bergen filmi internete düştü mü / Bergen'in yayınlanacağı dijital platform belli oldu

Bergen Filmi Internete Düştü Mü

bergen filmi internete düştü mü

Bergen filmi Netflix ne zaman çıkacak hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Bergen filmi hangi platformda ve Bergen filmi nerede çekiliyor işte detaylar.

Bergen filmi ülkemizde son zamanlarda sinema sektörünü sarsan ve milyonlarca kişi tarafından beğenilmiştir. Ülkemizde şarkıcı olan Bergen sanatçımızın hayatını konu alan bu film dev oyuncu kadrosu ile ilgi çekmiştir. Birçoğumuz belki de sadece şarkılardan tanıyorduk Bergen’i fakat şimdi daha yakından tanıyarak hayatına konuk olduk. Güçlü bir kadın olan Bergen arabesk sanatçısı olarak bilinmektedir.

Bergen en iyi filmler kategorisinde gösterilen bu ilgi sonunda birçok izleyicinin aklına acaba Netflix platformunda Bergen’i görebilecek miyiz sorusu oluştu. Sizler için yazımızda daha detaylı bir şekilde ele alacağız.

  • Bergen filmi hakkında Netflix tarafından bir açıklama olmasa da en az 3 veya 4 ay içerisinde Netflix platformunda görebileceğimiz bir içerik olacağı düşünülmektedir.
YouTube video

Bergen Filmi Hangi Platformda

Bergen filmi vizyona girdiğinden beri en çok izlenen filmler arasındadır. Bergen filmi sinemalarda büyük bir ses getirmiştir. Eski zamanların en iyi arabesk sanatçılarından biri olan ve acıların kadını olarak bilinen Belgin Sarılmışer’in hayatına konuk olduk. Sahne adıyla Bergen olarak bilinen bu muhteşem sanatçımızın yaşadıklarını birlikte yaşıyormuş gibi hissettik. Bergen filmi izlememiş olan ve izlemek isteyen kişiler Bergen filmini hangi platformda izleyeceğini merak etmektedir.

  • Bergen filminin Amazon Prime platformunda yayınlandı.

Bergen Disney Plus ne zaman yayınlanacak

Yılına damgasını vuran Bergen filmi hangi platformda yayınlanacağı merak konusu oldu. Bergen filmi Disney+ platformuna ne zaman geleceği belli değil. Bergen filmi yayınlandıgında anında bilgilendireceğiz.

Bergen Filmi Nerede Çekiliyor

Bergen filmi ülkemizde sinema sektöründe en çok izlenen filmler arasında yerini aldı. yılında vurularak öldürülen Bergen’in akıl almaz hayatına konuk olduk. 30 yaşında ve güçlü bir kadının cinayete kurban gittiği ve başına gelenleri izlediğimiz Bergen filminin nerede çekildiği merak edilmektedir.

  • Bergen filmi Ankara, İstanbul ve Mersin illerinde çekilmiştir.

Bergen Filmi Kim Oynayacak

Bergen filmi 3 senedir uğraşılan bu film 4 Mart tarihinde vizyona girmiştir. Vizyona girmesiyle birlikte milyonlarca kişi tarafından izlenmiştir. Bergen filminin oyuncu kadrosu ise çok beğenilmiştir. Oyuncular sanki karakterleri canlandırmamışta oynadıkları karakterleri yaşamışlardır. Bergen filminde oynayan oyuncu kadrosu şu şekildedir;

Bergen Filmi OyuncularıKarakterler
Farah Zeynep AbdullahBergen
Tilbe SaraSabahat
Erdal BeşikçioğluHalis Serbest
Şebnem SönmezSuna
Nergis ÖztürkNadire
Arif PişkinSelahatin
Ahmet KayakesenAbdullah
Cemal GünbaşErdal
Ali Seçkiner AlıcıCevdet

Bergen'in gösterime girmediği Kozan'ın belediye başkanı: "Film şiddet içeriyor, yayınlanmayacak"

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan Bergen isimli film, sanatçıyı öldüren eşi Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde gösterime girmeyecek. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan DHA'ya, "Araştırdım, film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.

Kaynak, DHA

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan Bergen isimli film, sanatçıyı öldüren eşi Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde gösterime girmeyecek.

İlçede filmin vizyona girdiği ancak kaldırıldığı iddiasıyla ilgili olarak Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan DHA'ya, "Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım, film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.

Bergen filminin Kozan'da gösterime girmemesine sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

Kozan'da yaşayan Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Bergen'in hayatını anlatan ve uzun süredir merakla beklenen Bergen filmi, geçen hafta tanıtım gecesinin ardından gösterime girmişti.

"Sinemada bizim bir stratejimiz var" diyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise filmin ilçede gösterime girmemesinin sebebini şu şekilde anlattı:

"Bergen'i yeni öğrendim. Bir gün önce konu ne dedim, sinemayla ilgilenenler hikayesini anlattı. Burada bir şiddet var. Ben bu şiddeti niye çocuklarıma anlattırayım? Niye onlar bunu dikkate alsınlar? İsterse oradan milyonlar kazanayım, ben istemem. Öğrenmelerini doğru bulmam. İlçede böyle bir film yayınlanmayacak."

"Bir kadının varoluş hikayesi"

Oyuncular Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı "Bergen" filminin galası geçen hafta İstanbul Sarıyer'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilmişti.

Farah Zeynep Abdullah filmle ilgili olarak, "Bergen'in hayatının, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi, sadece o kalıplardan oluşmadığını göstermek istedik. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filmin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar" demişti.

Erdal Beşikcioğlu ise, "Kadının varoluş hikayesini göreceğiz biz bu filmde. Benim için değerliydi. Ferah'la beraber Bergen gibi bir karakterin hayata dönmesi, tekrar onu anlamak, yaptığı eserleri izleyici ve dinleyici ile buluşturmak çok önemliydi" açıklamasında bulundu.

Bergen filminin Kozan'da gösterime girmemesi ise aile içi şiddet ve kadın cinayetleri tartışmalarının güncelliğini koruması nedeniyle tepki çekti.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, "8 Mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti. Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor" dedi.

Komedyen ve sunucu Kaan Sekban ise, "Bergen'i mahveden herif cezasını çekmeden dışarıda fink attığı gibi 30 yıl sonra filmi sinemada oynatmayabiliyor, biz de kedi köpek katillerine ceza gelsin diye bekliyoruz. Bu ülkede yaşayabilen herkese Nobel Sabır Ödülü verilmeli" paylaşımında bulundu.

Bergen kimdir?

Film, arabesk müziğin tarihe geçen isimlerinden Bergen'in hayatını anlatıyor.

Bergen olarak bilinen Belgin, yılında Mersin'de yedi çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi.

Anne ve babasının boşanması hayatını kökten bir biçimde değiştirdi.

Ankara'nın prestijli mekanı Feyman Kulüp'te keşfedilmesiyle büyük bir müzisyene dönüştü.

Bergen bir süre sonra çalışmak için annesiyle birlikte Adana'ya yerleşti.

Adana'da çalıştığı müzikholde sahne ve müzik tarzını değiştirmek zorunda kaldı.

Daha sonra evleneceği Halis Serbest ile karşılaşmasıyla ise sosyal hayatından koptu ve eşinden şiddet görmeye başladı.

Kariyerinin en başarılı anlarından birinde Halis Serbest'in kezzap saldırısına uğrayarak bir gözünü kaybetti.

Bergen buna rağmen sahnelere geri döndüğünde etkileyici sesiyle Türkiye çapında üne kavuştu.

Serbest ile ilişkisi ise ayrılıklar ve gelgitlerle devam etti.

30 yaşındayken annesiyle beraber olduğu bir sırada uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybetti, annesi ise saldırıda ağır yaralandı.

Bergen filmi dijital platformda! Gişe rekoru kıran Bergen hangi platformda yayınlanacak?

Bergen filmi dijital platforma taşınıyor. Gişe rekorları kıran, birçok beğeninin yanı sıra olumsuz eleştirilere de maruz kalan film şimdi de dijital platformda yayınlanacak. 'Acıların Kadını' Bergen'in hayat hikayesinin beyazperdeye aktarılması günlerce konuşulmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın oyunculuğunu konuşturduğu film binlerce beğeni topladı. Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü sanatçı Bergen'i canlandırdığı, Erdal Beşikçioğlu da oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirdiği filmin şimdi de bir dijital platform ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Filmi sinemada izleyemeyenler, dijitalde yayınlanacağı haberinin ardından "Bergen filmi hangi platformda yayınlanacak?" sorusunun cevabını arıyor. İşte Bergen’in hangi platformla anlaşma sağladığını merak edenler için tüm detaylar…

BERGEN DİJİTAL PLATFORMA TAŞINIYOR!

Şarkıcı Bergen’in yürek burkan hayatını beyaz perdeye taşıyan film gişe rekorları kırmış büyük bir beğeni toplamıştı. 10 hafta boyunca vizyonda kalmaya devam eden ve bu süreç içinde milyon bin TL hasılat elde ederek rekor üstüne rekor kıran Bergen, dijital platforma taşınıyor. 5 milyon bin kişi tarafından izlenen Bergen'i sinemada izleme fırsatı olmayan seyirciler için müjdeli bir haber oldu.

Bergen filmi dijital platformda! Gişe rekoru kıran Bergen hangi platformda yayınlanacak?

BERGEN HANGİ DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı film, 14 Nisan'da Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus'a satıldı.

BERGEN DİSNEY PLUS'TA!

Geçtiğimiz gün kapalı gişe satılan Alice Müzikali'ni satın aldığı öğrenilen Disney Plus'tan bir yeni hamle daha geldi. 14 Haziran'a kadar anlaşmalarının çoğunu tamamlamaya başlayan dijital platform, Bergen ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Bergen Filmi Yasaklandı mı? Bergen Neden Yasaklandı? Bergen Vizyondan Kalktı mı?

Haberler

Gündem

Bergen Filmi Yasaklandı mı? Bergen Neden Yasaklandı? Bergen Vizyondan Kalktı mı?

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi son dönemlerin en çok konuşulan yerli yapımları arasına girdi. Ülkemizin değerli sanatçılarının yaşamlarını konu edinen biyografik türdeki sinema filmlerinin son yıllarda sıkça beyazperdeye yansıtılması büyük ilgi görüyor. 4 Mart Cuma günü vizyona giren Bergen filmi pek çok olumlu ve olumsuz eleştiriyle karşı karşıya kaldı. Bunun yanı sıra Bergen'i öldüren eski eşi Halis Serbest'in memleketi Adana Kozan'da filmin yasaklandığı ve vizyondan kaldırıldığı iddia edildi. Durumla ilgili açıklama yapıldı. Peki Bergen filmi yasaklandı mı? Bergen filmi vizyondan kalktı mı? Bergen neden yasaklandı? İşte detaylar

Bergen Filmi Yasaklandı mı?

Bergen Filmi Yasaklandı mı?

Bergen Filmi Yasaklandı mı?

Bergen Filmi Yasaklandı mı?

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası