okullar 1 haziranda mı kapanacak / Okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB’in takvimi - Son dakika eğitim haberleri – Sözcü

Okullar 1 Haziranda Mı Kapanacak

okullar 1 haziranda mı kapanacak

MEB tarafından belirlenen tarihte okullar kapanacak. Böylelikle öğrenciler, 3 ay boyunca dinlenme fırsatı bulacak. Okullarda ikinci dönem sürerken yeni dönemin ne zaman başlayacağı da gündeme geldi. eğitim öğretim yılının son ders günü belli oldu. Peki okullar ne zaman tatil olacak, ne zaman kapanacak? eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan eğitim öğretim takviminde, yaz tatili tarihi açıklandı. Yayınlanan takvime göre ara kasım ve nisan ara tatilleri, yarı yıl tatili tarihleri belli oldu. Bu bilgilere göre 12 Eylül'de başlayan okullar, 16 Haziran günü öğrencilerin karne almasıyla beraber son bulacak. Böylelikle yaz tatili de başlayacak.

MEB EĞİTİM ÖĞRETİM TAKVİMİ

MEB tarafından yayınlanan takvime göre tatil tarihleri şöyle:

  • İlk ara tatil: Kasım

  • Yarıyıl tatili: 23 Ocak-3 Şubat

  • İkinci ara tatil: Nisan

  • Okulların kapanışı: 16 Haziran

Nur funduszeue.info - SEO Editörü

Haber 7 - Nur Saydan

Okullar ne zaman kapanıyor, Haziran’da kapanacak mı? MEB okulların kapanış ve yaz tatili başlangı&#; tarihleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 06,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Okullar Haziran'da mı kapanacak? sorusunun yanıtı öğrenciler ve aileleri tarafından araştırılıyor. Haziran ayına girilmesiyle beraber okulların kapanmasına kaç gün kaldığı merak ediliyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından 10 ilde okulların açılması ertelendi. Depremden etkilenmeyen illerde ise eğitim öğretim faaliyetleri 2 hafta gecikmeli başladı. Okulların geç açılması sebebiyle dönemin uzatılıp uzatılmayacağı gündemde yer alıyor. Konuyla ilgili tartışmalara son noktayı eski Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer koymuştu. Haziran ayı içerisinde önce LGS sınavı organize edildi. Hemen ardından Haziran tarihinde ise üniversite sınavı yapılacak. Yoğun ve yorucu bir dönemi geride bırakacak öğrenciler yaz tatilinin tadını çıkaracak. Peki Okullar ne zaman kapanıyor? Okullar Haziran’da kapanacak mı? İşte, MEB çalışma takvimi ve yaz tatili tarihleri

1/6Okullar ne zaman kapanıyor, Haziran’da kapanacak mı MEB okulların kapanış ve yaz tatili başlangıç tarihleri
2/6 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR
3/6YAZ TATİLİ TARİHLERİ
4/62. DÖNEM SONUNDA KARNE DAĞITILACAK
5/6OKULLARIN KAPANDIĞI HAFTA ÜNİVERSİTE SINAVI YAPILACAK
6/6Okullar ne zaman kapanıyor, Haziran’da kapanacak mı MEB okulların kapanış ve yaz tatili başlangıç tarihleri

Milli Eğitim Bakanı Özer: Okullar 16 Haziran&#;da kapanacak

DUVAR -  Milli E&#;itim Bakan&#; Mahmut Özer, e&#;itim ö&#;retim y&#;l&#;n&#;n 16 Haziran'da sona erece&#;ini ve herhangi bir uzatma yapmayacaklar&#;n&#; söyledi.

AA'n&#;n haberine göre Özer, Hatay Afet Koordinasyon Merkezi'nde aç&#;klamalarda bulundu.

Kilis, Diyarbak&#;r ve Urfa'da 1 Mart'ta, Antep, Osmaniye ve Adana'da 13 Mart'ta e&#;itim ö&#;retimin ba&#;lad&#;&#;&#;n&#; belirten Özer, depremden en fazla etkilenen Malatya, Ad&#;yaman, Mara&#; ve Hatay ile ilgili &#;u bilgileri payla&#;t&#;:

"Buradaki illerimizde de art&#;k yekpare, di&#;er illerdeki gibi yekpare bir yakla&#;&#;mla de&#;il de okul temelli, ilçe temelli bir &#;ekilde e&#;itim ö&#;retimi ba&#;latmak için tüm bakanlar&#;m&#;zla, komutanlar&#;m&#;zla, milletvekillerimiz, valilerimiz, kaymakamlar&#;m&#;z, il, ilçe milli e&#;itim müdürlüklerimizle kapsaml&#; bir çal&#;&#;ma yapt&#;k ve bugün Malatya'da 8 ilçemizde, Ad&#;yaman'da 5 ilçemizde, Kahramanmara&#;'ta 2 ilçemizde ve Hatay'da 7 ilçemizde e&#;itim ö&#;retimi ba&#;latt&#;k."

'16 HAZ&#;RAN'DA B&#;T&#;YOR'

Bugün okullar&#;n aç&#;ld&#;&#;&#; 4 ildeki ilçelerde yakla&#;&#;k bin ö&#;rencinin e&#;itim ö&#;retime ba&#;lad&#;&#;&#;n&#; aktaran Özer, sözlerini &#;öyle sürdürdü:

"6 &#;ubat tarihinden itibaren &#;u ana kadar 18,5 milyon ö&#;rencimizi e&#;itim ö&#;retimle bulu&#;turduk. Geriye kalan ö&#;rencilerimiz de art&#;k bundan sonra Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#; olarak aç&#;klama yapmak yerine valilerimize bu yetkiyi verdik, illerindeki &#;artlar&#; olgunla&#;m&#;&#; olan ilçelerde, art&#;k e&#;itim ö&#;retimi devreye alacaklar. e&#;itim ö&#;retim y&#;l&#; 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayaca&#;&#;z. Yani bu gecikmelere ra&#;men e&#;itim ö&#;retimi 16 Haziran'da sona erdirece&#;iz. Ama yaz&#;n daha sonra aç&#;klayaca&#;&#;m&#;z kay&#;plar&#;n telafisiyle ilgili takviye edici e&#;itim programlar&#;yla ö&#;rencilerimizi desteklemeye devam edece&#;iz."

'45 B&#;N Ö&#;RETMEN ATAMASINDA SÜREÇ BA&#;LADI'

Milli E&#;itim Bakan&#; Özer, 45 bin yeni ö&#;retmen atamas&#; ile ilgili, "Süreci ba&#;latt&#;k, in&#;allah bu ö&#;retmenlerin de büyük bir k&#;sm&#;n&#; bölgedeki ö&#;retmen ihtiyaçlar&#;m&#;z&#; kar&#;&#;lamak, buray&#; tekrar aya&#;a kald&#;rmak için kullanaca&#;&#;z" dedi.

Bakanl&#;&#;&#;n ilk kez 5 bine yak&#;n sözle&#;meli personel alaca&#;&#;n&#; ifade eden Özer, "4 bin büro personeli, mühendis, hem&#;ire, diyetisyen ve 25 avukat al&#;nacak. Bununla ilgili süreç de ba&#;lad&#;. &#;n&#;allah nisan içerisinde bu süreç nihayete ermi&#; olacak. Buradaki sözle&#;meli personeli in&#;allah a&#;&#;rl&#;kl&#; olarak bölgenin, Hatay'&#;m&#;z&#;n, Malatya'm&#;z&#;n, Ad&#;yaman'&#;m&#;z&#;n, Kahramanmara&#;'&#;m&#;z&#;n, bölge illerimizin ihtiyaçlar&#;n&#; kar&#;&#;lamak için kullanaca&#;&#;z" diye konu&#;tu. (HABER MERKEZ&#;)

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası