otokent otonomi / seafoodplus.info - İkinci El Taksitle ve Senetle Araba

Otokent Otonomi

otokent otonomi

  • Otokent Ankara Best Retail Architecture
    Tarih:

    Londra Royal Lancaster Hotel'de düzenlenen International Property Awards ödül töreninde Otokent Ankara projemiz Best Retail Architecture kategorisinde en iyi ticari yapı ödülü almıştır.

  • Otokent Ankara inşaatı başladı
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız Otokent Ankara inşaatı başladı.

  • 88 Nairobi Residence inşaatı başladı
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız, Afrika kıtasının en yüksek rezidans yapısı ünvanına sahip  88 Nairobi Residence inşaatı başladı

  • MetroMall AVM Mallreport Eylül sayısında
    Tarih:

    Metromall AVM Ankara'nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Eryaman'da bulunmaktadır. yılında hizmete giren metro hattı sayesinde bölgeye ulaşılabilirlik daha da artmış, lüks konut projelerinin çoğalmasının yanı sıra alışveriş ve eğlence merkezi projelerine de talep oluşmaya başlamıştır. Toplamda m² inşaat alanına sahip olan yapı, toplam adet mağaza, adet ofis, adet konut, sinema, kafeler, yeme-içme alanı ve eğlence merkezini kapsamaktadır. Yapının ana tasarım yaklaşımı alışveriş merkezi tipolojisine farklı bir alternatif sunmaktadır. Kapalı alışveriş merkezi kurgusundan farklılaşan bir yaklaşımla tasarlanan açılır-kapanır tavanı sayesinde ışığın ve doğal havanın mekân içindeki doğrudan etkisi mekânsal algıyı çarpıcı bir hale getirmiştir. 

  • Natura Batıkent satış ofisi tamamlandı
    Tarih:

    Natura Batıkent topografya hareketliliğinin kütle dinamizmine yansıtıldığı, yapı teknolojisindeki yenilikçi gelişmeler ile görselliğin ön plana çıkarıldığı, 4+1 ve 6+1 konseptinde geniş ve konforlu daireleri ile kullanıcı ihtiyaçlarının üst düzeyde tutulduğu bir proje olarak tasarlanmıştır. adet 4+1 ve 6+1 daire, geniş peyzaj alanları ve toplam m2 inşaat alanı ile bölgenin nitelikli konut ihtiyacına yeni bir bakış açısı kazandırılmıştır.

    seafoodplus.info

  • How to Design Your Future, Bilkent Universitesi
    Tarih:

    15 Aralık tarihlerinde Bilkent Üniversitesinde düzenlenen "How to design your future" konferasında yılları arasındaki tecrübelerimizi paylaştığımız bir konuşma gerçekleştirdik

  • Giyim Dünyası Alışveriş Merkezi inşaatı başladı
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız Giyim Dünyası Alışveriş Merkezi  ve Ofis binası inşaatı başladı

  • International Property Awards
    Tarih:

    24 Ekim tarihinde Londra Royal Lancaster Hotel'de düzenlenen International Property Awards ödül töreninde Regnum Sky Tower Best Office Architecture kategorisinde, Metromall Alışveriş Merkezi Retail Architecture kategorisinde ödül almıştır.

  • Geberit Factory and Training Center
    Tarih:


    Geberit Turkey gave us an oppurtunity to visit Geberit Factory and Training Center in Rapperswil on This exclusive visit make us to understand what one of the European sanitary leader is working on and get some insights into the market it serves. Thank you for your technical informations and hospitality Geberit


  • Otonomi AVM İnşaatı başladı
    Tarih:

    Ofis, ticaret, eğlence ve kültürel alanlar ile desteklenen Otonomi AVM, farklı sosyal grupların farklı istek ve ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler ile cevap verebilen karma bir proje olarak hayata geçirilmiştir. Ankara'nın hızla gelişmekte olan Akyurt ilçe sınırlarında bulunan proje arazisi, yapılması planlanan Esenboğa Raylı Sistem Projesi ile inşa edilmesi planlanan metro hattıyla ulaşılabilirliğin artacağı bir konumda bulunmaktadır. Bölge sakinlerinin yanı sıra havaalanını kullanacak kişiler içinde bir çekim merkezi olacağı öngörülen proje, bölgedeki yerleşme, gelişme ve ekonomik canlılığı artıracaktır.



  • MetroMall AVM Gayrimenkul Türkiye Dergisinde
    Tarih:

    Metromall AVM Ankara'nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Eryaman'da bulunmaktadır. yılında hizmete giren metro hattı sayesinde bölgeye ulaşılabilirlik daha da artmış, lüks konut projelerinin çoğalmasının yanı sıra alışveriş ve eğlence merkezi projelerine de talep oluşmaya başlamıştır. Toplamda m² inşaat alanına sahip olan yapı, toplam adet mağaza, adet ofis, adet konut, sinema, kafeler, yeme-içme alanı ve eğlence merkezini kapsamaktadır. Yapının ana tasarım yaklaşımı alışveriş merkezi tipolojisine farklı bir alternatif sunmaktadır. Kapalı alışveriş merkezi kurgusundan farklılaşan bir yaklaşımla tasarlanan açılır-kapanır tavanı sayesinde ışığın ve doğal havanın mekân içindeki doğrudan etkisi mekânsal algıyı çarpıcı bir hale getirmiştir. 


  • İncek Avlu inşaatı başladı
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız, İncek Avlu  yaşam merkezi inşaatı başladı. 

    m²'lik bir arazide 3 blok halinde tasarlanan İncek Avlu projesi, 3 bodrum kat, zemin kat, seafoodplus.info 2. katlar olmak üzere 6 kattan oluşmaktadır. Yatay mimarisiyle öne çıkan proje, bu yönüyle kullanıcısına zeminle ilişki kurma ve doğayla iç içe olma fırsatı sunmaktadır. Zemin, 1. ve 2. katlarda tasarlanan 42 adet 1+1 daire, 33 adet 2+1 daire ile İncek Bulvarına cephe alan farklı kullanımlar cevap verebilecek nitelikte 17 adet dükkân, modern tasarımla ön plana çıkan ferah mekanlar ve özgün iç mekan düzenlemeleriyle prestijli bir yaşam vaat etmektedir. 

  • Koleksiyon / TSMD Ofis Sergisi
    Tarih:

    21 Mart tarihinde Koleksiyon Ankara Merkezi'nde düzenlenen "Koleksiyon / TSMD Mimarları Ofis Projeleriyle Ağırlıyor" sergisinde Regnum Sky Tower ve Arma Kuleler projelerimiz sergilendi

  • Kale Ofis İnşaat Yatırım Dergisi
    Tarih:

    seafoodplus.info#

    Kale Ofis, kentsel çalışma ve ofis alanlarının yoğun olduğu bir bölgede, yeni bir yapı tasarım sürecindeki yenilikçi ve kullanıcı odaklı yaklaşımlar ile mimari dil ve görselliğin öne çıktığı bir yapı hedefinin sonucudur. Mevcut yapı stokuna kullanıcı odaklı alternatif bir yorum getiren, klasik çalışma alanlarının aksine verimliliği artıran donatılar barındıran, nitelikli malzemeler ile konfor ve performansı bir arada sunan, çevreye duyarlı ve enerji verimliliği yüksek bir yapı hedeflenmiştir.

  • Tasarım Dergisi Sayı
    Tarih:

    Tasarım Dergisi sayı kapağı; Regnum Sky Tower. 

    Mimari tasarım ve danışmanlığını yaptığımız Regnum Sky Tower Tasarım Dergisi sayıda Ofis Yapıları özel sayısında yer aldı.


  • Metromall Alışveriş Merkezi açıldı.
    Tarih:

    Mimari tasarım ve danışmanlığını yaptığımız Metromall Alışveriş Merkezi 28 Eylül tarihinde açıldı.

  • Regnum Sky Tower Gayrimenkul Türkiye Dergisinde
    Tarih:

    seafoodplus.info

    Klasik çalışma alanlarının aksine verimliliği artıran donatılar, nitelikli malzemeler, kat bahçeleri, seyir terasları ve teraslı ofisleri ile mevcut yapı stokuna alternatif bir bakış açısı sunan Regnum Sky Tower, gayrimenkul geliştirme sürecindeki mimari yaklaşımın yapıya dönüşerek son kullanıcıya ulaştığı bir örnek olmuştur. Bu çerçevede, gayrimenkulde nicelikle ölçülen pek çok parametreye mimari tasarımın getirdiği artılar ile nitelik kazandırılmış, aynı zamanda mimar, yatırımcı, son kullanıcı eksenindeki mimari tasarımın getirdiği tüm katma değer zenginleştirilerek kente sunulmuştur.

  • HM Commerce Otel açıldı
    Tarih:

    Mimari Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız HM Commerce Otel açıldı

  • Türközü Alışveriş Merkezi inşaatı başladı.
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız, Söğüt İnşaat'a ait Türközü alışveriş merkezi inşaatı başladı. 

  • Bau Munich
    Tarih:

    MSA Mimarlık olarak ocak tarihlerinde Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilen Bau Münich yapı fuarına katıldık.

  • 88 Nairobi Kenya Homes Expo fuarında
    Tarih:
  • Kale Ofis İnşaatı Başladı.
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız, Konya yolu üzerinde yer alan ART İnşaat'a ait iş kulesi ve showroom inşaatı başladı. 

    Kale Ofis, kentsel çalışma ve ofis alanlarının yoğun olduğu bir bölgede, yeni bir yapı tasarım sürecindeki yenilikçi ve kullanıcı odaklı yaklaşımlar ile mimari dil ve görselliğin öne çıktığı bir yapı hedefinin sonucudur. Mevcut yapı stokuna kullanıcı odaklı alternatif bir yorum getiren, klasik çalışma alanlarının aksine verimliliği artıran donatılar barındıran, nitelikli malzemeler ile konfor ve performansı bir arada sunan, çevreye duyarlı ve enerji verimliliği yüksek bir yapı hedeflenmiştir.

  • Regnum Sky Tower Cephe imalatları tamamlandı.
    Tarih:
  • MSA Mimarlık yeni ofisinde
    Tarih:

    yılından itibaren çalıştığımız ofisimizden şubat ayı itibariyle taşınmış bulunmaktayız,

    Telefon-Faks numaralarımız, Vergi Dairemiz ve Vergi Numaramız aynı olup sadece adresimiz değişmiştir.

    Yeni adresimiz:

    Ufuk Üniversitesi Cad. No: B Blok
    Arma Kule Kat 14 No:
    Çankaya/ANKARA

  • More&More Aralık
    Tarih:

    Regnum SKY Tower More&More Aralık Sayısında.

    seafoodplus.info

  • Arma Kule'de Yaşam Başlıyor.
    Tarih:
  • MetroMall Residence Satışta
    Tarih:

    Tasarım ve danışmanlığını yaptığımız MetroMall Projesi satışta

    seafoodplus.info

  • MSA Mimarlık ARKİV'de
    Tarih:

    seafoodplus.info

  • Avrupa Konutları TEM-2'de yaşam başladı.
    Tarih:

    İstanbul Gaziosmapaşa'da yer alan ve ARTAŞ grubu tarafından gerçekleştirilen, mimari tasarım ve uygulama projeleri MSA Mimarlık tarafından yapılan Avrupa Konutları TEM-2' de yaşam başladı. Toplamda  m2 inşaat alanına sahip olan proje,  adet konut ve çeşitli büyüklüklerde mağazalardan oluşmaktadır. 

    seafoodplus.info

  • İnşaat Yatırım Nisan
    Tarih:

    Regnum SKY Tower İnşaat Yatırım Nisan Sayısında.

    seafoodplus.info#

  • Regnum Sky Tower
    Tarih:

    Regnum Skytower sitesi yayına girdi.

    seafoodplus.info

  • Regnum Sky Tower İnşaatı Başladı.
    Tarih:
  • İnşaat Yatırım Dergisi Haziran
    Tarih:

    seafoodplus.info#

  • MetroMall AVM İnşaatı Başladı
    Tarih:

    MetroMall AVM İnşaatı Başladı.

  • Memorial Ankara Hastanesi Açıldı
    Tarih:
  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir