla yerine oturması kanal borularının birbirinden ayrılmasına ya da çökme dediğimiz hadisenin oluşmasına sebebiyet verir. Bu olayın ortaya çıkması durumunda kanalizasyon suyunun bina içinden taşması kaçınılmazdır.

Kanal Yıkama Hizmeti

Çalışan bir işletmenin kanalizasyon sisteminde değişiklik yapmak iş gücü kaybına yol açmaktadır. Bu bilinçle yaptığımız tüm çalışmalarda kazısız teknolojiyi kullanarak, tadilat yapmadan, boruların içini yıkama yapmaktayız. Kanalizasyon sorunlarında doğru teşhis, yüksek maliyete gerek kalmadan kalıcı çözümler sunar. Bina ve endüstriyel işletmelerin kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmaları profesyonel ekipmanlar ile yapılmaktadır. Yemek yağlarının sebep olduğu pis su tıkanmalarına geçici çözümler yerine Rorthenberger HD13/ basınçlı kanal yıkama makineleriyle ilk gün ki gibi temizlik imkânı sağlamaktayız. Girilmesi zor fosseptik çukurlarının içerisinden gönderilen bar basınçlı kanal yıkama hortumu, boru çevresine yuva yapmış yağları sökerek temizler. Bu sayede yüksek maliyetleri önleyip, kazı çalışması yaptırma zorunluluğunu ortadan kaldırmaktayız. Tecrübelerimize dayanarak imalathanelerde genel olarak karşılaştığımız bir durum da atık ürünlerin atık su tahliye borusundan gönderilerek, borularında çapında daralma meydana gelmesidir. Bu durumda işletmelere kanalizasyon sistemleri çalışır haldeyken baştan ayağa temizlenmesini öneriyoruz.
robotla-kanalizasyon-acan-servis

Kullandığımız mevcut ekipmanlarımızdan bazıları:

  • Rothenberger R Spiralli Kanal Açma Makinesi
  • Rothenberger R Kanal Temizleme Makinesi
  • Rothenber HD13/ Kanalizasyon Yıkama Temizleme ve Yüksek Basınçlı Su Jeti
  • Rigdid KJ Yüksek Basınçlı Su Jeti Motoru Kanal Temizlemek İçin
  • Ridgid SR Boru Yerini Tespit Dedektörü
  • Ridgid 20 metre Micro Drain Kanal Kamerası
  • Ridgid 61 metre Endüstriyel Kanal Kamerası
  • Ridgid hz Sonda
  • Rothenber HD17/ Trifaze Motorlu Endüstriyel Kanal Yıkama

kanal-temizleme

Hazırlıklar
Bulaşık Sabun ve Sıcak Su Yöntemi
Piston Yöntemi
Tel Portmanto Yöntemi
Kılavuz Yöntemi
Vakum Yöntemi
Enzimler Yöntemi
Kabartma Tozu ve Sirke Yöntemi
Kimyasal Yöntem

kanalizasyon-borusu-tikandi

Su gönderimi

Eğer problem sürekli tıkanan bir kanal ve tuvaletiniz çanak tipi ise ilk adım olarak bir kez su gönderilir. Tıkanan yeri açmak için pompalamaya yetecek kadar suyun olması gerekir; bu şekilde suyun ağırlığı ve pompa kuvvetiyle kanal açma gerçekleşmiş olacaktır. İlk kez tıkanan tuvaletler için ikinci su gönderimi de kanal açma yöntemine uygundur.

kanal borusu tıkanması

Plastik eldiven kullanımı

Bu adımında plastik bir çift eldiven giymeniz, sizi tuvaletin yaydığı mikroplardan koruyacaktır ve yüksek tabanlı terliklerinizi de her ihtimale karşı giymeyi unutmayın.

kanalizasyon borusu tıkanması

Zemini koruma

Eğer tuvalette tıkanıklık açma sırasında taşma ihtimali varsa havlularla, eğer sıçrama ihtimali varsa kâğıt havlularla zemini koruyun ki; bu gibi durumlar meydana geldiğinde sonrasında yapacağınız temizlik işlemini çok kısaltacaktır.

tıkalı klozet nasıl açılır

Suları kapatın

Tuvaletin arka kısmında bulunan topuz başlı muslukları bu işlem esnasında kapatın. Bu şekilde olası su baskını durumlarını önlemiş olacaksınız.

tıkalı kanalizasyon borularını açma

Havalandırmaları açın

Banyo ve/veya tuvaletinizde kanal açma sırasında hava sirkülasyonunun gerçekleştiğinden emin olun. Bu sayede kötü koku birikimini engellemiş olacaksınız.

tuvalet koku problemleri için havalandırma

Kimyasal ve sıcak su yöntemi

Biraz bulaşık deterjanı sıkın

Kimyasal ve sıcak su yardımı ile bu işlemi yaparken ilk adım olarak çanak tuvaletinize biraz bulaşık deterjanı sıkın.

tıkalı kanal borularında kimyasal kullanımı

Sıcak su kullanımı

Bir miktar sıcak suyu bel hizanızdan tuvalete dökün. Suyun yukarıdan akışı sayesinde tazyik kuvvetini almış olursunuz.

tıkanan klozet için sıcak su kullanımı

Eğer sıçrama ihtimali varsa ayaklarınıza yüksek tabanlı terlik giyin.
Piston Yöntemi

Daldırma yapmayın

Eğer tıkanmaya yol açanın bir nesne (örneğin, bir çocuğun oyuncağı) olduğunu biliyorsanız, el ile daldırma yapmak yerine piston yöntemini kullanabilirsiniz.

Tıkanmış klozet giderini açmak için yapılması gerekenler

Doğru pistonu kullanın.

Tuvaletinizin kanal kısmının şekline göre piston şekli değişebilir bunun için kanal açma esnasında bunu gözeterek piston(pompa) edinin ve kauçuk piston kullanmaya özen gösterin.

kanal açma robotu kullanılarak tıkanıklık açma

Doğru pistonu doğru şekilde kullanın

Piston kullanırken uygun pistonu doğru kullanmaya özen gösterin. Hareketler yumuşak darbelerden sert darbelere doğru ilerlemelidir.

su çekmeyen klozet için pompa kullanma yöntemi

Eğer çanak tuvaletinizde kanal açma sırasında su kaybı yaşarsanız kesinlikle pistonu çekmeyin. Bunun yerine tuvaletinize su ekleyin ve pistonun su kaybı yaşamaması için ağza tam yerleştiğine emin olun.

Tel Portmanto(askı) Yöntemi

Tel askı kullanın

Eğer pompa(piston) yöntemi işe yaramaz ise; tel askı yönetimini tuvaletinizdeki nesneyi(ör: çocuk oyuncakları) çıkartmak için kullanabilirsiniz.

kanal borularını açmak için tel kullanmak

Askıyı çözün

Askıyı düğüm yerinden çözün bu sayede kullanılması gereken şekle getirebilirsiniz.

elbise askısı kullanarak klozet tıkanıklığı açma

Dairesel şekilde döndürün

Askıyı uygun şekle getirdikten sonra tuvaletinizin içine sokun ve dairesel şekillerde ileri ve geri hareket ettirerek yol aldırın.

klozet açma yöntemleri

Kılavuz yöntemi

Kılavuz edinin

Kılavuz, su tesisatçılarından bulunan burgulu hareketler ve dönüşler için tasarlanmış bir alettir. Bu alet ile kanal açmayı sağlayabilirsiniz.

kanal açma klavuzu kullanarak lavabo tıkanıklığını gidermek

Kılavuz kullanımı

Kılavuzu bir engel hissedene kadar dairesel hareket ettirerek itin.

gider borularında tıkanıklık açmak için kullanılan tel

Su tahliyeyi bekleyin

Kılavuz kullanımında küçük nesnelerin genel olduğu kanal tıkanıklıkların tamamı açılabilir sadece periyodik olarak hareketleri tekrar ederek itin ve suyun tahliye olmasını bekleyin işlem tamamlanacaktır.

Kılavuzda suyun tahliye olmaması durumunda

klozet su çekmiyor

Kılavuz kullanmanıza rağmen su tahliye olmuyorsa buna içeride bulunan nesnenin büyüklüğü ve/veya tutunduğu kanat sebep olabilir. Bu gibi durumlarda hareketi tersine çevirip tekrar ileri itiniz. Hâlâ sonuç alamıyorsunuz bir bize başvurunuz.
Vakum Yöntemi

Eğer diğer metotlar işe yaramadı ise vakum kullanın

Eğer diğer metotlardan sonuç alamadıysanız ıslak / kuru özelliğine sahip bir vakum kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sıradan bir elektrikli süpürge kullanmak size beklenmedik sonuçlar doğurabilir.

kanalizasyon tıkanmalarını açmak için elektrikli süpürge yöntemi

Vakum kullanarak kase dışına suyu boşaltın.

lavabo borusu açmak için su hortumu kullanmak

Esnek hortum kullanın

Esnek hortum kullanın ve suyu çekilmiş tuvalette esnek hortumu itin ve vakumlayın.

tuvalet tıkanıklığı açmada kullanılan hortum

Vakumu ileri doğru itin

Vakumun nesneyi emmesini bekleyin. Bu işlemden sonra hâlâ sonuç alamıyorsunuz bize başvurunuz.

tuvalet gideri açma yöntemleri

Enzimler Yöntemi

Enzim kullanın

Kimyasal kullanarak kanal açma teknikleri

Enzim kullanımı zaman alan bir işlemdir. Kimyasal kullanarak tıkalı kanal açma sadece organik yapıdaki (ör: saç) tıkanıklıkları açabilmektedir. Bu yöntem için bir gece gibi bir süreye ihtiyacınız olacaktır.

Ürünü satın alın

Tıkanıklığı açma sırasında kullanacağınız ürünü alırken organik yapıdaki maddelere etki özelliğine dikkat edin ve etki alanları adındaki bölümü okuyun. Enzimler konusunda dikkatli olmanız gerekir.

Kullanım şeklini uygulayın

Her enzim içerikli maddenin kullanımı birbiri ile aynı olmayabilir. Bu sebeple kullanım talimatlarına harfiyen uyun.

kullanma talimatlarını mutlaka okuyun
lavabo açıcı kimyasal

Eğer hâlâ olumlu sonuç alamadıysanız bize başvurunuz.
Pişirme Soda ve Sirke Yöntemi

Kabartma tozu kullanımı

Tuvalet kâsesine bir paket kabartma tozunu dökün. Buzdolabı içindeki kokuları çekmek için kullandığınız boyut bu iş için yeterli olacaktır.
Sonra yavaş yavaş tuvalet kâsesinin içine bir şişe sirke (orta boy) dökmeye başlayın.

ilaçla tıkalı gider borusu nasıl açılır

Mutlaka yavaş olun

lavabo açıcı kimyasal sıvı

Bu kimyasal ve zaman alan bir işlemdir ama mutlaka etkilidir. Eğer hızlı bir şekilde sirkeyi dökerseniz kabarma ve taşma olabilir bu sebeple dikkat ediniz.

klozet tıkanıklığı açmak için kimyasal madde

Sirke dökme işleminden sonra etkileşim için birkaç dakika bekleyiniz.

Su ekleyin

Tuvaletinizin içerisine yardımcı olması için litre su ekleyiniz.

tuvalet kanal borusu açma
tıkalı klozeti açmak için beklemek gerekir

Bir gece bekleyiniz

tıkalı tuvalet gideri açma

Kimyasal Yöntem

Kimyasal edinin

Eğer denediğiniz hiçbir işlem size kanal açma konusunda yardımcı olamadı ise son yöntem olarak kimyasalları deneyebilirsiniz. Büyük marketlerde kolayca edineceğiniz kimyasalların kullanılmasında;

tıkalı kanal borularını açmak için kimyasal ilaç

Eğer organik yapıda bir tıkanıklık değil ise;

kanal açma makinesi

Tuvaletinizi tıkanmasının bir nesneden kaynaklandığını düşünüyorsanız kimyasal kullanımı uygun değildir. Kılavuz işe yaramadı ise işlem için İstanbul Tesisat&#;a başvurmanızı tavsiye ederiz.

Kategoriler Kanal Açma

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası